Építkezésből megmaradt anyagok és gépek adásvétele. Ha maradt két áthidalód, meg a betenkeverő sem kell már, hátha valakinek jól jöhet. Cserébe lehet, hogy csaptelep kell és itt találsz.
1db Velux GGL M06 3073 78x118 EDW2000 beépítőkészlettel 89000 Ft
1db Velux GGU M06 0073 78x118 EDW2000 beépítőkészlettel 109000 Ft
Eladnám azt a két tetőtéri ablakot és a hozzájuk tartozó beépítő kereteket, amit tetőterünk beépítésére szántam. 2014-ben vásároltam őket a székesfehérvári Kendel Tüzépnél extra leárazással és gyártói pénzvisszatérítéssel. Még a dobozok sem lettek felbontva, száraz padláson tároltam és tárolom mindegyiket. Mai modellekből ugyanez a szett a legolcsóbb tüzépes árral is kétszer annyiba kerül.
1 darab fenyő ablak és 1 darab műanyag bevonatú ablak (vizes helyiségbe szánva). A GGL és GGU 3073-asról annyit kell tudni, hogy középen billenő (GGL=fa) (GGU=műanyag) tetőablak, felső kilinccsel, kilincsbe épített szellőzőnyílással, univerzális üvegezéssel, könnyen tisztuló bevonattal. Ennél a hangszigetelő üvegezéssel és a motoros drágább csak. Ebben a PDF-ben minden tudnivaló benne van: http://www.idealablak.hu/download/termekkatalogus.pdf
Sziasztok!Kimaradt szigetelő tekercs vagy lap érdekelne Hajdú Biharban.Üveg vagy kőzet gyapot 145m2 Elérhetőségem 06205070062 vagy hegyes.laszlo66@freemail.hu Köszönöm
Evva EPS osztrák, törésvédett felsőkategóriás biztonsági zárbetét: Extended Profil System: a kulcs fogazott és pontfuratos egyben. Zárbetét törés-, maghúzás-, felfúrás- és finomnyitás elleni védelem. Kulcsok száma: 3 db. Speciálisan kialakított kulcs. Kulcsmásolás kizárólag a vezérképviseleten, a kódkártya bemutatásával. Mabisz ajánlás. Moduláris felépítés: költözés esetén változtatható méret! Többféle méretben: 41/46 - 4 darab 46/46 - 1 darab 46/56 - 9 darab 46/61 - 3 darab
Mûgyantás , üvegszálas munkákat vállalok, építkezésnél kiválóan alkalmas egyedi megoldásokra,
email en elérhetõ vagyok vagy tel:70 53 9 nulla 518
75nm 10 cm vastagságú Rockwool Deltarock tetőtéri kőzetgyapot hőszigetelő éklemez 1100Ft/nm (gyári ára 1667,-Ft), és 70 nm 5 cm vastagságú Multirock hő- és hangszigetelő 400,-Ft/nm (gyári ára 653,-Ft) eladó gyári csomagolásban. Mindkettő tetőtéri beépítésből maradt anyag. Szállítás a vásárló feladata Martonvásárról (Bp-től 30 km.).
Dizel aggregator elado, 350 ccm , max 3000W, 220V, 12V DC , , öninditós de kézzel is indithato, akksi nélkül , kicsit csöpög az olaj, valszeg uj tömites kéne, megnezhetõ , kiprobalhato, Budakalasz 70- 5harom90518