A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
azért nem engedik meg - teljesen helyesen - mert amíg egy hipotézis nincs validálva addig az nem elmélet. a magyar nyelvben mi hiába használjuk az 'elmélet' kifejezést egyaránt a relelmre és pl az atomisztikus fizikára, a Szuperfizikára vagy a Dual Elemt Universe-re, a relelm elmélet a többi hipotézis. a hipotéziseknek meg nincs keresni valója az elméletek között.
értsd meg, attól, hogy te azt hiszed, hogy a te elméleted a helyes, attól az nem lesz az. nem olvastam tőled sem olyan kísérletre való utalást, ami a hipotézisedet igazolná.
pontosan ezért a hozzá állásodért nem beszélgettem veled eddig sem és valószínű nem is fogok. tudom, ezért nem fogsz sírva fakadni. viszont egyedül maradsz és akkor sem tudnál semmi eredményt elérni, ha tényleg a te elméleted lenne a helyes.
Az elsö nagy gyakorlati jelentösége az, hogy a protonból és elektronból állo stabil neutron, 0.702x10-13- cm-es nagysággal és 2.04 MeV kötesi energiánál létezik, ami segítségével környezet kimélö módon és nagyon olcsón energiàt lehet elöállitani.
Gyula, ez nem verseny közöttünk. mindegyikünk kigondolt valamit. ezekből legfeljebb egy lehet helyes, de lehet hogy egyik sem. az is lehet, hogy a többől összegyúrt elmélet az igaz. tehát nincs értelme egymással vitatkozni, mert a valóság fog dönteni.
ha ockham borotvája dönt, akkor te a kanyarban nem vagy az én elméletemhez. egy alap részecske a mechanikai ütközések szabálya szerint. minden más önszabályozó. van ennél egyszerűbb?
én elolvastam a te elméletedet, de lefogadom, hogy te nem az enyémet. nem bánt, csak azt látom, hogy te nem az igazságot keresed, hanem a saját igazadat. nem fogod megtalálni, erre nagy összegben fogadok.
'- a fényközeg nem atomokból áll, így a fény nem mechanikus hullám, hanem elektromágneses
- éter nem létezik, a fényközeg nem atomos felépítésű és nem abszolút nyugvó'
éter létezik és nem atomos felépítésű. az éter a szubatomi 'anyag', ami nem anyag a hétköznapi értelemben.
a fény a fényközeg mechanikus hulláma. elektromágnesesség fogalma a fénytérben még nem értelmezhető.
a többivel egyetértek.
azzal is, hogy csak közösen lehet valamit elérni. nem kell egyetérteni a másik elméletével, de konstruktív vitát kell folytatni, annak érdekében, hogy az, amelyik tényleg a valóságot írja le, az teret tudjon nyerni.
javaslom, hogy olvasd úgy végig, hogy a levezetéseket és számolásokat kihagyod. így elég gyorsan végig érsz és lesz egy átfogó képed a szisztéma elvéről. ezután sokkal könnyebb megérteni az egyes részeket.
Én ráadásúl az atomiszitikus fizika elsö prognózisát, a sùlyos és a tehetetlen tömeg különbségét, ejtökísérlettel ellenöriztem 10-5-ös mérési pontossággal. www.atomsz.com Ilyen kisérleteket a fizikusok 400 év alatt elmulasztotta elvégezni. Elég az hozzá, hogy Galileinek NEM volt igaza a szabadesés egyetemességevel.
A testek sùlyos és tehetetlen tömege ezreléknyi nagyságrenden különbözik!
A szabadesés egyetemessége, az ekvivalencia elv 10-12-es érvenyessege tehát fake news! Eötvós is ostobaságokat mért.
Szuperfizikus, aki magát ennek nevezi, csak ennyit tud összehozni.
De ki NEM ismerné az elektront, a pozitront, a protont és az 1955-ben kimutatott eltont, amit a fizikusok "antiprotonnak" .
Ki NEM tudná, hogy a proton kisérletekben kimutatott élettertama 10+33 év és senki NEM látta a protont szétbomlani.
Ki NEM tudná, hogy ezeknek a részecskéknél két elöjelü elemi elektromos töltése van, és a részecskêk elöször arra törekednek, hogy elektromosan semlegesek legyenek.
Ki NEM tudná, hogy az elektromosan semleges anyagból gravítáció indul ki.
Ki NEM tudná, hogy tömegnélkülinek tünö neutrínòk léteznek. (Ez ellentmond a tömeg-energia ekvivalencia elvének és arra enged következtetni, hogy a gravitáciòt is két elöjellel ellátott elemi töltések okozzák!)
Ki NEM tudná a LiGO kísérletekkel kimutatott gravitáciòs hullámokról, és ezek által, hogy a gravitáció is c-vel terjed (Sergei Kopeikin).
Én ezeket összegeztem és megállapitottam az atomisztikus fizikámat, amivel sok fizikus egyetért.
Hogy a részecskefizikához semmit NEM értö együgyüek, te, dezsoKE, jogemêsztö, újszuper/construct, JimmyQ NEM tudnak hozzászólni, és ezért ellenzitek, az NEM jelenti azt, hogy sok kiképzett fizikus NEM tudná az atomiszitikus fizikát, mint egy új elméletét, elfogadni!