Pedig valószínű a főrelé hiba. Akkor szokott ez a jelenség lenni, hogy nincs motor kontroll lámpa, meg nemtudod lekérdezni a motorvezérlőt. Cseréld ki, és ha mégsem az volt a baja, átveszem :)
Van igen, de az sajnos nem megy fel hátra, amúgy is csak kb. 82-es a nyereg furatok távolsága.
Valami olyan féktartó konzol kell, aminek a felfogató furatai kb. 102mm-es osztókörön vannak.
Srácok,ilyen csatlakozót újban lehet valahol venni magyarban?Delphi 12015793 néven fut amerikai oldalakon,de sok Renault,Opelben van ilyen.Lambdaszonda csatlakozó főképp,néhol TPS-hez is használják.
Na szégyeljétek magatokat! Irigykedni lehet normálisan is, azért mert nektek nincs ilyen verdátok, és eszetekbe se jutna tartalék dugattyút hordani magatokkal még nem kell a másikat leszólni. Az ajtók miatt is rosszul lesztek az tuti, pedig ha tudnátok hogy a mélygarázsba milyen szűk helyekre be lehet állni vele. Ne irigykedjetek, csúnya dolog nagyon! :)
Az enyimbe,hogy ne legyen elfogultság,szereztem még kölcsönbe 4-darab benzin nyomásméröt készleteket amiket árulnak (kölcsönbe) 1.2-1.4bar között van a nyomás 7.5Co val,alapjáraton,ha felpörgetem 2500-3000f/p-re akkor lemegy 5,5Co ra,az alapjárat meg ettöl fügetlenül beáll 850f/p-re!!
autotol megvalni nem szandek, de bactat/HAT/nak erte...
amig nem bactatnak szeretem tocsit. (ótomata. lufi. hideg. pluss, abs. honda. ) ., de ha bactatni kezdenek az in 24 ora orszagelhagyas.
rosszabb eset zuzda.
ha itt 800-ert eladom. nincs gond. buktam. egyefene,.
de kurva forgalmit/rendszamot hazakell vinnem, mert atka tologatoknak muszaly beleirni, hogy kivonva forgalombol. ( AZTAN visszakapom a magyar forgalmit!! ,. es ezt valszinu rohadtul ertekelni fogjak pl.Ghanaban )
raadasul megkerdem oket telefonon, mikel az ugyintezeshez. ?
elmondjak.. repulore ullok zsebemben a rendszammal.. de az Q7szentseg hogy otthon valmi hibazni fog az ugyintezeshez...
eh. sok problem. .. lenyeg egy.
ez a kurva allam ugy kapaszkodik minden szarba mintha sajt lenne. (megint kileszek basszal zindexrol )
ha itt eladom nem jo.
otthon nem tudom eladni.. forgalombol kivonni meg mekkora okorseg mar felevente automatice visszahelyezesel ??