Az ország egyik legnagyobb forgalmú vasútvonala volt régen az ózdi vonal. Mára már nincs akkora forgalom itt, de úgy gondoltam hogy,legyen ennek is egy topikja.
későn értem ki, beállítás közben egyszercsak ottvolt, épphogy meghallottam, nem is onnan akartam lőni, visszafele ugyanígy jártam, bár a kifelés' kép veszélyesebb volta (szembeNap) miatt a gép beállítása fontos lett volna, hát elqrtam...stb
Ma ledobálták az aljakat... használtak,... azé' mégse fog annyira 'újnak' kinézni, ha kész lesz, (szerencsére:), nekem nem tetszene, ha csupa vadiúj világító betonalj kerülne alá...
A héten felszedték/-szedik (ha kész lesznek vele) a 5. vg.-t, aztán az is 8. sorsára jut - 54kg, betonaljak... a végein a kitérőkkel szerintem nem csinálnak semmit
a Homo gyüjtögetusz is végzi a nevében foglaltakat (a nagybetűs munkával egyidőben is) talpfát fűteni, alátétlemezt/csavart (fém"hulladékot") fémhulladéktelepre...
a várost régen a kocsmák városának v. vhogy így nevezték a Szabadság-telepen 5 kocsmát tudok és 2 fémhulladéktelepet... mindkettő a vasút mellett van, az egyik a borsodkemi-ipvg, a másik meg az állomás mellett az aluljárónál (amelyen az Alacska-patak folyt és folyik, ha van elég sok csapadék)
az utóbbiba viszik sztem, mer' a másik messzebb van, ahho' meg lusták
a hőerő fele van még 2 másik...
Fémhulladéksziti
ja: 2 DGKUm, 5 2tg-s pőrekocsi, 3 lakókocsi, a 1 TVG sindaruskocsikkal, markoló az alacsony kocsijával, 6 tg-s pőrekocsi homlokrakodóval - jóöreg kézimunka
Ma volt szerencsém kipróbálni az emeletest oda-vissza.
Egy dolog biztos. Kihasználtság az volt bőven. Nem sok hely volt rajta üresen, rengeteg gyerek és fotós.
Szinte minden állomáson fotózta valaki. Hol a szolgálattevő, hol csak mezei polgár.
Ózdon még a karhatalom is. o:).
Ezeken a nem éppen rózsás állapotú mellékvonalakon is szépen fut.
Visszafele -vezérlővel miskolcnak- volt szerencsém kicsit élvezni a dolgot az egy kaptafára készülő német vezállásból.
Összességében pozitív a kép, de ha ilyenek rohangálnának erre, lehet a népnek a hozzáállásán is változtatni kellene, hogy ne legyen szétbombázva rövid idő alatt.
Nos hát ezzel is megvólnánk! Jött, aztán ment, aztán megint jött és megint ment a németje. Úgytudom 16 hengeres moci van benne, de nekem halknak tűnt. Mindenesetre űdítő színfolt volt mifelénk. Szombaton nemtapasztaltam nagyobb utasforgalmat, bár néhány utas eléggé nézett hogy ez mi:) Páran megjegyezték hogy a mi vasutunk ettől még fényévekre van.
Kedves Topiktársak! Örömmel hallottam a hírt hogy, November 11-én és 12-én DB bemutató vonat fog erre az ózdi vonalra jönni. A vonat emeletes(!) kocsikkal jön pontosabban hárommal, és két BR218-as mozdi fogja húzni. November 11-én 5420-as vonatszámban fog lejönni, és 5437-esnek vissza.Másnap viszont 5412-esnek jön,
és 5415-ösnek vissza.A VONATRA BÁRKI FELSZÁLLHAT,PERSZE ÉRVÉNYES MENETJEGGYEL. Én ha minden összejön, az 5437-essel fogok vele Miskolcra utazni.
Ajánlom a fényképezőgép és a videokamera haználatát. További információk a vonat meglelenési helyeiről és idejéről a következő weboldalon tájékozódhattok:
Mostanában fényképcsinálógép-probléma miatt nem szólogatok be... dee volt sok érdekesség: 09.27.: a volt BéVéKási csonkavg mellett (a mérleghás mögött) tárolt sínek egy részét felkoncolták és egy Eas kocsiba rakván feladták Kassára (M62-140 "ment be" érte!), 09.23.: M62-232 (szvsz) fekvemaradt, M47-1304-1301 duó vitte be helyette vonatot, miközben bennt' voltak 1236 meghozta a cseregépet M62-140-et és elvitte 232eskét, utána kigyöttek nehézfiúk' 1-es elment északnak, 4-es pötyörészett egy kicsit, 140 pedig munkábaállt, 09.29.: 140 egy darabig együtt állt az állomásépület előtt a gépmenetben érkezett 178-askával, majd 178 folytatta magányos útját Miskolc felé, eztán 140 követee, a mögé gombolt (megin') bazi' vonattal 10.03.: M41-2200 46 kocsit vitt be a BorsodKembe', 10.10.: délután 3 óra körül M47-1235 megállás nélkül átsuhant észak felé az állomáson, 5 óra körül érkezett vissza M41-2163-at előfogatolva, gyors körüljárás után be' is mentek...
megjegyzés:mostanában relative ritkán járok a vasútra (...), ezek csak azon érdekességek, amelyeket láttam és kép is van róluk (minőségük kb olyan, mint a 113-as hsz.-emben), Kéretik esetleg valamelyik témáról képek betevése?