Én is 2016-ban vettem az autómat. A "Kereskedő" megesküdött, hogy a magyar nyelv megjelenését követően automatikusan ráfrissítik a fejegységre. Most a pofámba röhögtek, hogy nem lehet megoldani.
Esedékes a 30 ezres szerviz. Kicsit leültem amikor meghallottam az árát. 63k Huf ajánlatot kaptam az első szervizre. Ez reális szerintetek? 1.6 benzin UEFA.
Sziasztok! Elnézést, ha nem teljesen jó helyen kérdezek, de tud valaki megbízható, a típust ismerő szerelőt Kia Carnival 2.9 Ex CRDI (2007 évjárat, J3774840 motorkódú és szürke :-) típusú autómhoz Budapest környékén? (Apróbb gondok orvoslása, ill. kopó alk. cseréje lenne esedékes, de a márkaszervíznek / 'asszem-áttam-már-ilyet' szakiknak nevezett furcsaságokat kerülném. Ez az egész olyan mint a nőgyógyászok, csak utólag derül ki, h ki az akihez ne menjünk többet - na most ezt spórolnám, ha lehetne...) Köszönöm és üdv!
HYUNDAI / KIA GYÁRI NAVIGÁCIÓ Full Eu +Oroszország+Törökország 2015/Q1
Ismertetés: A software nem magyar nyelvű ! Használható HYUNDAI és KIA típushoz gyári eredeti LG navi frissítésre. Az ISO filet csomagold ki ( pl: PowerISO vagy ISO Workshop programokkal ) négy USBxxxx nevű könyvtárat találsz , egy pdf leírást és 13 képet magyarázatként. Az USB1 és USB2 gyári anyag simán feltölthető nem kell hozzá informatikai érzék. Az USB3 már kézi beavatkozás csak a térképet frissíti és a telepítési leírást olvasd el. Az USB4 meggondolandó , lejáthatók lesznek AVI,MP4,MPEG videó fileok de mkv nem.
Tartalom : Software és térkép frissítés Full Eu +Oroszország+Törökország 2011/Q1 Software - Ver 4 .5.7.3 - ról Ver 5.1.3 ra frissítés Bluetooth - Ver 1.5.0 ról Ver 2.6.8 ra Navi Dátuma - 2010.05.15 ről 2011.05.25 re Navi Map azon. - 309E79C 309E7A2 Firmware frissítés - 1.2.6_xx 1.4.1_xx
Tartalom : Software és map frissítés Full Eu +Oroszország+Törökország 2014/Q2 Software - Ver 5.1.3 - ról Ver 7.5.8 ra frissítés Bluetooth - Ver 2.6.8 ról Ver 3.2.0 ra Navi Dátuma - 2011.05.25 ről 2014.10.23 ra Navi Map azon. - 309E7A2 maradt de javított néhol TIPUS FÜGGÖ automatikusan Firmware frissítés - 1.4.1_xx 1.7.3_xx VAGY 6.66.0 típusfüggő
annó amikor én vettem az autót, a kia szabó - pappas - ér m6 háromszögben mozogtam a mozgás szó szerint volt értendő, elkezdtem valamelyiknél, vittem az ajánlatukat a következőhöz, aláigért, tovább, vissza az elsőhöz, stb. akkor az érd m6 volt a nyerő, de értelemszerűen már csak fillérekkel a többi alatt mert ha több lett volna a különbség, akkor ezt az ajánlatot is megfuttatom a másik kettőnél hátha van még játéktér na azóta van több kereskedés is, azokat is érdemes bevonni a láncba és amelyik jelentősebbet enged az előzőhöz képest, oda gyakrabban visszamenni persze ez egy három-négy napos és jó gyomrot igénylő művelet, de érdemes rászánni...