Valaki magyarázza el nekem hogy a büdös francba jött ennek a degenerált agyonisko- lázott Nórának az az ötlete hogy a rövidke kis kabátja alatt felfújt úszógumit viselő Claudia le akarja csapni a kezéről szentpatrikot? Amit az a másik eszement áramoltatott (infó) az volt hogy szentpatrik megkérdezte az uszodából épp hazatérő (és a gumit magán felejtő) Claudiát hogy mi a véleménye Miki üzleti vénájáról.
én azt szúrom ki rendszeresen, hogy az udvarra néző ajtók körül a fal milyen retkes. egy festésbe azért igazán beruházhatnának... ott van kéznél a zerik. :-P
OFF Ez nem így van. Nálam volt már párszor a házidoki, és sose fogadott el pénzt, és másnap kérés nélkül kijött minden alkalommal, hogy lássa, jobban vagyok-e már. Az ilyet hívom én igazi lelkiismeretes ORVOSnak.
Ha jól emlékszem, anno Zsófi tervelte ki, hogy felváltva fog randizni Pálcival és Imivel, mert nem tudott dönteni köztük, úgyhogy lehet, hogy P. már megszokta az osztozkodást. (Ettől még Matild koppanhatna.)
És Viking rosszul dobott célba a gyűrűvel is. Határozott MaTilda fejéhez kellett volna vágnia. Aki tényleg egyre jobban megérdemli, hogy mindkét fószer otthagyja. Akik egyébként érdekes jellemek, mert egy egészséges férfi az osztozkodásnak már a gondolatától is rosszul lesz, nemhogy egy ilyen gyakorlati kivitelezéstől!
Jesszusom. Most láttam hogy Magdimanyus bement a rendőrségre parádézni hogy kerítsék elő a drága kisfiát aki ellen már (Bauer halála miatt) nincs is bizonyíték a gyémántcsempészetre? Nincs már bizonyíték, érti ezt rendőr úr ? Dehogy érti hisz maga nem anya. Huhhh. Az a megjegyzés meg rendesen elhanyagolható amit a rendőr mondott " aki nem bűnös az nem menekül".
Atyám, most már csak azt lenne jó tudni kik voltak azok az elvetemült rajongók akik megállították Magdianyust az utcán és mondták "jöjjön vissza kedves nagyon hamar mert az egész család nyakig merült a szarba, már csak maga hiányzik .....onnan.
Igazad lehet: a homoszexualitás utoljára a Hoffer-fiúval képviseltette magát a BK-ban. Lehet, hogy újra itt az idő? De az Mikinek tiszta Hawaii, mivel nem kell rettegni, hogy közel van az ebédlőhöz a hálószoba meg az ágy...
nem a karakterekről, hanem a dramaturgiáról beszéltem, meg hogy kit fognak kiírni, észrevetted? látom, továbbra sem érted a különbséget, de azért nyugodtan kötekedj.
Ajánlom figyelmedbe 133629-es hsz-em zárójeles megjegyzését. Tartalmának lényege röviden annyi, hogy az új karakter valószínűleg nem makulátlan. Lesznek itt még sötét titkok... BK-jellegű fordulat lehetne, ha az új hapsi veszélybe sodorná Nórikát, esetleg a pici lányt is, és jönne Miki, mint hős megmentő... Például Patrik tehetne egy Maja-féle gyerekrablási kísérletet, és akkor mondhatná Miki, hogy "lám, Te sem vagy jobb". Aztán fogná a gyereket, és elmenekülne vele Kancsalfalvára vagy hova, míg Patrik ki nem leheli bűnös lelkét.
Petrik Svéjzi csak kamuzzik a testvére haláláról, azért mesélte el a sztorit Claunak, hogy az majd tutira elmondja csikefej genyónak, az meg majd még jobban meghatódik, mondván: "...oh Petrik".
Miki egy phaszfej,mit könyörög Nórának,aki rugdossa???A Nórika is egy köcsög. Szerintem amúgy ennek a patrik szvéjzinek van valami vaj a fején. A Palika is Phaszfej,amikor epekedve várta Tildát,hogy jöjjön megvEriktől,hogy mi volt... Tilda a nyakába borult,és réveteg,Erikre gondoló tekintettel kijelentette,hogy "szeretlek"! Fogadni mernék,ha Erik beújítana egy dögös csajt,Tilda behalna a féltékenységtől.
Főiskola vagy nélkül főtörzszsászlós lehetne maximum, ha jól tudom. Ha viszont valami nagy tettet vitt végbe, akkor jutalomból nem léptethetik elő? Nem ismerem a szabályzatot.