Hatástalanitott MP44 gépkarabély szép állapotban eladó.
Felhúzható - elcsettinthetö, szétszedhetö darab.
A fegyver véglegesen hatástalanitott, a csö belüröl végig van fúrva és egy acél rúd van beheggesztve (nem látható) nem visszaalakitható!
Az MP - t az Ardenekben találták, onnan is hoztam el, nem összetákolt darab.
Steyr gyártás bnz, majdnem számazonos, eredeti színben (nincs utánbarnitva, kékitve), a sötétebb elsütö rész egysége is eredeti, így volt eredetileg összeállitva, akciót látott darab.
Az összes waA pecsét megtalálható benne és tisztán olvashatóak.
A fegyver bal oldala szinte hibátlan állapotú, a jobb oldalán minimális rozsda kráterek találhatóak, erre az oldalára fektetve volt eltárolva a fegyver.
Gyönyörü patinás darab!
Az ára sajnos nagyon magas ezért csak olyan komoly érdeklödök jelentkezését várom akik tisztában vannak a jelenlegi MP44 árakkal és rendelkeznek elegendö költségvetéssel.
Jelenleg szinte fellelhetetlen tipus a piacon!
Érdeklödés emailben, komoly érdeklödö esetén további egyeztetés telefonon.
Extra fényképek küldése nem akadály.
Csere - beszámitás lehetséges a következö tipusokra :
FG-42 (ráfizetéssel), MP38 (beszámitással), G41 (beszámitással), MP41 (beszámitással), rozsdás darabok nem érdekelnek.
Negatív megjegyzésekre és email - ekre, ki hol mennyiért látott vagy tud véleményekre, kommentárra, okoskodásra nem vagyok kiváncsi és nem is reagálok!
Akit nem érdekel vagy túl drágának tartja kérem ne reagáljon, ha valaki olcsóbban tud, akkor azt kell megvenni.
Szerintem ez a forum NEM arról szól, hogy okoskodjunk és kritizáljuk egymás portékáját - hozzászólását - hirdetését hanem arról hogy a gyüjteményünket gyarapitsuk.
Üdvözlettel mindenkinek,