Keresés

Részletes keresés

The Evil Creative Commons License 2000.06.18 0 0 130
Chip!
Tippelj hármat, megmondom, köztük van-e!

Milyen megbeszélés?

Meccs után megyek IRC-re!

Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.18 0 0 129
Ivan!

Ne csigazz! Kivele! Ki az aldozat? :)

BTW! Ugy hallottam volt valami megbeszeles. Meselne errol nekem valaki?

The Evil Creative Commons License 2000.06.17 0 0 128
Lesz még egy meglepi-interjú a Vidi-honlapon hamarosan. Nem tudom, eláruljam-e, ki az az illető... Olyan nehéz magamban tartani... Azt hiszem, nagyon el vagytok kényeztetve! :)
Matu Creative Commons License 2000.06.17 0 0 127
Érdemes ellátogatni Iván honlapjára ahová felkerült a Sallói Istvánnal pénteken készített telefonos interjú.

Parmi, Győző!
Ez az. Az átigazolásokkal kapcsolatos híreket (ami már biztos) nyomjátok fel ide!!

Parmi Creative Commons License 2000.06.16 0 0 126
Viszont jó hír, hogy aláírt Udvari Tomi is, így nyugodtan összeállhat a Gáspár, Udvari, Csordás, Lévai hátvádsor (mert ugye Csonginak fő a biztonság), és még ott van a Hosnyánszki is; mindebből számomra világosan kitűnik, hogy annak a Szalai gyereknek semmi keresnivalója nincs a csapatunkban!
Egyébként állítólag szóba került a kanizsai Szabó Zoltán neve is.
Matu Creative Commons License 2000.06.16 0 0 124
FANATIKUSOK!!

Iván és jómagam készítettünk egy rövid telefonos interjút Sallói Istvánnal a Vidi egykori legendás labdarúgójával. A részletek hamarosan a Videoton hivatalos weboldalán!!

csákó

Matu Creative Commons License 2000.06.15 0 0 123
west25, Chip

Az elmélet helyes (kicsit én is hajlok erre) de akkor miért nem csinálták meg tavaly amikor kiestünk. Ott lett volna az alkalom. Erre idehozták Csankot és a vége toronymagas bajnokságnyerés. Most hogy felkerültünk egyszerűbb lenne az a megoldás, hogy magára hagyják a csapatot és ugyebár köztartozással nem indulhatnánk az új bajnokságban. Ennek ellenére még mindíg beszélhetünk Videotonról. A játékosok jelentős része aláírt, aki még nem az is csak azért mert külföldön próbál szerencsét. Szerintem ad az önk. még egy esélyt (2-3 év) és ha akkor sem lesz biztos háttér, elérhető cél (első három hely) akkor ő is végleg kiszáll.
Ha pedig felállunk a padlóról akkor jön a pénz innen-onnan (közvetítési jogdíjak) és előbújnak a támogatók is.
Szerintem valahogy így állunk most.... A többit majd meglátjuk.

Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.15 0 0 122
West!

Sajna ugyanezt erzem en is, de remelem, hogy nem ez az igazsag, mert ha foci nelkul maradunk........ :((

Sporttars!

Neked mi a velemenyed errol? Te nem erzed azt, hogy itt valami bazinagy GAZ(szer) van?

Előzmény: west25 (121)
west25 Creative Commons License 2000.06.15 0 0 121
Sziasztok!
Már régota figyelem ezt a topicot, már a Dk2-es ben is olvasgattam, néha írogattam, most nem tudom megálni, hogy ne írjak véleményt a Vidivel történtekröl.
Szerintem arra megy itt ki a játék az önkormányzat részéröl, hogy sikerüljön felszámolni végleg fehérváron a labdarúgást, ugyanis ha ebből a félidényes selejtezőből most kisünk, mármint a Vidi, akkor azt mondhatják, hogy ők mindent megtettek, a lehetőségeikhez képest, de sajnos ez a csapat nem üti meg az NB1 szintjét, de mivel kiesett így nem érdemes több pénzt beleölni a csapatba, a vállalkozók meg ugysem rohannak egy másodosztályú csapatot támogatni, végül is szép csendben megszünik a csapat.... Szerintem minden egyes lépés amit mostanában a klub vezetői tesznek, olyan mintha a saját ellenségeik volnának, tehát ez is alátámasztja a megérzésem. Remélem nem lesz igazam, mert nagyon sajnálnám, ha nem lenne Videoton, mert ezen a csapaton nőttem fel, ennek szurkolok gyerekkorom óta, és szeretném ha majd a gyermekeim is szurkolhatnának velem együtt a lelátokon itt Fehérváron!!
HAJRÁ VIDI!!!!
Matu Creative Commons License 2000.06.15 0 0 120
Szomorú vagyok....
Győző Creative Commons License 2000.06.15 0 0 119
Matu!

Ebbe a magyar labdarúgásban semmi sem megy tisztán, így aztán kérdésedre válaszolni nem tudok!

Üdv:SZEVI

Előzmény: Matu (118)
Matu Creative Commons License 2000.06.15 0 0 118
Legalább kapunk értük pénzt, ha sikerül külföldre szerződniük?
Győző Creative Commons License 2000.06.15 0 0 117
Matu!

Versenykiírás van nálam.
A Lendvai Belgiumban és Izraelben van próbajátékon, a Zombori iránt Franciaországból érdeklődnek, az Udvarit Tomi pedig Finnország felé is kacsintgat.

Én személy szerint nagyon bízom a Csató Sanyiban, hogy valamennyire tovább tudja vinni a Csank által megkezdett munkát, még akár a Csongi ellenében is.
Egyszerűen nem elégedhetünk meg azzal a langyos munkával, ami a Csongrádira olyannyira jellemző. Igenis győzni és győzni kell!

Üdv:SZEVI

Előzmény: Matu (116)
Matu Creative Commons License 2000.06.15 0 0 116
Hír a mai NS-ból:
"Csatónak, Fodornak, Lévainak, Németh Tamásnak, Györöknek és Szilágyinak még érvényes szerződése van, Sipekivel, Milintével, Bánnyal, Gáspárral, Csordással pedig új kétéves megállapodást írtak alá. A napokban leültek Udvarival, Gyurováthtal és Zomborival is...a tárgyalások folyt. köv." Mi van a Lendvaival??

Meg tudná valaki mondani hol lehet elolvasni a következő idényre szóló NBI-es NBI-B-s stb versenykiírásokat?

Győző Creative Commons License 2000.06.15 0 0 115
AttiVidi!

Itt a köszönet elsősorban Nektek jár, akik városunkon kívülről is fanatikusan együttéltek csapatunkkal.
Sajnos nem tudok igazán jó hírekről beszámolni, úgy néz ki, hogy nyomulnak a volt agárdiak (bár ne lenne igazam), illetve a peremfradisták. Egy biztos: igazán komoly igazolásunk nem lesz, így aztán nehézkes lesz ez az őszi szezon. Bár kívánom, hogy szerepeljünk mindezek ellenére jól, de tartok tőle, hogy idejekorán bebizonyosodik: megerősíteni nem tudtuk a csapatot, hanem csak gyengíteni.
Mindenesetre az első forduló előtti csütörtökön (július 20-án) 19 órakor szurkolói ankét, ahol megismerkedhetünk a végleges kerettel és az elképzelésekkel.

Üdv:SZEVI

Előzmény: Parmi (114)
Parmi Creative Commons License 2000.06.14 0 0 114
Haliho! Most akkor mikor sorsolnak, senki nem tud semmit???
Pesten megvettem a mai (szerda) meg a tegnapi Fejér Megyeit. Már kommentálni sincs kedvem, sajnos!
Igazából nem értem a Dosát: "nem érdekel, hogy ki volt gázszeres és ki nem. Az a lényeg, hogy bizonyított-e korábban!" Azért akkor rákérdeznék, hogy a Szalai hol bizonyított? A megye 2-ben talán, mert hogy a PNB-ben semmi extrát nem mutatott az biztos. Vagy a Földes. Remélem, gyorsan aláír Tbányára. Siófokon egész tavasszal gólt is alig rúgott! A Salacz-ról és az Árkiról már nem is szólva.
De valahol igaza van a Mátyásnak. Ők is bizonyítottak: hogy nem valók a legfelsőbb osztályba.
Csak ugye a Fetévszeres pali adja a pénzt, és ahogy kitűnik össze is állítja a kezdő tizenegyet! Elszomorító az egész!
AttiVidi_d Creative Commons License 2000.06.14 0 0 113
Ciao skacok!
"Igen, megtalálta, ez az Ön új VIDI topicja, ahol a régi-új ismerőseivel találkozhat!"
Szerintem sirály ez a DK3, biztos vagyok, hogy itt is gyorsan látogatói rekordokat fogunk dönteni, PONT ÚGY, ahogy imádott VIDIKÉNK A 101 PONTJÁVAL!!! Gratula 1000-rel, baromire sajnálom, hogy nem lehettem ott, tutto, hogy nagy ünneplés volt a végén...
Minden tiszteletem a FIÚKÉ (akik, remélem 1re többen olvassák a topic-ot), hogy a sima match-eket is komolyan veszik és még az uccsó fordulókban sem hagyták abba a gólgyártást!!!
Amikor a Parmitól megtudtam, hogy OK. a konszolidáció, üvölteni lett volna kedvem örömömben, csak sajnos a helyzet akkor nem tette lehetővé! Ez 1 állati nagy lépés előre, és igaz, hogy még nem múltak el teljesen a Sóstói Szentély feletti viharfelhők, de már átsüt rajta a napsugár, és ez ain't nothing at all!
A Csongival kapcsolatban az a véleményem, hogy a döntésen mi fanatikusok már nem változtathatunk, ezt már mások megtették helyettünk. Legfeljebb annyit tehetünk (és kell is!), hogy 1előre megpróbáljuk "elfelejteni" a Csonginak amit "tett" az utóbbi időben a VIDIért, és bizalmat szavazunk neki, hát ha élni fog vele!
Evil, biztos állat jó volt a Maiden, de azért 1 római BL döntőért csak meggondoltad volna... Adott esetben én is kihagynék 1 elérhető Aerosmith hangorkánt, de csak ebben az 1 adott esetben!
Parmi, a kazik engem érdekelnek, és ha lehet minél előbb, amíg míg él bennem a "2000-es nagy menetelés" bizsergetően jó érzése!
Mindenkinek! Állati jó csapatunk van, és miénk a legjobb hangulatú fanatikus tábor is, ami nem csoda!
Remélem, hamarosan előben is találkozunk, és most nem csak a "vidéki" (copyright: Matu vagy én?) VIDI drukkerekre gondolok, hanem a fehérvári oszlopos tagokra is!
Addig is ciao, és meg1x kongratuláció Nektek!!!
Győző Creative Commons License 2000.06.14 0 0 112
Srácok!

Most én is jobban megnéztem azt a fényképet. UNDORÍTÓ! Plábne ahhoz képest, hogy tegnap közölték velünk, a Matussal nem tárgyalnak mert futószerződése van Pécsen.

Sporttárs!

Az üzenetet átadtam a Csaszinak.
Nem tudom, hogy csak hergelni akartál-e a salzburgi fejleményekkel, remélem nem!

Itt a Videotonnál sajnos jön a langyos víz, s mindenki azzal indokol, hogy erre van pénz. És a szörnyű az az egészben, hogy valóban nem dúskálunk a pénzben, de eszünk azért lehetne. Miért állna érdekünkben egy 34 éves játékost idehozni? Akkor inkább igazoljunk egy fiatal tehetséges játékost (lásd Udvari), akiből esetleg két év után még pénzt is kapunk, nem úgy, mint a Szalai esetében, akinek két év múlva legfeljebb nyugdíjat fizethetünk.

Valóban kezdek belefáradni ebbe az egészbe, elkeserítő, hogy nincsenek olyan szakemberek a klubnál, akik valóban segíteni tudnának a tanácsaikkal a Kft vezetőinek.

Üdv:SZEVI

Előzmény: Matu (111)
Matu Creative Commons License 2000.06.14 0 0 111
Ha tud valaki biztos infót szerződés aláírásokkal (Gyurováth, Zombori,...) vagy új játékos érkezésével (sárga-kék bevándorlók, Lipcsei?, Korsós?) kapcsolatban azonnal ossza meg velünk. Nincs kedvem az egyik nap ezt olvasni az újságokban, a másik nap pedig pont az ellenkezőjét!
köszi!
Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.14 0 0 110
Sporttars!

Ez nem hangzik olyan rosszul. Csak vigyazni kell, mert ezt a kocsmat masok is olvassak es meg a vegen lenyuljak elolunk oket. Bar lehet, hogy Matu-nak igaza lesz abban, hogy Csonginak nem kellenek az ilyen jatekosok, mert ezek tamadojatekosok es meg a vegen nyernenk idegenben is es az mar nem fer bele az IMAGE-ba.

MEg mindig nem birok napirendre terni ezek felett a hirek felett...

Előzmény: Törölt nick (108)
Matu Creative Commons License 2000.06.14 0 0 109
sporttárs
Biztos, hogy a Csongi nem tartana rájuk igényt, tudod velük támadó futballt kellen játszani az pedig nem fér bele a célkitűzésbe (idegenben jó lesz az iksz). Egyébként mivel nem voltak gázszeresek szóba sem jöhetnek. Pedig milyen jól jönne most a Korsós!!
Tényleg szerintetek mi lesz Waltner Robival? Eladja a Dózsa? Vagy jön vissza hozzánk és együtt alkotják majd a Waltner, Korsós, Lendvai csatársort??
Matu Creative Commons License 2000.06.14 0 0 107
Győző!

Én is csak a maradásra tudlak bíztatni a lemondás helyett. Tudom nagyon nehéz és kilátástalan ez a "meló", de tényleg a tökükre kellen lépni azoknak a rohadékoknak akik (most már azt hiszem kimondhatjuk) tönkre akarják tenni a Vidit és újjáéleszteni a sárga majmokat.
Hidd el, ha ott lennénk Veled mi is örömmel ugrálnánk a farkukon, mert ha nem tennénk akkor tényleg nyeregben éreznék magukat. Persze kérdés, hogy a szavunk mennyit számít? Ezt inkább Te tudnád megmondani, mindenesetre, hogy pályaedzőnek a Csató Sanyit kérték fel talán jelenthet valamit.

Matu Creative Commons License 2000.06.14 0 0 106
Győző!
Ha az új vezetőség is a gázszar újraélesztését akarja akkor tényleg itt a vég. Nem értem Csongrádi pesszimizmusát. Miért ne lehetne úgy nekivágni, hogy most aztán megmutatjuk. Minden hozzánk hasonló "újonc" (pl. Tatabánya., MTK, stb) tovább tudta vinni lendületét amikor visszakerült. Mi ezek szerint még csak meg se próbáljuk??? Évekig az általad említett "régi mentalitás" miatt bukdácsoltunk.Ha jövőre tényleg az "idegenben jó, ha döntetlent érünk el, itthon nem szégyen kikapni az MTK-tól, Vasastól, Újpesttől" felfogásban játszunk akkor tényleg hátat kell fordítanunk ennek a focinak és igaza lesz annak aki azt mondta így nincs értelme inkább szűntünk volna meg. Ahjánlom a Csonginak és a vezetőknek hogy változtassanak a hozzáálláson és a célkitűzésen, mert nem akarom azt látni ősszel, hogy ilyen fasza játékosállománnyal otthon beállunk bekkelni, ha jön az MTK vagy a Dózsa!!!
Egyébként a kék-sárgáknak ki a támogatójuk? A Németh?
Az engem is elkeserít, hogy mindenki más gőzerővel építi csapatát mi meg ilyen gázszarosokkal küszködünk!! Most kellene összekapni magunkat és akkor hosszútávon egy jó csapatunk lenne. Úgy látszik az önkormányzat csak félmunkát végzett (legalábbis ha ez így marad) Ez aztán az ablakon kidobott pénz.
Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.14 0 0 105
Ma reggel szokasomhoz hiven kinyitottam az FMH szennylapot a sport-nal... Hat majdnem sirva fakadtam! :( Szeretett csapatomrol szolo cikk kozepeben egy GAZSZAROS egyenruhaban allo emberke mosolygott kifele. ITT A VEG! Szep kis gondolatok kozepette elolvastam azt a cikket, amiben Horog elvtars szinte orul annak, hogy Csongi visszahozza az egykori rohadek mocskos bandat. EZT NEM BIROM! Most mi a franc lesz velunk? EZ NEM EDZO,HANEM EGY BARBAR! Egy senkihazi!

Focika:Jut eszembe. Ez az egesz mozgolodas azert van, mert mi szivunkon viseljuk a szeretett csapatunk sorsat, ellenben veled, aki nagy ivben leszarja es mindent rahagy a 'vezetosegre'.

Sporttars!
Na miccolsz ezekhez a fejlemenyekhez? Nem ezt mondtuk neked Szombaton is? (Amugy ha valami mondatot viccesen 'irsz', akkor javaslom a SMILEY-k hasznalatat.;) )

Gyozo!
Mi lenne ha lemondas helyett, inkabb ott maradnal es mindig a farkara lepnel a mocskoknak, nehogy ziccerben erezzek magukat a gazszarra alakitas utjan.

The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 104
Rohadt életbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Győző (103)
Győző Creative Commons License 2000.06.14 0 0 103
Tegnap este tárgyaltunk (Baráti Kör vezetőség)a Dósa Matyival, Csongrádi Ferivel és a Szigli Istvánnal. Eléggé elkeserítő a dolog. Az elején tisztáztuk, hogy mi volt az oka az ellenséges szurkoló hangulatnak. Az új ügyvezetőnek elmagyaráztuk, hogy mi is ez a gszar - Videoton ellentét, s, hogy mi volt a kiváltó ok. Elkeseredve hallottuk, hogy 5 falusival tárgyalnak, akiket a kék-sárgák legnagyobb támogatója kíván idehozni. Nekem az az érzésem, hogy még mi fogunk feléjük kegyet gyakorolni: nálunk játszhattok gyerekek, máshol már úgysem kelletek. Salacz, Földes, Árki, Szalai. Ilyen nevek ismeretében persze, hogy a hányinger fog el. Arról nem is szólva, hogy a Csongi már megint azzal jön, hogy jó, ha nem esünk ki, meg ez a csapat még nem játszott komoly ellenféllel és ez megtéveszt bennünket. Hát akkor mi a 101 pont, a több, mint 100 rúgott gól? Visszatér a régi mentalitás, miszerint idegenben jó, ha döntetlent érünk el, itthon nem szégyen kikapni az MTK-tól, Vasastól, Újpesttől stb. Véleményem szerint most jön a tipikus langyosvíz, aztán 4-5 fordulót követően szaladgálhatunk új edző, meg a létünk után. Ráadásul 3 "peremfradistával" is tárgyalnak. Szó mi szó, alakul a csapatunk a rendesen, miközben minden más klubnál hajlandóak a zsebük mélyére nyúlni és neves edzőt szerződtetnek, mert tudják, hogy most a túlélés a cél.
Szó esett a sajtó és a Videoton kapcsolatáról is, de ezt sem veszik komolyan. Persze az utóbbi két évben mit vettek komolyan? Aztán bebizonyosodott minden esetben, hogy a szurkolóknak volt igazuk.
Egyszóval el vagyok keseredve, újra és újra harcolnunk kell az ellen, hogy az agárdiak nehogy lenyúljanak bennünket.
Egyre erősödik bennem a szándék, hogy az idénynyitó ankéton lemondok, én nem tudok partner lenni szeretett klubom megcsúfolásában.

Üdv:SZEVI

Előzmény: The Evil (102)
The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 102
Ja ja!
Én is kezdek bedühödni, idén a 19 hazai mellett Dunakeszi, Cegléd, Százhalombatta, Dabas, BKV, Kerület, Békéscsaba, Csepel, Sopron, BVSC, ráadásul a hazai meccsekre is 150+ km-t utazok összesen, szóval tényleg pofa be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.14 0 0 101
Focika!

Na kedves lelkiismeretes idegen! Ki vagy te, hogy jossz es rogton biralsz anelkul, hogy elobb informalodnal? Nem gondolod, hogy talan valami oka is van annak, hogy mi ezt tettuk? Neeem.... Te vagy olyan hulye (mar bocsi), hogy elhitted Horognak azt a hulye dumajat, hogy CSAK azert utaljuk mert a Gazszernel volt edzo. Nos szeretnelek felvilagositani, hogy csupan ennyiert ezt nem tennenk meg! Ezt mar millioszor leirtuk, hogy miert mert ahany ilyen jott-ment beteved ide csak anyazik ez nem nez a dolgok moge, hanem megelegszik azzal amit az FMH szennylapban olvas. De a kedvedert kivetelt teszek.
Az altalad vedett 'kedves' Csongradit a hatukon vittek a sracok, mert akkor meg kovette el azt a gerinctelenseget amit kesobb megtett. Ugyanis O VOLT AZ AKI EZT A TABORT A GAZSZAR ELLEN HERGELTE, es o kopkodott rajuk! Ezek utan atment a Gazszerhez. A Gazszer meg egy rakat szemetseget muvelt (jatekos 'lopas', stadionra palyaztak, majd mikor szarban voltak jott a fuzio otlete -vagyis a penzunkre utaztak-). Most ezek utan van pofaja idejonni az osszes GERINCTELENNEK, hogy a mi csapatunkbol legalisan gazszart csinaljanak! EZ AZ AMIT MI NEM HAGYUNK! Mert ha Csongi jon -es sajnos jonni is fog-, akkor jon a palyaedzo, a segedek, a jatekosok stb....
Jo lenne ha ezeket figyelembe venned mielott biraskodsz. Imadom, hogy olyan emberek szolnak be nekunk akik eletukben nem lattak idegen meccset eloben (talan hazait sem), es ok huzzak rank azt a vizes lepedot, hogy mi nem is vagyunk szurkolok.
ES EZEN NAGYON FEL TUDOM BASZNI MAGAM, HOGY AMIG OTT ORDITOK TORKOM SZAKADTABOL TISZAUJVAROSTOL KEZDVE SOPRONON AT PECSEN, hogy HAJRA VIDI! Addig masok a seggukon ulve otthon doglenek es meg nekik all feljebb minket leszolni! Kimondtad te valaha a szadon 1x is, hogy HAJRA VIDI???
Ezert kerlek legyszives, hogy ezt most hagyd abba! MErt nem helyes!

(Bocs a hangnemert, de felbosszantottal..)

The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 100
Arra én is kíváncsi leszek, hogy Csongival a Vidi hogy nyeri majd a meccseket! Persze nagyon szorítok, hogy minden meccsen győzzünk!

Arra is kíváncsi leszek, hogy te hol leszel, ha szarul megy a csapatnak? Mert mi itt mindannyian végig a lelátón voltunk a másodosztályban, az 3 osztályozós évben, meg ilyesmi. De a bölcs "nyugdíjasok" mintha elfogytak volna a környező szektorokból!

Előzmény: FOCIKA (98)
The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 99
Te értékeled túl magadat.
A szurkoló nem fog szurkolni, ha a klubvezetés rossz döntéseket hoz, pláne ha tudatosan.
Ez olyan, mint a politika. Ha a kormány hülye meg lopni akar, akkor te is fellázadsz és fejeket követelsz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!