Albán drukkerek provokálták a Szerb
csapatot vmi kis repűlőt bereptettek a
pályára amim volt vmi szöveg alatta
papíron lengetve... Mitrovic lekapta a
papir azt balhé alakult ki...
235 meccsen 64 gól Szalai eddigi karrierje. Szerintem ez no comment kategória. És ezt úgy mondom h csípem a faszit. De azért egy jó csatárnak hoznia kéne egy 0.5-ös átlagot.
Ne érts félre, nincsen nála jobb csatárunk, a gólok is igazolják Szalait. Csak éppen nem értem ennyi (=nulla) tehetséggel hogyan képes ennyire. Becsülöm, mert ő tényleg a maximumot hozza ki magából egész pályafutása alatt.
jó, van bennem némi félsz, mert a legutóbbi 1-1-es román meccs után kicsit lelkesebb lettem én, mint laikus, a magyar foci iránt. remélem nem kapunk be potyagólokat.
Ez lényeg, de ez eddig nem az igazi, jó, sokan írták ez egy bírkózós meccs lesz, azt is csináljuk és találtunk egyet de ezenkívül nagyon sok mindent én nem tudnék kiemelni.
Tudom, műfű. Kellemetlen modorú ellenfél. Elmúlt 60 év. Észak.
De hogy félprofik ellen ne tudjunk dominálni, ez elég lehangoló basszameg. Az eredmény OK.
Gera csak alibi passzokat választ, ez szinte szemetszúró. Lehet, hogy védekezésben sokad ad hozzá, de nem vállal semmi váratlant, a Gera-faktor 0. Nem is értettem Dárdait, szerintem Bukarestben sem volt jó, de rossz sem.
Nikolicot persze jó volna elfelejteni (izomból bikázott emelés helyett), de ki lenne helyette? 10-en mégsem lenne taktikus kiállni, ezt még Pinyő is helyesen felmérte :)