A váltón lévő jeladónak szokása ki-kihagyni. Roppant egyszerűen ellenőrizhető, mert ha leesik a mutató, akkor a számláló is megáll. Ekkor csak a váltó jeladóját kell cserélni, amit 3-4 ezerért már kapni.
Azt mondották vala, hogy kihagy a léptetőmotor. Volt egy '87-es Chrysler-em, ott a keréknél levő jeladó lazult le, azért dobta el a jelet néha - de azóta eltelt 14 év, meg ez franszia is, ki tudja...
Ha van más tipp/ötlet, kérlek, ne kíméljetek - nem fétisem 30e környékét kidobni, ha nem muszáj :)
P406-ban egyre sűrűbben leesik a sebességmutató. A Peugeot szerviz javítani tudja a léptetőmotort (kiszerelik, elküldik, megjavíttatják, beszerelik) kb. 35e Ft magasságát mondtak.
Valakinek ilyen tapasztalata ennek javítására? Vagy cserélni érdemes, stb?
Szerelőm azt mondta, ő már csinált ilyent és meg is tudja csinálni. Úgyhogy azért nem tettem le a dologról. 2 hét múlva elvileg hoznak nekem alkatrészt, de gondoltam hátha van valakinek elfekvőben, hogy ne kelljen kiböjtölnöm a 2 hetet.
Amúgy nem a megszokott kárpit van benne, valószerűtlenül nehéz lenne szerintem ilyent találni.(business line)
Természetesen érdemes megnézni az izzítógyertyákat, ha mind jó, az az igazi, de egy HDi ilyen időben még simán indul izzítás nélkül. (ezért is van az, hogy szinte az összesben rosszak a gyertyák ill. bele vannak állva, mert nem igen van rá szükség, indul az autó és sokáig nem foglalkoznak velük)
406 kombihoz (2003-as évjárat) lenne szükségem hátsó középső biztonsági öv gurtnira. A teljes egységre szükségem lenne, csak az aljzat nem kell, ahova a villát lehet dugni.
Előre is köszi szépen, ha valakinek van és jelez...
Üdv mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni. Induláskor és gyorsításkor nem mindegyik fokozatban, remegnek a pedálok meg talán picit a kormány. Kuplung villával csapággyal mindennel együtt most lett cserélve + az összes motortartó bak. Azt nem tudom gyújtásprobléma miatt lehet e ez mert ugyanis gyújtás problémáim is vannak elvileg trafó miatt aminek folyamatban a beszerzése, vagy lehet e esetleg féltengely miatt?
Peugeot 406 Coupe 2.2 hdi rádiója bekapcsolás után erősen csipog. A funkciók működnek rajta,de mindent elnyom a iszonyatos pittyegés. Így vásároltam,külföldről behozott kocsi. Egyébként egy Ultima Edizione változat,ami szép állapotban van.
Mit lehet csinálni,vagy mi okozhatja ezt a jelenséget?
vehetsz drágát is vehetsz közép kategorásat is.. sose tudhatod melyik lesz az ami épp szarul sikerült... én anno megvettem egyszer a legdrágább szilentet mondom azzal sose lesz gond... 3 honap mulva cserélhettem.. most egy középkategoriás van abbol is a legolcsobb márkát már nem tudom de azota ez van és müködik :D 1 éve persze.. sajna sose tudhatjuk melyik mit bir elöre!
ez olyan h valaki kuplungszettet vett mocsok drágán 9e kmnél megadta magát.. én lukot tettem bele 20e km van azota benne... bizok benne több is lesz :)