Keresés

Részletes keresés

Xaby Creative Commons License 2005.08.24 0 0 753

Mi van a lengyel center-gyerekkel? Mikor jön? Vagy már elment? Tegnap kinéztem edzésre, de nem láttam új arcot.

Tudtok valamit?

CSabesz Creative Commons License 2005.08.23 0 0 752

BAzz, beszereztem egy brazil meg egy jamaicai zászlót az őszre, most meg kiderül, hogy a másodikat felesleges volt....:-(((

:-))))))))))

Xaby Creative Commons License 2005.08.23 0 0 751

Üdv Mindenkinek!

2-0-nál nemhogy fehérvári hangnemről, de fehérvári hangról sem lehetett beszélni. Skandálhattuk volna, hogy "Csend van odaát", de ez elég hülyén nézett volna ki a szgép előtt... :) 

S ha már a témánál járunk.

T. Sporttárs!

Igaz, hogy az Alba már komplett kerettel rendelkezik és megkezdte a felkészülést a köv. szezonra?

BUBU! Infókat ígértél! Add elő őket azonnal! :)

Előzmény: CSabesz (744)
Fickenbauer Creative Commons License 2005.08.23 0 0 750
És hajrá olaj!
Fickenbauer Creative Commons License 2005.08.23 0 0 749

Na ja...

CSabesz Creative Commons License 2005.08.22 0 0 747

Nagyon sajnálom, hogy lemaradtam az interjúról, de jobb volt így mindenkinek...főleg a paksi családos emberek nyugalmának...:-))  Ülni nem tudtam reggel 10-kor, nemhogy beszélni....:-))

Amúgy bánhatod, mert lett volna a szalondumák helyett egy igazi válasz is arra a kérdésre, hogy "Számít-e a győzelem a tornán?"

Bár lehet, hogy kivágtad volna a várható válaszomat, mely egy meccs megnyerésére vonatkozott volna....:-))  Sebaj, majd jövőre!!

Előzmény: Törölt nick (746)
CSabesz Creative Commons License 2005.08.19 0 0 744

Ez csak természetes, égek a szereplésvágytól......:-)))

Amúgy igen, csak a kérdéseidet add meg előre, hogy a válaszaim szalonképesek legyenek.....:-)

"Szóval, provokáció akad itt is, ott is, csak az irigylésre méltóan lelkes naiv új tag kedvéért"

Ezt sem vitatja szvsz senki, de ez itt a Hajrá Olaj topic, így a másik része a dolognak nem érdekel senkit....

Amúgy ha van időd és kedved, nézz vissza nyugodtan, hogy milyen volt a hangnem az idei negyeddöntőnk előtt, aztán 2-0-ás vezetésünk után, majd 2-2-nél és végül a továbbjutásotok után..

tanulságos, és elég sok magyarázatot ad a szolnoki szurkolók és a fehérvári nézők közötti időnként fellángoló ellentétek okaira....

Előzmény: Törölt nick (740)
Hz-i Creative Commons License 2005.08.19 0 0 743

Ez igaz . Szerintem kereskedelmi szóhasználattal mérlegelték az ár-érték arányt

és ezek szerint Ronaldinnnyónak jobb az ára , mint a hasonló tudású európaiak-

nak vagy amcsiknak és többet tud ,mint a hasonló árfekvésűek.

Na , ezt jól megkacskaringóztattam , de gondolom érted .:)))

Hogy ki ajánlotta és ki vállalta be ezt a módját a szerződtetésnek , azt nem tudom .

Kb. 1 hónap múlva kiderül , milyen spíler a srác .

Előzmény: Feribá04 (742)
Feribá04 Creative Commons License 2005.08.19 0 0 742
Aha, így már értem.

Mondjuk kicsit furcsa nekem hogy a jelenlegi légiós túlkínálatban próbajáték nélkül bármit is aláír egy klub, mondjuk pl. Baron Davis esetében ettől ugyan el lehet tekinteni, de úgy vélem a srác azért nincs tudásban ott.

Persze meglátjuk.
Előzmény: Hz-i (741)
Hz-i Creative Commons License 2005.08.19 0 0 741

Jaja ! Csak itt az a fennforgás , hogy a videó és a statisztikája alapján

szerződtették , úgymond látatlanban és ez azért rizikós ...

Ezért van a szerződésnek ez a kitétele . Mert az 1. edzésen kiderül , hogy

ő-e az , de ha már alá van írva a szerződés....

Előzmény: Feribá04 (739)
Feribá04 Creative Commons License 2005.08.19 0 0 739
Tudod én nem vagyok szakértő, de ha edzésen 10 percig nézek egy játékost, akkor biztos meg tudom mondani, hogy korábban őt láttam-e a videón. A dobómozdulat pl. nagyon árulkodó, mert ez a kosarasoknál olyan mint az ujlenyomat.
Előzmény: Hz-i (738)
Hz-i Creative Commons License 2005.08.19 0 0 738

Ja és Stroud baromira jönne vissza , de jelenleg nincs rá zseton...

Szerintem volt már a magyar bajnokságban arra példa , hogy

nem az jött edzésre akivel a videó alapján elméletileg leszerződtek...

Utána meg már nehéz szerződést bontani , ill. fizetős a dolog .

Szerintem ez jó megoldás , amit Nyergesék csináltak.

CSabesz Creative Commons License 2005.08.19 0 0 737
De legalább előrelátóak.....:-))))
Előzmény: Feribá04 (736)
Feribá04 Creative Commons License 2005.08.19 0 0 736
1. Beszarok! Ilyen nincs :))))))))))))))
Előzmény: Hz-i (735)
Hz-i Creative Commons License 2005.08.19 0 0 735

Sziasztok !

Az infóim , ami nektek lehet , hogy nem újak :

1. Ronaldinnnnyóval aláírták a szerződést , azzal a kitétellel , hogy ha nem ő az , aki

a videón van , akkor "orvosi probléma" miatt azonnal szerződés bontható ...

2. Franát kimennek megnézni , ha nem jól sikerült a műtét , akkor menet...

3. Van a képben egy lengyel center , aki Celej barátja . Kérdezték , hogy szerinte

milyen , azt felelte , hogy nem mond semmit , mert barátként úgyis csak jót

mondana róla ...

U.i. : Ha én anyázok , az viszont olyan , mintha névtelenül tenném , mert engem

új belépőként nem ismer senki ... :))))

De én akkor is inkább meccsen anyázok !!! 

Oil Creative Commons License 2005.08.19 0 0 734
Namármost !!

A 36 leélt évem alatt eddig sem tagadtam meg sosem magam,ezután sem fogok...nem vagyok albapapi, hogy a neveimet váltogassam a fórumokon, szal anyázni is csak ezen a néven fogok,ha nagyon muszály:)) néha azért segít a dühöt levezetni itt is....majd próbáld ki egy albameccs után, meglátod segíteni fog...elvégre ezért vannak az MNK-n a tisztelt fehérvári topictársak:)))))))
Előzmény: Hz-i (727)
belfera Creative Commons License 2005.08.19 0 0 733
Egyszerűen sporttárs vagy, hejj, hejj!
Előzmény: Törölt nick (731)
CSabesz Creative Commons License 2005.08.18 0 0 732

A legjobb az, hogy itt nem névtelenül anyázunk.,...:-))

Engem szerencsétlenségemre már arcról ismernek kedves fehérvári barátaink....még a Dagi becenevet is megkaptam tőlük....:-)))

Ha érdekel, nézd meg a www.kep.tar.hu/oilboys oldalt, ahol van fent pár képem az elmúlt szezonról.

Előzmény: Hz-i (727)
ájzéjá Creative Commons License 2005.08.18 0 0 730

Bakker,

Legalább egy posztot monggyá már hogy hova szerződtetjük.

Vagy egy országot ahonnan jön a csávó vagy csak azt hogy melyik irányból jön Mo-ra.

Előzmény: Törölt nick (728)
Hz-i Creative Commons License 2005.08.18 0 0 729

Nem elég , hogy anyagilag úgy megvagyok viselve , mert hiába igényeltem

szocpolitikát , de még lelkileg is kínzol ....

Na , majd hétfőn ...

De még az is lehet , hogy inkább megkérdezem a polgármester Jenőt !!!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (728)
Hz-i Creative Commons License 2005.08.18 0 0 727

Helló Oil !

Köszi a kedves fogadtatást !

Megmondom őszintén , meccsen én is szoktam anyázni és nem csak 1234-et . :))) és

főként azért mert a pillanatnyi idegemet így ( is ) vezetem le .

De az ilyen fórumokon szerintem tök felesleges ez , mert egyrészt csak magad

idegeled feleslegesen ( nálam legalábbis így van ) , másrészt meg úgyszólván

névtelenül anyázni baromi hősies tett ....

Én arra értettem a színvonalat , hogy itt elég sok hozzászólás a kosárról ,

főként az Olajról szól .

Pl. az MNK - t nézve , mostanában a fő téma a TT , ami ha jól sejtem valamiféle

kosárkupa topic-os szurkolóknak ...

Engem meg ez nem igazán köt le .

BUBIC - nak üzenem , hogy ez már állatkínzás ... :)))

Elhúzod a mézesmadzagot és aztán izgulhatunk , hogy mikor lesz már hétfő...

A kérdésem , hogy mivel + 2 új légióst emlegettél , Frana kilőve ??

Mert azt sajnálnám !!!

Cső !

Előzmény: Oil (715)
xGabi Creative Commons License 2005.08.18 0 0 725

Ha emlékeim nem csalnak,a 2000/2001 szezon második felében (és legutóbb Kecskeméten is) Bojan valóban játszott ötöst,ám mivel inkább a középtávolik és a passzok az erősségei,nem pedig a beforgatások,pozíció,palánk alatti harc stb.,én inkább nevezném őt egy nagyra nőtt erőcsatárnak mint centernek!Persze,hogy nagy spíler csak szvsz nem elsősorban ötös,más kérdés,hogy a magasságából és fizikai erejéből fakadóan alkalmas rá.Ezen asszem nem fogunk összeveszni! :-)

HAJRÁ OLAJ FOREVER !!!

Előzmény: Santoro (723)
CSabesz Creative Commons License 2005.08.18 0 0 724

Arra már én is kíváncsi lennék végre...:-)))

Előzmény: morrone (722)
Santoro Creative Commons License 2005.08.18 0 0 723
Lapov
Előzmény: xGabi (718)
morrone Creative Commons License 2005.08.17 0 0 722

:DDDD

Hát azt közkinccsé kéne tenni. Meg a múltkori autogrammosztási kísérletedet is. Meg úgy általában...szívesen megnézném az arcod, amikor csak Fehérvárra gondolsz vagy Sarkatnak udvarolsz élő egyenesben...

Előzmény: CSabesz (721)
CSabesz Creative Commons License 2005.08.17 0 0 721

Ne is mondd, jó egy hónapja személyesen jártam a ellenség várában....

Képzeld el, lenyomom a nagy szélszes dumát, aztán ott csücsül mondjuk a döntéshozói székben albapapi....:-)))

Előzmény: morrone (719)
CSabesz Creative Commons License 2005.08.17 0 0 720
Jóvanna, kicsit túloztam a megevéssel, de nagyon jó volt látni ilyen csicska Benők, meg Sitkuk után végre egy "harapós" gyereket!
Előzmény: xGabi (718)
morrone Creative Commons License 2005.08.17 0 0 719

Sziótok!

Ez a Frana dolog elég homályos nekem. Ok, megműtötték. De ha kiderült, gondolom tettünk már kísérletet jelenlegi állapotának felmérésére/kiderítésére. (Mégha távkapcsolat útján is.) Ha komoly lenne, akkor nem lógatnánk a  lábunkat. Szal ha valaki tud konkrétabbat...

Az anyázás valóban nagyon csúnya dolog. Gyűlölni egy idegen embert, közösséget, az pláne. Ejnye-bejnye! Én sosem teszek ilyet. Mi pl. csak szép csendesen kitűztük a fekete zászlót, mikor keresztanyám az Albacomp alkalmazásába került. Pedig komolyan foglalkoztunk vele öcsémmel, hogy inkább menjünk azonnal robbantani. De a rengeteg píszlávdzsonlennon úgy átmelengette szívünket, majd szétégette:) Ezért is oly jó az MNK!

Előzmény: Hz-i (714)
xGabi Creative Commons License 2005.08.17 0 0 718

Pavel témához : azt hiszem abban egyetértünk,hogy az Ivkovics-korszak utáni legjobb ötösünk,aki képzett és motivált,tehát valóban rászolgál a(z újabb) lehetőségre.Azzal egy keveset vitatkoznék,hogy megette Stojant,mert Pécsett azért megkaptuk azt a huszonhat pontot az öregtől!

Ha valóban "csak" egy porcműtétről van szó,ami későbbi kezelést/kezeléseket nem igényel és nincs utóhatása (értsd : terhelhető a térde),nincs mitől tartanunk - manapság már nem is vágják,hanem artroszkópia,egyik nap befekszik,másik nap megcsinálják,harmadnap hazamehet és kb. három-négy hét múltán akár edzhet is (bár ez focista és kézilabdás tapasztalat,nem hinném,hogy égbekiáltó különbség lenne).Nyilván fontos,hogy mikor csináltatta ezt a beavatkozást,minél hamarabb,annál korábban kapcsolódhat be a felkészülésbe ; szvsz szeptember közepén mindenképp.Akármi is volt,azért nem ártott volna,ha szól!

Előzmény: CSabesz (716)
CSabesz Creative Commons License 2005.08.17 0 0 717

Hát igen, majd egy jó kis szaftos Alba-Olaj után kukkants be az MNK-ba....:-)))

A fehérváriak nem bírják ki provokáció nélkül ( sem itt, sem a csarnokban - példaként elég az idei negyeddöntőt megemlíteni...), erre jön a szolnoki nehéztüzérség ( nem is értem őket...:-)))    )

Érzékenyebb lelkületű topicosaink ilyenkor átnyergelnek a noklapja.hu-ra...:-)))

Előzmény: Hz-i (714)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!