de buli mit sápítozik? az eszébe se jut, hogy vandál eg párszor már hazudott, simán átverte őt is, és most meg egy fél bizonyíték is van rá h bajuszkirály mond igazat?
"Ejnye Terike, de ügyesen tetszik pénzt szerezni..." :-)
azé elképesztó, h omarika -akit ha meglátok vmi snittben az operettszínházban bukfencezni akkor vadul váltok csatornát- mennyire kilóg (felfelé) a bk átlagos "színészi" teljesítményei közül.
Tegnapi részben csúcs volt,amikor Vandált már otthon ülve Klau két kezzel fogta,spirituális erővel feltöltendő,közben osztotta az észt,Juli meg egyik kezével a karját,másik kezével a fejét simogatta. Vandál nagyon megtört volt,és szomorú...
Hiszen még Gézára is mosni meg takarítani kell. Pedig szerintem Nóra otthagyta a lakásban a mosógépet. Apust is kiszolgálja, meg Botondot. Helyettesíti Magdi nénit a házban ahol takarítani kell.
Nekem ez az egész Ferike ügy már az elején gázos volt: minek kellett a házba? Írmagdolna ennyire idiótának nézi a párját, hogy nélküle még enni sem tud?
A borravalót én is beleértettem. De ugye minimálbérnél kevesebbet adni nem lehet, pont annyiért meg Bp-en, ahol munkaerőhiány van, nem megy el senki. Amúgy meg nem hiszem, hogy a jórészt céges ügyfelek annyit adjanak, mint az alkalmi magánügyfelek, akikből valószínűleg jóval kevesebb van.
Eddig nekem is szimpatikus volt: kedves, aranyos, ügyes, stb. Na de most... Amikor a tv-újságban olvastuk ez előzetest, hogy vki lenyúlja Gézu pénzét, tesóm felvetette, hogy lehet, hogy Feri az, de aztán lehurrogtuk. Ő aranyos, rendes nénike, nem tenne ilyet... De azt meg végképp nem veszi be a gyomrom, hogy még vissza is tér...
Nekem eddig szimpatikus volt. Most meg ezzel elba......a az egészet. Épp most ment megint az előzetes. Veszi ki a lét a dobozbankból a Gejzu meg ott áll az ajtóban a háta mögött. Ekkora hülyét......
Mit csinál ez a jóasszony??? Ennyire nem lehet buta!!! (Úgy lop, hogy egyedül ő gyanúsítható + feltűnően költi a lopott pénzt + még vissza is tér...) Ezért már valami díj járna!
Marika-Terike lopásának egyetlen célja: legyen mindenkinek sötét oldala!
Hát hogy néz már az ki, hogy szimpatikus is, meg nem is bűnözik?! Na de ilyet! Lopassunk el vele pár százezret, hadd utálja a nép, hogy milyen sunyi!!!
Akkor meg totális pánik uralkodott el rajtam, amikor Omarika az új rucijában elkezdett pörögni. Azt hittem, megint elkezd gumilabda módjára pattogni (a la Fábry show) meg énekelni...
Amúgy meg az a takarítónő, aki kivesz valamit egy dobozból (pénzt) hülye. Először rajta fogják keresni. Ha már lopni akart, miért nem ment lélekszakadva Gézához: "jaaaaj, Géza! Amikor mentem takarítani, nyitva volt az ajtó. Szétnéztem, még szerencse, hogy nem vittek el semmit!" És közben meg a komplett ötmisit lenyúlja. Szemétség, én nem tenném, de a sztori beleillett volna a bk eddigi történetébe. És még nem is ez lett volna a legerőltetettebb. :)
Nekem is valami olyasmi rémlik,hogy egy régi balhéból van az a pénz,aztán meg lett beszélve,hogy nem kezdenek el költekezni egy darabig,vagy valami ilyesmi.