Keresés

Részletes keresés

disp Creative Commons License 2001.05.15 0 0 239
A művészköltömannagerfilmesztétára gondoltam.
Előzmény: tejbegrrr (237)
MarK Creative Commons License 2001.05.15 0 0 238
Nem sztem Disp itt most Ákos "művész" úrra gondolt... :) Tudjátok a zenészköltőfilmesztétamanagerrendezőre :).
Ami Kriszitánt illeti, nos nincs vele akkora bajom, mint itt egyeseknek. A hangja így torzítva nem rossz. A Mozdulj remix viszont nekem sem tetszik. Tényleg, kinek milyen számok jönnek be? (koncertverziókra gondolok)
Számomra egyértelműen a Meditation a best + Japan, Ranbo, Sequence, Kispálmix. Viszont a magyar könnyűzenei életben valaha is elkészűlt legszenzációsabb számot jól elkúrták, legalábbis ami a live verziót illeti. Gondolok itt az It Takes No Weed-re, pontosabban annak utolsó 2 perces részére. Azok a hangok egyszerűen hihetetlenek! Mintha maga Alan Wilder rakta volna össze! :)))
Előzmény: tejbegrrr (237)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.15 0 0 237
Kovács Ákos az itt A Kovács Ákos, vagy a menedzser? :-))) Ez utóbbit azért megnézném, ahogy énekel... Bár nem tudom, eléggé öltözőképes-e, ha értitek, mire gondolok... :-)))
Azért örülök, hogy már ketten vagyunk...
Előzmény: disp (236)
disp Creative Commons License 2001.05.15 0 0 236
En Megvédem Krisztiánt
Szerintem még mindíg jobb hogy igy áll hozzá a bulikohoz.Képzejétek el :NEO feat Kovács Ákos - a hideg is kiráz - hát milyen szar lenne az.


...személy szerint azt sem támogatnám hogy újra Babos Norbi énekeljen(de mint hallom nem is fog).Igenis jó hogy Krisztián nem veszi olyan komolyan ezt a hakni t-mát, nézd meg milyen nevetséges modjuk egy Sterbinszky aki komolyan veszi magát(és lop a Neo-tól).
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.15 0 0 235
Hallgattam egy kicsit az éjszaka, és úgy érzem, hogy ezekhez az erősen idézőjelbe tett zenékhez tökéletesen passzolnak SzK (ön)ironikus szövegei... Ha az egészet úgy nézed, mint egy jól/rosszul kitalált szerepet/pózt, amelynek ugyanúgy része a gárgyú szöveg, mint az idióta mozgás és az unott énekhang ( mondjuk ebben tényleg van mit fejlődnie :-)), akkor talán elnézhető neki, hogy ilyen... Azon már lehet vitatkozni, hogy mindez mennyire illeszkedik a Neo zenei és képi (:-)) világához, valóban sokkal kevésbé, de én örülök, hogy nem csak a szigorúság árad a koncerteken, hanem van min vihorászni is, Mátyás savanyú ábrázatán túl... :-)))
Előzmény: patrona (234)
patrona Creative Commons License 2001.05.15 0 0 234
Naja, Romhányi is költő volt, mégse írt olyat, amitől ne kapnék röhögőgöcsöt:-))))

Amit idéztél az szerintem pont engem igazol. Kissé gyerekesen megfogalmazott gondolatok, és itt most szerintem mindegy, hogy azok a gondolatok mennyire mélyenszántók. A csomagolás kissé gárgyú, és engem ez mindíg is zavart, és fog is.

tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.15 0 0 233
Vagy: "Én sem arról vagyok híres, hogy azt csinálom, amit én akarok..." - ez egy költő, és punktum! :-)))
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.15 0 0 232
Szerintem a zenéjük is kifejezetten vicces, egy csomó szám tisztára rajzfilm-feeling, és az olyan szövegekért meg kifejezetten hálás vagyok, mint a 64, Klassz vagy a Játszótér ( félálomban már nem olvasok angolul... :-)))! ( Ez pl. egy az egyben én vagyok: Két dolgot nem bírtam elviselni világ életemben/Az egyik, ha egyedül vagyok, a másik, ha van valaki velem./Tervezek, mindennap tervezek,/És megtervezem a holnapi tervemet,/És holnapután majd a tegnapelőttől/Egy tervet kérek kölcsön és kezdem előlről/Klassz, olyan klassz ez az egész... - nesze neked mélység és komorság! :-))))
Előzmény: patrona (231)
patrona Creative Commons License 2001.05.15 0 0 231
Amikor a heveny topicot néztem, épp hulla volt hónapok óta, amúgy oda írnám. De mivel NEO-hoz közeli zenekar(olyan, mint a FIDESZ közeli cégek:-)) ), szerintem itt is elmegy.

Szóval, hogy milyen szöveget képzelnéka HS 7 zenéjéhez? Hát semmiképp sem ilyet, ami van!(most jól megaszontam, mi?:-))) ) Igazából nem tudnám megmondani konkrétan milyet. Csak úgy érzem, hogy ami most van, valahogy idegen a zene feelingjétől. Valamimkomorabb, mélyenszántó szöveg jobban passzolna. Persze nem Babosnorbi mélységek, de azért valami ilyesmi.
Persze vannak a "vidáman hangszerelt" számok, amik úgy jók ahogy vannak.

Előzmény: tejbegrrr (230)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.15 0 0 230
Igazából van heveny-topik is, de egy pár szóban itt is kifejthetnéd, hogy akkor mi passzol ahhoz a zenéhez szerinted... Én épp azt bírom amúgy SzK-ban, hogy nem veszi annyira komolyan magát, mint mások, akik gyakran szinte merevgörcsöt kapnak a plafonbámulástól... :-)))
Még az jutott eszembe, hogy LeventeMapuból is az irigység beszélhetett, neki ui. magas lévén sokkal nagyobbat kell fújnia, hogy elérjen a trombita végére, de asszem most inkább elteszem magam holnapra... :-)))
Előzmény: patrona (229)
patrona Creative Commons License 2001.05.15 0 0 229
Márpedig kényteen vagyok bántani a szöveket! Az addig OK, hogy szellemesek, meg jópofák, de ahhoz a zenéhez nem feltétlenül az passzol.

Amúgy nekem a Krisztiánnal semmi bajom, csak kicsit túlzásba viszi a bohóc szerepét. És ez -mint láthatjuk- a produkció színvonalát is csökkenti.
OK, nem búvalb*szott emberektet szerenék látni a színpadon, de egy kis komolyság nem ártana.

Előzmény: tejbegrrr (228)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 228
Na ácsi! Azt már tényleg nem vagyok hajlandó szó nélkül tűrni, hogy bántsátok a HS7 szövegeket! Ha van valami igazán jó abban a zenekarban, akkor azok a szövegek! Nem feltétlenül a klipnótákét, de én nagyon sokat szeretek közülük... És azt sem igazán értem, hogy tudtok haragudni valakire, aki olyan mókás kullancs(?)jelmezben volt képes rohangálni a városban, mint SzK... :-)))
Előzmény: patrona (227)
patrona Creative Commons License 2001.05.14 0 0 227
Szűcs Krisztián téma:
Én még nem voltam olyan sok NEO bulin, hogy zavarjon a srác. HS 7-en sem voltam olyan sokon, de azért a dalaikat ismerem, és az a véleményem a hevenyszívlebenyről, hogy sokkal jobb lenne, ha komolyabban vennék, amit csinálnak! A zene az nagyon profi, tetszik, meg minden, de teljesen elrontják a bugyuta szövegek, és az, ahogy a Krisztián előadja magát(meg a dalokat)

Miért nem Milka énekel??????????? Mark simán ellenne a poticsavargatással egyedül is, de szerintem akkor se lenne semmi baj, ha hozzá se nyúlna a púlthoz....:-)))))))

tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 226
Hagyd, csak az irigység beszélt belőlem... :-)))
Előzmény: ChrisH (225)
ChrisH Creative Commons License 2001.05.14 0 0 225
"de azt azért kötve hiszem, hogy a füstös klubokból telik a Mátyásnak szoknyára"

HAHAHAHA!!!!!

Kedves tejbepapi, tiéd a nap poénja :)

Előzmény: tejbegrrr (223)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.14 0 0 224
ChrisH:kösz a felvilágosítást, most már értem miről beszéltek a Másfél topicosok is. Lehet,hogy akkor ott poénos volt amit Levi mondott de ő meg olyan magas, hogy a hóna ajláig sem érek és nem tarton szép dolognak, hogy leszólja a törpét :-)
de a szaxi maxi elnevezésed tetszik, az is jó gonosz! *ördögi vigyor*
Előzmény: ChrisH (220)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 223
Akkor jó! :-))) Amúgy ezt meg aláírom, tényleg többet érdemelne a Neo, mert mostanában valóban ők csinálják a legjobb partykat, persze elsősorban akkor, ha sokan vannak, mert a Tütüben, vagy az Olimpiai Csarnokban ők is elég álmosak voltak... :-))) Én a zenét inkább csak élvezem, és mindössze hellyel-közzel értem, úgyhogy nem tudom, mennyire eredeti vagy kimagasló, amit a stúdióban csinálnak ( tkp. nem is nagyon érdekel ), de az biztos, hogy nincs zenekar, amelyik jobban elszórakoztatna élőben, mint ez... És tényleg nem abból kellene megélniük, hogy TNT-szintű műanyag vackokhoz járulnak hozzá akármilyen módon... ( Bár ezt a fajta bérmunkát a hangzatos nyilatkozatok szerint abbahagyták, de azt azért kötve hiszem, hogy a füstös klubokból telik a Mátyásnak szoknyára... :-)))
Előzmény: ChrisH (222)
ChrisH Creative Commons License 2001.05.14 0 0 222
Nem, nincsen, sőt. :)
Csak nem értek egyet, de ettől még nem dől össze a világ.
Az zavar nagyon, hogy tudom, mi van ebben a két fickóban, és hogy sokkal többre hivatottak, minthogy három-négyezer lemezt adjanak el, aztán füstös klubokban "turnézzanak" gyakorlatilag folyamatosan.
Előzmény: tejbegrrr (221)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 221
Nincs Neked egy kicsit rossz kedved? :-))) ( Ha van, ne legyen! :-)))) Úgy tűnik eléggé egyedül maradok ezzel a Krisztián-dologgal, de azért fenntartom azt a véleményemet, hogy szerintem megfelel erre a szerepre, és Titeket meg vigasztaljon a tudat, hogy tényleg alig látni már a színpadon, főleg a kezdeti időkhöz képest... ( Szombaton is csak kb. 3-4 alkalommal kászálódott fel oda... ) A lemezt meg talán nem nagyon veszik meg sokkal többen, mint ahányan koncertre járnak, úgyhogy emiatt nem kéne aggódni, azt hiszem... :-))) Ha kijön, kijön, ha nem, nem, az elsőt se hallgattam éppen ronggyá, nekem a Neo elsősorban koncertzenekar, bármilyen vicces is ez... ( amúgy a Másfél dettó... :-))))
Előzmény: ChrisH (220)
ChrisH Creative Commons License 2001.05.14 0 0 220
Az, hogy nincs jobb akkor sem javít azon, hogy a Krisztián szar (már amint a Neoval a színpadon csinál), és tönkrevágja a Neo-t. Az énekes számok szerintem is kellenek, de egy FRONTEMBERREL, aki feldobja a hangulatot, nem olyannal, aki úgy néz ki, mintha kényszerítenék, hogy legyen a színpadon, Tényleg katasztrófa, és örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.
Azt pedig nem hiszem, hogy nem tudnak igazi jó fazont találni énekesnek.

Új lemez, klip, stb.. nem merek semmit sem mondani, vagy kiírni a neo.disp.hu-ra, mert már annyiszor megígérték, hogy lesz új anyag, és sohasem lett. Várakozó álláspont, avagy hiszem, ha látom.

Szerintem az a legnagyobb probléma, hogy ha most kijönnek egy tök más stílusú anyaggal, akkor azt megint senki sem fogja megérteni, mert ugyebár nem mindenki megy el minden Neo koncertre, így kevesen látják csak, hogy ez egy elég evidens fejlődési folyamat volt.. Olyan, mintha kihagynánk a történelemből a kőkorszak és az atomkorszak közötti részt, nem lesz értelme.
Hogy ez kinek a hibája, lehet vitatkozni, szerintem a kiadó is és a zenekar is mást fog mondani. Minden esetre úgy szar az egész, ahogy van.

Zsu.. szombaton a másfeles szaxi maxi Robinak dedikálta az egyik számot, mondván szegényt nem angedték be az öltözőbe, mert nem üti meg a 160 cm-es minimális magasságot sem.. :)

Előzmény: depeche babee (219)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.14 0 0 219
mi ez a NR dolog?
a vörös posztó nálam még durváűbb. nem kell lengetni, ha meghallom ezt a nevet, átkapcsolok addams familybe (ha már külsőr eúgyis hasonlítok a kislányra) és mennék brutálisan gyilkolni (a tabu nevűt) az egy állat amit kihalásra kéne ítélni!
Előzmény: tejbegrrr (218)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 218
Ja, igen, és nekem azért még így is sokkal szimpatikusabb SzK, mint bármelyik MM, pl. azért is, mert legalább olyan csúnya, mint én, és néha észreveszi a közönséget is... :-))) Amúgy Márk a húgom szerint nyárra klipet és maxit, szeptemberre új lemezt ígért az EstFM-en, ha kicsit belehúztok, még elintézhető, hogy Publóval vegyék fel... :-))) NR meg mint tudjuk, nem mehet be az öltözőbe se... :-)))
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 217
Minden tiszteletem és szeretetem ellenére kénytelen vagyok magamra vállalni az ördög ügyvédjének ezek szerint hálátlan szerepét ( egyrészt mert férfiszolidaritás, másrészt meg majd azt képzelem, hogy kicsit hasonlítok Keanu Reevesre... :-)))! 1. Szerintem kellenek az énekes számok. 2. Nincs jobb ötletem erre a posztra ( nektek van? ) 3. Sz. K. hangja nem zavar ( ld. még torzítás, ugye? :-)))), a stílusa meg kifejezetten szórakoztat, ráadásul az amúgy egyre ritkuló jelenléte kicsit feldobja az eléggé statikus szinpadképet... De hogy ne ássam el végképp magam: szóval ha a Mozdulj remixnek becézett akármilyét azért játszák mostanság állandóan utoljára, hogy jól lecsillapítsák vele a felhergelt közönséget, akkor jelentem ez bevált, a dolog üzembiztosan működik és garantáltan hat, nem vártam rég úgy vissza zenekart, mint szombaton a Neot, és nem aludtam el olyan hirtelenséggel ráadásszámon, mint ugyanakkor ezen... Ha kérhetem, akkor inkább ritkábban, vagy máskor, esetleg soha... :-)))
depeche babee: azt a nevet, ha lehet, többet ne! ( ld. még vörös posztó... )
depeche babee Creative Commons License 2001.05.14 0 0 216
nem kell aláírás. elég ha koncertek elején odaviszünk neki egy üveg ouzo-t és attól annyira elpilled,hogy nem bír felmenni a színpadra
szilveszterkor is ez volt. matykó ment állítólag oda márkhoz,hogy szűcs kész van mint a süti és nem tud feljönni énekelni...
Előzmény: dnb123 (215)
dnb123 Creative Commons License 2001.05.14 0 0 215
Kitaláltam!!!!!!! Alapítsuk meg a LE A SZŰCCSEL! klubot! Gyűjthetnénk aláírásokat, meg ilyenek.... :))))))))))))
Előzmény: depeche babee (214)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.14 0 0 214
Tényleg én sem értem Márkot miért van ennyire oda a Szűcsért. Mindig bizonygatja, hogy mennyir etehetséges. sztem is agyoncsapja az egész neo koncertet. Mondjuk a Japan Nr 1-ba illik a hangja de a többi számból mehetne a sunyiba. Robi meg a dob és basszus számokba nem illett bele hallottam amikor Márk mondta Robinak, hogy midizze be magát és akkor megint jöhet a számokba. Talán majd az új kísérletezgetős számokban megint lesz szerepe Robertonak is :-)))
Előzmény: dnb123 (213)
dnb123 Creative Commons License 2001.05.14 0 0 213
Abszolut egyetértek veletek!
A Szűcsnek nem csak a mozgáskultúrája iszonyú (ami alapjába véve nem lenne baj - szegény, nem tehet róla), de hogy ezt még produkálja is, az már valami katasztrófa. Nem értem miért hiszi azt magáról, hogy itt ő a sztár, vagy esetleg azt hiszi, hogy épp ettől lesz sztár??????????????? Hát nem. Ettől csak 1 iszonyatosan nagy majomnak tűnik - de ha neki jó így......
Mindemellé én kimondom amit nitta annyira diplomatikusan fogalmazott meg: A Szűcs hangja katasztrofális, nem értem mitől van úgy elájulva tőle annyira sok ember!!!!!! Egyesek szerint "Az egyetlen eurokompatibilis hang Magyarországon". És ezt ráadásul 1 zenész mondta!!! A számok nagytöbbségébe szvsz teljesen fölöslegesen "szól" bele, inkább hozzák vissza a Robit helyette, ő legalább nem zavart sok vizet. Sokszor már kifejezetten rosszul vagyok, ha meglátom a színpadon.
Bocs, ha 1 kicsit túl egyenes voltam, de eddig azt hittem, hogy gyakorlatilag mindenki imádja ezt az embert (mármint a zenészt, mert emberileg nem ismerem) és most igazából örülök, hogy mégse!!!!!!

A szombati viszontlátásra mindenkinek!

Előzmény: nitta (211)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.14 0 0 212
Tényleg jó volt ez a dm nap az est fm-en és aranyos volt Márk is. De olyan rossz,hogy ennyire gyorsan jár az agya, elkezd egy mondatot és sosem fejezi be mert már máshol van gondolatban mire befejezné a mondatot. :-)

tejbegrrr:sajnos nincs kép erről a Milka-táncos buliról, akkoriban még ugyan megvolt a Hortobágyi de nem fotózot tkivételesen. Vmilyen lány cicijét nyomkodta egész este :-)))

Krisztián téma: Márk szerint a Szűcs olyan mint egy strucc. Ha jobban megnézzünk rájöhetünk, hogy igaza van. Bár sztem meg inkább olyan, mint egy gyufafejű gyurmafigura. Vagy esetleg egy feje tetején álló felkiáltójel. :-)

nitta Creative Commons License 2001.05.14 0 0 211
huh, féltem, hogy le fogtok csapni erre a megjegyzésemre és majd mindenki elküld melegebb tájakra, hogy én hogyan merek a Krisztiánról rosszat mondani.
de akkor örülök, hogy Neked is szemet szúrt a dolog, ami engem már régóta dühít. mert még, ha valami iszonyú jó hangja lenne, akkor azt mondanám, hogy hát érezze jól magát a színpadon, jól énekel és ez a lényeg. de szerintem (sajnos) nem is énekel valami remekül.

ami, még nagyon dühít, az az amikor "legyerekezi" a közönséget, sziasztok gyerekek, meg hasonlók. ezt azért nem kellene, mert még egyszer dühbe jövök, és akkor...

más, most hallottam a Márkot beszélgetni az EstFm-en a Depeche Mode nap kapcsán zenéről, ilyesmikről, és teljesen elérzékenyültem, hogy mennyire értelmes ez a srác :) iszonyú jó dolgokat modott, teljesen összeszedett volt, stb. jó volt hallgatni.

Előzmény: ChrisH (210)
ChrisH Creative Commons License 2001.05.14 0 0 210
Hogy őszinte legyek, nekem kinyílik a bicska a zsebemben csak az említésétől is. A hétvégi bulira eljött egy neves, sok évtizedet megélt igazi szakember (komolyan, nem csak szájhős) kollégám, első megjegyzése az volt, hogy az "énekes" fickót ki kell paterolni, de sürgősen, mert kegyetlenül lerontja a Neo színvonalát.
És én maximálisan igazat adok neki.
Még ha igazi, olyan fazon lenne, aki tényleg bemelegíti a közönséget (Keith Flint vagy Maxim Reality - The Prodigy).. de nem az, csak idétlenkedik.
Na, láthatjátok, hogy rühellem. (legalábbis azt, amit a Neo koncerteken csinál..)
Előzmény: nitta (207)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!