Jó jó jó rendben "2Emese" után a dolgozó jöjjön rá hogy valami nem stimmel azzal amit csinál. De hát miért mindig a dolgozónak keljen rájönni valamire. Tessék a főnököknek is BK-t nézni és tanulni. És azt a dolgozót igenis nem kirúgni ha szép napos időben elmegy csobbanni a strandramunkaidőben. A teremburáját hisz mi dolgozók vagyunk többen...
akinek annyi esze van, hogy 18-20 évesen még mindig a BK-t tartja életnek az meg is érdemli. :-) Egyébként ha fejlődőképes akkor 2 "köszönjünk emese" után már tudni fogja, hogy szarul csinálja.
Igaz. De mint azt már sokan említettük, az "egyszerű" nézőknek nem csak mese: tanmese! Eléggé meg fog nyúlni az "egyszerű" fiatalok arca, amikor a munkahelyen néhány ilyen lelépés után aszongyák: "Köszönjük, Emese." (Vagy más névvel...
Bezony. Mert ugye az igaz, hogy nem dokumentumfilm az irodai munkáról, de azért ennyi szabadidő egy munkahelyen... Meg az, hogy elmentem, mert családi ügyem van... NA ÉS??? Egyedül Bartha képviseli a valós felfogást, de ő sem következetes, mert Vili bácsit már kábé ötvenszer kirúghatta volna!
Nnna igen. És hányszor volt egyedül, a futárcég telefonjait is fogadva. Ha ezek igazi cégek lennének igazi problémákkal, örökké csörögne a telefon, és szervezni kellene, kitalálni, megoldani dolgokat. Akárcsak egyetlen esküvő is milyen összetettséget igényel, de gondolom nemcsak egy megrendelésük van egy hónapban.
... aki folyton Imrét szapulja, hogy élhetetlen, amiért filmszöveg-fordításokból próbál megélni, bezzeg Zsófi...
MijÉÉ? Mit is csinál az unokahugi? Művésznek készül! Az aztán tényleg biztos megélhetés! És milyen érdekes! Az utóbbi időkben nem is nyúlt ecsethez, pasztellhez, miegyébhez... A jelen munkája pedig olyasmi, amit a nénikétől kap. Ez "tényleg" önállóságra tanítja!
Ne reménykedjetek, Imiért nem fog megküzdeni senki. Nem is értem Zsófit, nem létezik, hogy ne válogathatna a pasik között.
Meg miért is féltékeny Vandára, hogy Klaudia szépségszalonba akarta vinni, őt meg nem? Egyetemre jár, ott lakik, eltartja a nénikéje, de örökké csak mindenért szemrehányást tesz köszönet helyett.
úgy megnéznék már két nőinemű szereplőt, ahogy visítva tépik egymás haját az udvar közepén...
Sztem volt már ilyesmi. De lehet, hogy rosszul emléxem. Mintha valami pasi miatt ugrott volna egymásnak két csajszi... (Bár mi másért verekedne két csaj?)