Miért kellene kimászniuk? Imi elköltözik. Egy hét múlva meggondolja magát, hogy ez így mégse lehet, és visszaköltözik. Addigra senki nem emlékszik már a történtekre, és ennyi. Tilda sem emlékszik már arra, hogy anno kiskorú megrontásával vádolta meg Lacit. Pedig Lacinak se hitt senki annak ellenére, hogy mindig is ismerték, Tilda meg sexmániás kavarógépként jelentkezett először a házban. (Tényleg: jól emlékszem, hogy ő is Imit akarta megerőszakolni először?)
Az ütés óta teljes a homály... Szerintem forgatókönyvírói rehányság esete forog fenn: egyszerűen elfeledkeztek erről a szálról! (Egyébként szerintem RágalManyus volt a gonosztevő.)
Nekem legjobban Laci tetszett mikor megfenyegette Claut hogy ha Imi elköltözik nem akarja látni többé a házban. Ez szvsz jogos. Ő csak az irodát bérli mégis úgy futkos az egész házban mint pók a falon.
Egy kis segítség.... mi volt a bolt után... Clauék megtalálták Vandát épen? Nem erőszakolta meg senki?
Így igaz. A szürke, sőt, sokszor direkt ronda csajszik nagyon sokszor szexmániások. Talán pont azért mert azzal akarnak bizonyítani, hogy ők mennyi pasit fel tudnak szedni..stb.stb. Úgymond úgy gondolják ezzel növelkik önértékelésüket, és kifelé tudják mutatni, hogy buknak rá a pasik.
hat ez az usaban is attol fugg melyik allamban vagy.
nalunk meg tudomasom szerint mas a kozosen a hazassag ideje alatt szerzett cuccos es mas megiteles ala esik a "hozott" "orokolt" cuccos. palci a penzet az anyutajatol orokolte meg a hazassagkotes elott. ergo ez nem kozos vagyon. de utana lehet nezni joxabalyilag
De van valami jogszabály a házastársi vagyonközösségről. Ez alapján perelik egymást dollármilliókra a hírességek az USA-ban. Nálunk ha milliós perek nincsenek is, de azért a lakás lehet per tárgya.
sztem csakj akkor ove a lakas fele ha kozos szerzemeny. palci anyai oroksege nem tartozik ebbe a kategoriaba. bar fene tudja, nem vagyok jogasz es a bk-ban amugyis nagyvonaluak a tulajdonviszonyok kezelesevel..lasd nora es miki lakasugyletei, meg bandras es balna valasa es vagyonmegosztasa is elegge hianyos
jah. es asszem abban maradtak, hogy felesleges alairni. de ettol fuggetlenul botond geza orra elol happolta el kingat es ezt tudja is. tehat kanga mar a masodik csaj elhappolasugyileg :-) en csak vicceltem osszekoltozes ugyeben, kizart hogy geza ezekutan barmiben is kozoskodne kotonddal
a szolo meg nincs eladva, egyebkent is ketlem hogy egy szolo arabol pesti lakast lehessen venni...es a szlotol eltekintve eriknek semmi vagyona nem volt
Lakás: Mivel azt már rég megszellőztették, hogy Pálcika elköltözik, ezért biztosan eladja a lakást. Erik meg majd megveszi abból a pénzből, amit a szőlőért kapott. (A többit meg fizeti hitelbe, vagy Magdi néni töri össze a nemlézető malacperselyt és segít Tildának a lakásvásárlásban.)