Amint írtam nem tesók hiszen, Bálna 14-én lesz 7 hónapos Bilyke meg 31én volt 6 hónapos.
Bálnától a bíró is el volt ájulva, hogy régen látott ilyen jó felépítésű szép fejű kutyát, Bilyke nem mutatta magát a ringbe, de ő is tetszett neki, de nem lehetett igazán megnézni, mert ott nem állt így be.
A nyugott szót nem használná rájuk, pláne nem a Bilyre, le nem lehet ütni, az hogy így sikerült le fotózni, felér egy csodával, Bálna egy picit egyszerűbb eset, de ő is be tud pörögni.
Mi is a szinük miatt szeretünk beléjük, mert a fakó bicolor nem igazán tetszenek nekünk.
Jó formás kutyák! Szép a színük. A " Bálna " baba nekem nagyon tetszik!! Talán mert a barna szín nála jobban dominál! Nagyon szeretem ezt a színt! Mindkettő a korához képest hatalmas és fantasztikusan jó beállásuk van! Ez a fajta ennyire nyugodt???? A Bilady inkább kecsesebb, lányosabb! Ők testvérek??? Nagyon hasonló a pofijuk! Valamit mesélj róluk, szerintem mindanyian keveset tudunk erről a fajtáról! Ha van béby kori kép, kérlek tedd fel, hadd lássuk, milyenek nagyon picinek! Amúgy Gratulálok hozzá!!!!
Gondolom az az oka,hogy vannak jobb eredmények,meg kevésbé jók és dicsekvésnek tünik. Amióta nekem szóltak,elkerülöm. Régi dolgog mehetnek aktuális állitólag illetlenség. Igy tartsuk magunkat a szokásokhoz
Dehogy orrolok én meg!:) Csak nem tudom mi az akadálya, h. eredményeket írjunk ki?hm... Ez egy fórum, szerintem nyílt lapokkal nyugodtan lehet írogatni. De, ha nem, hát nem.
Nehogy megorrolj! Velem is közölték,hogy nem illik eredményeket kiirni az index-en. Ez nem az a hely,van erre más fórum,igy én tovább adtam Neked,inkább tőlem -gondolom-
Na, így már megismerlek, de nem téged láttalak a pléden, hanem egy idősebb pacákot. Ezt a képet, már előbb is feltehetted volna, így biztos odamentem volna hozzátok! Amúgy egyidősek lehetünk, ahogy a képet elnézem! Legközelebb vicckatalógust tarthatnál a kezedbe, mert állandóan viccelődsz!! Arról biztos megismerlek!
Mit nevezünk középkorúnak....ha hatvanhatig akarok élni, akkor pont középkorú vagyok, ha 99-ig akkor harmadkorú... :o)) .....de még nem őszülök.....csak kopaszodok....lassan Honyából tar.honyává válok....
Egy orosszal voltunk kinn, meg Totyogóssal...és nincs lilás-kockás plédünk.....és akár még láthattalak is...hiszen kb 1000ember ment el az agaras ring mellett, lévén a szélső ring .....
Majd a következő kiállításra konkrét dolgot beszélünk meg...mondjuk katalógus lesz a kezemben....vaaaaagy....viszek ki kutyát....vaaagy.....egy doboz Tic-Tac.........valamit csak megdumálunk mindenkivel....
Üdvözlök minden kutyakiállítót! Rettenetesen sajnáltam, hogy nem tudtam elmenni, főleg a találkozók miatt, de úgy látom többen elmentetek itt egymás mellett, így nem maradtam le végleg.
Ott voltam az agár körnél és könnyen fel lehetett ismerni...egy emberke aki rohangászik a totyogó Manó után...vagy alszik a pléden az agarával...vagy ül és bambul némán a világba, mert kifejezetten unja és utálja a kiállításon várakozással elfecsérelt időt, miután a feleség kérésére, minthogy "időre kell menni, mert az orosz a második" 190km/h-val tép és 30perc alatt odaér Bicskéről...., hogy aztán, mikor a kedvenc fajtája sorra kerül délután 1-kor(magyar agár), akkor egy szar bírálat után, dühösen, nem értve a bírót hazamenjen....este fél hétre.....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ........
Szóval engem könnyű megismerni...az ember aki vérig kivan a kiállításoktól, de a feleség, az mégiscsak feleség....
Nekem a pálya, a versenyzés való, ott van mit nézni, van miért, kiért szurkolni....és mindig történik valami érdekes....
Ja és ott objektív eredmények születnek, ott az nyer aki elsőként lépi át a célvonalat......!
Elnézést, de mi is a probléma? Nem hiszem, h. olyat írtam volna, ami bárki számárs sértő, bántó lenne, ez szvsz kiírható a topicra. Ezúton is gratulálok mindenkinek a szép eredményekhez és kívánom, h. a következő megmérettetésen is ilyen sikeresen szerepeljenek!