Keresés

Részletes keresés

Tozatu Creative Commons License 2004.07.05 0 0 2921
Itt szárazság és nagyon meleg.
Előzmény: Ferenc. (2920)
Ferenc. Creative Commons License 2004.07.05 0 0 2920

Sziasztok! Ittvagyok Szentesen egy netes café-ban, mert bekell jelentenem, hogy holnap az osztályommal megyünk a szegedi meteorológiai állomásra, látogatóba! Már 3éve ezt a napot várom mióta ebbe a suliba járok, eddig mindig csak ígérgették, de holnap megyünk!:))) Hú,de örülök, már össze is állítottam magamban egy jó kis kérdéssorozatot!:)) 

Amúgy már ma is nagyon meleg volt, hát mi lesz még.. Minden jót nektek!

rferi Creative Commons License 2004.07.05 0 0 2919
Pénteken még 2,5 mm esett
Tozatu Creative Commons License 2004.07.04 0 0 2918
Rendes vagy,Ferrihurri,hogy nem dobtad a halat,de ki fogja sétáltatni,míg oda leszel?Anno voltam a szentesi Árpádban gyakorlaton.
Előzmény: Ferenc. (2917)
Ferenc. Creative Commons License 2004.07.04 0 0 2917

Ja ezt is felejtettem leírni eddig, hogy Szegeden az én mérőhelyemen az év első felében 314mm csapadék volt! Ugyanez 2003-ban 172mm, 2002-ben 184mm az év első 6hónapja.. Tehát nagyon jól állunk az utóbbi évekhez képest, remélem  folytatódik az év második felében is a viszonylag csapadékos(abb) időjárás.

Veszpremi! igen én is felfigyeltem, sőt a minimum T Szegeden 8.9fok lett, 4:30kor volt ez a hőmérséklet, éreztem is, hogy kicsit már hűvös van. Na indulok Szentesre, majd pénteken jövök.

Veszpremi Creative Commons License 2004.07.04 0 0 2916
Azaz Veszprém is melegebb volt, ami igencsak ritka! Üdv. a szegedieknek (ott végeztem a JATÉn anno).
Előzmény: Ferenc. (2915)
Ferenc. Creative Commons License 2004.07.04 0 0 2915
Jóóó reggelt mindenkinek! Épp most értem haza. Az éjszaka második felében már igencsak hûvöskés volt az idõ,fõleg pólóban. S látom az éjjel 2órás hõtérképen hogy éppen itt Szegeden volt a leghidegebb az egész országban, még a Kékestetõn is melegebb volt 1fokkal mint itt.. Ez is ritka eset. Ény felé felhõket látok, amúgy tiszta, friss a levegõ. Én pedig most elmegyek alkudni, nem ártana már. Vagy inkább lehet horgászom egyet!:))
Ferenc. Creative Commons License 2004.07.03 0 0 2914

Na azthiszem ma ez az utolsó írásom, mert lakodalomra vannak hivatalosak a környék "szülői" , így mi fialatok a helyzetet kihasználva már össze is hoztunk 1000Watt-ot meg egy kis jó társaságot 5házzal arrébb!:)))) Nem is gondoltam volna, hogy így alakul majd ez a nap.. na majd jövök kitudja mikor!:) 

T most 22fok, szép tiszta az idő, a legjobb alkalom egy kis kerti bulihoz!:)

Ferenc. Creative Commons License 2004.07.03 0 0 2913

Tozatu! A 8métert már lefelé vittem, nem dobtam be a tóba, kicsit magasnak találtam, így lementem a tóhoz és úgy raktam bele.

Egyébként jó lett volna felkészülni a jövőheti forróságra, de így máris száraz talajjal indulunk. Már hétfőn meglehet a 30fok, keddentől meg a 35fok közelében lesz.. És éppen a jövőhéten kell Szentesen lennem, mert nyári gyakorlat van 1hétig... Holnap megyek vissza, pont a legmelegebb hetet fogjuk ki eddig az egész nyárból..

Előzmény: Tozatu (2912)
Tozatu Creative Commons License 2004.07.02 0 0 2912

Az éjszaka 10mm esett,ma is szomorú idő volt,csepereg most.

Ferrihurri,a  8m-t lefelé is túlélte a hal,ha már a netet sikerült neki?Csak így kirekesztik a többiek,ha nagyzolni fog.:)

Előzmény: Áfony (2911)
Áfony Creative Commons License 2004.07.02 0 0 2911
Nálunk az éjjel 3 mm esett. Egész nap hűvös borongós az idő.
Frint Creative Commons License 2004.07.02 0 0 2910

Hát nem semmi egy fickó vagy...ablakból...gondolom a chat-hez nem tudott hozzászólni, csak tátogott!

Elborult az ég, az időjárás várakozó állásponton van, lehet, hogy ez a vihar előtti csend?

Előzmény: Ferenc. (2909)
Ferenc. Creative Commons License 2004.07.02 0 0 2909

Itt nálam tegnap 5db kárászt fogtam, de úgy hogy innen az ablakomból horgásztam internetezés közbe!:) Kertes házunk emeletén vagyok kb 8méter magasan,a tó pedig majdnem alattam van, és volt hogy alig bírtam becsévélni a halat az ablakon!:) Aztán levettem a horogról és megmutattam neki a trefort chetet, meg a gfs időjárás előrejelző modellt, aztán ment vissza a vízbe. Szóval  az első internetes halak szerintem ittvannak nálam, ilyet ember még nem sokszor csinált mint amit én tegnap hajnalban, akkora feeling volt itt. Ha a szomszédok kinéztek volna az ablakon, nem néztek volna hülyének, így is apám mikor 5:30-kor ment a munkába igencsak nézte hogy az ablakom teljesen nyitva, szúnyogháló levéve és az ablakomból lóg ki egy horgászbot vége!:) Még nincs digit gépem, de a következő ilyennél tuti csinálok képeket!:)  

Ma hajnal 4órakor jött meg az eső, összesen 4mm esett.

Előzmény: Frint (2908)
Frint Creative Commons License 2004.07.02 0 0 2908

Üdvözöllek az új névvel is...bár a régebbi stílusosabb volt :)

Nálunk továbbra is száraz évszek, légköri aszály, ma reggel csapadékvyom és 1mm között. Szóval semmi.

OFF: kedvező idő esetén mit lehet fogni egy kerti tóban... ??? :)

Köszi a fotót, látom, velem együtt jó magasra nőttél. Frint

Előzmény: Ferenc. (2905)
rferi Creative Commons License 2004.07.02 0 0 2907
Tegnap este éjfél körül egy jó kis zuhé volt, 4,5 mm jött le.
FRODO Creative Commons License 2004.07.01 0 0 2906

A másolás sajna valóban nem működik. Helyette csináld így: kijelölöd a szöveget, CTRL + C, aztán ha eltűnne a szöveged, akkor az üres ablakba CTRL + V-vel be tudod illeszteni, amit előzőleg kijelöltél.

Én most próbáltam ki, működött.

Előzmény: Ferenc. (2901)
Ferenc. Creative Commons License 2004.07.01 0 0 2905

Ez az extra korán kelés! (nem mintha sokat aludtam volna):)) Most +13.5fok, teljes szélcsend van, derült ég, hihetetlen szép az idõ. Zeng az erdõ a madaraktól, pirkad már. Friss a levegõ, szinte harapni lehet, mi kell ennél több? Megyek is ki egyet horgászom a 3.5X5méteres kerti tavunkban!

Szép napot továbbra is Mindenkinek a nyár második hónapjának az elsõ napjának elsõ óráiban!:)

Ferenc. Creative Commons License 2004.06.30 0 0 2904

A kép ittvan, csak elsőnek a gépről akartam, de látom nem jelent meg elsőre. Na így mostmár tetszik ez a rendszer, saját gépről is lehet felrakni képeket navégre!:) Remélem megjelenik.

Túra

Ferenc. Creative Commons License 2004.06.30 0 0 2903

Jaj és még nem is mutattam meg a Mátrai túraképeket. Ittvannak, az útvonal és a képek::   http://sandorson.fw.hu/Matra2/index.htm

A 6fős társaságból 4ember a képen(bal szélen én vagyok): 

Tozatu Creative Commons License 2004.06.30 0 0 2902
Szegény Ferrihurri,oda a jó kis neved,megkomolyodtál!
Előzmény: Ferenc. (2901)
Ferenc. Creative Commons License 2004.06.30 0 0 2901

Sziasztok!

Hát úgylátszik befagyasztották a nick nevem, így megelégelve a dolgot regisztráltam egy másikat, és még ezzel is várnom kellett 30percet, hogy írhassak..
Ráadásul a sima Ferenc foglalt volt, mint ahogy számítottam is rá, így raktam egy . -ot utána!:) Elég hülyén néz ki, de átmenetileg ezt fogom használni. Nem segítettek még a hibabejeltőnél, eddig nemigazán vagyok megelégedve ezzel új fórum rendszerrel, mert mikor írom a szövegemet akkor nemtudok másolni és így ez már a második kifejtős szöveg ami elveszett eddig..

De a lényeg a lényeg, hogy holnap már lehetnek zivatarok, elsőnek Ny és É Mo-n, de péntekre remélhetőleg átterjed a rendszer Dél Mo-ra is, mert bizony itt is locsolni kell már, az elmúlt 4frontból errefele volt a legkevesebb eső, és most is a határon leszünk, de Frint nagyon remélem hogy 10mm eső mostmár lesz mifelénk is!

Jó éjt!  Elég hűvös van +15fok most, szélcsend.

Tozatu Creative Commons License 2004.06.30 0 0 2900
Vaó,nálunk 91 mm esett és publikus.
Előzmény: Áfony (2898)
Frint Creative Commons License 2004.06.30 0 0 2899

Szia Onobody, kicsit irigyellek, én ma este is locsoltam bőven, szinte vízben áll a paprika lába.

Most már egyszerűbb fotókat bedobni, küldhetnél képeket a kertedről...

Jövőre, ha Isten is segít, 8 azaz nyolc féle bazsalikom magjából tudok neked küldeni...és a kör csak bővül...Frint

Előzmény: onobody (2896)
Áfony Creative Commons License 2004.06.30 0 0 2898

Ferihurri nem tud írni a fórumba valami adminisztrációs hiba miatt, kérlek benneteket hogy az adataitoknál állítsátok be az e-mail címetekre hogy publikus mert csak így tud kommunikálni velünk.

Nála a hónap csapadékmennyisége 64 mm.

rferi Creative Commons License 2004.06.30 0 0 2897
Tegnap este megint fél milcsi de jólesett.Meg hajnalban még egy kis harmatnyi
onobody Creative Commons License 2004.06.29 0 0 2896

SZia Frint cimbora!

Elátkozott egy vidéken élsz.

Felénk szinte ideális az idő , a zöldségeimet még csak egyszer kellett meglocsolnom.

A mult évben ilyenkor már kilocsoltam néhányszáz köbmétert.

A redrubin bazsalikomok gyönyörüek , és mmm.. micsoda zamatosak.

Üdv   onobody

Előzmény: Frint (2891)
moonshadow Creative Commons License 2004.06.29 0 0 2895

Ma este is jött egy kis borult idő, de csak szemerkélés lett belőle.

Talán éjszaka esik majd.

Áfony Creative Commons License 2004.06.29 0 0 2894

Pénteken itt is 16 mm esett.

Eddig ez a hónap vezet 109 mm-rel.

rferi Creative Commons License 2004.06.29 0 0 2893
Pénteken délután 3,5 mm esett le, és jó hideg is volt.Annyira, hgy el sem mentem a tízéves cégestalálkozóra, pedig így 2500 forintom el is veszett.DE naon vacak idő volt.....
Tozatu Creative Commons License 2004.06.28 0 0 2892

Molnárka,akkor jól megkaptad a 7végén az esőt!

Előzmény: molnarnei (2889)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!