2-0-nál nemhogy fehérvári hangnemről, de fehérvári hangról sem lehetett beszélni. Skandálhattuk volna, hogy "Csend van odaát", de ez elég hülyén nézett volna ki a szgép előtt... :)
S ha már a témánál járunk.
T. Sporttárs!
Igaz, hogy az Alba már komplett kerettel rendelkezik és megkezdte a felkészülést a köv. szezonra?
Nagyon sajnálom, hogy lemaradtam az interjúról, de jobb volt így mindenkinek...főleg a paksi családos emberek nyugalmának...:-)) Ülni nem tudtam reggel 10-kor, nemhogy beszélni....:-))
Amúgy bánhatod, mert lett volna a szalondumák helyett egy igazi válasz is arra a kérdésre, hogy "Számít-e a győzelem a tornán?"
Bár lehet, hogy kivágtad volna a várható válaszomat, mely egy meccs megnyerésére vonatkozott volna....:-)) Sebaj, majd jövőre!!
Ez csak természetes, égek a szereplésvágytól......:-)))
Amúgy igen, csak a kérdéseidet add meg előre, hogy a válaszaim szalonképesek legyenek.....:-)
"Szóval, provokáció akad itt is, ott is, csak az irigylésre méltóan lelkes naiv új tag kedvéért"
Ezt sem vitatja szvsz senki, de ez itt a Hajrá Olaj topic, így a másik része a dolognak nem érdekel senkit....
Amúgy ha van időd és kedved, nézz vissza nyugodtan, hogy milyen volt a hangnem az idei negyeddöntőnk előtt, aztán 2-0-ás vezetésünk után, majd 2-2-nél és végül a továbbjutásotok után..
tanulságos, és elég sok magyarázatot ad a szolnoki szurkolók és a fehérvári nézők közötti időnként fellángoló ellentétek okaira....
Mondjuk kicsit furcsa nekem hogy a jelenlegi légiós túlkínálatban próbajáték nélkül bármit is aláír egy klub, mondjuk pl. Baron Davis esetében ettől ugyan el lehet tekinteni, de úgy vélem a srác azért nincs tudásban ott.
Tudod én nem vagyok szakértő, de ha edzésen 10 percig nézek egy játékost, akkor biztos meg tudom mondani, hogy korábban őt láttam-e a videón. A dobómozdulat pl. nagyon árulkodó, mert ez a kosarasoknál olyan mint az ujlenyomat.
A 36 leélt évem alatt eddig sem tagadtam meg sosem magam,ezután sem fogok...nem vagyok albapapi, hogy a neveimet váltogassam a fórumokon, szal anyázni is csak ezen a néven fogok,ha nagyon muszály:)) néha azért segít a dühöt levezetni itt is....majd próbáld ki egy albameccs után, meglátod segíteni fog...elvégre ezért vannak az MNK-n a tisztelt fehérvári topictársak:)))))))
Ha emlékeim nem csalnak,a 2000/2001 szezon második felében (és legutóbb Kecskeméten is) Bojan valóban játszott ötöst,ám mivel inkább a középtávolik és a passzok az erősségei,nem pedig a beforgatások,pozíció,palánk alatti harc stb.,én inkább nevezném őt egy nagyra nőtt erőcsatárnak mint centernek!Persze,hogy nagy spíler csak szvsz nem elsősorban ötös,más kérdés,hogy a magasságából és fizikai erejéből fakadóan alkalmas rá.Ezen asszem nem fogunk összeveszni! :-)
Hát azt közkinccsé kéne tenni. Meg a múltkori autogrammosztási kísérletedet is. Meg úgy általában...szívesen megnézném az arcod, amikor csak Fehérvárra gondolsz vagy Sarkatnak udvarolsz élő egyenesben...
Ez a Frana dolog elég homályos nekem. Ok, megműtötték. De ha kiderült, gondolom tettünk már kísérletet jelenlegi állapotának felmérésére/kiderítésére. (Mégha távkapcsolat útján is.) Ha komoly lenne, akkor nem lógatnánk a lábunkat. Szal ha valaki tud konkrétabbat...
Az anyázás valóban nagyon csúnya dolog. Gyűlölni egy idegen embert, közösséget, az pláne. Ejnye-bejnye! Én sosem teszek ilyet. Mi pl. csak szép csendesen kitűztük a fekete zászlót, mikor keresztanyám az Albacomp alkalmazásába került. Pedig komolyan foglalkoztunk vele öcsémmel, hogy inkább menjünk azonnal robbantani. De a rengeteg píszlávdzsonlennon úgy átmelengette szívünket, majd szétégette:) Ezért is oly jó az MNK!
Pavel témához : azt hiszem abban egyetértünk,hogy az Ivkovics-korszak utáni legjobb ötösünk,aki képzett és motivált,tehát valóban rászolgál a(z újabb) lehetőségre.Azzal egy keveset vitatkoznék,hogy megette Stojant,mert Pécsett azért megkaptuk azt a huszonhat pontot az öregtől!
Ha valóban "csak" egy porcműtétről van szó,ami későbbi kezelést/kezeléseket nem igényel és nincs utóhatása (értsd : terhelhető a térde),nincs mitől tartanunk - manapság már nem is vágják,hanem artroszkópia,egyik nap befekszik,másik nap megcsinálják,harmadnap hazamehet és kb. három-négy hét múltán akár edzhet is (bár ez focista és kézilabdás tapasztalat,nem hinném,hogy égbekiáltó különbség lenne).Nyilván fontos,hogy mikor csináltatta ezt a beavatkozást,minél hamarabb,annál korábban kapcsolódhat be a felkészülésbe ; szvsz szeptember közepén mindenképp.Akármi is volt,azért nem ártott volna,ha szól!
Hát igen, majd egy jó kis szaftos Alba-Olaj után kukkants be az MNK-ba....:-)))
A fehérváriak nem bírják ki provokáció nélkül ( sem itt, sem a csarnokban - példaként elég az idei negyeddöntőt megemlíteni...), erre jön a szolnoki nehéztüzérség ( nem is értem őket...:-))) )
Érzékenyebb lelkületű topicosaink ilyenkor átnyergelnek a noklapja.hu-ra...:-)))