The Padres are retiring Tony Gwynn's No. 19 Saturday at PETCO Park
Azért Ichiro sem semmi. 5/5 tegnap a WhiteSox ellen. Már 223 hitnél jár és már csak 35 kell neki az újcsúcshoz ami már 84 éve él. Erre van 27 meccse. Szerintem simán megcsinálja.
CARACAS, Venezuela (AP) -- The mother of Detroit Tigers pitcher Ugueth Urbina was kidnapped by four unidentified men disguised as police officers, police said Thursday.
Innen már csak felfele visz az út. A-Rod azt mondta, hogy ez egy ugyanolyan vereség mint egy 1-0ás, a végeredmény ugyanaz. Lényegében teljesen igaza van a vereség az vereség csak egy ilyen kicsit demoralizálhatja a csapatot. Tavasszal ugyanezt mondták mikor a BoSox sepert ellenünk. Akkor 5 meccsel voltunk minuszban onnan meg jött a feltámadás. Most is ilyet várok + a Bostonnak sem sülhet mindig minden.
Jajjj, csesszétek meg én nem tudtam, hogy még október elejéig van idény (szőkenő effektus). Akkor még van lehetőségünk bejutni a rájátszásba. Csak szegény Pöti már csak a Spring Training alatt fog dobni legközelebb!
Most már kapaszkodunk, kapaszkodunk (Astros), de már nem sok remény van. Talán hamarabb kellett volna edzőt váltani?
Még 6 meccs, ebből 4 a Cubs ellen, tehát ha az Astros nyer 4-szer a Cubs ellen (kevés esély), akkor sem biztos, hogy bejut, de a Cubs sem! Brrr...
Nagynehezen sikerült kinyomoznom, hogy Kuba nyerte tegnap az Olimpián a baseballdöntőt Ausztrália ellen. 3. Japán, 4. Kanada. Kíváncsi vagyok, Lloyd játszott-e Ausztrália csapatában?
Tudom, hogy furcsa, de már múlt hét szerda óta dolgozom. Ennyi idő alatt pedig volt időm utánanézni a dolgoknak. Tudod, ha az embernek nincs informátora vagy használhatatlan, akkor kénytelen maga megszerezni az infókat.