Amikor csak a nappali menetfény világít - auto állás és világos van - akkor jogos, hogy nem ég a hátsó helyzetjelző, mert az első sem. Ez a fény független a helyzetjelzőktől.
Azt nem tudom, hogy ha csak a helyzetjelzőt kapcsolja, akkor miért nem világít a hátsó, kellene.
Annak van valami logikus oka, hogy nem világít a hátsó helyzetjelző amikor "Auto" módban vagy helyzetjelző állásban van a lámpakapcsoló, csak ha a tompítottat is rákapcsolja az ember?
Volt benne 50 km amikor M43-M5 Bp-ig max 95, vissza 110. 3500 körül ugyanez a kanyar felfele 120-130, vissza 130 és egy picit talán több is. De csak 50 km-re van csak az első 2 számjegyű főút.
A Vitara amúgy mutatja az egyes kerekek pontos guminyomását, úgyhogy valszeg a kiolvasó megmondja, csak a KIA fedélzeti computer nem írja ki (az oka rejtély).
Mi 10km-re járunk vele dolgozni minden nap, városon belül lámpától lámpáig, be se melegedne míg odaérünk. Kvázi hidegen menne 100km-eket. Hétvégente megyünk vele pályán 80-110 km-t vidékre, úgyhogy nekúnk a GDI lett a nyerő(bb) választás.
Melegben M5-ös bevezetőn befelé indulva olyan 6-8 km (nem a mutatót nézve, mert az már rég "üzemmeleget" mutat, hanem alkalmazást), télen volt már 15 km is, de nem országúton.
Gondom van a guminyomás ellenőrzővel. Bejelzett a bal hátsó. Leellenőriztem, 2,2 volt, jobb hátsó szintén, 2,35-re is felnyomtam a bal hátsót, de a hiba marad. Tegnaptól a jobb hátsó is jelez. Több kúton ellenőriztem, 2,3at mindegyik mutat, de ezt meg sokallom. Hogy kell ezt törölni? Mintha automatikusan törlődne.
Sziasztok.2010-2015 navis fejegyseggel szerelt Kia és Hyundai modellek teljes magyarítása már elérhető. Az eredeti gyári rendszer marad rajt a 2017es legújabb frissítéssel. Az új térképekkel már teljesen jól használhatóvá válik és mindezt magyar nyelven, magyar hangutasításokkal! Reszletekről privát üzenetben vagy email: bzozo76@gmail.com. Üdv
Mivel eljött az autóm 30k szervize, be akartam jelentkezni abba a kereskedésbe ahol vettem 63- 68k Hufos ajánlatot kaptam. Kicsit sokalltam egy kötelező szervizre, ezért felhívtam a lakóhelyemen lévő Kiát. Nem akartam hinni a munkafelvevőnek mikor mondta az árat, kétszer is megkérdeztem.. 36k-t mondott.
Elvittem, megcsinálták és a vége 33k lett. Hogy lehet az, hogy gyakorlatilag 2X áron dolgoznak a márkaszervizek???? Kicsit nevetséges..
Az olajcserével kapcsolatban: Az első ajánlott 5k km-es és most a 30k km-es szerviz alkalmával 5W30 ACEA C3 olajat raktak bele(Dieselhez fejleszve). A gépkönyvi ajánlás pedig ACEA A5 vagy magasabb minőségi osztály.
A kérdés az, a C3 olaj használható-e 1.6 GDI motorban? A neten van sok íromány ezzel kapcsolatban, de igen ellentmondásosak...
A fogyasztásról: Nagyon sofőr függő. Így 30k km után elmondható, hogy ha 90-el járok és nem padlógázzal gyorsítok, 5.8 körül eljárok. Sajnos én nem tudom tartani. Átlagosan 6.3-6.4 dinamikusan 110-120kmh val haladva. Pályán kell neki a 6.7.
A fedélzeti generálisan 0,4-0,5 dl-t csal. Ha 5.9-et mutat, tuti hogy a számított fogyi 6.3-6.4 lesz
1.6 crdi UEFA fogyasztási átlaga a kezdetektől. Az " A" mindig kiiktatva, légkondi mindig bekapcsolva. Ebben összesen kb.800lm pálya van. Használat közben csak arra figyelve, hogy a fordulat 1500 vagy felette legyen. A felkapcsolási jelzés nem érdekelt.
Aki az "érzés" miatt akar autót venni az vegyen Ford Rangert, abban van nyomaték, tekintélyt parancsoló kinézet és hang, rohadtnagy csomagtartó, és a sárból is úgy jön ki mint semelyik KIA Cee'd :D De ez nem a Ranger topik, a KIA-val valszeg soha nem lesz meg az a 2,5 TDI "életérzés". Életérzés és életérzés között is van különbség. Mi meg csak elkarcolgatunk a magunk autójával, bőszen hisszük hogy a statisztikákon múlik minden, holott az csak egy átlag, a lényeg a szélsőértékekben lakozik. Lehet 400 Nm-es kocsi, ha balfék ül a volán mögött. Múltkor egy szakadt 3-as BMW-vel driftelt előttem egy kiscsávó a szentendrein, hát nem kisodródott és telibeverte a szalagkorlátot? Még mosolyogtam is neki mikor nézte ahogy folyik el szép lassan a hűtővize a romá vert elejéből miközben a mellette megálló kisteherautós már hívta a yardot.