Egy kerékpár villát fújtam csillámos ezüsttel 3 rétegben utána matricáztam aztán 3 rétegben lakkoztam. Szakboltban előre kikevert spraybe töltött cuccal csináltam. Elfogadható is lett de nem keményedett ki a lakk rajta pedig már két napja csináltam. Meg fog keményedni idővel rendesen? Most még körömmel simán meg lehet karcolni. A lakk dobozán ez van:Color matic Pro fill converter lakk.
Urak, segitséget szeretnék kérni!Hogy tudnám kiderteni a Petronas türkizkék vagy zöld szinkodját ami a logójukba van és használják a moto gp-be és a Forma-1-be is! Előre is köszi!
Vettem egy Meguiars szettet, DA 320 gèp, es melle adtak korongokat es anyagokat. Szoval, nem tudom hogy valaki hasznalt e Meguiars polir pasztakat, de nekem sehogy nem hozza a vart eredmenyt. A legdurvabb szivacsukkal es anyagukkal kezdtem és még ezeket se hozza ki. Probaltam kevesebb es tobb anyaggal, lassan es gyorsan is.
Majd referálok a kasznissal. Már 3x eltolta a javítast. Most már mondhatna fix időpontot, mert ápr 8.án vizsga.És 6 éve legutóbb 3 hétig tartott, mire a fényező végzett... Ha 200 betakarná ezt a viccet, az még oké
Így viszont nehezen értelmezhető a kérdés! Sokkal nehezebb foltba ködölni,összepolírozni,mint szinnel foltba megfújni és telibe lakkozni. Ebben az esetben nem lesz gond! Amúgy miért is "veszne össze" a régi és új fényezés??? Kényesebb színeknél pl: kék,piros ,fekete 2k akril esetén a régi kopott fakult fényezést nehéz összedolgozni az újjal! Összességében gyorsabb ,költséghatékonyabb megoldás az elemen belüli színelfújás / javítási mértéktől függően/ + teli lakkozás.
Most megy lakatoshoz. 5 elem biztosan lesz babrálva. Nem nagyon akarnám az elemeket komplett fenyezni. Namost hogyan lehetne azt elkerülni, hogy a rêgi lakk meg festék esetleg összevesszen az újjal, ha foltok lennenek fújva? A kocsit amúgy telibe kéne lakkozni, mert a tetejen felmarta már az ablakmosó...:-(