Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Hát ez óriási, elakad a motoros a Dakaron, kiugrik a navigátor az autóból- mert feltartja őket- felül a motorra és kiviszi, majd visszaül az autóba és mennek tovább.:D:
Egyébként elhiszem, mert ilyesmi velem is előfordult, csak nem én estem, hanem a legjobb barátom zuhant be a hétvégi házukban a pincébe. Arra emlékszem, hogy láttam, amint derékkal rázuhan a betonpadlóba vágott pincelejárat élére (amúgy is sokkoló látvány volt, de ő nyitott hátgerinccel született). Még hallottam a robajt, ahogy lent földet ér és ott nekem szinte megállt az idő...
Nem az "életem filmje" pergett le, hanem egyszerűen megjelent a terület képe madártávlatból és valami jéghideg automatizmussal a teendők listáját kezdtem végigvenni: merre találok telefonfülkét, hogy mentőt hívjak, hány kilométer - mennyi idő, amíg gyalog odaérek, mit mondok majd szóról-szóra a telefonba, hova kell állnom, hogy a mentő meg is találjon, mennyi idő, amíg kiér, satöbbi.
És ezt a műveletet háromszor vettem végig, mire meghallottam a motoszkálást lentről, hogy még él.
Orbán kérlek egy hótt egyszerű hatalommániás nárcisztikus szociopata. Ebből következik, hogy mint ilyen, semmiféle eszméhez nincs semmilyen köze.
Nem véletlenül tinglitanglizott világéletében az eszmék közt a kommunizmustól a liberalizmuson és a konzervatív keresztényiségen át a fasizmusig: amelyik eszme épp több hatalomhoz segítette, ő oda állt - mármint a szájával - és kész.
Ha most úgy ítélné meg, hogy az EU bal szélén tud előretörni a legjobban, akkor holnaptól kommunista dumát kezdene nyomni.
Egyszer régen én is arra ébredtem, hogy meg voltam halva. Mert hát az ember a legtöbbször csak onnan tudja meg az ilyesmit (mármint hogy meghótt), ha az állapotában hirtelen változás áll be. Ez a felismerés pedig pont olyan, mint egy villámcsapás...
No, ennek az "ébredésnek" az emlékére regisztráltam ezt a nicket.