Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
http://www.turistautak.hu/ ezen belül, ha Garminod van, ami tud terkepet kezelni akkor ezt az oldalt hasznald: http://www.turistautak.hu/garmin.php es azon belul a vastagon kijelolt "Közvetlenül GPS-be" menu (kb a lap közepén) alatti .exe fajlokbol kell letolteni ami szimpibb, vagy amit a GPS memóriája elbír. nekem belefért szerencsére a legrészletesebb.
hát ez függ a paraméterektől. szombaton szaladás van, nem tom mennyire készítem ki magamat. meg hogy őszinte legyek be kell mutatkoznom a bicajomnak mert elég régen találkoztunk :)
Ahogy olvaslak Titeket, egyre több kedvet érzek a montihoz. :) Már érdeklődtem is kivinél, hogy mekkora invesztíció... Talán jövőre. Konkrétabban, most augusztus végéig tuti nem. :))
A Tavalyi maraton szezon szinte csak erről szólt,tehát épp eleget dagonyáztunk mi is. Nyáron végülis ki lehet bírni de mikor ez O-fok körül történik,hát az nem egy méznyalás :) A másik forumon olvastam,hogy a Mátrába mennének egyesek egy kirándulós tekerésre. Viszont odáig meg el kellene jutni valahogy és hétvégén nem igazán van kedvem autóba ülni. Tehát,majd megfűzöm Horit,hogy tartson velünk a Budai Hegyekbe,kalauzként és technikai háttérként...gumicsere,pumpa,egyebek :)
és a laza tekerés az merre és milyen ? az nem dagonyás ?
egyébként jó sárban tekerni, az jól megdolgoztat :) egyszer elmerészkedtünk a Gödöllői-dombságba esős időben(előtte már esett egy pár napig), kb másfél óra múlva a lányzó feladta akivel voltam. mondjuk tényleg nagyon durva volt és sokat kellett tolni a bringát, mert már képtelenség volt másképp haladni, akkora volt a maszat
Vasárnapra szerveződik egy bringás túra,egy olyan dagonyázós,sok szinttel a Pilisbe, de arra nem megyek mert az új virágoknak megigértem,hogy tekerünk egy lazát :) Na a fent említette túra nem a lazák közé tartozik :) Szombaton gyalogtúrázunk,de szintén egy lazát megyünk mert este összejövünk a Trófeában egy össznépi kajálásra. Remélem szép idő lesz!