A teljes magyaritas megoldhato, a kiirt szoveg es a kimondott navigacios utasitasok is magyar nyelvuek lesznek. Ha erdekel a dolog irj emailt: bzozo76@gmail.com
A 2017-es gyártású autók már magyar nyelvű navigációval készülnek, de a régebbi fejegységekre visszamenőleg nem lehet rátenni a nyelvet. Ennyit a Kia vevőcentrikusságáról, ami csak a propaganda szövegekben létezik.
A megoldáshoz olvasd el a 09.26.-i 26950. sorszámú hozzászólást.
A gyárit nem lehet és nem is fogják tudomásom szerint. Azt ne is kérdezd miért nem, Hiszen mellettünk gyártják, magyar mérnökök is vannak a csapatban, semmiből sem tartana amikor a szinte hasonló Cseh és Szlovák is benne van
Az valóban szomorú, hogy ilyen hamar jelentkeznek a hibák. Az még inkább, hogy elég sokféle egy olyan kocsinál, ahol pont a 7 éves garancia utalhatna a megbízhatóságára. Nevetni fogsz, de az 1986-ban 83 ezer forintért vásárolt elektronikus gyújtású új Trabantomnál 6 éves koráig egyetlen meghibásodást sem tapasztaltam. Azért addig, mert 70 ezer futott kilométerrel akkor eladtam! :D Bár már válaszoltam aamennek és KAtinak is (valmiért nem jelent meg), eddig ez a harmadik cserés igaz jóval komolyabb meghibásodás az autón. Volt egy a vezető oldali kissé lehúzott állapotban rezgő ablak miatti gumitömítés, ami pont az autó csendessége miatt volt bántó (azóta ez a hiba megszűnt), valamint 2 db hátsó ajtó kitámasztó gázcsillapító. Utóbbi télen gyenge volt, szó nélkül ki is cserélték.
Nekem valószínűleg a nyeles tengely csapágy szól amíg be nem melegszik a motor (1.6GDI). Minél hidegebb van annál jobban csinálja. Általában pár kilométer megtétele után jön elő és ha bemelgetett az autó utána elhagyja. A szerviznek nem sikerült még a hibát elkapni de ennek ellenére várják az autót (garis téma) ha gondom van. Hallottam több Ceedben is van ilyen hiba egyébként. Ami szomorú, hogy már fél év után előjött a gond persze a szerviz már nézte többször a kuplungot cseréltek is benne alkatrészt, de sajnos a hiba még megvan.
Sziasztok! Van valakinek magyar nyelvű útmutatója 2010es Kia Ceed MDPS (elektromos szervókormány) hibakódokhoz és azok programozásához? Ez az angol leírás kéne magyarul: http://www.kia-bg.com/docs/ceed/ED%20MDPS.pdf Köszönöm!
Sziasztok! Van valakinek magyar nyelvű útmutatója 2010es Kia Ceed (1.4 benzines) qMDPS (elektromos szervókormány) hibakódokhoz és azok programozásához? Ez az angol leírás kéne magyarul: http://www.kia-bg.com/docs/ceed/ED%20MDPS.pdf Köszönöm!
a márkaszerviz az egy dolog, azoknál normálisnak tekinthető hogy tudják mi a dolguk, az a fura ha nem de amióta átléptem a 150 ezret, egy kis - 5 emberes - privát szervizbe hordom az autót, a rút anyagiak miatt namost ezek is pontosan tudják mi a dolguk és amikor alkatrész kellett - volt egy zörgő kutyanyelv, fékbetétek, ilyesmik - akkor egyszer megkérdeztem, aszonták a nagy alkatrészellátó nagykerektől mindent megkapnak eredetiben és utángyártottban is, és nincs az autóban semmi olyan sajátos "kóreai" megoldás ami nehézséget okozhatna számukra most van 190.000 az autóban, viszont jön a tél, cseréltetni kell majd a hátsó ajtó teleszkópokat mert az utóbbi években egyre kevésbé bírták a hideget - minusz 10 alatt már nem tartják meg az ajtó súlyát...
Sajnos a Cee'd a megbízhatósági, meghibásodási kimutatásokban nem a dobogós helyekre szokott kerülni. Emlékeim szerint inkább az első harmad alján tűnik fel.