Keresés

Részletes keresés

Batu. Creative Commons License 2000.07.10 0 0 289
Nem akarlak elkeseríteni, de az volt a Lokiban az utolsó jó meccse. Ezután a teljesítménye: egy gólt rúgott nektek meg egyet a Kerületnek.
Ez előtt a meccs előtt rúgott 3-at a Mogiljevnek, visszavágón nem játszott. Aztán Kralove ellen vagy nem játszott, vagy gyengén(nem hagyott bennem emléket). Kint rúgott egy gólt. A Rostock ellen otthon 1-0-nál a kifutó német kapus mellet 100%-os ziccerben kapufát rúgott. Itt kezdődött a rossz széria, bár a kinti volt a legjobb meccse. Aztán a Chorzow ellen kint semmi, otthon pedig több labdát védett ki az ellenfél kapuja elől, mint ahányat odarúgott.
Ahogy látom a két agárdi zseni kivételével nem lesz itt nagy baj. Jó ez a keret.

Hajrá Loki!!! Hajrá Vidi!!! Hajrá DVTK!!!

Batu

Bocs, ha kicsit zavaros voltam, siettem.

Előzmény: k-cs (276)
The Evil Creative Commons License 2000.07.10 0 0 287
Asszem 27 milliónk volt Karvelisben, vagy rosszul emlékszem?
Szerintem büntiből küldjük el Vilniusba a Kiss Pistát!
Előzmény: k-cs (286)
k-cs Creative Commons License 2000.07.10 0 0 286
Ha már a csatárkérdések szóba kerültek.

Egy, a Zalgiris Vilnius csapatának játékoskeretével foglalkozó oldalon ( http://www.dailysoccer.com/Lithuania/Club2.htm)feltűnt nekem egy Vytautas Karvelis nevű, 1972-es születésű csatár neve. Ha jól emlékszem, ő volt az, aki se szó, se beszéd itthagyta a Vidit. Állítólag nemzetközileg le van tiltva a játékengedélye. Vagy nem így volna? Nincs ebben a játékosban a Vidinek jó néhány millója? Az ügyről én akkor hallottam utoljára, amikor a litván válogatott ellen játszott a magyar válogatott, és felmerült, hogy esetleg így el lehetne csípni. (98. május 5-6-7)
Nem volna érdemes ezt az ügyet felmelegíteni? Vagy én lennék félreinformálva, és ez a probléma mára már megnyugtatóan lezárult?

Az ügy hátterével kapcsolatban ez a 3 cím érdekes:

NS. 98. május 5.
http://nsport.westel900.net/iiop/sport?show=Story&story=7914&issue=888

NS. 98. május 6.
http://nsport.westel900.net/iiop/sport?show=Story&story=7942&issue=908

NS. 1998. május 7.
http://nsport.westel900.net/iiop/sport?show=Story&story=8017&issue=928

Mi a nézetetek? Nem érdemes a dolog arra, hogy rendben lezáruljon? Ha valaki pedig tud valamit, akkor ne tartsa magában, mert érdekelne.

üdv

k-cs

The Evil Creative Commons License 2000.07.10 0 0 285
fcf, azt, hogy a Hompoth éretlen, azt a Győr elleni edzőmeccsről szóló beszámolóban olvashattad Iván Vidi-oldalának vendgékönyvében :)
Előzmény: fcf (280)
The Evil Creative Commons License 2000.07.09 0 0 284
Úgy volt, hogy én is megyek, de máshogy alakultak a dolgok... Szombaton lementem egy haverommal a mezőtúri rock fesztiválra, azt akartam ,hogy majd vasárnap du. útban hazafelé leszállok Monoron. A körülmények hatására azonban inkább letettem erről, és nem is hibáztatom magamat :)
fcf Creative Commons License 2000.07.09 0 0 283
Bezzeg ha a Szalai-t is megkináltad volna,nemcsak az Árpit akkor biztos több önbizalma lett volna...(ugye tudod mivel....?? :)))))) )
Előzmény: Parmi (282)
Parmi Creative Commons License 2000.07.09 0 0 282
Azért a pozítivumokat se felejtsük el a higanymozgásáról sem híres Szalairól:

1) nagyon határozottan passzol hátra Árpinak
2) nem hagyja, hogy unatkozzanak a szurkolók, egy-egy laza átívelése a lelátón végezte
3) több, mint 62 percig bírta(, igaz, néha "féltem", hogy rosszul lesz))))
4) tudja a vonalvédekezés lényegét(, csak általában a középpályásokkal volt egy vonalban...)
5) kifejezetten határozottan hozta el a labdát Árpi elől(, mikor az Vecsésig jól hallhatóan kiálltaott, hogy "jó!"....)
6) egyszer jó ütemben hozta el a labdát két olimpiai válogatott csatár mellett(, majd egy laza mozdulattal szöktette a harmadikat....)
7) az utolso 25 percben nagyon szimpatikusan ÜLT A KISPADON
Chip-TFF Creative Commons License 2000.07.09 0 0 281
k-cs!

Remelem Csehi tenyleg olyan jo jatekos, es nem olyan ingadozo teljesitmenyu, mint Zombori vagy Waltner volt anno. (Ennek ellenere meg mindig orulnenk, ha Zombori maradna -szemelyszerint en orulnek-, de a jelek arra utalnak, hogy semmi kedve es Csongi mester keretebe sem fer be egy tamado tipusu jatekos. :)

Sajnos Csongi nem fogja kihagyni a kezdo keretbol azt a ket ballabas agardit... Kene tenni valamit ellene.....

fcf Creative Commons License 2000.07.09 0 0 280
Parmi:
:)))
Akkor a kedvedért egy kis rövid kiegészités a mai meccshez:
Olimpiai válogatott-VIDEOTON FCF 0-4
(...)
és akik rosszul játszottak:mindenki ill. Szalai(a mezőny legrosszabbja,összevissza szaladgált,egy jó becsúszása volt az egész meccsen,a csapat többi tagjával pl.Milinte nem értik meg egymást,és ami a legtöbbet elmond a játékáról az az hogy még Csongárdi is lecserélte....... ),Földes( az első 10 percben volt egy-két jó elfutása,a gólt pedig Bány hozta össze,neki csak be kellett passzolnia),Csehi(semmit nem csinált csereként szerintem),Hompoth(könnyen átjátszották,ahogy valaki irta,tényleg kicsit "éretlen" még,inkább a Gáspár kéne helyette).
Előzmény: Parmi (279)
Parmi Creative Commons License 2000.07.09 0 0 279
fcf!
A Szalait cseréljük ki a Gáspár Endrére, a Földest pedig a Lendvaira, vagy a Csehire, és akkor OK a csapat!!!
Nem írtad le a többieknek, hogy tetszett ma a Szalai játéka?
fcf Creative Commons License 2000.07.09 0 0 278
Sajnos Csongrádi számára elképzelhetetlen a 3-5-2 -es játékrendszer,mint ahogy az is biztos hogy amig ő az edző addig Szalai és Földes is kezdő lesz akármilyen rosszul is játszanak.Még egy rossz hir hogy Lendvai valószinűleg távozik,Csongrádi nem igazán favorizálja,a mai meccsen sem cserélte be(pedig nem nehéz kimondani a nevét... ) és nincs szerződése sem allitólag,feltehetően Izraelbe megy.
fcf Creative Commons License 2000.07.09 0 0 277
CHIP!

Most úgytudom senki nem fog indulni a Vasas helyett a NS is ezt irta,igy valószinűleg 7-en leszünk a csoportban.

Más:

Olimpiai válogatott(B?)-VIDEOTON FCF 0-4 (0-3)
Monor,kb.500 néző

Gólszerzők:Gyurováth(11-esből),Földes,Fodor(11-esből),Csató
VIDEOTON FCF:Milinte-Hompoth,Szalai (Gáspár),Villotich,Lévai-Fodor(Balog),Csató(Györök),Sipeki(Bány),NémethT.-Földes(CsehiZ),Gyurováth

Jók(szerintem):senki ill. Villotich,Lévai,Csató,Bány,Gyurováth

Bár az eredmény és az első félidei játék biztató volt,de az igazsághoz hozzátartozik hogy az olimpiai válogatott még az előző meccsen megcsodálhatott Fóttal vagy Dabassal sem ért fel.............................................

k-cs Creative Commons License 2000.07.09 0 0 276
Mivel a legutóbbi hozzászólásokban nem éreztem az átütő erejű lelkesedést Csehi Zoltán leigazolása kapcsán, arra a következtetésre jutottam, hogy az "ismerjük meg csapatunkat" jelszó jegyében kicsit megkarcolgatom az őt érintő emlékeimet fedő porréteget. Eszembe jutott, hogy anno a ZDF-en láttam a Hansa Rostock-DVSC Intertotó-Kupa második fordulóbeli visszavágó meccset, amelyen ő fantasztikusan jól játszott. Én akkor igazán megszerettem őt, és reméltem, hogy egyszer szóba kerül majd a neve a Vidinél is. Aztán sokáig semmi, de most lám, eljött ez is.
Úgyhogy szerintem úgy áll a helyzet, hogy jó képességű csatárokat tudhatunk sorainkban, leszámítva a Földest. Ez jó volna, ha így volna.

Íme egy kis szemelvény a korabeli NS-tudósításból a Csehi játékára kihegyezve.

"Hansa Rostock-DVSC-Epona 1-2 (0-0)

Rostock, 6000 nézô. Vezette: McCurry (Dunne, Burt - mindhárom skót)

HANSA ROSTOCK: Pieckenhagen - Weilandt - Zallmann, Gansauge - Lange, Yasser, Holecsek, Dowe, Majak - Neuville, Agali. Edzô: Ewald Lienen.

DVSC-EPONA: Fekete - Gojan - Stupar, Petô - Sándor, Vadicska - Böôr, Bagoly, Szatmári - Dombi, Csehi. Edzô: Herczeg András

20. perc: Vadicska vágta elôre a labdát, Csehi faképnél hagyta ôrzôjét, Pieckenhagen kifutott, és ütközött a debreceni játékossal a tizenhatos vonalánál. Szabálytalanság nem történt, de egyikük sem találta meg a labdát, miközben a kapu üresen tátongott. Mire Csehi eszmélt, a visszafutó Zallmann közbelépett.

49. perc: Csehi futott el a jobbszélen, labdáját ketten is várták középen - mindhiába, ugyanis Dowe elegánsan a saját kapujának bal alsó sarkába helyezett. Öngól.

66. perc: Bagoly labdájával Csehi szaladt el a bal oldalon, észrevette, hogy Dombi a túloldalon egyedül érkezik, pontosan is passzolt, csatártársa pedig 15 méterrôl a jobb kapufát találta telibe.

85. perc: Csehi viharzott el a balszélen, jól adott középre, Dombit azonban elsodorták az ötösön belül.

Jó: Dowe, Agali, Majak, Fuchs, ill. Fekete (a mezôny legjobbja), Stupar, Vadicska, Böôr, Csehi, Bagoly"

Az általam jelenleg elképzelt kezdőcsapatot is leírnám, látván, hogy megkezdődött az ezirányú találgatás, és feltételezvén a 3-5-2-es játékrendszert:

Milinte - Udvari,Hosnyánszky,Lévai - Szilágyi,Csató S.,Sipeki,Zombori,Németh T. - Sallói,Csehi Z.

Mindenesetre a tény, hogy egyes, az ebből a felsorolásból kimaradtak nevei is jól csengenek a fülünkben (Lendvai, Bány, Gáspár, Fodor, Gyurováth), talán azt a reményt táplálhatja, hogy sikerrel kecsegtető mérkőzéseket vívhatunk ellenfeleinkkel késő nyáron, kora ősszel. Bízzunk benne.

Üdv

cs (kényszerűségből k-cs néven)

ui: Monor, Innstadt-kupa

Vidi - Olimpiai válogatott 4:0

G:Gyurováth, Földes, Csató, Fodor

Chip-TFF Creative Commons License 2000.07.09 0 0 275
fcf!

Sajnalattal kozlom veled, hogy a BKV nem indul az elso osztalyban. Mar csak azert sem mert nincs meg a kello anyagi hattere sem. A kovetkezo eselyes ha jol tudom az a Bekescsaba lenne, de szerintem ok sem fognak indulni, mert mar keso lenne a nevezeshez. Amugy anno leirtak, hogy a kimarado csapat helyett -Szeged modjara- szabad hete lesz a masik csapatnak, de semmiesetre sem raknak uj csapatot a helyere.... Amugy az mar 100% hogy a VASAS nem indul6?

Előzmény: fcf (273)
fcf Creative Commons License 2000.07.09 0 0 274
Mindenesetre egy

Milinte
Lévai,Szalai,Csató,Udvari
Sipeki,Sallói,Zombori,Németh
Földes,Gyurováth

felállás nem lenne rossz...

Kiváncsi vagyok hogy mennyi lehet a Zalán fizetése most,ha a "másodosztályban tavaly keresett fizetése x 2" összeget az ftc csillagászatinak tartja....

fcf Creative Commons License 2000.07.08 0 0 273
Szerintem elég jó a sorsolás,a Kanizsát megverjük otthon az első fordulóban,mig a 2.fordulóban a Vasas helyére kerülő BKV Előrét vagy Siófokot,az már hat pont az UTE-val remi otthon...stb...
Jó hir amellett hogy a Vasas nem indul az NBI-ben,hogy tovább erősödött a csapat,mivel a NS informávió szerint Mikler Lajos NEM igazol a VIDI-be.
Chip-TFF Creative Commons License 2000.07.07 0 0 272
hmm... Megyunk Pecsre... Izgi lessz... :/

HAJRA VIDI!

Előzmény: Matu (271)
Matu Creative Commons License 2000.07.07 0 0 271
Most hívott Parmi és megkért írjam ide a sorsolásunkat.
Egyelőre az órára lebontott műsor még nincs meg és a dátum is csak a hétvégét jelöli!!!

1. forduló. július 22.
VIDEOTON - Nagykanizsa

2. forduló. július 29.
Vasas - VIDEOTON

3. forduló. augusztus 5.
VIDEOTON - UTE

4. forduló. augusztus 12.
ZTE - VIDEOTON

5. forduló. augusztus 19.
VIDEOTON - Debrecen

6. forduló. augusztus 26.
Pécs - VIDEOTON

7. forduló. szeptember 9.
font color="ff0000">VIDEOTON - MTK

Ezután jön a következő kör. Hamarosan azt is megkapom és felteszem ide.

Matu

Győző Creative Commons License 2000.07.07 0 0 270
Első fordulóban Kanizsa itthon, aztán megyünk a Vasashoz.

Üdv:SZEVI

Előzmény: Matu (269)
Matu Creative Commons License 2000.07.07 0 0 269
Győző

Természetesen arról szó sincs, hogy azt kiabáljuk "Szalai/Földes stb te vagy a király". De 1-2 kéksárga miatt nem büntethetjük az egész csapatot (főleg akik tavaly kiszolgáltak minket az utolsó meccsig!) azzal, hogy állandóan anyázunk. Azért még szerencsére a Csató Sanyiék vannak többségben, akik megérdemlik, hogy teli torokból bíztassuk Őket!. A vezetők hozzáállását meg majd meglátjuk.
Azt sem akarom továbbá, hogy idejön a Sallói és azt látja, hogy mi csak morgolódni tudunk. Szerintem nagyon büszke arra, amilyen szurkolótábora van a Vidinek. Nem lenne jó, ha ez a kép megváltozna Rólunk.

Matu

Győző Creative Commons License 2000.07.07 0 0 268
Matu!

Te tudod jól, hogy mennyire szeretném, ha a Sallói Pista nálunk játszana. Már csak az hiányzik, hogy egyes vezetőink is ezen a véleményen legyen...
Igazad van, hogy segítenünk kell a csapat jó szereplését, de engedjétek meg nekem, hogy valamikori ellenségeinket (akik mindent megtettek tönkretételünkért) ne kelljen már nekem "teljes szívvel" buzdítanom.
Undorító volt piros-kékben látni ezt a két falusi kék-sárgát!

Előzmény: Chip-TFF (267)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.07.07 0 0 267
Nemtudom mennyire lehet igaz amit ott irnak, de szeretik torzitani az igazsagot. Csak nehogy koppanjunk. Jo lenne ha mar bejelentenek, hogy igenis itt fog jatszani velunk! (Mar csak a Feriket kell utana visszacsabitani. :))) )

A MAI FMH-ban erdekes modon azt olvastam, hogy 1000-nel tobben voltunk 'nezok' az edzomeccsen... Haat.. Szo ami szo nem voltunk kevesen, de talan annyira sokan sem. Bar a fene tudja, hogyan mukodik Horogeknal a szamologep. Ha Csongi az edzo akkor nezoszam*2 ? :)) Erdekes, hogy pont most kezdenek el felfele kerekiteni...

MIND1.
HAJRA VIDI!

Matu Creative Commons License 2000.07.07 0 0 266
"Ez ügyben megbeszéléseket is folytattam a fehérvári vezetőkkel, akik hosszú távon számítanának rám. Egyelőre hároméves szerződést kötnénk, és addig játszanék, amíg segíteni tudok a pályán is a csapatnak, utána pedig vagy az utánpótlásban, vagy a marketing területén hasznosítanám tapasztalataimat a Vidinél."

Jól informált, piros-kék vérű barátaim!

Nem mintha meg akarnám kérdőjelezni Pista szavait, de mennyire valósághű ami a mai NS-ben megjelent? Tényleg számítanak rá? Meg fogják neki engedni, hogy hasznosítsa tapasztalatait?
Mi erről a véleményetek?

Matu

Chip-TFF Creative Commons License 2000.07.07 0 0 265
Bocsi West, de ahhoz, hogy en barmennyire is tamogassam Csongit az agaradi csurhejevel egyutt, kicsit tobb kell nekem, minthogy megverunk egy harmatgyenge Gyort. Raadasul ha az elso felallasban maradunk, akkor orultunk volna ha 0-0-al megusszuk. Mert egesz meccsen csak a masodik csoportot lehetne ertekelni, mert ok nyujtottak valamit. Nemo-nak rossz napja volt. Ezert nem kellene leirni rogton. Barkivel megeshet, de ha lehet akkor inkabb egy edzomeccsen mint egy bajnokin.

HAJRA VIDI!

Matu Creative Commons License 2000.07.07 0 0 264
"Attól ugysem lesz jobb a Vidi, ha a Csongit, meg a csapatot állandóan szapuljátok, inkább bíztassuk őket, hátha bizonyítani tudnak, egy lehetőséget szerintem kell adni a az edzőnek és a csapatnak is!!" (west1)

Nem tudom ki ő, de ebben egyet kell vele értenem. Én is azt javaslom nézzük meg mit csinálnak a fiúk (főleg Csongi) az elkövetkezőkben. Sallóival kiegészülve talán nem kell a kiesésért harcolnunk. A taktikán persze sok múlik, de asszem abba kevés beleszólásunk lesz. Ha majd nem jönnek az eredmények és csak nyüglődést látunk akkor ismét felemelhetjük szavunkat. Addig pedig tényleg csak a csapat bíztatásával törődjünk, nehogy az legyen a kifogás, hogy még a szurkolók ellenszenvével is meg kell küzdeni. Teremtsünk olyan légkört a lelátón (és itt a DK-ban) amellyel segíteni tudjuk, hogy a srácok felszabadultan tudjanak focizni és akkor talán még kellemes meglepetés is fog érni minket (bocs a szkeptikus megjegyzésért)
ui:Az azért nekem sem tetszik, hogy volt egy jó hátvédsorunk, itt maradt mindenki és erre ész nélkül igazolunk védő játékosokat....

üdv
Matu

Győző Creative Commons License 2000.07.07 0 0 263
fcf!

Hát, mit mondjak? Ettől a meccstől igazán nem voltam elájulva, bár a második félidő valóban pörgős volt. Szerintem túl sok másodosztályú szintű játékost próbálgatunk. A sok közepes helyett, jobb lett volna két jó játékost igazolni (a két agárdit meg be sem engedni a Sóstóra!). Július 30-án (nem tévedés!) jár le az átigazolási szezon a Dósa Matyi tájékoztatása szerint, tehát addig lehet még variálni.
Ha megfigyeltétek, akkor az első félidőben 8-9 védekező típusú játékossal álltunk fel, de egyébként is tele vagyunk védőkkel.
És még egy dolog: ez a Győr iszonyúan gyenge!

Előzmény: west1 (262)
west1 Creative Commons License 2000.07.07 0 0 262
Sziasztok!
Nem értem a tegnapi meccsen látottakat miért fikázzátok? szerintem csupán megszokásból, mert ha jól megfigyeltétek volna akkor igen is látszott, hogy ötletes, néha igen jó megoldásokkal tarkított támadásokat vezettünk. Ami a Földest illeti egy nagy sz..., de a Havrán, Balogh (főleg ő), Boda igen jól mutatkoztak be, szerintem egy rossz szavunk nem lehet. Ha ez a csapat kiegászül egy jó Sallóival, aki nem csak levezetni jön haza, hanem JÁTSZANI, akkor nem lehet gond a bentmaradás. Attól ugysem lesz jobb a Vidi, ha a Csongit, meg a csapatot állandóan szapuljátok, inkább bíztassuk őket, hátha bizonyítani tudnak, egy lehetőséget szerintem kell adni a az edzőnek és a csapatnak is!!
Ja, most jut eszembe, a másik ember aki egy kalap sz... sem ért a tegnapi meccsen az a Németh Tamás volt, szerintem már egy III. osztályú csapatban is csak a cserepadra férne be!!!:-( Sajnálom a Tomit, de elmúlt felette az idől.:-(

További jó szurkolást!

HAJRÁ VIDI!!!

fcf Creative Commons License 2000.07.06 0 0 261
"Sallói István hat év után végleg hazatér Izraelből
A Videoton lesz a végállomás

Amikor 1994 nyarán Kispestről Izraelbe szerződött Sallói István, még ő maga sem gondolta, hogy valóságos nemzetközi karriert csinál majd.

A tizenháromszoros válogatott futballista öt éven át szerepelt a közel-keleti ország legnépszerűbb klubjában, a Beitar Jerusalemben, és ez idő alatt két bajnoki címet, valamint egy Totó-kupát nyert. Szerepelt az izraeli kupadöntőben is, háromszor volt a Beitar házi gólkirálya, és Izraelben 68 góllal minden idők legeredményesebb külföldi gólszerzője. Tökéletesen beilleszkedett, megtanulta a héber nyelvet, és annyira megszerették -- nemcsak a játéka, hanem a mentalitása miatt is --, hogy kis híján elintézték a város vezetői, keresztényként Jeruzsálem díszpolgára lehessen. Sallai az első magyar légiósként úttörő szerepet vállalt abban, hogy Izraelben keresettek legyenek a magyar labdarúgók.

Öt év elteltével Sallói váltott, és az egyik kis csapat, a Herclija együtteséhez igazolt, míg hat év után végleg hazatér Magyarországra.

-- Tavaly nyáron kétéves szerződést kötöttem a Herclijával, ám mivel kiesett a csapat az élvonalból, a klub vezetői módosítani akarták a szerződésemet -- mondta lapunknak a szabadságát Magyarországon töltő Sallói István. -- Ebbe nem egyeztem bele, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy akkor inkább felbontja a megállapodást. Izraelbe utazom, és megpróbálom lezárni a tárgyalást. Nagy a valószín?sége annak, hogy miután minden függő ügyemet lerendeztem, hazatérek, és a Videotonnál folytatom a pályafutásomat. Ez ügyben megbeszéléseket is folytattam a fehérvári vezetőkkel, akik hosszú távon számítanának rám. Egyelőre hároméves szerződést kötnénk, és addig játszanék, amíg segíteni tudok a pályán is a csapatnak, utána pedig vagy az utánpótlásban, vagy a marketing területén hasznosítanám tapasztalataimat a Vidinél.
(Székelyhidi)"

Hiszem ha látom....

Különösen ezért...:
"És noha a sorsolás, és a nevezések elbírálásáról szóló sajtótájékoztató előestéjén a Nemzeti Sport körkérdésére minden csapat azt a választ adta, hogy nyugodtan készül a péntekre, közszájon forogtak olyan információk, amelyek szerint BIZONY LESZ OLYAN NBI-ES EGYÜTTES, AMELYNEK NEM FOGADJÁK EL A NEVEZÉSÉT. A LEGTÖBBEN a Kispestet, a Győrt és A VIDEOTONT EMLEGETTÉK(...:((( ) az „esélyesek" között, ám mindhárom klub vezetői kategorikusan kijelentették, hogy nevezésük rendben van, a HLASZ minden kérését teljesítették. A Kispesttel kapcsolatban egy hiányzó APEH-igazolást emlegettek, de Vida Pál, a klub egyik tulajdonosa úgy nyilatkozott, hogy mindössze hárommillió forinttal tartoztak, amelyet szerdán befizettek. Győrben és a Videotonnál minden rendben van -- állította Borbényi János elnök és Szigli István sportigazgató
" NS

Chip-TFF Creative Commons License 2000.07.06 0 0 260
Nah.

Voltunk, lattunk es ....2-0-ra megvertuk a Gyort. Nem volt valami sziporkazo jatek...A golokat ha jol tudom Csehi es Haravan rugta... (A masodikban nem vagyok 100%-ra biztos).
Sok az uj emberke annyira, hogy a masodik felidoben az egesz jatekosallomany lecserelodott. Foldes es Szalai nagy rutinos jatekat hozta. Foldes ki is hagyott egy ziccert es sikeresen a kapu fole fejelte a labdat az 5-osrol. Meg kapott egy jo kis labadat es baszta egyedul kapura vinni. Szalai-t meg inkabb nem is emlitem....
Annak ellenere, hogy nyertunk nem vagyok valami tul boldog....

PetDrag Creative Commons License 2000.07.06 0 0 259
Akinek van mit ünnepelnie, annak minden szépet és jót, mindegyikönknek pedig "boldog" VIDEOTON-t (a-la Béla Bácsi).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!