"2004-ben az előző évhez képest megkétszereződött (6670) a rendőrségi eljárások száma. A jelentés megállapítja, hogy egy egyszerű, csekély mennyiségre elkövetett "kábítószerrel való visszaélés" esetében csak a szakértői költségek 126 ezer forintot tesznek ki, amely az összes ismert esettel felszorozva 840,4 millió forintot emésztettek fel."
Faszod a merev, nem bántásból mondom :). Szétszedtem ma a billentyűzetem, mert billegett meg szorult a szpész. Kitisztogattam szépen, néhány gombot kiszedtem, aztán elkezdtem összerakni, de úgy volt megcsinálva, hogy az enter-t a világért se lehetett visszatenni, mer' egy kis fémpöcköt kellett volna alulról a helyére pattintani, csakhogy alul a billentyűzet alja volt, szóval onnan nem. Forgattam meg megértettem meg eszközt kerestem hozzá meg minden, aztán kábé egy óra után a feszültség elérte azt a szintet, amikor a műanyag szék karfáján előre megfontolt szándékkal több ütéssel kettétörtem. Tiszta billentyű lett az egész lakás. Az önteltséget szívesen letörölném az arcomról, de amúgy ha tudnátok, hogy ez milyen jó tud lenni... Ne vegyetek kínai terméket, akik gyártják, diktatúrában élnek!
Attó függ, melyik pápának. Az elsőnek még talán. Dante egy csomó késöbbivel találkozott nem éppen ott. A lényeg meg talán az, hogy Jézus röhög, és ő az etalon.
A Pápa felkerül a mennybe, kopogtat az ajtón. Szent Péter üdvözli őt és kérdezi a nevét. "Én vagyok a pápa" - válaszolja. "Pápa, pápa" mormogja Péter, és utána néz a Nagy Könyvben. "Sajnálom, de ilyen néven senkit nem találok!" "De én vagyok isten helyettese a Földön!" mondja a pápa. "Istennek van helyettese a Földön?" kérdezi Péter csodálkozva. "Furcsa, ezt nekem sosem mondta..." A pápa rákvörös és folytatja: "Én vagyok a katolikus egyház feje!" Péter: "Katolikus egyház... sosem hallottam. De várj egy kicsit, megkérdezem a főnököt" Hátramegy és kérdezi Istent: "Te főnök, itt van egy hapsi, aki azt állítja, hogy a Te helyettesed a Földön. Pápa a neve. Mond ez neked valamit?" "Nem, sosem hallottam, nem ismerem. De tudod mit, kérdezd meg Jézust, ő járt a Földön, hátha ő tud valamit!" Hívatják Jézust és elmesélik neki a szituációt. Ő sem tud semmiről, de hátramegy az irodájába és utánanéz a papírjai között. Tíz perc múlva jön vissza, folynak a könnyei a röhögéstől. "Ezt nem hiszem el" mondja elcsukló hangon a hasát fogva. "Emlékeztek még arra a kis horgász-halász egyesületre, amit poénból 2000 éve alapítottam? Még mindig létezik..."
Na szevasztok! Rég jártam a bandában. Most nem tudok mit írni, inkább olvasgatok. Remélem, mindenki jól van. Igen, bár nem érezni annyira, jön a tavasz. Még 16-ot kell aludni. akkor hello, hello akkor
Jovanna, olyat akartam, amibol az egyeb valtozok hatasat mar kiszurtek. Mondjuk az olyat, mint minden jenki kocsog, de egy normalis europai orszagban ez tok jol mukodik stb. Sz'al ilyen nagyon objektiv, nagyon tudomanyosat. De beerem ezzel is, annyira nem erdekel, hogy kutassak is, csak annyira, hogy teged nyaggassalak.
Na hol van halálbüntetés (rendszeres használatban pont gyilkosságért, ilyesmiért, teszem hozzá)? És hol van az ún. fejlett világban a legtöbb gyilkosság? Na? (Meg a legszabadabb fegyverviselés is, egyébként.)
Hát az USA-ban.
Beírtam googleba, hogy death penalty effectiveness. Sok érdekes jött elő. Az Amnesty International szerint (egyike a kevés nemzetközi szervezetnek, amit tisztelek) nincs tudományos bizonyíték arra, hogy hatásos. Mások szerint esetleg van, de nem sok. Nyilván vannak pro és kontra websiteok is -- én elvi alapon ellenzem, mer ugye hogyan képviselje egy erőszakszervezet azt a nézetet, hogy nem szabad gyilkolni, ha gyilkol.
onkritikat gyakorlok, megsem akarom Erdelyi Monikat kicsinalni. Bar asszem pont azert kap annyi penzt, hogy az ilyenek, mint en, rajta koszorulhessek a nyelvuket, es pont ezert most inkabb megse.
holist:
A halalbuntetesrol olvastam most valami kocsog moralista dumat, aztan te olyan hozzaertonek tunsz. Van valami normalis statisztika, ami bizonyitek a hatasossagara vagy a hatastalansagara? Sz'al kevesebb-e a gyilkossag, ha van, vagy ilyesmi.
Aki szerint ez off, az menjen valami baratsagos tavol-keleti orszagba drogozni!8-)
Balazs -> Balazs shows Balazs, ha vkinek nem lett volna egyertelmu. A masik shows hulye picsa neve nem jut eszembe, de azt inkabb megbasznam, miutan kihult, meg elmostam a keseket8-).
Ha ez a párt megalakul, természetesen nem lépek be, de szívesen vállalom a pártközeli WhyNot Alapítvány kuratóriumi tagságát! :)
muki! Abszolut egyetértek veled, de amit te mondasz, hogy érdekesen és nagyobb tájékozottsággal beszél(t) dolgokról, az számomra inkább ijesztő és mindenképpen taszító... hiszen tájékozott, mégsem hajlandó belegondolni sem abba, hogy esetleg nincs igaza, az összegyűjtött tények pedig (maga a tájékozottsága) sztem inkább a dolgok egyoldalú és öntörvényű kiforgatása... tehát ha vki mindenben a rosszat látja (jelen esetben azt amit ő akar belőle kihozni, az ideológiájának szűrőjén át), az engem taszít...
En ennel lenyegesen toleransabb vagyok, mert jol es erdekeseket irt egy idoben. Meg en meg emlekszem arra faszkalapra, aki tomcatet meg a baratnojet fikazta mindenfele webes forumon, aztan felkerestek, azt pofanbasztak pedagogiai es stresszoldasi cellal. Es egyreszt nem szeretnem, ha tomcat pofanbaszna (koccseges lenne annyi embert osszeszedni, amennyivel rendesen el lehet verni es meg marad tanunakk is, hogy megtamadott aztan elesett, es magat utotte), masreszt egyik legjobb akciojanak tartottam egy ilyen seggfej befenyiteset, meg akkor is, ha a video elso masodperceben megsajnaltam a szerencsetlen idiotat, en kurvasok LSDt tomtem volna bele, aztan kiraktam volna valami rosszhiru kornyeken ugy este fel10 korul8-). Meg ugye en Balazst is osszevernem az aldozatai helyeben, igaz en a kozelebe se nagyon mennek.
A demagog meg csak reszben igaz. Nagyon megszokta hogy igaza van, es olyanhoz is hozzaszol neha, amiben nincs, de altalaban (amikor en olvastam), olyan dolgokrol irt, amikben nagyon tajekozott volt (hozzam kepest), es erdekesen, erthetoen adta elo. En az idiota tizeneves kozonsege miatt hagytam fel az olvasasaval.
Na örülök, hogy ez a tomcat gyerek vkinek nem szimpi! Rövid ideig álltunk egy munka kapcsán némi kontaktusban... Nevetségesen buta és borzasztóan kategorikus, kb mint egy elkényeztetett 8 éves gyerek, aki a legerősebb az osztályban, szeretete vágyik, közben meg üt mindenkit... mukikám ez lehet, hogy neked bejön, szerintem a csávó egy oltári nagy demagóg fasz! :)
Na de kizárt, hogy a zöldpárt parlamenti többséget szerezzen és kormányt alapítson, nem? Kizárólag heccpártokról és vicckampányokról van szó, a cél pedig épp a "demokratikus intézményrendszer" kigúnyolása. Csak az a baj, hogy a Tomcat alapvetően nem szimpatikus nekem.
Ez az a zoldpart, amelyik tomcat kutyajat jeloli. Na most tomcat alapvetoen szimpatkus, bar egy ideje mar nem olvasom, de nem biztos, hogy olyan orszagban akarnek elni, ahol olyan part kormanyoz, ami neki tetszik. Mondjuk nyaralnek egy hetet egy ilyen helyen, aztan eldontenem.
"Nem igaz, hogy muki katolikus." Kimondtam a lényegi elemet! Kimondtam! Hívő vagy! Zsidó vagy! Cigány vagy! Néger vagy! Muki, a sub-text accuracy-nak van egy határa, ami fölött az ember becsapja saját magát. Én tudom. Én. Szinte folyton. Közre is adom:
mennetek, tettetek, veletek - etek = attack, tehát támadás. A beszélő fél megtámadt. barnultunk, sétáltunk, mászkáltunk - unk = unk* barnult, sétált, mászkált. vehemencia, demokrácia, francia - cia = az amerikaiak éppen figyelnek és lehallgatnak piroska, macska, közösképviselő - sk = Saját Kezűleg. Hogy mi van saját kezűleg, azt még nem sikerült kideríteni, de kapcsolatos a halállal, a butasággal és a szerelemmel.
Nem folytatom fixa-ideáim jegyzékét, nem is jut több az eszembe.
* unk speciális pszichikai lény, az elme törléséért felelős. Nagyon gyors, kissé hasonlít a Logo teknősbékájára, komplexitástól függően több megjelenési formája van: két pötty egymás mellett, szmájli, utcán meglátott járókeretes ember, stb. Ha elindul, extrém módon szaporodni kezd, stb. A psziché feladja addigi cselekvéseit, és unk visszafogására, keretek közé szorítására fordítja minden energiáját. Őrületem alappillére.
Mint mondta, azon túl, hogy az ál-párt becsapja a választópolgárokat
Sz'al ez a valasztasi szakerto is kimondta azt, ami a ketfarku kampany egyik lenyegi eleme. A part (barmelyik) becsapja a valasztopolgarokat. Az ingyensor+orokelet+adocsokkentes pont errol szol. Nekem. Csak mer' megelhetesi politikus, a sorok kozott finoman, nem ugy mint egy lazado muvesz, kiplakatolva a varost8-).
Na, és ez ugyanaz a zöldpárt? Mert ez a Magyar Szociális Zöld Párt. És amit a kétfarkú kutyáról mondasz, azt még mindig nem értem. Amit én idéztem, az egy rendes megélhetési politikus siráma arról, hogy milyen csúnya az MKKP, hogy még csak nem is indulnak, azt mégis kampányolnak... persze, maga ellen érvel a csávó azzal, hogy ennyire hülye, de a csávót Tóth Zoltán "választási szakértő"-nek hívják (rokonok a választási malaccal?).
Az altalad beidezett ketfarkukutyas elemzesbol masoltam ki azt a reszt, amivel egyet tudok erteni. A csavo ezzel maga ellen ervel, es ha nem akarom hulyenek nezni (dehogynem), akkor ugy gondolom ez tudatos.
Zoldpartnak meg vissazutalnek a 8 evvel ezelotti, rendezze le az asszonyt, aztan menjenek el es szavazzanak a zoldpartra. Beprobalnak ezek mindent szvsz.
szóljatok ám, ha nem ér kampányolni, de nagyon keresek pártot, amire bírok szavazni gyomorforgás nélkül, ez a Kétfarkú Kutya Párt, ez nagyon ott van, de sajnos nem lehet szavazni rájuk, aztán van még a www.zoldpart.hu , hát ez eléggé rezegaléces, mer hát jó a "viccből a parlamentbe", meg a kutya jelölése is ok (itt közös platformot is látok, talán éppen magát a kétfarkút kéne jelölniük) de ezek a halálbüntis dumák nem jönnek be...
mert ha nincs jobb megoldás, akkor meg pártot kell alapítani, ez a honfiúi kötelesség, szervezkedjünk! Gondolkodtam neveken, először Magyar Szürrealista Pártban gondolkodtam, de ez eléggé sznoboskodós meg régimódi, akkor jött az MNTNP, a Magyar Namosmá Téllegmá Nemá Párt, illetve talán még az Erkölcstelen Demokráciaellenes Komolytalan Párt (az Erkölcsös, Komoly Demokraták teljesítményét 16 éve figyeljük. Idén tegyen más lóra!)
na mindegy, tök offtopic (fel lehet fogni a politikát drognak? Lehet olyan párt, amelyik vállalja, hogy képviselői a parlamentben kizárólag illegális tudatmódosítók hatása alatt fognak megjelenni?)
Elmesélek egy történetet a régi szép időkből, mert eszembe jutott. Az úgy volt, hogy candyflippingeztünk bombadiltomával és egy filozófustanonccal hármasban bombadiltoma otthonában (ez olyan régen volt, hogy már elévült). A srác egy idő után valahogy kihullott, meg ahogy az lenni szok volt, én is, aztán az öntudatlanság valamely ismeretlen bugyrából arra jöttem elő, hogy bombadiltoma azt kérdezi: -Mutassak fényképeket tunéziáról? Na itt már tudtam, hogy baj lesz, de akkoriban még úgy gondoltam, legyen csak baj nyugodtan (most még jobban úgy gondolom, de máshogy ;-) ). Bombadiltoma elővett egy sorozat fényképet és mesélni kezdett. Volt ott egy szurdok, amin át valami hegy belsejébe bementünk (nem lassan, gyorsan), a túloldalán kijöttünk, aztán visszamentünk, erre arra ráközelítettünk, végül, becslésem szerint tíz percen belül, a túloldalon kijöttünk, és visszanéztünk. Kábé én voltam a teve, a hegy meg a tű fóka (gyenge szóvicc). A belső valóm a történet alatt a hullámvasutak legmeredekebbikét járta meg, egy ideig még mosolygott és sikított (csak belül), aztán teljesen kikészült, és csak reménykedett - miközben az egész élmény igen kellemes is volt. Valószínüleg az önképem majdnem teljesen megszűnt. Mikor a történetből kiértünk és bombadiltoma megkérdezte, na hogy tetszett, a beszédközpontom még a pingre sem válaszolt, viszont hirtelen taknyom nyálam folyni kezdett, mintha bungie-jumping közben elértem volna a végpontot (a testnedvek meg mentek tovább), aztán a gumikötél visszarántott az öntudatlanságba. Az azért máig is érdekelne, bombadiltomának mi jött le ebből a történetből (meg hogy volt-e valami a takonyfolyós jelenet után, szóval mi is van az öntudatvesztés helyén). Késöbb tök jót sakkoztunk. Meg volt ott még sokminden más is, de az már ...
"Mint mondta, azon túl, hogy az ál-párt becsapja a választópolgárokat, rontja a többi párt esélyeit is. A törvény alapelve, hogy a választás szereplői kötelesek az esélyegyenlőséget tiszteletben tartani. Amit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt tesz - amikor ajánlószelvényeket gyűjt -, az a többi párt esélyegyenlőségének a megsértése is, hiszen ami ajánlószelvényt ők begyűjtöttek, az már nem juthat másnak, bejegyzett és nyilvántartásba vett pártnak."
Érvelés a javából, nem? Ha te begyűjtöd a cédulát, az rontja az esélyeimet, mert akkor én már nem gyűjthetem be!
Még 1000 ilyen meg jobb mutatványt a választásokig!
Jajj, ugyan már, te tartod életben a fórumot ezekben a szűkös, hideg napokban...
Én egyébként úgy vagyok ezzel, hogy kár lenne veszni hagyni, mivel többször is mutatott már hasonló tüneteket, de aztán azért valahogy mindig talpraállt. Bár az is igaz, hogy az utóbbi időben kicsit belterjessé vált, talán ez okozza a halódást is.
Tegnap olvastam egy cikket egy (asszem) német papról, aki eladta a templomát, és vett inkább egy fasza BMW terepjárót. És persze jól megbüntetik érte. De mi van akkor, hogyha már senki nem járt az istentiszteletekre, és a pap jól átgondolva a dolgot arra jutott, hogy ha már úgyis üres a templom, annak a 2 félhülye-félhalott öregasszonynak minek tartson misét, meg olcsóbb a benzin mint kifűteni azt a nagy hideg épületet, és hát vett inkább egy BMWt, hogy közvetlenebbül érezhesse az Úristen szeretetét.
Hülye érzés napi 9-10 órát ülni a munkahelyemen, pénzért. Mondjuk igyekszem kitölteni az időt, hosszú évek kihagyása után mostanában ismét sokat játszom. :)
A Damiana-füvet (Turnera diffusa) egy Amerika trópusi területein élő bokor szárított levelei alkotják. Az Aztékok impotencia elleni orvosságként, a Maják élvezeti szerként fogyasztották, gyógyteaként pedig egész Dél-Amerika indiánjai itták. Így sokféle tulajdonsággal bíró növény.
Pszichoaktív hatásában a kender érzetéhez hasonlítható. (Ez marketingszöveg: nem találtam erre utaló megjegyzést azokon a honlapokon, ahol a szert nem árusítják - a ford.) Hatások A Damiana nemi izgatószer, a vérkeringést és az anyagcserét fokozza. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, amik közvetlenül izgatják az idegeket és a nemi szerveket.
A Damiana-nak nyugtató hatása van, ami hasonlít a kevés kender okozta mámorra, és enyhe nemi izgatószer. Ezek a hatások körülbelül egy órán át tartanak. Gyakori használattal a hatások erősödnek.
Hosszabb használat esetén a Damiana fokozza a potenciát és segít a női hormonháztartás rendbehozásában.
A Damiana izomlazító hatású. Gyógyszerként fáradtság, kimerültség, hormonzavarok és vérbőség kezelésére használják. Használat Hogy Damiana-teát készíts, keverj 10-15 grammot a fűből egy liter vízhez. Lassan forrald öt percig, hagyd kihűlni, szűrd le, és igyál pár csészével.
Damiana kivonat készítéséhez keverj 30 gramm Damiana-füvet fél liter töménnyel és hagyd öt napig ázni benne. Szűrd le, és hagyd az alkohol áztatta leveleket további öt napig 125 ml ásványvízben. Szűrd le a folyadékot. Hevítsd a vizes kivonatot addig, míg épphogy nem forr, és keverd el fél csésze mézzel. (A méz kb. 65 C fölött nem túl egészséges, legalábbis az ájurvéda szerint - a ford.) Öntsd össze az alkoholos oldatot a vizes oldattal üvegbe, és hagyd állni egy hónapig. A keverék le fog süllyedni és a folyadék kitisztul. Óvatosan töltsd át egy tiszta üvegbe. A legjobb eredmény eléréséhez igyál egy vagy két pohárral egy órával a kívánt hatás elérése elött. Figyelmeztetés Bár nem bizonyított, elképzelhető, hogy a Damiana nagyon gyakori, nagy adagokban történő fogyasztása májkárosodáshoz vezethet. Nem ajánlott naponta egy csészénél több, vagy nagyobb adagok fogyasztása hosszabb időn keresztül.
Ez vicces, a textuális rész viszont emlékeztet a szívós idők eleje-közepe tájékának hangulatára, amikor az alkohol nagyon gáz drognak számított és különösen a fűhöz képest - egyszóval fű-soviniszta voltam. Ezek meg sör-soviniszták. Ezek meg egér-soviniszták :-)
"Majd egyik nap azt találom ki, hogy másnap 100-on én nyerek és nő hegyek vesznek körül, de nem szeretek egyet sem, tehát párszor győzök, de már csak megszokásból, aztán egy másik nap tovább futok, tiszta erőből, ahogy csak tudok, amíg csak fel nem bukok, "Lélegezz!" - mondják a doktorok, de én nem tudok..."
Párbeszéd valami kriptában vasárnap hétkor: sportember: -Márkot lekéstem? and the fish goes on: -Márkot csúnyán lekésted. sportember: -Csúnyábban, mint hinnéd.
Igazán kellemes volt a Kashmír-techno. Aztán fél négykor észrevettem, hogy rossz helyen járok, nem ebbe a buliba akartam jönni, vagyis ez nem az a hely. Nem kellett volna meginnom azt a két deci bort elötte! Egy kicsit eltévedtem. Milyen erős a csodavárás bennem! Piccsába. Így jár a fiúgyermek, ha magára marad. Nem baj, Gjuniorral régebben úgyis terveztük ezt, csak eszetlenebbül és komolytalanabbul és nem rögtön a legalját. Bazeg. undef sportember;
Télleg, Keraláról nem tudsz valamit? Megelőzte Goát a listámon.
Kissé ontopic: csináltam egy tíznapos böjtöt, helyenként nagyon tripes volt. Sokkal kevesebbet kezdtem aludni, belassultam, ugyanakkor érzékenyebb lettem, a színekbe, hajnali enyhe fényekbe, csöndbe, finom hangokba belemerülés, a könnyűség érzése, időnként a szürreális fáradtságrohamok (30 km meredeken felfelé a 4 méterre lévő klotyóig éjjel), máskor az, hogy koncentrációval ebben az engergiaszegény állapotban koncentrációval egész érdekes teljesítményeket hozhat ki magából az ember (30 mp lauffal értem el egy vonatot, a végén futottam egy km-t gyorsan, tömegben, a keletinél, és alig lihegtem, amikor felugrottam a vonatra) - hát nem az hogy ingyen van, de kimondottan spórolni lehet rajta. Javaslom a napi legalább 2 liter vizet sok citromlével (mondjuk a 2 literhez 5-6 citrom leve) és poharanként egy kanálka mézzel vagy más egyszerű cukorral, fokozatosan csökkentve, egyenletesen elosztva. Tavaszra hosszabbat tervezek.
Szexista kocsog vagy bazzeg. Mibol gondolod, hogy egy no (csak mert no) nem tudja ugyanugy feldolgozni az altalad irt mondokat, foleg ugy, hogy valszeg ok is mantraztak az ovodaban. Ha veletlen megsem nemuk alapjan gyujtotted egybe a lanyokat, akkor bocs, az 1.0 korrelacio mindig gyors kovetkeztetesre osztonoz.
Összeszámoltam, és legalábbis a következő személyek elött szégyellem az előző hozzászólás öncélú vulgarizmusát: holistné, védett, pellea és halucska. Továbbá szeretném megkövetni a hozzászólásban említett személyeket is, amiért a mocsok közelébe helyeztem őket. Jómagam nem szeretem ezt a mondókát. Nyelvünk nagyon pejoratív.
Szerintem lassan offolunk. Gyors vagy geci! :) Fú, ez most jól esik.
Amikor utoljára füvet szívtam, feltűnt, hogy ugyan a szó eredeti értelmében nem voltak jelen, de mégis, mintha a társaságban tartózkodott volna Ványa bácsi, cellux és aromo_. Mintegy virtuálisan, vagy inkább egy síkkal arrébb. Valszeg mindig jelen vannak. (Sajnos soxor ők sem értenek egyet. Mintha.)
Ez a gecigyors is mekkora faszsag mar. Allitolag 40km/h-val jon ki. Hat nem t'om, a legutobbit ugy kellett elhessegetni bazmeg, mer' a kijaratnal megallt.
Ezt már sokat hallottam és még mindig nem értem. Miért kényelmes ez? Egyszerű, az egyszer biztos, de én kényelmesnek azt tartom, ami puha, meleg, tápláló és nem basztat - az önutálat nem ilyen. Sokszor azért utálom magam, mert. Ügyetlen, figyelmetlen és buta és értetlen. És igen, úgy érzem, hogy ezt én jobban tudnám csinálni, tehát nem én csinálom, tehát magammal nem vagyok egy. Én azt hiszem, ez színtiszta politika: agyféltekék, jobb oldal, bal oldal kérdése. Az egyik fél azt hiszi, hogy ő jobb és ügyesebb, és mindig az a fél hiszi ezt, amelyik nincs hatalmon, amelyik nem irányít, aki lusta és mozizik és szarik bele, mert gyáva. Az éppen aktuális 'uralkodó' egyáltalán nem ér rá olyesmire, hogy vélekedjen és versenyezzen, annak ennél fontosabb dolga van. Nagykoalíciós állapotokban minden csodálatos és nagyszerű és az egész téma fel sem merül. És akkor ismét: utálom magamat, mert nem vagyok elég ügyes ahhoz, hogy egy egész buzinagy parlamentben, ami a fejem, százötven vagy csak három eltérő nézőpontot egy olyan kévébe kössek, amiből nézve az élet legalább élhető. Aztán meg képes vagyok. Aztán megint nem. És ismét. Illusztrálom, az oldalak választása önkényes, Bal Oldal és Jobb Oldal. B.O.: Asszem, ez a misztérium. J.O.: Lófaszt. B.O.: De élsz és tartalmas az életed. J.O.: (épp irányít, nem ér rá) B.O.: Te, ezt inkább ne küldd el. J.O.:
Es mi van, ha ez azt jelenti, hogy kurvara ossze vagyok zavarodva, fogalmam sincs mi jo, es mi rossz. Minden dontesem hibasnak tunik utolag, pedig akkor az tunt jonak. Szvsz nem egyertelmuen haritas ez. Gondolj Kurt Cobainre (t'om kocsog narkos volt, de addig utalta magat, amig csak kinyirta magat)!
Es ugye ha nem lephetunk ketszer ugyanabba a folyoba, akkor minden pillanatban uj emberre valunk, azt akkor nem is gaz kivulrol nezni a cselekedeteket. Mondjuk ebbol a szempontbol azt jelenti, hogy banom a hibas tetteimet. Sokkol a felismeres, mennyire elbasztam.
Nekem olyan Doktorcsernus vs. Feldmar erzesem van, de vegulis babozni nem rossz.
sportember,
utald magad egy darabig, de aztan utald inkabb csak a regi enedet, meg dontsd el, kit nem utalnal! Es ezzel kb. ugyanazt mondtam, mint Gjunior8-).