Szigetközben, Héderváron van, és valami jelképes összegért viheted.... el is postázom ha kell. A profilomnál megtalálod az email címemet, tárgyaljuk meg ott a részleteket.
Az előző hozzászólásomnál valamit ki pirosítottam és úgy maradt. Kaptam egy üzenetet, hogy magamat nem tudom letiltani. Mobilról írok és elmúltam 50. Elég gyakori, hogy mellényúlok...
A gyári kupakok belülről "nem szépen" eldolgozott üvegszál/gyanta laminátumból /poliészter, nem epoxi/ készültek. Ebből szerintem nem létezik utángyártott.
Azt, hogy melyik évjárattól melyik motorra melyik kupakot, és milyen csatokkal gyártották, azt szerintem ők maguk sem tudták.
Aki keleti technikára adja a fejét, az ne ijedjen meg egy repedt, törött motorkupak kijavításától!
Akkor úgy néz ki, hogy az alkatrészbázis régi motoron egy új fajta fedél van amire házilag barkácsoltak az oldalára két kampót. Viszon ez is rusnya, törött. Plusz szerintem utángyártott üvegszálas epoxigyantás. A jó motorom már az újabb, de nincs fedele. Bár milyen ép fedél érdekel.
Szerinted egy luc palánkozású csónak hurcolászva(otthon ponyvázva) mennyi időt bírhat ki? És ebben az esetben mivel ildomos kezelni kívülről?https://www.jofogas.hu/vi/121775735.htm