Keresés

Részletes keresés

naturista család Creative Commons License 2014.06.12 0 0 2309

Most, hogy nyár van meséljetek ki merre volt már az idén szauna helyett a szabadban?

Előzmény: Törölt nick (2308)
Törölt nick Creative Commons License 2014.02.13 0 0 2308

Jó hír: találtam még egy olyan szaunát Budapesten, ahol a kulturált (naturista) szaunázásra buzdítják a kedves vendégeket! A Harmónia Wellnessben (Bartók Béla út, Griff Hotel, Griff Squash és Fitness Club) a kifüggesztett szauna-szabályzat megtiltja a fürdőruhában való szaunázást, miközben – művelve az amúgy prűd magyar közönséget – leírja a forró műanyagok káros hatását az egészségre, mielőtt valaki „félreérti” a szabályzatot. Így aztán a közönség 80%-a valóban csak lepedőbe, törülközőbe csavarva magát megy be szaunázni, így a szégyenlősebbekre is tekintettel  nagy meztelenkedés nincs. Mivel vannak, akik nem tudnak olvasni, akadnak bőven, akik mégis fürdőruhában jönnek be, de a trend javuló. (Bár, ha csak ilyen ütemben haladunk, kb. 20 év múlva talán elérjük a labancok szauna-kultúrájának színvonalát. :-( ) Csöndesebb időszakokban, amikor alig van vendég (pl. délelőtt) akár meztelenül is lehet feküdni és élvezni a szauna minden örömét. Gratulálok a Club-nak!

(Holnap délelőtt ismét ott leszek és élvezem a békét és a kulturált szaunázást!)  

nudiparos Creative Commons License 2014.02.08 0 0 2307

Még nem találtunk naturista barátokat, ezért megismételjük kérésünket, már a nyárra is gondolva: 42/44 éves pár Győr-Moson-Sopron megyéből ( persze ha messzebb laktok, az sem gond, megpróbáljuk megoldani) keres nudizáshoz, naturista szabadidős programokhoz ( strandolás, bográcsozás, szaunázás....) barátokat, elsősorban párokat.

BAZS Creative Commons License 2013.11.19 0 0 2306

A nudista tatabányai Mikuláspartira ki jön dec. 7-én a navkésekkel? :-)

Surgyilovics Creative Commons License 2013.09.18 0 0 2305

Szia!

Nincs erre kijelölt strand, és nem tudok "vad" helyet sem.

Előzmény: vacarlo (2304)
vacarlo Creative Commons License 2013.09.14 0 0 2304

Sziasztok!

Igaz vége a nyárnakde kérdeznék,hogy a Szelidi tónál leht  nudizni????

Kérlek segítsetek.

Üdv

Lassu Viz Creative Commons License 2013.08.13 0 0 2303

Ok, menni fog.

Előzmény: Norrita (2302)
Norrita Creative Commons License 2013.08.13 0 0 2302

Nudista pasik, lécci ne menjetek úszkálni Svédországba! Kár lenne a zacsitokért... ;)

http://hir.ma/18-2/bizarr-golyometszo-haltol-felnek-a-sved-ferfiak/127721?utm_source=HIR&utm_medium=HIR-eny&utm_campaign=HIR#

Nemeskürthy Attila Creative Commons License 2013.08.03 0 0 2301

Sziasztok! Lányok! Keresek csajokat nudizni.

Anthony (nk) Creative Commons License 2013.07.31 0 0 2300

Sziasztok!

Egy 35 éves, sportos testalkatú, hetero pasi vagyok Nagykanizsáról. Zala megyéből. Nudizáshoz. Kizárólag csak nudizáshoz keresek társakat. Általában Berénybe szoktam járni, de egyedül unalmas. Ha valakinek van kedve, nyugodtan írjon! Az email címem: sz.gabor1@yahoo.com.

További napsütéses szép napot!

nudiparos Creative Commons License 2013.07.28 0 0 2299

41/43 éves pár Győr-Moson-Sopron megyéből keres nudizáshoz, naturista szabadidős programokhoz barátokat, elsősorban párokat.

Lassu Viz Creative Commons License 2013.07.17 0 0 2298

Hagyd, ott már bemutatkozott. Legjobb ha válaszra sem méltatjuk.

Előzmény: RodrigeZZ (2297)
RodrigeZZ Creative Commons License 2013.07.17 0 0 2297

Ha már ilyen szép nicknevet tudtál választani, azt is megnézhetted volna, hogy ez a topic a törzsasztalban van, ahol kultúrált emberek kultúráltan beszélgetnek.

Ilyen névvel ajánlanám a HUSZ-ból http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9017315 (bár annak sem ott lenne a helye) Esetleg próbálj meg "magyarosítani"

A válaszom egyénként: igen

R.

Előzmény: Baszom a Puncit (2296)
auréliuszf Creative Commons License 2013.07.14 0 0 2294

Amikor én voltam nő csak 1 volt és kb 20 férfi.

Biztonságosnak szerintem biztonságos, Meg tudsz magadnak félre eső helyet is találni, de ha szényenlős vagy akkor nem ez a tuti neked, mert ez egy nyilvános ely és még ruhában is jönnek mennek

Előzmény: Norrita (2292)
Lassu Viz Creative Commons License 2013.07.10 0 0 2293

Gárdony csak tolerált hely. Van egy durván 1 m-es betoncsík a nádas és a víz között. A víz azonnal nagyon mély, hiszen kikötőnek készült. Semmilyen higiéniai lehetőség nincs. Nem egy Délegyháza (de írhattam volna bármelyik hivatalos helyet, csak Délegyházán már voltál).

Mivel erősen alkalmi látogató vagyok arrafelé a további kérdéseidre nem tudok válaszolni. Inkább ritkábban megyek, de a fizetős helyeket választom ahol legalább van egy kultúrált vízöblítéses WC.

Előzmény: Norrita (2292)
Norrita Creative Commons License 2013.07.09 0 0 2292

Sziasztok!

A gárdonyi nudista parton mik a tapasztalatok hétköznap, mennyien vannak, és mennyire biztonságos nőknek egyedül? Nem szeretnék ismerkedni, szóba elegyedni senkivel, mert még "kezdő" vagyok és kicsit gátlásos... Köszi az infókat előre is! Üdv. N.

meztelensrac Creative Commons License 2013.07.09 0 0 2291

Szia!

Én egy 28 éves srác vagyok, szintén budapesti, és szívesen segítek, magam is a nudizást imádók közé tartozom, akár szabadban, akár lakásban. Ha gondolod, keress meg, nudiotthon@gmail.com a címem.

Előzmény: jana.ana (2290)
jana.ana Creative Commons License 2013.07.08 0 0 2290

Sziasztok,

én egy 22 éves budapesti egyetemista srác vagyok, aki érdeklődik a naturizmus, mint életmód iránt. Szeretnék beilleszkedni ebbe az életstílusba és közösségbe, de mivel az én családomban ez nem volt szokás, így kívül állóként nem egyszerű nekem a gátlásaimat (és a ruháimat) levetkőzni. Olyasvalakit/valakiket keresek, akik segítenének beilleszkedni ebbe az életmódba. Így ha van olyasvalaki itt a fórumon, aki bp. közelében lakik és hajlanadó lenne erre, az kérem vegye fel velem a kapcsolatot. És kérem tényleg csak valódi naturisták írjanak, ne exhibicionisták vagy szexpartner keresők, mert ezek engem nem érdekelnek. Köszönöm.

Norrita Creative Commons License 2013.07.08 0 0 2289

Szia Fon Helsing,

Köszi az ajánlatot, de én pont hogy egyedül akartam menni, mert a "szóba elegyedéshez" már azt hiszem, szégyenlős lennék.

Végülis tegnap - először - kimerészkedtem Délegyházára, jó volt, nem voltak sokan, és hál' istennek nem zaklatott senki, szerencsére

még csak hozzám se szóltak, és kedvemre lubickolhattam-napozhattam. :-)

Előzmény: Fon Helsing (2287)
pistiisti Creative Commons License 2013.06.28 0 0 2288

Szia Norrita!

Szigetmonostorra csak párban lehet bemenni:-), július 5-én terveztem a barátnőmmel hogy megyek de neki közbe jött valami és az a nap(hétvége) kilőve:-(

Nagyon szivesen segitenék neked (és ezáltal te is nekem :-)) hogy egy normális, kulturált helyen napozzál meztelenül:-)

Szikin voltunk már többször a barátnőmmel de itt még nem voltunk/voltam. természetesen tudlak vinn-hozni! Nem szexpartnert keresek, nem kell megíjedned:-) normális pasi vagyok, felöltözve és meztelenül is "szalonképes" :-))

Ha érdekel az ajánlat, a címem : symy68@citromail.hu 

Előzmény: Norrita (2284)
Fon Helsing Creative Commons License 2013.06.28 0 0 2287

Szia Norrita!

Én tudok egy helyet Pesttől nem messze ahol elkezdheted az ismerkedést a naturizmussal.

Nincsenek sokan így nem is kell hirtelen egyszerre sok ember előtt lenned.

Társaságot keresek a hely meglátogatásához, mert egyedül unalmas ha nincs kivel beszélgetnem...:)

Nem akarok tőled úgy semmit, mert vannak partnereim, de Ők nem szeretik a nudi helyeket.

Egyedül nem megyek nudis helyre soha, mert ahogy látod ha nem is vagy kukkoló a férfiak többségét rögtön ezzel bélyegzik meg...

A mail címem: borbak@indamail.hu

Üdv:S.

Előzmény: Norrita (2284)
Lassu Viz Creative Commons License 2013.06.22 0 0 2286

Nem megyek ebbe bele. Ha épp nem egy kimoderálással ért véget akkor lejjebb biztosan található sok ilyen vita, de mindig közös álláspont nélkül fulladt ki. 

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (2285)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2013.06.21 0 0 2285

Jól értem a szigetmonostoriak honlapján, hogy egyedülállókat csak akkor engednek be, ha tagjai valamilyen egyesületnek, párokat meg anélkül is? Mert akkor ez erős diszkrimináció.

Előzmény: Lassu Viz (2283)
Norrita Creative Commons License 2013.06.21 0 0 2284

Szia Lassu Viz,

Köszi szépen a tippeket, linkeket. Azt hiszem, akkor Délegyházát vagy Szigetmonostort fogom elsőként kipróbálni. Remélem, tényleg nem fog zaklatni senki, ha egyedül megyek ki. A Luppára már rég nem járok, mert ott állandóan sündörögtek körülöttem a pasik egy szál f.-ban, pedig rajtam még fürdőruha is volt...ott nem hagyják békén az ember lányát, ha egyedül van, meg zavar a sok suttyó ember, a jetski-sek..stb.

Előzmény: Lassu Viz (2283)
Lassu Viz Creative Commons License 2013.06.20 0 0 2283

Kedves Norrita!

Délegyháza mellett az MNE-nél http://5-osto.blogspot.hu/ vagy http://mne.hu/

vagy ha északi oldalon vagy Szigetmonostoron: http://naturistasziget.hu/

Messzebb elsősorban Szikit http://nudi.hu/hu, Balatonberényt, Balatonakalit tudom ajánlani. 

Itt is tájékozódhatsz: http://www.namasz.hu/

Sokan emlegetik Lupát, de nincs infrastruktúra, cserébe van időnként rendőri ellenőrzés és bírság. Személy szerint az engedélyezett strandokat, kempingeket preferálom, ott senki nem zaklat azért mert nincs rajtad ruha. Ha meg másért zaklatnának az üzemeltető biztosan a segítségedre lesz. 

Téli időszakban felkeresheted a NaVKE rendezvényeit. http://navke.hu/

Előzmény: Norrita (2282)
Norrita Creative Commons License 2013.06.20 0 0 2282

Kedves Naturisták!

Nem is tudom hol kezdjem a kérdésemet... Még soha nem jártam naturista strandon, de mostanában foglalkoztat
a gondolat, hogy kipróbáljam. Imádom a napfényt, a vizeket, és "textiles" strandokon eddig legalább a vizes felsőmtől
igyekeztem megszabadulni, de mostanában úgy látom, már "nem divat" a monokinizés, eléggé csúnyán néznek
az emberre. Bányatavakhoz jártam egy időben, de ha ott az ember lánya egyedül van, rögtön megszállják a
a csúnya mutogatós bácsik. Kül- és belföldön egyaránt ért már sok attrocitás monokinizés közben, ha egyedül
voltam (pedig nem vagyok egy 20 éves, szexbomba alkat!). Teljesen meztelenül még csak tengerparton, eldugott
öbölben fürdőztem ex-párommal, idegen emberek között még valahogy nem mertem pucéran mutatkozni.
De nagyon szeretném kipróbálni a fesztelen, ruhátlan napozás-fürdőzést itthon is, és nem szeretném, ha közben
idegenek bámulnának vagy molesztálnának, vagy ismerkedni próbálnának velem.
Mit ajánlotok, hol kezdjem az "ismerkedést" a naturizmussal, egyedül, nőként, Budapesttől nem túl messze?
Köszi a tippeket előre is!
Üdv.
Norrita

walk_man Creative Commons License 2013.05.27 0 0 2281

Sziasztok! - Naturista séta!

Lassan, lassan alkalmas lesz az idő egy kis erdei meztelenkedésre, erdei sétára, - itt az észak budai hegyekben.
Sajnos ez csak azon napszakban lehetséges, amikor üres az erdő, amikor a többség dolgozik, - hétköznap kb. 16-17.00-ig, de a du-i órák a legjobbak.
Kellemtlen, de ez van!
A kérdésem az, hogy elvben, ki tud néha elszakadni a munkától ezen időszakokban, és kedve is van hozzá, továbbá kellően mobil, hogy ki tud jönni egy max. 2-3 órás sétára?
Én magam ugyan elég szabad és mobil vagyok, de amennyire szabad vagyok olyan gyorsan keletkezik elfoglaltságom is, így néhány napnál előbbre nem tudok tervezni, szervezni.
Várom a válaszaitokat, és a jó időt!

Üdv., - pucéran süssön ránk a nap: - Walkman

tottival Creative Commons License 2013.05.26 0 0 2280

menjetek inkább berénybe

Előzmény: venusz84 (2277)
Leoson Creative Commons License 2013.05.21 0 0 2279

Sziasztok!

Társakat keresnék, akikkel mehetnék a Nyéki, valamint a Látóképi tóhoz. Szóval, mehetnék valakivel?

Privátban, e-mailt írjatok kérlek.

stanislav@vipmail.hu

Leo

gab+csi Creative Commons License 2013.05.14 0 0 2278

Tény az nagyon jo !!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!