Kedves Barátom! E-mail címed levelezés kapcsán jutott el hozzám, vagy regisztráltál valamelyik oldalamra.Amennyiben zavartalak volna elnézésedet kérem. Ha nem kívánsz a jövőben hasonló tartalmú leveleket kapni, légy szíves a válaszban írd a tárgyba: LEIRATKOZÁSKöszönöm. Most kaptam, azonnal regisztráltam, nézd meg hogy egyetértesz-e a céljaival - ha igen, most regisztrálj, fizetni még nem kell, addig lesz időd tüzetesen áttanulmányozni! Az élest azt KÉSŐBB ELDÖNTÖD (hogy befizetsz-e), DE MÁR SZÓLHATSZ/továbbküldheted ISMERŐSEIDNEK A SAJÁT WEBOLDALADDAL, saját linkeddel. Ide regisztrálhatsz: sandro.yagooft.com
Totál a tetején vagyunk nemzetközileg. Hivatalosan október 1-én indul az egész világon, de mi indítjuk el Közép és Kelet-Európában, és már lehet ingyenesen regisztrálni, előregisztrációs időszak van. Nagyon jó koncepció, nagyot fog szólni. Az USA-ban 3 hete lehet regisztrálni, mára naponta 400 fővel nő a hálózat. Nálunk most kezdjük, az elsők között leszel, ha azonnal regisztrálsz. Plusz bármelyik országban tudod regisztrálni az embereidet azonnal. A videók már készülnek magyar nyelven. A TERMÉK:- Egy szabadalmazott TURBO TALK nevű nyelvi fordító, tolmácsoló és nyelvoktató eszköz, amely több mint 50 nyelvre fordít és tolmácsol valós időben, szöveges és audió üzemmódban. Mesterséges intelligenciája segítségével folyamatosan fejleszti magát, ahogy az emberek az egész világon használják. Ez az eszköz gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy az emberek az egész világon nyelvi akadályok nélkül kommunikálhassanak egymással, akkor is ha nem beszélik egymás nyelvét.- Egy új nemzetközi közösségi hálózat, amely a Turbo Talk segítségével lehetővé teszi a teljes globális kommunikációt a tagok között.- Egy globális kedvezménykupon rendszer kereskedők számára, amiből te brutálisan sok pénzt fogsz tudni keresni, a kereskedők pedig ingyen hirdetnek.- Non-profit szervezetek az egyházaktól az állatmenhelyekig szintén ingyenesen csatlakozhatnak, és csatlakoztathatják támogatóikat, tagjaikat, és adományként tudják megkapni mindazt a pénzt, amit ebből keresni fognak.1. Munkatársaknak a csatlakozás egyszeri 100 USD + 25 USD kezelési költség (tehát kb. 28.000 Ft). ENNYI, soha többet nem kell fizetned semmi mást. Ezt is majd csak az éles induláskor, most ingyenes az előregisztráció. (Az egész világon a rendszer legtetején vagyunk.)2. NINCS HAVIDÍJ.3. A jutalékra való kvalifikáció csupán annyi, hogy a bináris rendszerben a két lábadra hozol1-1 munkatársat, és ez egy életre kvalifikál téged a jutalékra a rendszerben.4. Nem egy, hanem KÉT juttatási rendszerből tudsz keresni, igazi, valódi, korlátlan havi passzív jövedelmet.5. Nagyon komoly háttértámogatást kaptunk a cégtől, minden videó és minden anyag készül az összes kelet-európai nyelven, kezdve a magyarral, ami napokon belül kész! Utána jön a többi, úgyhogy gyorsan mozgósítsd a határon túli kapcsolataidat is.MIT TEGYÉL?1. lépésRegisztráld be magadat a rendszerbe nagyon gyorsan a sandro.yagooft.comoldalon, jobb oldalon fent a Join Now! feliratra kattintva. Ez nem jár kötelezettséggel, viszont bebiztosítja a pozíciódat! Még meggondolhatod magad az éles indulás előtt, nem kell megadni semmilyen kártya adatot. Fontos infó: a regisztráció közben ne nyomj Entert, mert akkor újra kell kezdened a regisztrációt.A születési adataidnál ferde vonallal válaszd el az adatokat, tehát: HH/NN/ÉÉÉÉ. Ha valamit elrontottál és nem engedi a regisztrációt, akkor írd be újra a linket és kezdd elölről, akkor menni fog. 2. lépés Írj nekem egy rövid emailt, hogy tudjam, hová küldhetem neked a webkonferencia meghívót, mert napokon belül elkezdjük a magyar nyelvű webkonferenciákat tartani! Rendszeres vezetői meetingek is lesznek, az amerikai vezetőnkkel. 3. lépésSzólj a közvetlen kulcsembereidnek, hogy nagyon gyorsan regisztráljanak be, mielőtt mások léptetik be őket. A saját weboldalad linkjét küldd el nekik!
Kb. 2 hónapja ajánlotta nekem valaki a http://www.riaszt.com oldalt, hogy pár ezer forintért biztosítsam be a házamat betörés ellen. Persze szokás szerint figyelmen kívül hagytam a felhívást, aztán a szomszédomhoz kétszer betörtek, a másik utcában meg rablás közben megöltek egy idős bácsit - talán ti is olvastatok róla a Blikkben.
Minek a több százezres meg havidíjas riasztórendszer, ha most minden nyílászáróra betörésgátlót tehetünk! Ezen nem szabad spórolni, az életünkről van szó!!!
miért vicces?
ez a készülék amit 9900ért adnak , kapaszkodj meg: 250 ft/db áron ezrével volt kapható hipermarketekben. én is vettem egy tucatot, csak épp annyi elemet kell hozzá venni pár havonta hogy kukáztam mindet. gondolhatod mennyit ér, ha mindezt árréssel adták el. Amúgy működik, visít , de nem érdemes összehasonlítani egy riasztórendszerrel...
Az elmúlt napokban/hetekben elszaporodtak azok a levelek, amelyeket nem létező email címre köldött levél visszapattanójaként kapok meg.
Saját domaines levelekről van szó, ahol be van kapcsolva a mail trap, tehát a @ előtt bármi állhat, egy fiókomba minden ilyen levél beérkezik.
Olyan címre érkeznek ezek a visszapattanók, amelyeket én magam sosem használtam. A használt domainemen az SPF rekord beállítása sem enyhíti ezt a helyzetet.
Az eredeti küldő (akinek a címéről indulnak a levelek, amelyek hozzám pattannak vissza) IP címe és az én domainem között nincs kapcsolat.
Hogyan védekezhetek ilyen esetben a listázás (RBL, stb) ellen?
Üdv, lenne egy kérdésem! Vizslamailrol váltottam gmailra. Mivel most az emailokat álláskeresésre kell használnom Nem értettem hogy alig kapok választ/kb3%/. Egyszercsak a magánlevelezőtársaim jelezték hogy uj cimemről nem irok?/vizslamail megszünése miatt volt kb 1 honap hogy értesítsem öket/ végre kiderült hogy a megnemirtnek gondolt levelek a spamba kötötek ki!! Ez nagyon kellemetlen, nehéz bizonygatni a hivatalnak hogy még válaszra sem......! A leveleimet kábeltv-s otthoni gépemről küldöm, gmail-rol windos xp . Mindenesetben egyedileg/nem csoportos/ küldöm. Van benne egy önéletrajz/vagy pdf, vagy jpg/ mellékletben. Pársoros bemutatkozás, esetleg az erkölcsi bizonyitvány jpg képe. A tárgy rovatba a ügyintézöjük neve, vagy az állásra jelentkezés megjegyzés. Kérdezném hogy valakinek lenne ötlete hogy mit csinálok rosszul, hogy tudnám ugy küldeni/megfogalmazni Emailjaimat hogy ne a spamba kössön ki. Köszönettel a segitséget.
Having come to know through our commercial sources that you are interested in import of the items mentioned as below:
Badges, Crests, Banners, Insignias, Sashes, Peaks embroidery, WWII items, Emblems, Tie pin, Cuff link, Button, Flags, Neck Ties, Polo Shirts, Tee shirts, Sweat Shirts, Jackets, Trousers, Braids, Epaulettes, Plaques, Patches, Coats of arms, Swords Knots, Tassels, Berets Caps, Hats, Metal Badges, Military Uniforms, Pennants for Army Schools Navy Air Force Colleges and Clubs Both in Gold and Silver Wire, pipe band Products,leather belts, and gloves etc.
We are pleased to inform you that we are working in this field for many years ago. And we are manufacturers and exporters of all kinds of badges items as above mentioned. We are enjoying our business relationship with different parties in abroad. Our services are appreciated by our customers who are running their business relations with us from about 20 years. We wish to do our business with you and for this kindly send us a trial orders for our prompt execution.
We hope that you will consider our request and would also give us an opportunity to judge our products from every angle. Assuring you for best and reliable prices and the goods will be constructed according to your standard and choice and will.
Thanking your esteemed house in advance and in the meantime, we remain sirs,
With best wishes and warmest regards, Mohammed Murtza Atta (Proprietor) International House of Badges P.O. BOX # 602 Sialkot 51310 Pakistan, Web Site:www.ihbadges.com E-mails:info@ihbadges.com ihbadges1@gmail.com
Szóval a spamszűrők az én véleményem szerint arra valók, hogy kikapcsoljuk őket.
Nekem a guglin lako keresztnevem@vezeteknevem.hu emailcimem spamfilterében, megneztem, pontosan 322 spam van most - elmult egy honap termése. Örülök neki, hogy nem az inboxban vannak.
Jo az. Nem tudok rola, hogy jo emailt nyilvanitott volna spamnak. Ha meg igen, a felado majd erdeklodik.
Eltérés nyilván lesz, például a küldés időpontja. :) Azt kell nézni, mi az eltérés, mennyire lényeges, s utána azon tűnödni - ez azért már eléggé intuitív munka, ötletelgetés -, vajon az adott eltérés miért okozhatja, hogy az egyik levél spam, a másik meg nem. Én amúgy a Gmail postafiókom default spamfilterét is kikapcsoltam, mert spam-nek nézett egy open document text - odt - mellékletet. Vélhetően azt hitte, azzal történik trükközés, hogy egy zip-pel tömörített file-nak a neve nem *.zip. Holott az odt hivatalból olyan, hogy egy alkönyvtár struktúrát file-okkal összetömörítenek, s *.odt nevet adnak neki. Szóval a spamszűrők az én véleményem szerint arra valók, hogy kikapcsoljuk őket.
Küldd ugyanazt a levelet OE-szel és Bat-tal a címzettnek, majd a címzettnél nézzétek meg mindkét levél forrását, hogy mi a különbség. Nem hinném, hogy a Bat kergült volna meg, szerintem a címzett spam szűrője alkalmaz valami nagyon ostoba szabályt. Vagy félreért valamit, vagy valami oknál fogva az OE-ben jobban bízik, pedig szerintem ez cseppet sem indokolt. Bár az sem kizárt, hogy mondjuk fertőzött a géped, s a Bat által küldött levél tartalmaz még valami egységcsomagot, teszem azt, valami kártékony java script-et. A forrásokat megtekintve ez kiderül.
A Bat -ban létrehozott valamennyi account -om ugyanúgy viselkedik ezzel a levéllel, tehát akár gmail -ről, akár freemail -ről, akár t-online -ról küldöm, a címzettnél ugyanúgy SPAM lesz belőle. Még érdekesebb, hogy ha az Outlook levelezőből indítom a levelet, akkor nem lesz spam. Tehát szinte biztos, hogy a Bat kergült meg. De vajjjon mitől, és hogyan lehet helyrehozni ?
Érdekes eredményre jutottam a Bat -ból a Gmail -es fiókomból indított, Freemail -es címre küldött levelekkel. A kiindulási levél egy normál subject -ből, pár mondatos levéltörzsből, és két jpg kép csatolmányból állt. Egyszerre csak egyvalamit változtattam.
Akkor nem lett SPAM a levélből, ha nem volt csatolmány, illetve akkor sem lett SPAM, ha nem volt subject (!).
SPAM lett, ha megváltoztattam a subject -et, és akkor is, ha üresen hagytam a levél törzsét.
Reménykedtem benne, hogy valami logikusnak tűnő eredményre jutok, de itt most úgy látszik a csatolmány és a subject is bejátszik valahogy, egymástól függetlenül. Légyszi szóljon ha valaki érti. Köszi.
Értelek én Tégedet, de mint említettem a dolog onnan indult, hogy nem is volt Gmail -es címem. T-online -os vagyok, Freemail -t használtam Bat -ból, mail.t-online.hu smtp szerver megadással. És a küldött leveleim egy része a címzett spam gyűjtőjébe került, pedig volt, hogy a címzett is freemail -es volt. A Gmail fiókot csak nemrég hoztam létre kísérletezgetésre. Mivel szerencsére reprodukálható a dolog, megpróbálok tovább kísérletezni, és szűkíteni a kört, hogy a levél tárgya, tartalma vagy csatolmánya-e a bűnös.
Szerintem ez a baj, a mi cégünk is spam-nek tekintette, lévén onnan mindenki tud küldeni ellenőrizetlenül bármit. Mondtam, hogy a szolgáltatód smtp-jén keresztül küldd ki az összes levelet, függetlenül attól, mit töltesz ki a feladó és címzett mezőkben. Egy smtp-re van szükséged függetlenül attól, hány mailboxod van, s ez a szolgáltatódé.
A tartalom: megszólítás, pár mondat, majd aláírás. 2 darab jpg kép van a mellékletben, mindkettő 200kbyte alatti. A From és a Reply-To megegyezik. A gmail smtp szervere van beírva. ( A freemail -es account -nál pedig az ADSL szolgáltatómé ). Egy címzett van. :-(
Úgy vettem észre, hogy csak a Bat -ból küldött leveleimmel van baj, ha web -es felületről küldök azt rendben megkapja a címzett. De persze gondolom nem egyértelműen a Bat a bűnös, a fejlécbe úgy látom az Avast vírusellenőrző is beleír, meg még ki tudja mi ( sajnos nem tudok eligazodni abban a krixkraxban ).
És mi a tartalom? Már nem konkrétan a magánéleted részleteire vagyok kíváncsi, hanem a levél felépítésére.
Ugye kitöltöd a tárgyat? Ha van melléklet, akkor lehetőleg a tipikus filenév-végződések és a tartalom egyezzen. Azaz mp3 zenének lehetőleg ne valami.jpg legyen a neve. Képfile-nak meg ne bármi.exe. Aztán ugye valóban a saját címedről küldöd? Úgy értem, a feladó, reply address létező e-mail cím? A szolgáltatód smtp szerverén küldöd, remélem? Ha dinamikus IP-n lévő saját szerverről, akkor nyilván spam-ként fogja a fogadó kezelni. Az sem túl nagy baj, ha a címzettek közé nem veszel fel sok embert. Alább írtam, miért. Ez is rossz pont.
Én másik végén állok a ... szerszámnak :-). Nem a kapott spam -ekkel van gondom, hanem hogy azokat a leveleket amiket küldök, valamiért spam -nek minősíti a fogadó szerver.
Részletesebben:
Windows XP -t + The Bat! levelezőt használok. Freemail -es címem van, és az utóbbi időben egyre többször előfordult, hogy az általam küldött levél a címzettek SPAM gyűjtőjébe került. Előfordult ez freemail -re és máshova küldött levélnél is.
Nosza, létrehoztam egy gmail -es fiókot, de érdekes módon az onnan a saját freemail -es címemre küldött levél is a spam -ek közé kerül ( a levelet a Bat -ból küldöm, és a freemail web -es felületén a spam -ok közé érkezik ).
még egy. Magyarországon ugyan tilos a spam, jelentheted az NHH-nak, de az ő hatásköre ugye csak magyarországra terjed ki.
Egy csomo országban meg legális a spam, tehát annyi. Én kapok sok spam-et, de pl a google, yahoo, freemail spamszurője egész jó, oda jöhet, nem zavar... A céges mailszerveré se rossz...
leiratkozni meg nagy marhaság, ahogy locsemi is emlitette.
További észrevétel. Sohase küldj úgy levelet, hogy több címzettet adsz meg. Azért, mert ha a címzettek egyikének fertőzött a gépe, az összes ismerősöd címét is megkapja ez a gép, s a kártékony kód begyűjti a címlistát.
Amúgy én nagyon ritkán kapok spam-et, pedig nem használok egyik levelesládámon sem spam szűrőt.
Naiv vagy és rosszul csinálod. Spam-ben lévő leiratkozásra sohase kattints, hiszen azzal éppen azt igazolod vissza, hogy a címed élő, így a piacon többet ér. A spam-et nem a saját szolgáltatójáról küldi a spammer, hiszen akkor lebukna. Mivel a rendszergazdák éppen a spam-ek elleni küzdelem jegyében tiltják az smtp szervereiken az open relay-t, így más szolgáltatót igénybevéve sem nagyon lehet spam-elni. A spam-eket többnyire megfertőzött windows-os gépekre telepített smtp szerverek szórják úgy, hogy a gép gazdája nem is tud róla. Azaz jóhiszemű. Ahhoz sok sikert kívánok, hogy egy kínai faluban élő, jóhiszeműen msn-ező 13 éves lánykát megkeressenek, s megbüntessenek a feljelentésed alapján. Amikor ő nem is tudja, hogy fertőzött a gépe, mert nem ért hozzá. Apropó, a tied biztos, hogy nem fertőzött?
létezik olyan szerv, ahová el tudom forward-olni a postaládámba (gmail) érkező spam-et...? annak reményében, hogy tanulmányozzák és kigyomlálják végleg. naponta átlag tucatnyi jön, de jószerivel ugyanazt a "szolgáltatást" reklámozza. (egy kanadai gyógyszerküldő - a honlapon létezik ugyan egy "unsubscribe" opció, de arra kattintva mindig a főoldal töltődik be. ráadásul minden spam-ben újabb és újabb linken érhető el ugyanaz a "cég". szóval tuti gáz.) jó lenne lekapcsolni végre...!
Felraktam végül az "Agnitum Spam Terrier" nevű spamszűrő programot (illetve ez inkább spam-szűrő eszköztárként beépül az Outlook Expess 6-ba), és attól a ponttól kezdve -- 3-4 hét betanítás után -- már nem heti 200 spam jön, és mellette csak kb. 3-4 hasznos levél, hanem heti 26 normális e-mail, ami mellett már csak 3 levél az olyan tényleges spam, amit a spamszűrőm még nem ismert fel!!! (Egy kicsit még kell tanítgatnom, de már a jó úton jár a helyes, és az önálló spam-felismeréshez.)
Nem akarom elkiabálni, de ezek szerint ez a spamszűrő szoftver bevált! ((Egyébként ingyenes a progi, csak be kellett regisztrálnom.))
Csak hogy adjak valami hasznos és bevált tippet tanácsként azoknak, akiknek spam-nyűgjeik vannak!