Lehet hogy egy kicsit félreértetted a dolgot. Dehogy nem kefélhet egy nő csak a szex miatt. De a Zsófi arckifejezéséből ítélve ez számára másról is szólhatna. Ha ez (megint) szerelem akkor gáz, mert elfogadja hogy Mr Cassanova Imi csak és kizárólag dugni akar vele és semmi más. Na ez a "zokni" effektus. Az hogy "gáz" magára az egész szituációra értem, nem csupán Zsófi viselkedésére. Ha szerelemből (megint fellobbanó szerelemből) fogadja el a magyarázatot (az arcki- fejezése erre enged következtetni) az is gáz, ha pedig "szőkeségből" az még gázabb. Ha nem lett volna az arckifejezése akkor azt mondom (bár lehet hogy nem jól értelmez- tem) használja ki mindegyik a másikat amíg kellemes.
Zsófinak persze ez nem tetszik, csak megjátssza, hogy minden OK.
Na persze, majd pont egy olyan karaktertől várjunk el ilyet, aki hajlandó lett volna egyszerre két sráccal kavarni, meg a nagynénje érdekében kifeküdni egy felmentő vallomást...
azért ne hasonlítsunk már egy rajongó, a szerelembe is szerelmes csitrit, akivel, ahogy apuci is megmondta, nem lehet csak úgy szórakozni, a Zsófi-karakterhez, aki egy tapasztaltabb nő, mellesleg volt már kapcsolata a zimivel.
egyébként egy nő nem gondolkozhat "laza" kapcsolatban? nem hinném, hogy feltétlenül zokninak kéne éreznie magát. persze nem egész életére, de mondjuk egy-egy rövidebb időszakban. Zsófinak persze ez nem tetszik, csak megjátssza, hogy minden OK.
Nincs ebben semmi különös, ahogy lúzerimi hirtelen már csak dugni akar - de mekkora dumát vágott már le, ahogy ezt körülírta - hisz ennyi szívás után (őt kihasználó avagy zizilabor nők, nyomulós tinipicsák) az a csoda, hogy csak most jutott el idáig...
Krisztofóró és Emma Emmeghónap pedig szintén sikeresen belépett a "lőjék már le őket" csapatba.
Irritál viszont az a hazatért Mónika. Baromi gyenge, rohadtul rosszul játszik, mondhatni az ég világon semmit nem csinál.
Mónika felbukkanásának egyedüli célja: Farkasházi Réka anyagi megtámogatása egy kis sztárgázsival. Az unatkozó sztáranyuka dolgozni vágyott, és kevésnek bizonyult számára az a pár bevillanás a Vitál Tv-n. Szerintem ezért. Mónika jelenléte nem bír dramaturgiai funkcióval, és ez az, ami sokakat idegesít (engem is).
Imi mintha kissé férfiasodna...
Túlzottan is. Hirtelen váltás az előző felfogásához képest ez a kötetlen "barátkozási" vágy... Persze, előfordul ilyesmi, de ennyire hirtelen és magyarázat nélkül... Vandával akkor miért nem szórakozott kötetlenül? Vanda élvezte volna (vagy nem), és nem kezdődött volna el az erőszak-mese és erőltetett utóélete. A tegnapi kávézós jelenet is... Vanda lassan tényleg olyan viselkedésbeli jeleket mutat, mint aki tényleg bűncselekméyn áldozata lett!
Szerintem Imi átesett a ló túloldalára. Lelkiekben gazdag, érzelmekben cizellált (idézet Hofitól) fiatalemberből most a vigyorát nézve egy lelkileg deformált beteg ember lett. Talán Vanda hatása. Ez a figura sem tetszik, ahogy a másik "terézapus" sem.
Zsófi meg bólogasson bárgyún mindenre amit az új "szexgép" mond...."igen igen Imi- kém nézzél csak zokninak, húzzál föl aztán utána dobjál nyugodtan a szennyesbe.....
Csirkefej baromira idegesítő, bár mostanság kicsitt visszafogottabb. Irritál viszont az a hazatért Mónika. Baromi gyenge, rohadtul rosszul játszik, mondhatni az ég világon semmit nem csinál. Jelenleg nekem a leggyengébb szereplő. ggrrr...
Imi mintha kissé férfiasodna, legalábbis már nem vörös a haja.
Számomranem is a Magdi anyus bölcsességosztása a legidegesítőbb, hanem ennek az újszíves fiúnak az odamondogatós bátorsága. Az is meglehetősen szelektív, mint a betegsége, mert amikor a nehézfiúkkal került szembe, majd elbőgte magát. Ennyire irritáló szereplő azért nem sűrűn fordul elő, pedig azért akad belőlük.
Nyuszika és Cápali tökéletesen megérdemlik egymást, ahogy az egyik pillanatban még a másik félrekúrásán gondolkoznak, aztán meg egy tehéncsordát is megszégyenítő mértékű nyáladzásba kezdenek - a kettő között meg csak nyűglődnek, hogy akkor mi a rosseb is legyen...
Elfuserált mini-Jockey. A pitiáner bűnöző megtestesítője, aki remek módon álcázza magát sármos, sportos fiatalembernek. Ami számomra roppantul különös: a házban mindenki tisztában van a múltjával (tán csak Kristóf nem), és mégis jobban elfogadják, mint sok más szereplőt. Például sem Nóra, sem Noémi nem gyűlölte hevesen azért, mert a pörgetős drogbogyókkal elindította a romlás útján Tónit... ÉRDEKES! Emma viszont a világ legócskább q...ája lett azért, mert bele merészelt szeretni egy fiúba, akiről nem is sejtette, hogy a barátnője halott kedvesének egy átültetett szerve működik benne. Ez tényleg gyalázatos!
Kinga:
Abszolút dekorációs elem. Néha a pletyóival megkeveri a történet menetét, máskor erkölcscsőszként funkcionál, de semmi különös. Legfontosabb (passzív) szerepe, hogy ő Manyus gyűlöletének első számú tárgya. Az összehazudott álcsaládja és a kiderült abortusza óta hétköznapi szintű dolgok történnek vele. Botikával pedig megérdemlik egymást. Ők az úgynevezett "szép" pár. Majd meglátjuk, ki tetszik meg előbb valaki másnak...
Így van. Néha magam sem tudom miért nézem. Annak idején falra másztam Etus "bölcsességeitől" a Szomszédokban, mégis néztem. Bár az csak kéthetente pusztította a szürkeállományomat...:)
Egyszer végre kipróbálhatja, milyen az, amikor kitalálnak valamit az emberről, és hiába kapálózik ellene, nem hisznek neki. Ezt ő rendszeresen megcsinálta másokkal - most tessék megenni, amit főzött, Magdi kedves!
És hogy kik kívánták vissza FoZsókát a sorozatba? Azok a vén szatyrok, akik éppen úgy viselkednek, mint a sorozatbeli karaktere...
Nórika:
Érik a pofára esés... Annyira vadul és annyira rosszkor gyűlöli Mikit, hogy az valami essszméletlen!
Miki:
Saját taktikáinak foglya. Ha tisztességes eljárást javasolnak neki, akkor is a kopasztáson jár az agya. Patrik át lesz rázva - bár az is lehet, hogy most ő játszadozik el Miki idegrendszerével üzleti téren. Lehet, hogy nagy gazember? Nekem folyton ez motoszkál az agyamban!
Tilda:
Azonnal elhagyni! Azt sem tudja mit akar! Ha egyedül hagyják, akkor talán el tud gondolkodni azon, hogy mit is rontott el.
Gézuka:
Többféle módon is rejtve maradhatott volna:
1) Csak a kórház ajtajáig viszi szegény hajlékony barátját, és rábízza a magyar eü ellátórendszerre.
2) Beviszi, de nem várja meg a tv-stábot.
3) Megvárja a tv-stábot, de közli, hogy nem nyilatkozik.
4) Nyilatkozik, de kéri, torzítsák el "kép- és hangmását".
5) Saját arccal és hanggal nyilatkozik, de álnevet mond be.
Erre mit tesz? Bemutatkozik, nyilatkozik, mutogattatja magát... BRÁVÓ!!!
Kristóf:
Beköltözik a BK-házba, és egyből pletykálni kezd! Gerinces, mondhatom! Új helyeken a normális ember meghúzza magát egy kis ideig, ismerkedik, és csak akkor kezd bizalmasan csevegni, ha már tudja, kivel lehet!
Laci:
Pletykázásban méltó versenytársa Kristófnak és Manyusnak. És hogy tudja keverni...! Indulataiban pedig épp olyan keresztényi tud lenni, mint a ház Igazságosztója! (Lehetne a neve Lacifer...)
Orsi:
Mint már írtam, szakmájában bukott ember, mert ha nem is akar saját lányával pszichiáteri síkon értekezni, riaszthatta volna valamelyik kollégáját! Esetleg olyat, akivel Noémi jóban van. (A gyerekek általában ismerik a szülők kollégáit - én legalábbis sokukat jól ismertem...)
Noémi:
Érdeklődve várom további sorsát. Rajta keresztül még sikerülhet hitelesen ábrázolni, milyen torzító hatásokkal járhat a gyász és a bűntudat. De ezt alaposan el is lehet tolni. Meglátjuk, mi lesz.
Magdi anyus és a kereszténység: háááát, ebből a nőből süt a gonoszság, utálat, harag, irigység, és minden, ami ellen a keresztény tanítás elvileg fellép.
Na mindegy.
Ennél már csak a beteg csirkefej rosszabb. Bár az is beteg, aki ilyen nő után epekedik. Magyarul a Miki beteg.
Ha már híradó. Tegnap este Szellő Isván. Nyissuk ki az ablakot, és engedjünk be egy kis friss levegőt. Mi lett volna, ha levegő helyett szellőt mond. :)
Eszerint már nem bujkál. Pár napon belül beállít a Mátyás király térre. Azután a rendőrség a Bauer halála ellenére talál ellene bizonyítékot, és mehet a sittre.
Az elmebetegségre még maga Magdimanyus is rátesz egy lapáttal. Miért kell neki pongyolában futkosnia a kicsi fia után. Minden ruháját eldugták? Ez a megátalkodott gonoszság ez a lelki sötétség nem semmi. A templomban erről nem neveli le az atya. Egyébként meg azt mondom hogy rúgják ki a francba, a Terike szvsz sokkal jobb. Nem tudom kik azok a rajongók akik úton útfélen megállítják és követelték hogy jöjjön vissza, és tegyen rendet.
Most lehet hogy megint kiveri a biztosítékot sokaknál amit mondok de szvsz egy pofon lehet hogy helyretenné Nóra agyában a kerekeket. Tudom tudom gyenge ember pofozkodik. De szegény beteget valahogy rá kéne ébresz- teni a valóságra. Egy sokkolóval mégsem mászkálhat Miki. Vagy igen? Vagy ölbekapni és berohanni vele a fürdőszobába és zuhany alá rakni. Vagy valamit.
Ez a nóra megagyökér!!!Már nem is köszön Mikinek,hanem egyből nekiront,szurkálja,rugdossa,habzó szájjal.Miki meg mindig magyarázkodik,az meg csak olaj a tűzre.