Sok külföldi fórumot olvastam , persze mint egy rossz kezdő hamar vártam sikert buktam is rendesen. Ugráltam a stratégiák között mindig találtam egy "jobbat" . Ezzel elvoltam pár évig mire leesett hogy mire kéne koncentrálni. Az a legjobb ha Rozgonyi György nevére rákeresel es minden szavát magadba szívod.
Én úgy kezdtem, hogy 3 év önálló próbálkozás után hozzájutottam kb 60 órányi olyan videó anyaghoz, ami 1 hónap alatt rendet tett a fejemben és iránymutatást adott, hogyan is kellene erről az egész piacról gondolkoznom. Ha rögtön ezzel kezdem, spórolok legalább 2 év tanulást, nem vesztek el közel 400 ezer forintot, és mindezért csak 120 ezret kellett volna fizetnem. Szerinted jó üzlet?
De próbálkozz csak egyedül nyugodtan, 3 év múlva már te is okosabb leszel, és tudni fogod most mi lett volna jobb neked. :)
Tudom, hogy az ésszerű lépés egy tanfolyam lenne, de azért vagyok szkeptikus, mert: - ha ez akkora nagy biznisz, akkor nem oktatom, hanem csinálom és nem adom oda mindenkinek az aranytojást tojú tyúkomat:) - nem akarok kidobni pénzt egy semmilyen oktatásra, ahol olyan dolgokat mondanak, amire józan paraszti ésszel rá lehet jönni. Ahogy trixi írta: "Menj el egy tanfolyamra bár nem irigyellek annyi a kokler cég."
Szóval:) semmi konkrétumot nem tudtok mondani? Pl.: Ti hogy kezdtétek el anno "10 évvel ezelőtt:)"
Felkeltette az érdeklődésemet a Forex kereskedés. Láttam ezt, láttam azt, olvastam ezt, olvastam azt, de jelen pillanatban bizonytalan vagyok, hogy hogy kezdjem, milyen témákat olvassak át, hogy fogjak hozzá.
Eleinte úgy gondoltam, hogy belevágok és lesz, ami lesz(az a hitvallásom, hogy amit valaki meg tud csinálni, azt én is meg tudom csinálni), de picit olvasgatva elbizonytalanodtam, hogy itt azért többről van szó. Tanfolyamokkal kapcsolatban szkeptikus vagyok, szóval azt nem erőltetném és nehéz használható információt találni, mert túl sok hever a neten és a minőségével is bőven van gond.
Ahogy olvasom a hozzászólásokat, azt látom, hogy minimum egy évre és nem kevés tanulópénzre van szükség, hogy valaki azt mondhassa, hogy kezdő szinten űzi az ipart. Szerencsére időm van(napi 10-14 órát ülök alapban gép előtt munkámból kifolyólag), elfogadtam, hogy nem 1 hét után jön a siker és persze, hogy ez pénzembe is fog kerülni.
Segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy merre induljak el, mit olvassak, milyen szakszavakkal legyek tisztában, hova regisztráljak, hogy kezdjem el az egészet és hogy haladjak lépésről lépésre. Esetleg, ha valakit, külön is megkereshetnék a kérdéseimmel, azt nagyon megköszönném:)
Ugyan a kérdés nem nekem szólt, de én a Pepperstone brókerrel meg vagyok elégedve! Ezen belül a Razor számlán dolgozom. Feltöltést VISA kártyával intézem, ami 1-2 percen belül teljesül! Visszahívás 2 munkanap. (kivéve pénteki indítással, mert az időeltolódás miatt csak kedd délutánra teljesült)
Ezen kívül Az ATC bróker és az Admiral Markets-ről is pozitív visszajelzéseket kaptam tréder ismerőseimtől.
Nos igyekszem mindenféle indulat és ítélkezés nélkül objektíven válaszolni a leveledre. Bevallom ez igen nehéz, így egy-két mondat erejéig sajnos kénytelen vagyok ezt figyelmen kívül hagyni.
Aki azt meri állítani, hogy 5000 dollárból 100000 dollárt csinált éles MT4 számlán és ezt minden szó nélkül ki is fizeti egy IronFx vagy XM bróker az egész egyszerűen nem szakmabeli. Más jelző is az eszembe jut, de azt inkább nem írom le...
Nem lennék meglepve, ha valamelyik Profit-os lennél...de most komolyan. :) Ennyit a személyeskedésről, remélem nem bántok meg senkit. Nem az a szándékom.
És most objektíven:
Szeretném az emberek szemét felnyitni, hogy NE döljenek be mindenféle gerilla marketingnek és nézzenek végre a dolgok mögé is. Olvassanak könyveket! Ha van egy stratégia ami biztosan pénzt hoz akkor:
1. Miért adják el, száz ezerért? Te logikusnak tartod? 2. Miért kérnek előre pénzt érte? Ha ezt lefordítod üzleti nyelvre, hát nem lenne mindenkinek sokkal nagyobb buli, ha azt mondanák, hogy itt mindenképpen pénzt keresel, mi pedig csak a nyereséged x%-át kérjük. Nem kérünk előre semmit. Mint ahogy Amreikában megy. Ha van haszon ... osztozunk! Hiszen itt a tuti stratégia és ahogy te írtad "pénzt keresünk így is".
Szeretném leszögezni, hogy egyetlen szóval sem mondom, hogy az extrém profit stratégia nem működik, de ilyet állítani "sokan zártak +500,+1000% +2000%-okba éles számlákon" azt gondolom komoly felelőtlenség és az emberek félrevezetése és megtévesztése.
Véleményem szerint az is baj, hogy sok ember nem is ismeri a bróker céget ahol a kis pénzét tartja. Nem is tudja mi zajlik a háttérben, hogyan épülnek fel. Ha egy ilyen cégnél több mint 1 hétig tart egy 5000 dolláros számla visszautalása és mindenféle email-ekkel homokba akarják futtatni az embereket... hátha meggondolja magát az már elmond valamit. Nem így gondolod? Ez tapasztalat!
Csak néhány gondolat végezetül amit talán érdemes megemlíteni: - Az Ironfx egy hatalmas hangárt bérel cipruson ahol az állomány 80%-a marketinges. - Ha különböző bónuszokkal, telefonokkal, email-ekkel lasszóval kergeti az embereket az számomra már elmond valamit. Érdemes picit belegondolni! - Előbb-utóbb ennek rossz vége lesz, de sebaj, mert csinálnak egy jogutódot mint anno tették ezt a Tadawul esetén is és minden kezdődik előről. - Milyen komoly lehet egy olyan bróker cég aki köztudottan csak azért emelte meg brutális módon az EURCHF swap-ját, hogy el menjen a kedve az embereknek az extrémtől? - Azon kívűl a nem sokan tudják, de a kínai felügyelet szorongatja őket mert nem fizetnek ki egy csomó embert. A bónusz miatt is likviditási problémával küszködnek és emiatt komoly perek elé néznek. Ez vajon mennyire tesz megbízhatóvá egy céget?
Gondolod, hogy az általad említett emberek akik 5x, 10x, 20x annyi pénz kerestek mint a kezdő tőkéjük, simán kifizetik?
Hát most már tényleg elegem van a profit extrém stratégiájából, másodjára nullázódik le a számlám! :( Még szerencse, hogy a kezelt számlám jól működik!
Szeretnék bemutatni egy céget Mindenkinek! Teljesen magyar tulajdonú, segítőkész alkalmazottakkal, és széles választékkal.
Több ezer termékből, és 9 márkából válogathat a vásárló. Szerintem érdemes egyre többet magyar terméket vásárolni, ezzel is erősítve a hazai gazdaságot, és növelni a belföldi forgalmat.
A Pólóközpont fő forgalmazott márkái: Gildan, Kariban, Anvil, Sol’s, Bella.
A termékek mellett szolgáltatások sora segíti a vásárlót:
- személyes kapcsolattartás - gyors és rugalmas kiszolgálás - több ezer póló, galléros póló (különböző fazonok és méretek) - cégére szabott ajánlat - katalógusban szereplő termékek 24-72 órán belül - egyedi emblémázási igények kiszolgálása, ingyenes látványterv készítése - ajánlatadás 24 órán belül - megbízható beszállítói háttér - mindezt korrekt áron - garancia termékeinkre
Itt mindenki megtalálhatja magának a megfelelő pólót, sapkát, táskát, vagy más hasznos ruhadarabot. Az árak pedig egészen alacsonyak. Nem kell egyből a plázákba rohanni! Ismerje meg mindenki ezt az igazi kincsesbányát!
Azt elfelejtettem hozzáírni, hogy ezzel a "kemény" négy év tőzsdei múlttal a hátam mögött még én is csak egy kezdőnek számítok... Akinek van már 10+ év a háta mögött a piacon és fel tud mutatni komoly eredményeket, na az az én szememben az igazi Trader!
Mint már említettem eszem ágában sincs robotokkal kereskedni. Hülyeségnek tartom. És be is bizonyosodott hogy az is! Kivételt képeznek néhány bankóriás robotjai, melyeket fegyveres őrség őriz. És nagyon nem buta tőzsdeszakemberek programoznak, amint megváltozik a piac.
Nekem egyenlőre bevált az úgynevezett " Nem veszít" stratégia. Igaz, némi módosítással...
Nyáron tervezek újabb grafikont belinkelni arról hogy hosszútávon hogy működött a dolog. Természetesen a negatív eredményt is tudatom veletek.
Szerintem a tőzsdeiskola által most oktatott anyag ott vérzik el sok embernél, hogy semminemű tőzsdei tapasztalatuk nincsen. Mondhatod nekik, hogy ezeket az indikátorokat állítsd be, így és így, aztán ha amazt látod akkor nyiss pozíciót. Próbáltam én is az ott oktatott anyagot ( 4 év tőzsdézéssel a hátam mögött ) és rájöttem valamire. Nem titok, egy percesben nézem a piacot. Három idősík van nekem beállítva. Órás, ötperces és perces. Ha azt mondom hogy gyorsan kell reagálni, akkor még keveset is mondtam. Ha fél percet hezitálsz, már elhaladott lehet a piac. Nüanszokon múlik hogy profitálsz, vagy buksz! Na ezt tanítsd már meg olyasvalakinek aki életében nem látott még chart-ot! A piac sajátosságairól nem is beszélve. Ezeket csak olyasvalaki tudja lereagálni, aki érzi a piac ritmusát, vele halad, és NEM ELLENE! Na ezt csak évek tapasztalatával lehet elérni.
Nekem azért segített a tőzsdeiskola, mert nem voltam kezdő. Tovább tudtam gondolni az ott elhangzottakat és ki tudtam gyomlálni néhány rossz beidegződést. Ennyi.
Ettől függetlenül a robotizált tanfolyamot én is gerinctelennek tartom. Fizess ki 400 ezret hogy elbukhasd a pénzed... Pfff...
Tökmindegy, hogy hány kötéssel működik most a stratégiád (1 vagy 50), ha ugyanazon időszakban csinálod. Most egy elég könnyű időszak van egyébként, trendkövetéssel nagyot lehet kaszálni.
Nekem 180% volt a hozamom egy hét alatt. És nem kellett hozzá csak 2-3 kötés.
A piac viszont állandóan változik. Ami most működik, az nem fog később. Állandóan alkalmazkodni/tanulni kell. (Ezért is kóklerség eladni egy agyonoptimalizált robotot, azzal hogy ez majd élete végéig termeli a pénzt. Nézd meg hány robot működik most, pl a pár éve 150 usd-ért árult sztár robotok közül. Megsúgom, szerintem egysem. Most új néven, új sztárok vannak.)
Az, hogy mikor kell váltani, látszani fog az egyenlegeden, mikor már sorra jönnek a bukók. Hogy ez 1 hét, 1 hónap vagy 1 év múlva lesz? Senki nem tudja.
Két hét alatt közel 45%-os haszon. Ez az eddigi mérlegem. Teljesen igazad van abban hogy ez túl szép hogy igaz legyen... Meglátjuk a hosszútáv mit hoz.
Dehogyis! Nem engem ekéznek, hanem a sulit ;) És ha engem ekéznének, annak is meglenne a létjogosultsága. Ugyanis még saját magamnak is túl szépnek tünik ez az új stratégia. Ezért mondtam hogy kivárom a hosszútávot. Aztán majd lehet hogy posztolok egy földbeállt grafikont :D
Köszi a segítésget és bocsi, hogy az én kérdéseim miatt kezdtek el ekézni :( Ha neked működik és hiszel benne akkor csináld és keress sok pénzt, ne törődj másokkal :)
Először is, még nem elég kipróbált a stratégiám. Másodsorban ha egy év múlva is masszív hasznot hoz, akkor pedig azért nem mutatom meg :D Nehogy más legyen milliomos az én ötletemből, azzal hogy oktatni kezdi. ;)
De ha bukta, akkor veszítek 500 dollárt, ami valljuk be, nem egy országrengető tragédia. Nem úgy mint a linken az a palimadár, aki 20 000 dollárt bízott egy robotra...
Bár annak amit én csinálok, igen kevés köze van már az alap tananyaghoz. Nagyjából 50%-át hasznosítom belőle a saját stratégiámhoz. Továbbgondoltam, fejlesztettem kicsit a saját stílusomhoz. Szerencsés vagyok, mert a munkám közben gyakorlatilag zavartalanul figyelhetem a Forex-et. Ami napi 12 órát jelent. Napi átlag 35-50 pozíciónyitással. Vagyis én ezzel a módszerrel NAPONTA kötök annyi üzletet, mint más egy hét alatt. Ezt sok ember nem teheti meg, mert a munkája mellett nem ér rá még ezt is figyelni. Na pontosan ezért leszek kiváncsi a hosszútávú eredményeimre. Mert a stratégiám eddig ( egy hónapja napi átlag 40 pozíciónyitás), nagyon jól működik. Ha ez nyárig így megy, már nagyon elégedett leszek. Ha nem... hát akkor bukta!
Mindegy. Engem nem érdekel más siráma. Belinkeltem a grafikonom, kérdeztétek hogy csinálom, megmondtam. Ennyi. Semmi anyagi hasznom nincs abból hogy elmondtam honnan tanultam. Még gondolkodtam is hogy jó ötlet-e beírni ide hogy nehogy reklámnak tünjön. Ez van.
Na ez érdekes :) Automatizálásban én sem bízok. Arról én is csak rosszat hallottam. A rendes oktatásuk nekem bejött... eddig. Meglátjuk hogy a hosszútáv milyen lesz. Eddig bíztató. Bár az oktatást úgy kezdték hogy tudatták hogy a régebbi tananyagok kukába kerültek, mert a piac olyan mértékben megváltozott hogy már alkalmazhatatlan. Pont emiatt fürödtek be a régi algoritmussal programozott robotok. Bár mint mondtam nekem a hideg futkos a hátamon attól hogy egy robot kezelje a pénzem!
Statement-et nem tudok mutatni, mert abból rá lehet jönni a stratégia egy részére, amit viszont aláírtam hogy nem adhatom ki harmadik személynek. Gondolom így védik a stratégiájukat. Végülis igen jól meg lehet élni oktatásból is :)
Az nagyon durván jó. Lehet bevállalok egy ilyet :) Pesten van a képzés? Milyen időközönként? Csak, mert van főállásom, 3 műszakban és eléggé meg vagyok kötve időben. Én havi 10%-al is boldog lennék, akkor is egy év alatt több, mint dupláznám mindig :)
Minden benne van. Otthonra meg házi feladatokat kapsz. A tanfolyamon amiket megmutattak neked, azokat kell gyakorolnod. Erről jegyzőkönyvet kell vezetned, amit átnéznek és kibeszélitek a hibákat. Magyarán minden kötésedről screenshot, majd Excel jegyzőkönyvbe beírod a pontos adatokat, úgymint :devizapár, kötésegység etc. Ebből tudják hogy mit csináltál és mikor. Könnyű kielemezni hogy jókor nyitottad -e a pozíciót. Nem egyszerű meló minden egyes kötés után még adminisztrálni is :( Én utáltam, de mindenképpen szükséges.
A demo számlán élőben kereskedsz az oktatókkal, mutatja, hogy mi micsoda, mit hogyan kell értelmezni, csinálni.......? Ebbe a 150ezerben egy stratégiai oktatás van benne vagy az alapoktól kezdve a stratégia alkalmazásáig minden (tőszdepszichologia, money management, trendek azonosítása, indikátorok használata, belépés, tréd zárás, SL, TP meghatározása.....)?
A tanfolyam kb 150-eHuF. Stratégiát mutatnak, és meg is tanítják használni. Csak akkor engedik el a kezed, ha már megdupláztad a pénzed a demoszámládon. Ezután nyithatsz csak éles számlát.
Először elmentem tőzsdeoktatásra, aztán az ott tanultak segítségével lassan, de biztosan elbuktam a befizetett $1000-t. Ezután saját kútfőre gyakoroltam demo számlákon, mérsékelt sikerrel. vagyis elértem azt, hogy nem buktam, de nem is haladtam. Aztán nemrég adtam egy utolsó esélyt a tanulásnak, de ezúttal komolyan utánanéztem hogy kik a piacon a legmegbízhatóbb oktatók. http://www.tozsdeiskola.hu/ Méregdrága, de jó tanfolyam. Rengeteg hibámra kapásból rávilágítottak. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem sarlatánok!
Amióta kiposztoltam a grafikont, próbából eltértem kissé a stratégiától. Meg is lett az eredménye! A 235-ik kötés környékén látszik az a hatalmas leszakadás... Na az volt a stratégia figyelmen kívül hagyása :) Ráébresztett arra hogy ami működik, azt ne reformálgassuk! :/
Te hogy, hol tanultad? Jártál különböző előadásokra, tanfolyamokra, vettél mindenféle tanuló csomagokat vagy pedig otthon, kiadások nélkül? Ha utobbi akkor megmutatod milyen oldalakon tanultál, honnan lested el a különböző dolgokat? Köszi előre is :)
tudtok ajánlani olyan brókert, ahol aránylag minimálisan negatív (csak nagyon halkan mondom: esetleg pozitív) swap-pal bele lehet ülni EURCHF longba?
Vagy bármilyen más költséghatékonyabb instrumentumot tudtok javasolni? Nem túl sok pénzzel (max. kb. $1000, jó nagy tőkeáttéttel, ha lehet...), de hosszú távra, akár évekre...
A brókercégemnél brutálisan megdrágult ez a fajta pozíció...:-(
Felhívom a figyelmedet, hogy több év nyereséges kereskedés után is földbe lehet állni! Elég csak egy picit hinni hogy neked van igazad a piaccal szemben . :D (Szóval csak óvatosan, nagyon óvatosan!)
Történelmi pillanat! Kemény négy év forex tanulás, demo számlázgatás után végre megnyitottam első éles számlámat! Két hete sáfárkodom felette, eddig meggyőző eredménnyel. Meglátjuk mit hoz a folytatás...
Felejtsd el az efféle kereskedést! Ha van időd tanulni kezdésnek nyiss egy demo számlát és azon gyakorolj. Ha elbukod az nem fáj és nyithatsz másikat. Idővel és nagy kitartással eljuthatsz oda, hogy pénzt is keress vele. Ha kérdésed van írj!
IronFX Monaco Szuper Forex Kereskedési Verseny 2015!
A VERSENYRŐL:
Az IronFX Global meghirdette az IronFX Monaco Szuper Versenyt, ahol a kereskedők akár 100 000 USD KÉSZPÉNZÉRT és két VIP jegyért szállhatnak ringbe, amellyel az IronFX szuper jachtjának fedélzetén nézhetik meg a Monaco Grand Prix-t!
Az IronFX Global nagy örömmel mutatja be 2015 januárjában induló Virtuális Kereskedési Versenyét kizárólagosan ügyfelei számára!
Arra ösztönözve ügyfeleinket, hogy kockázatmentesen szerezhessék meg kereskedési tapasztalataikat, az IronFX Global lehetőséget kínál a demoban kereskedők számára, hogy nyerhessenek egy fantasztikus Google Glass okosszemüveget vagy 2000 USD-t. Az második két helyezett is pénzjutalmat nyer, valamint a nyertesek egy ingyenes oktatási csomagban is részesülnek, amely az alábbiakat foglalja magában:
- Ingyenes webinárium részvétel
- Ingyenes forex tréning, oktatóanyagokkal, valamint személyes segítséggel!
A verseny 2015. január 2 -31. között kerül megrendezésre.
ezt látom benne??? most van nálam 90.32-őn. a stop 88.5, a tp min. 92.2???
van egy 2005-ös csúcs azt átviheti??? ez a 92.54. és akkor el is szállhat felfelé??? most visszajöhet a csatorna alsó széléhez aztán újra fel??? ha esik, 88.5-ig tartanám???
Két hete nyitottam számlát az OptionFair-nél. 250.000-et fizettem be. Kaptam 10 kockázatmentes kereskedést. Az "account manager"-em segítségével 1 nap alatt 350.000-re ugrott a számlám.
Pénteken felhívott és csináltunk 4 db 60 mp-es kereskedést.
Az elsőt 12000, a másodikat 25000, a harmadikat 150000, és a negyediket 100000 Ft-tal.
Mind a négy elment. 4 perc alatt.
Mind a négyet az ő utasításai alapján nyitottam, időm se volt a négy perc alatt fellélegezni.
Az alapítás óta eltelt 5 év sikereit ünnepelve, az IronFX Global akár 5000$ BÓNUSSZAL jutalmazza meglévő és új ügyfeleit minden, újonnan elhelyezett letét után! Ez az exkluzív ajánlat csak limitált ideig tart, 2014 november 29. -én 00:00 (GMT+2) - kor indul és 2014 December 31. –én 23:59 (GMT+2) –kor ér véget! Igényelje MOST a 100%-os BÓNUSZT és bővítse lehetőségeit a világ legjobb kereskedési környezetében, melyet az IronFX, az online kereskedés globális vezetője biztosít Önnek.
Kizárólag a weboldalon hirdetett brókercégek MT4 felületén futnak a forex robotok melyek eredményeit a web oldalon közzé tesszük. A robotok leírása PDF file-ban letölthetők a grafikonra kattintva pedig a részletes eredmények megtekinthetők. Amennyiben van olyan robot ami megtetszett azt nevükre kattintva meg is vásárolhatjuk.
Akik nem csak robottal szeretnének kereskedni azoknak is 100%-ban ajánljuk ,hogy a web oldalon található brókercéget használjanak !
A robotok összehasonlítási eredményeit a „Robot vs Robot” oldal könnyebé teszi.
A fő oldalon lévő táblázat formálható Pl: ABC sorrend
Legnépszerűbb ajánlatunk a robotokon kívül cashback oldal ahol pénzt visszatérítést kaphatunk minden egyes kereskedés után. Részletek a web oldalon. Mindenkinek nagyon jó kereskedést kívánok.
Meghosszabbították a tőzsdekirály verseny nevezési határidejét november 12-ig. Még nem késő regisztrálni, hogy indulhass az 1.000.000 Ft-os fődíjért! Az eredményes versenyzőknek a szervezők számlakezelési lehetőséget is fel kívánnak ajánlani.
Azért egy kicsit lehúzás szagú ez a dolog. Tőke áttét az oké, na de. Tételezzük fel hogy van egy bizonyos szorzó, amivel néhány ezer forinttal 500 ezres ügyletbe csöppenek és az azon realizálódó montdjuk pl 5000 forint veszteség az én "kicsi" pénzemből levonásra kerül! Itt kb 200as szorzóról van szó, na de akkor a haszonnál meg visszafelé kellene osztani nem? Lehet rohadt nagyot kaszálni, és nagyot bukni is..... No komment...
Az a baj hogy rengeteget utána olvastam már a trendvonalakról a fibonaciról stb. csak attól hogy behúzom nem biztos hogy jó. Neten láttam párat hogy hogyan húzzák be de egy merőben eltérő trendre nem tudom hogy jól húzom-e. a ilyenekre gondoltam.
Szerintem én vagyok itt aki a legkevésbé ért ehhez az egészhez. FxPro - MetaTrader 4 demo számláját próbálgatom egy ideje és nagyon sok oldalon utána néztem a dolgoknak, de nincs senki olyan ismerősöm aki értene hozzá így azt sem tudom hogy jól csinálom-e. Azt szeretném kérdezni hogy van-e itt olyan ember aki tudna engem tanítani (aki ért is hozzá) ? Olyan válaszokat nem kérek hogy pl. ha nem értesz hozzá akkor ne csináld, mert nem véletlenül szeretném elkezdeni. Ha valaki tudna segíteni nekem, az kérem írjon itt, vagy e-mailt: kadargabi97@gmail.com előre is köszönöm!
Nem egy könnyű szakma ez a kereskedés sajnos. Sokaknak beletörik a bicskájuk.
Nagyon sok kitartás és kudarctűrőképesség kell hozzá.
Én is sokszor majdnem feladtam, de aztán megsem, és amikor lett eredménye már kezdtem mégjobban hinni benne, ezzel évek mentek el.
Sajnos hiába tűzök ki olyan célokat hogy megcsinálok évi 100%-ot, ez nem sikerül, de azért a fele igen és nekem az is elég, elégedett vagyok vele már évek óta, idővel szeretnék hatákonyabb lenni, de annak is örülök ami van.
Sziasztok! En is probalkoztam a kereskedessel. Demo szamlam felfele ivelt. Gondoltam nyitok eles szamlat. 2 honapon belül lenullaztam. Nem adom fel. De nekem nem valo a kereskedes. Esetleg van olyan aki nalam jobban csinalhatja. Bocs nincs ekezet a gepemen.
Hamarosan itt a FOREXPO, melynek alkalmából szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az IronFX standjánál!
Az IronFX Global Ügyfelei iránti folyamatos elkötelezettségét bizonyítva egy nyereményjátékot is tartunk, amelynek nyertesét másodmagával meghívjuk Ciprus szigetére, míg a második helyezett 500 dollárral gazdagodhat!