Segítséget kérnék.Nemrég elkezdett meg-meg torpanni az autó (1.6 HL),mintha időnként csak 3 henger menne.A hibakód szerint a gyújtótekercs a hibás.Kicseréltettem vadonat újra,de csak egy napra tűnt el a hibajelzés és az időnkénti megtorpanás.A hibakód újra gy.tekercs hibát jelez.Lehetséges,hogy egy nap alatt tönkrement.Járt már így valaki.Amennyiben volt már erről szó,visszakeresem,csak egy kis iránymutatást kérek hozzá.
Én lefestettem magamnak egy-két dolgot a belső térben. Ahogy írtam egy jóval jobb minőségű festékkel dolgoztam, ami sokkal kopásállóbb, mint a hétköznapi cuccok.
Sőt a kárpit színt is megváltoztattam. Meg még sok mindent átalakítottam a magam ízlésére. Kinek mi az ízlése.......................nekem tetszik a munkám.
Hali.nem ezek nem lettek fujva anygában ilyenek.ezt egy török oldalon találtam.nekem 1.2-esem van.tudom hogy nem ebbe valo.csak hátha valaki itt foglalkozik ilyenekkel,belsöleg meg változna a meg szokott látvány feldobná egy kicsit..szerintem.de nem hiszem hogy itthol találni ilyeneket,sajnos..
Ez igen, nem semmi. :-) Legalább benzinálló sprayvel fújtad le? Mert ha csak sima mezei fújóssal, akkor idővel csúnyább lesz, mintha hagytad volna eredetibe.
Neked most milyen albeád van? 1.2 vagy 1.4? Mert ezek az 1.4-es műszerfal elemei, az autós kép amit beraktál az 1.2.
Az igen jol be van árazva.pff én ugy két három ezerre gondoltam.de talán az után gyártott olcsobb lessz.vagy keresek bontottat.csak ezekböl kevés van piacon..
Nekem is volt ilyen hiba ( nem gyulladt ki váltáskor a fényszóró), a kormánykapcsolót cserélték szerencsére garis korában, mert egybe van szerelve, és elég húzós az ára. Nem lehet szerelni, de mintha Vki írta volna anno, hogy befújta kontakt sprayvel bőven és az megszüntette a gondot. (?)