Keresés

Részletes keresés

JeeEm Creative Commons License 2025.05.14 0 2 266

Lehet előkészülnek? :)

https://www.mbhbank.hu/bankszunnap

Előzmény: blueye (265)
blueye Creative Commons License 2025.05.14 0 0 265

Nálam nem működik a mobillal való azonosítás ha laptopról szeretnék belépni, nem küld jóváhagyást csak ha SMSt kérek, nálatok megy?

blueye Creative Commons License 2025.05.04 0 0 264

Mondd le és vásárolj újra (tudom kellemetlen), néha én is megdöbbenek mekkora adósságaim vannak de csak a hitelkártyáim kereteit látom a KHRben :)

Előzmény: Jenne60 (263)
Jenne60 Creative Commons License 2025.05.04 0 0 263

Sziasztok!

Ez hogy lehet...?

Szerettem volna vásárolni a MM-ban egy 80 ezer forintos e-Book olvasót 10 havi 0%-os részletre. (nyugdíjas vagyok és havi 7990 Ft lett volna a törlesztésem)

Nem kaptam meg a részletre vásárlást, elutasította a rendszer, mert hogy a lakossági folyószámlámhoz tartozik/van egy felhasználható 150 ezres folyószámlahitel lehetőség. Én ezt nem kértem a banktól anno, de a mostani folyószámlához adták mert ez jár hozzá. Ráadásul a KHR-ben adós besorolásom van ez miatt ...

Sztahanov a közmunkás Creative Commons License 2025.04.22 0 2 262

Mennyi aranya van az MBH banknak?

Előzmény: Rifa-caps_blowup (261)
Rifa-caps_blowup Creative Commons License 2025.04.17 0 0 261

Masoknak mi a tapasztalata MBH ingatlan hitellel?

Jövőhét szerdan lesz egy hónapja, hogy kifizettem az értékbecslést. Multhét hétfőn volt az eladónal kint a becslő és még semmi eredmény.

Közel 10 ismerősöm vasárolt vagy eladott ingatlant az elmúlt negyedévben, de mindegyiknél max 2hét volt a befizetéstől az eredményig!

Kezem azt érezni vicc ez a bank.

Jenne60 Creative Commons License 2025.03.08 0 0 260

Szia!

"...Ezt nem is értem, hogy nem sikerült észrevenni a minden hónapban megkapott banki kivonaton?..."

Közben volt egy beszélgetésem a bankkal, Ők hívtak, persze rá akartak beszélni, hogy gondoljam meg és ne mondjam le a hitelkártyámat. Lemondtam...

Ügyfélszolgálatnál azt látták (amit én nem), hogy én az MBH összeolvadása előtt  BB ügyfél voltam és ezért ahhoz kötötték az új folyószámlámhoz tartozó hitelkártyámat . Soha nem voltam BB ügyfele, Szigetvári Takarék, később FHB majd Takarék Bank. Rendes volt a hölgy végül, mert valamit módosított és végre megkaptam tegnap email-ben a márciusi elektronikus  hitelkártya kivonatot.

Volt egy érdekes része is a levélnek, miszerint és idézem: "...Elektronikus hitelkártya kivonata visszamenőleg elérhető az MBH Netbank (korábban BB) felületén és az MBH Bank App-ban (korábban BB) is, amennyiben rendelkezik MBH Netbank (korábban BB) vagy MBH Bank App (korábban BB) szolgáltatásokkal..."

Ez megmagyarázza, hogy miért nem kaptam eddig havonta elektronikus hitelkártya kivonatot, mert sosem volt semmilyen BB szolgáltatásom, mert nem voltam BB ügyfél.

Mondjuk megnézni sem tudom az előzőeket, mivel hogy nincs és nem is volt soha BB szolgáltatásom...

Előzmény: Meister (256)
Passzív befektető Creative Commons License 2025.03.07 -1 0 259

Érdemes elolvasni a cikket:

https://index.hu/gazdasag/2025/03/06/bankrendszer-koltsegek-bankolas-nagy-marton-kormany-ngm-tranzakcios-illetek-penzugy/

Dilettáns Márton idióta ötletei továbbra is rombolják azt h a szolgáltatások fejlődjenek, népbutító barom ez az ember akinek a gazdasági előrejelzései eddig sorra nem jöttek be, hamis próféta, Varga Mihály mennyivel szimpatikusabb mint ez az ellenszenves pofájú alak!

Passzív befektető Creative Commons License 2025.03.05 -4 0 258

A szolgáltatás minősége számít nem az h milyen nemzetiségű a tulajdonos.

A hazai kormány hiteltelen és aljas módon hazug hiszen azt állítja h keresztény és nacionalista, a Biblia alapján a kereszténység és a nacionalizmus kizárják egymást, tehát aljas manipulátor és álkeresztény a fidesz-kdnp, középkori feudális módon gondolkodnak aminek a hatalom a fő célja.

Előzmény: Meister (254)
Jenne60 Creative Commons License 2025.03.05 0 0 257

"Jól járó csomag"

Ez a neve. Ha kellett ha nem, mert ehhez a számlacsomaghoz tartozott ez a Hitelkártya is. E nélkül nem lehetett megkötni és ezt a csomagot adták csak a égi helyett.

Hitelkártya banki kivonatot (havonta) nem kaptam soha, csak a lakossági folyószámláról kapok. Azon meg nincs ez feltüntetve...

Előzmény: Meister (256)
Meister Creative Commons License 2025.03.05 0 0 256

Ez a "ha kellett, ha nem" azért kicsit sántít. Ehhez csak alá kellett valamit írni, amit nyilván meg is lehetett volna tagadni.
A hitelkártya havidíja meg bizony a hitelkártya-számláról vonódik minden hónapban, és kamatozik 40%-os kamattal. Ezt nem is értem, hogy nem sikerült észrevenni a minden hónapban megkapott banki kivonaton?

Előzmény: Jenne60 (255)
Jenne60 Creative Commons License 2025.03.04 0 0 255

Sziasztok!

Azért ez az MBH Bank ez nem semmi. Mindig hoz valami újat és meglepőt.

Történet:  a banki összeolvadáskor én is MBH-s lettem, előtte takarék Bankos  voltam, Tavaly augusztus közepe felé  kerestek az MBH-től, a kivezetésre kerülő régi folyószámlám okán, mert újat adnak minden ügyfelüknek. Így is lett, időpontra mentem, és tavaly augusztus  végén megszüntették(kivezetésre került) a régi megszűnt bankom (Takarék Bank) lakossági folyószámlám. Helyette adtak egy újat, szerintük "modernebbet" immár MBH bankos kártyával...stb. Ha kellett, ha nem, mert járt hozzá egy 150 ezer forintos hitelkártya is, ennek a legyártásáért  viszont azonnal 7000-ot vontak le a számlámról. Ezt előtte nem közölték velem...Amint megkaptam (kábé 2 hét múlva) , vittem is be azonnal a  bankba leadni, mert nem kell!! Na itt ért az első pofon. Leadhatom, de ha a kiállítást követő 6 hónapon belül adom le, akkor vissza kell fizetnem, azaz a 7000 Ft-ot a kártya legyártási díját + 1890 Ft valamilyen (nem emlékszem már rá) kezelési díj. Remek. Közölték, hogy a 6 hónap elteltével már ingyenesen megszüntethetem és leadhatom, jöjjek majd akkor. Mentem is a mai napon leadni/megszüntetni ezt a hitelkártyát. Minden simán ment, 10 percet vártam csak amíg sorra kerültem, de a végén, amikor már minden papír készen volt, nagy kedvesen közölte az bankos kolléga, van egy 2658 Ft tartozás ezen a most megszüntetésre felvett hitelkártyámon. nagyon bután néztem, mert nem is használtam ezt a hitelkártyát. Kiderült, hogy ez az összeg a kiadástól számítva a 6 hónap alatt halmozódott, ez a havi számlavezetési díja ennek a hitelkártyának. Most befogadta a bank a megszüntetésről a kérelmet, adtak is erről egy hivatalos nyilatkozatot, de 15 napom van befizetni ezt a 2658 forintot. 15 napig függőben van ez a megszüntetési kérelem, ha befizetem akkor indul csak élesben a hitelkártya megszüntetés, ha nem egyenlítem ki a tartozást akkor 15 nap múlva törlődik ez a kérelem a rendszerből, mintha nem is létezett volna és továbbra is él a hitelkártyám, vagy egy újabb lemondási kérelmet kell beadnom.

Elnézést a hosszúra sikerült írásomért.

U.i.: az még hab a tortán, hogy ez a hitelkártya amit megszüntetek, ez mint közben kiderült, olyan kártya, olyan ügyfelek kapják,  akik az összeolvadás előtti régi BB ügyfeleiknek adnak, MBH logóval. Soha nem voltam BB ügyfél, nem is értettem először amit az banki intéző erre rákérdezett.

Meister Creative Commons License 2025.02.03 -1 0 254

Volt régen egy weblap, ahol valamelyik ellenzéki éppen aktuális párt listázta a kormánypárti vállalkozásokat. Én azt szerettem, ha kellett valami, mindig azzal kezdtem, és ha volt olyan vállalkozás, amit rendes magyar tulajdonolt, akkor oda mentem.

Előzmény: Passzív befektető (253)
Passzív befektető Creative Commons License 2025.02.03 -1 0 253

Van még Erste CIB OTP és más bankok amelyek nem az övék, emellett számos nagyobb márka világszerte amelyhez semmi közük: Apple Microsoft Nvidia Shell és számos szektor.

Aki tudatosan választja mely cég szolgáltatásait veszi igénybe az ki tud kerülni néhány céget.

Előzmény: pazola-igazi (250)
FantomKommandó Creative Commons License 2025.02.02 -1 3 252

MKB Digit@ll csomagom van (ma már MBH alatt fut, de MKB-ban lett nyitva). Nem tudom mások, akiknek ugyanilyen díjcsomagja van, mit látnak, nem egy gyakori díjcsomag, tudom, de nekem december 31-gyel jelent meg havidíj terhelés, amit egész január hónapban nem írtak jóvá, pedig a jóváírási feltételt teljesítettem. A havidíj is emelkedett, de ez benne van a legújabb hirdetményben. Viszont a jóváírást január 10. környékén meg kellett volna tenniük, de ez egész hónapban elmaradt. Akiknek ugyanilyen díjcsomagja van, javaslom, nézzen rá, és ha szükséges, jelezze az anomáliát a bank felé.

Clarinda Creative Commons License 2025.01.04 -1 1 251

Előfordul, hogy az  MBH bank nem tudja, hogy nálam van egy bankkártyám tőlük.

Nem fogadja el  kártyás fizetéskor

Fura, hogy  ilyenkor csak a paypalnál levő pénzemmel tudok fizetni :(

pazola-igazi Creative Commons License 2024.12.22 -1 1 250

Igen, ez igaz. Na nem mintha az egész ország ne lenne az orbán kláné.

Viszont ettől még van egy nagyon hasznos funkció itt: valakinek az összes hozzászólásának az elrejtése.

A soha viszont nem látásra! :)

Passzív befektető Creative Commons License 2024.12.20 -5 1 249

Az mbh a pénzügyi erejét arra használják ki a tulajok h Orbánt tartsák hatalmon!

Passzív befektető Creative Commons License 2024.12.20 -5 0 248

Az mbh egy drágán működő fosbank hiszen nem olcsó fenntartani egy 500 fiókból álló hálózatot, az adófizetők pénzéből elő Mészáros a tulaj, elvből tilos itt számlát vezetni.

Előzmény: Pranit (242)
hanahe3595 Creative Commons License 2024.12.16 0 0 246

nagyszerű információ

Előzmény: Pcach (20)
Passzív befektető Creative Commons License 2024.12.10 -2 0 245

Persze hiszen a banki ügyintéző elsősorban értékesítő akinek teljesítenie kell a volument.

Előzmény: nyman (244)
nyman Creative Commons License 2024.12.10 0 1 244

A kiszámoló blog szerzője is írt ilyen esetekről. Az ügyintézőnek a jutalék a fontos.

Ami ezt a telefonos dolgot illeti, vissza kell vonni a marketinges megkereséseket. Egy időben nekem is jöttek más bankok hitelkeretekkel. Meg a hitelkártyánál részletfizetési lehetőségekkel. Persze „kedvezőbb” volt a kamat, a THM 40% helyett „csak” 20. Személyi hitelt is lehetett volna kapni két-három igen után. (azt hiszem te éltél is a CIB-nél az alkalmazásban kínált hitellel 2-3 éve.)

Előzmény: JeeEm (243)
JeeEm Creative Commons License 2024.12.10 0 0 243

Én 80 éves hozzátartozóval voltam bent OTP-ben felmondtatni a befektetési számlát, mert rábeszélték egy kockázatos részvényalap vásárlásra. Még a Mifidet is kitöltötték vele, megfelelő módon.

Nem szabad hagyni ilyen időseket bemenni bankba, mert a pultosok nagyon jól tudják, hogy öregeket bármire rábeszélnek.

Előzmény: Pranit (242)
Pranit Creative Commons License 2024.12.10 0 0 242

Nem telefonált senkivel.

Én beszéltem most a bankkal, általánosságban mondták, hogy hát biztos módosított díjcsomagot és akkor került rá...

És tényleg, valamikor összel volt benn a bankban díjcsomagot módosíttatni, mert az elözöt megszüntették, és valószínüleg akkor írattak alá vele egy szerzödést a hitelkeretre is... Ha egyértelmüen mondják neki, hogy mi ez, nem kérte volna, mivel nincs szüksége rá, de gondolom az ügyintézö jutalékot kap utána, így úgy sunnyogta el, hogy ne legyen anyumnak egyértelmü és ne tünjön fel neki, hogy kap egy ilyet is, egy aláírásért cserébe...

A lényeg, ha 6 hónapon belül felmondja, akkor szerzödésszegés és 13 ezer forint levetetni. Ha 6 hónapig nem nyúl hozzá, utána díjmentesen megszüntetheti. Úgyhogy ez utóbbi lesz.

Az ügyintézö meg költse gyógyszerre a jutalékát...

Előzmény: irreverzibilis (241)
irreverzibilis Creative Commons License 2024.12.10 0 0 241

nyugi telefonon biztos beszéltek vele, mint Anyukám esetében a T úgy adott neki szobafalnyi tv-t hogy a gondozónője beszélt az ügyintéző és Ő döntöntötte el Anyukám helyett hogy mekkora,milyen tv legyen,nem is nagyon akarták a hangfelvételt kiadni...

Előzmény: Pranit (240)
Pranit Creative Commons License 2024.12.10 0 0 240

Közben sikerült belépnem az internetbankjába, és igen, ott van, hogy 150 ezer forint hitel. Már akkor csak az lesz a kérdés, hogy hogyan került rá. Aktívan biztosan nem kérte. Tele a hócipöm, ez az idióta bank harmadjára tesz rá neki hitelt, úgy, hogy nem kérte, elsö 2 alkalommal még az a minuszba lemenös A hitel vagy minek nevezték volt, most meg ez. Nyilván volt valamilyen értesítés most is, de menjenek már a jó édes anyjukba, hogy passzív módon ráteszik. Velem nyilván nem tudnák megtenni, de az idösebb korosztály, aki nem ismeri ki magát, egyszerübb gondolkodású, még a bankkártyától is és mindenfajta technikai dologtól idegenkedik, simán behúzható a csöbe. 

Pranit Creative Commons License 2024.12.06 0 0 239

Sziasztok!

Tud valaki segíteni, hogy miröl lehet szó?

Èdesanyámnak a folyószámlája az MBH-nál van. 65 éves, ide utalják a nyugdíját, illetve mivel mellette még dolgozik, a fizetését is.

Sajnos ö az a fajta, aki tiltakozik minden technika és újítás ellen, úgyhogy annyira használja a bankkártyáját, hogy elmegy és felveszi vele havonta egyszer a fizetést, egyszer pedig a nyugdíjat...

Kb. 1 hónapja egyszercsak megjelent a számláján plusz 160 ezer forint. Az, hogy miként került rá és honann jött, egy rejtély, a history-ban nincs nyoma, csak az egyenlegben látszik...

Sajnos anyum egy elég elveszett ember ilyen dolgokban, nem ismeri ki magát, és ha elmagyaráznak is neki dolgokat, akkor sem érti meg öket. Egy elég egyszerü ember, nem a rossz értelemben, de ez van sajnos. :( Úgyhogy mikor bement a bankba, az ügyintézönek sem sikerült megértetnie vele, hogy mi lehet ez... Annyit fogott fel, hogy ez valami hitel lehet, de ha le akarja vetetni, akkor 14 ezer forintjába kerül. A végen annyira feldühödött, hogy inkább eljött, anélkül, hogy kiderült volna mi ez, mit csinálhat vele stb. Majd valamikor bemegy megint...

Én eddig csak olyan hitelkeretröl hallottam, ahol le lehetett menni minuszba. Létezik olyan, hogy pluszba tesznek hitelt a számlára? Ami az egyenlegben megjelenik, de a történetben nem?

Vagy mi a büdös franc lehet ez? Anyum állítja, hogy nem kapott erröl semmilyen formában értesítést, de ebben persze nem vagyok biztos, mert hajlamos bedobni a leveleket értelmezés nélkül a fiókba... Annó az A hitel keretet is rátették kérés nélkül, még BB volt, küldtek róla levelet, hogy ha nem akarja, le kell mondania, de hát ez a levél is a fiókban landolt, majd csodálkoztunk, hogy hogy került rá kérés nélkül a számlára.

Külföldön élek, így sajnos nem tudok belátható idön belül bemenni vele a bankba, telefonon meg sokat úgysem mondanak ha felhívom öket, mert nem az én nevemen van a számla... Persze ha itt nem kapok választ, akkor felhívom öket, hátha általánosságban azért tudnak mondani valamit....

Meister Creative Commons License 2024.12.04 0 0 238

Úgy tűnik, nem is tervezik.

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy megkeresésével bizalommal fordult Bankunkhoz.

Tájékoztatjuk, hogy a fizetési kérelem küldése és fogadása funkció kizárólag csak fizetési számla esetében vehetők igénybe, hitelszámla esetében nem használható.

Megértését köszönjük.

Előzmény: Meister (237)
Meister Creative Commons License 2024.12.04 0 0 237

Sem az, sem a fizetési kérelem nem működik.

Előzmény: irreverzibilis (236)
irreverzibilis Creative Commons License 2024.12.04 0 0 236

gondolom látod/nálad is a netbankban az van,hogy qvik-kérelem nem indítható és fogadható HK.-nál

Előzmény: Meister (232)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!