Én most félig tele akarom látni a poharat, szóval teljesen rendben van ez az 1-0, idén a selejtezőkben minden fordulóban olyan meglepik vannak hogy az ember csak néz, senki ellen nem lehet biztosra menni, szóval örüljünk a három pontnak aztán utána jöhet Finnország.
Férfiak-nők, idősek, fiatalok összesen 48553 fő. Legyen a fele nő. Marad 24 ezer férfi. Ha 60 évesig egyenlő arányban vannak, akkor kb. 8000 lakosból (18-38 éves korosztály a 0-60-ból) kell kiválasztani azokat, akiket láttunk. És nem mindenki futballozik.
Remélem azért kicsit tompul a Dárdai hype, mert ez ma gyalázat volt. 4 félidőből 1 jó, azért még a szoborral várjunk. Ja és 50 ezret buktam a magyar hendin, de legalább hazafi voltam :D Bűngyenge ez a magyarfoci sajnos még mindig, de legalább megint lehet számolgatni :)
Nagyon gyenge meccs volt, mindkét felet megverte volna a Vidi ma szvsz. Szalai megint nem mutatott többet Nikonál, a gólnál épp ő volt ott, bepasszolni meg nem lett volna gond senkinek.
Felejtsük már el azt, hogy mi vagyunk a magyarok, akiknek mindenkit 5-0-ra kell megbaszni. Nagyon értékes és nehéz három pontot szereztünk, ott ahol nem nagyon szokott gálázni senki se.
Egyébként szervezettek voltunk és szerencsére a végén sem követtünk el olyan buta, tipikus magyarosch hibát, hogy kitámadjunk előnyben, ami után lekontráznak.
Dibusz, Juhász, Kádár, Tőzsér akik kifejezetten jók voltak, a többiek is hoztak egy szintet, ez most elég volt. Ne feledjük azt se, hogy szinte csak dodók játszottak. Vanczákkal, Korcsmárral, Pintérrel erősebbek leszünk.
Végül kiemelném Juhászt, aki a románok ellen is a MoM volt és ma is talán a legjobb teljesítményt nyújtotta. Ez az a régi Roli, akit megszerettünk! Óriási nagy szükség van rá!
Ha 5 ezer 30 alatti óvóbácsiból, buszsofőrből és halpucolóból ki lehet ilyen csapatot faragni, akkor 10 "akadémia" miért csak 25 dodót tud kitermelni egy évben?
Megbasztuk a bálnavadászokat, most megbasszuk a bálnákat is.
Szimpatikus kis csapat ez a Feröer-szigetek. Ha 300 ezer óvóbácsiból ilyen csapatot ki lehet faragni, akkor egy faszom random budapesti kerületből miért csak 5 dodó jön ki meg 6 néger?
Mondjuk, ha ez a meccs nem pár nappal egy másik után van, vélhetően nem ebben az összeállításban játszunk, frissebbek vagyunk és legalább nem úgy nézett volna ki, mintha valami favoritnál bekkelnénk. Örüljünk a győzelemnek, aztán ne elemezgessük.