félre értés ne essék, sem meggyőzni, sem pedig kioktatni nem szeretnék senkit sőt még az igazamat sem szeretném hangoztatni én csak a tapasztalatomat próbáltam megosztani, ugyanis nem a szomszédtól sőt nem is a szomszéd ismerősétől hallottam mint sokszor hallani , ez velem történt meg és azóta nem. persze lehet véletlen is ,de egymás után kétszer, hát nem tudom. én is megpróbálok meghalgatni mindenkit sőt még tanácsot segítséget is kérek, /és kapoki s többekközött tőled is/ ha valamit nem tudok vagy nem vagyok benne biztos.
Nem mert nem csináltam vele semit. nincs idöm rá, és szerelöt sem ismerek, sajnos. Aki csinálta a vizpumpát az nem ért a tipushoz kicsit balfék" fél hozzányulni mint ördög a szenteltvízhez!! Még a kulcsot is tönkre tette. Az viszon már fajin! frankon megforraszották a mikrokapcsolót meg új gombot tettek bele! Lehet tudok segíteni a fuvarban ha komolyan érdekel. A Boss itt van nem mesze mindig látom a horvát Rudi kamionjait vagy valami hazafalé üres teherautót biztos találni.
Igen! nemtudom pontosan mi, egy darabig jól megy aztán le tilt a motor. Megy de lassan! Váltani szépen vált minden sebeséget, én nem értek hozzá miért! Kb 1000km peströl csehországon keresztül.
sehol, pont ez a lényege. ellenkező esetben bárki elköthetné az autót.
bemégy egy óráshoz és cseréltetsz egy elemet. vészmegoldás egy laposelem két száraközt néhány pillanatig (polaritáshelyesen!) "feldoppingolni" a kulcsod elemét. pár indításra utána jó....
Sziasztok. Segitsetek nekem hol tudom kiiktatni a inditásgátlást a smart two -ban,mert lemerült a slusszkulcs eleme és igy egy kulcs ábra jelenik meg a müszerfalon.Ilyenkor jó esetben rányomok a nyitásra és indul,de elem nélkül ezt nem tudom.Segitsetek légyszives nem tudok elindulni ......................
Eladnám Smartomat, 600-as benzines 1998-as. Valami baja van a turboval ezért csak vészüzemben megy. Jelenleg Német o-ban a kocsi német papírokkal. talán érdekel itt valakit azért teszem ide. Ár? megegyezés szerint.
mi csodálkozni való van ezen? kimégy a sárkányos piacra és a divatholmiktól kezdve, illatszerek, mososzerek, minden van amik 80-90% hamis márkajelzéssel vannak ellátva
Azert en minden nap teszek azert h elhetobb legyen ez a vilag. Meg akkor is ha tudom nincs semmi ertelme aznap. Legkozelebb meg szerencsem van. Ilyen vilagban elunk, ezert kell megbecsulni azokat az embereket akik ertunk vannak, legyen az kozertes aki hajnalban nyit vagy szerelo aki megjavitja az elromlott dolgainkat...
Azt aláírom, hogy a piacon fellelhető "csodaszerek" 60-65%-a humbukk... (például jómagam idestova 2 éve polírozok egy főleg fekete műanyag elemekből összerakott kasznit, nagy szorgalommal és odaadással, Farecla G3 nevű, négy komponensből álló csodaszerrel ... de nem igen látok javulást!). Viszont használok diesel üa. adalékot és DPF tisztítót is ami érezhetően (értsd: számszakilag) javít például a fogyasztáson vagy a DPF öntisztítási folyamatán. Igaz, ezek az adalékok nem egy-két ezer forintos lögyik, hanem drága és csupán 100-200 ml mennyiségű anyagok.