ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... Tallpra Magyar, lura -ufóra, egy lépés előre, egy hátral, de ne üljünk fel a vaslapátra? 4.:Kávézzuummm... most a képernyőn a hirekbe, hogy mnden idók legangyobb átverése, jazugsága? - Armstrong bakancsa nyoma, ami a holdon? -nem passzol, amibe a holdon volt? -akkor kinek a nyoma? Mot az álmom, hogy ébren vagyok, nem mert közel négykor felébredtem, és ezt gondoltam, vagy álmodtam, mert amit láttam, hogy azorszok egymaguk képesek marsot csinálni, mentek vissza mars... ebből az egészből, és magyarigazibu bull, kik vannak ennek a borzalom szellem-fizikAI sötétség -nyomor megett? Zitt vissza, másodikszor találkozok a MI ÉGIEINKKEL, pita, te is katona vagy, (eezel mutatkoztak be) ami ládd...talán a legnagyobb utálAtom, hogy nekem parancsukra CSUKRA, na nekem kinyilott, és van olyan, mikor kinyillot, valam OLYAN FÉNY MNT AZ FRRO OLAJ, ÖMLÖTT ÁT MINDEN PORCIKÁMON A TALLPAM, RÖGTÖN TALLPRA MAGYAR, na az szőszerint, és ez a tudtomra adták az öveghangó, s akkor is tibetiek, és bizon, azok is magyar ok? Ezt most, ugy, hogy tegnap jöttek nanók, manok, és papok, (fita, csak a megélhetés és foglalkozásuk, nincsak a watikán papok, a magyarok nem élnek a lehetőségükkel, fita Attila bántotta őket?) akik ha nem bánt senkit, béke porira és most terülj asztalkánk, na nem,mert olyan mint az Ég tárháza, mregnyillot, mellesleg, az ami az a Jessze Jász ÓL? -Máriánk, az a lepény, és szöszerint lépes méz, és itt az ész megáll? -virágpor nektár? 5.: Nemrég kérdem a kis feleségem,mi lenne ha növényeknek lenne lába, gyereide, és megenne, azaz trágya, gyükér am gané, és a saját ganéja is? Fita a gyomor a pokol? (megesz megemszt bennünket i?)Mott mi is trágya körök lennék, sőt,csak akkor gondolkoznak, ha trágyázuk az agyukat? (pénz) Zitt van valami, GONDOL LÁT VILÁG OK? Én, valamit mégis kell csinálni a FÉNY -HONAINK, HON VOLT,HON NEM, HON VAN, DA AHOL JOG IS VAN, NA AZ ÁLLATOKNAK, VANNAK VADAK, ÉS SZELIDITtEK, ÁLLATUK, NEKIK CSAK, LE TEJELNEK, NA MEG MINDEN PORCIKÁJUK A KIGYÓÓGYIKUK GYIK A MO, MOZISOKÉ MOZIBA? JÉ ZOO ZOOMBIK MEG ZOOMBIKÁIK? Fita, most nem nagyitok, mikor mégkis gyerek voltam, akarom tudni akaram tudni akaraom, na volt mikor anyum elvert, mintduzi a farkát, és nem fájt, meg azt az őröletem, meg se karcolta!-MA SEM NYOMJA EL, AMI AGYOMOR NYOMOR NŐ? KIMENŐ BEMENŐ? ZITT MOST hogy a környezetem, NEM KAROM HALLANI AZ ŐRÜLTSÉGED, és most, akik nem akarnak hallani, azok halltak, vagy haltak? Amiról már tiz ezerzer, hogy az a FEKETE KOROM SÖTÉT KOROM FÜST VILÁG, na mi ugy hivjuk, azt is, mert a VILÁG, ELENKEZŐJE, VISSZAHIVÓ HIVŐ HIV Ő?- aminek van olyan ufo armadÁIK, ami nem lehet itt, mert ezek ahoz képpes, még degellett bolha fing? Ez az, ha abból egy is idebrevillant, ez nem meccs nekik, hanem talán éléstáruk áruk? Fita, nembitta hogy azok azok? -hizz ezek mit tudnak NUK, csereberézni, ldd a mieink, Eisenhavernek... a mi teknikánk...na nekik BUZZURÁLER DZSUGANUK, ÜBERÁLL? 6.: Zitt mese nincs, ezek akik itt a HADIPAR PER PATWARUIK, ezek onnan kapják az ötletet? Az Ancient Alien -be, pont most hasonlitják össze, az égen cikázó ufo jelenségek alakjAIt, ami itt már alakra közel vannak, na meg etethetik őket, ami monduk teljes szabadkezet kaptak a szelid és vadbarmAIkra? Hogy nem itt van az,ahol ránk támadtak, és azt ténleg egy magnes porkorom valami, amit próbálgatok, de most egy magam, képes vagyok őket, hogy dematarizálni, ha ha van magnes magjuk, azokat, és uttána csak szét oszlasznak, (vezér fülke) azaz magnes vas fém szénpor hamu? Fita, rendkivül frontos, most át léptük a halál a hallálUKkal, akik az utunkba álltak, Zna most ami van,mi a fénybe léptünk be? -ami most egy lépés, az jobb lábunkkkal ott,a bal lábunkkal, seggbe rugdalkzódunk, Nincsak, ha ők nem mehetnek be, te se én se mise tise senkise? -ha mise hamise ham ham ham...nincsak harap a kutya -dög? -jaja ha nincs barmuk, akluk a gödrükbe csapdáikba esett állatok, nincsak a PÉN NYOMÓKAT, EL NYOMOK NYOMOR VASBETON DZSUGELEKAT,, NINCSAK SEMMIT SE HALLHATTOK LÁTHATTOK, NA ITT vicca, mert ezek vakállatok, és mist vak vezeti a világtalan ok, ami mégis, nagymama, ha te meghalsz én is!- kisfiam, nincs halál, mer nem vagyunk zsidók! -jah, az már más, az ortok fokhagymás?- fokhagymás abárdölT szallonás, vagy Jé Zoo zoombikázunk? Innnn... fita, én nem láttam ufo, hanem Mi is ufok vagyunk! -zna ami van, most ténleg, át léptük a halál, fita ha minden meg kell tudnunk előzni, NUK? -na vissza lépünk a fénybe? ...oááá... ..fita.... köszönök, FÉNY fff... CSŐ?
UFOzzuummm... miEeee... Tallpra Magyar, lura -ufóra, egy lépés előre, egy hátral, de ne üljünk fel a vaslapátra? 1.: 10/6. A KÉP? Most hogy tömegesen át léptük a halál köszübét bét, és akik halál innen vannak, sőtt ellenkező irányba (irán egy gizs nukja? -vagy sziria, vagy egy nuki, véletlen a szentek szende... fida itt az épületesek épületeik, azaz na egy deglet bolha fing?) vége? -végük, na az se, tehát mi a picha csattogna klatyog a klotyo klatty TRONUK TRONA slatty...slattyogunk a halálba, iá iá iá...kis szamár nagyszamÁR baxod ahol megáll iá iá iá...) Zna ez már kigyó méreg a javábul bull sit papiron s a pap irók (szaruk fsss... az agyarok) ékezete, tin-ta papiron pergamenta, meg mentett lény,pacal,imádjad őt? Hogy msot sorba, hogy miket figyeltem meg, hogy az oroszok egy óra alatt, hazavágták juhutóspunát ugy, hogy a turó is meg a juhtirós gyárak puna nyilása lássa, se tátog klotyog többet!? Zami, zitt figyelni kéne, de rajtunk (van a világ? -nyelve, Fénnymamánk fénye nyelve? -kivül, itt egy fül se, se szem se, szemetek? Fita, ha usa meg russia atom háboruznak, az minden, hogy a PÉNZ IMÁDATUK, PÉNZ GOD GIVER OF DEAT DEAD? (fita minden ismátlődni fog, és olyan hogy meg kell halnod, az a luaktok örökké a NUKizook a nukizzUK?) most mi lett az igérettegtetőkkel a BÜN TETŐKKEL? KELL? Zitt igen igen érdekes Wintergacer, van gacc, hogy legyengültem, de most az hogy utászok? -Bizon uton állók, amit tiz ezerzer, hogy 2 éves valék, és az AVO-k? -(nincssak most JuhusUK Krazler is avo avon?) -nincsak kit védenek, azaz nagyon jó moduk valánk, apu nagyon ügyes jó üzelember, (fita a magyar magyar ok tudatosok,azok ténleg mágusok, ládd teremtsünk halandót?) s én is itt bilioomos lehettem volna, de rám szállt az DROGONOK DFOG KART-ELLAH, és az az...most EGY LÉPÉS ÁT LÉPTÜK A HALÁL KÜSZÖBÉT BÉT BEATTLEHEM, ÉS VISSZA A TÖBBIEINKÉRT, ami most...Fita, a Mi is ufok vagyunk! Zitt egy adventiista ének, (fita te csak cuapsz magyar okvagyok, nem elég? -apunk kasza? -kő?) Oly édes érzemény, hogy Jézus (FÉNY MADÁR) az enyém, SZÁRNYÁVAL takarva véd engemet, vagy most is? IGEN! 2.: Amiról szó se lehet, de igenis nemis nem mi mi ki MO? -mo mo mo...FÖLD BIRTOKOS KOS NINCSAK ÁBRÁM, NEKED ADTAM A FÖLDET, NA MOST NEKÜNK IS VANNAK ÁBRÁM, A TIED? -nemesek KIVÁLT SEGGEK VAGYUNK, ÉS TI CSAK ALATTUK SÜTKÉREZHETTEK, AMI A SEGGÜK ELTAKAR RÁ A NAPOD? -vagyunk, hogy FÉNY JÉZOO JUHUKK UK VALALÁL HALÁL HÁLA HAL ÁLLA IS LEFIZETTE AZ ÁR ÁT?- IS MAGYAR OK, ÉS A MAGYAROK MIND FÉNY MADARAK, AZAZ TURULL TURUL RULL, AZ VON ALIZÓ, MADÁR SZÁ SZÁ SZÁ...Zna most, íismét csak ugy, hogy NICOLA TESLA, aki ténleg azért ugrott bele a sárba, met az ORSZÁG-OK SZEKERÉT ki akarta huzni -tolni a sárból, és most ...Elubb a Horváth István féle hydrogén carburátor, ami én ugy gondolom, hogy mi ténleg teljesen szabad mindenkiEINKnek ingyen ernergia ( a napok a csillagok is) áll rendelkezésÜNK (UNK vad ÜK?) re hjoz reávig edsztendőt.vagycsak az van, lennél szive kintyitni a vaksolód? -sőtt van más energia? Zna rögtön a bredadókat adókat, ugy megszüntetni (merem verem kiverem gondolni, ogy én is vagyok?) hogy örökre, s fényt a belükbe lükverc, mert ezek csak azok, az ok? Zna minden az hogy, az ember -gyerek legyen, egyen fényt, meg játszunk, mivel? - a kis kigyó bigyódal? (neked is van, vgy csak nekik, nakik?) Nincsak az is teljesen elektromos kis üléses? Zna most, van egy olyan mint egy antenna, (kör?) és most van egy doboz, és abban van egy vagy több amit rellék, (hogy van egy kerek is, na azok az ufok?) és ahoz hogy meg csinyaljam, az a space ész tecnika kéne, demost azért, ládd HA AZ ORSZOK ÉS GOLÁNUK? - ATOMHÁBORUZNAK, akkor most... ÉN SEHOGY... Zitt az, hogy amiket, hogy miért NEM LEHET NEKEM BESZÉLNEM A NYOMORUNKRULL MAGYAR M AGYARAGYA M RULL? sitt a gizs Winterglacer, de van mikor irtóra gyötrődök,(na az ha te arra rá hangolsz, ölsz?-fita menekülnél, Hazádnak rendületlenül, nekem csak a szerető fényÜNKfénye szemem fénye tesvéreim mmm...) mert azokat, ládd én, nincsak itt én is olyan...siti piti, na az a pitikpiti, van tóllem pitibb? 3.: Minden a HAN GOD -DAL, kellene legyen, és dalolunk az élet szép, vagy most harr horr harr- cukUK? -nincsak örök cukkolnak, hecc fel torreádor öld meg a bikát,ami engem... a gyerek akit szerettem, mert az apukaja (anu kaja a pu kaja?-ki ad nektek enni csecset, nagylábujJUK szopatnak) ládd olyan mnt az én apum, szeretett...na mindig valami harapni valóval (de Isten szeret etet!!!) kedveskedett, és hungarista (zitt teljesen más, mint amit gondoltatnak egyáltlaán, mert most azok ajabbak tüllük is,csak lükverc, nem versz? -jaja a családfád) család vala, és ládd... zitt a gyerek, azaz a vagon fa rá borult,(de ma is az mnden?) és meghalt, és nekem...ma is, hogy ezek az emberek,mnd mnd mind...a mai napig pig, eltünnek az életemből?-nincsak egyedül vagy? Zna most jön már a bika, másnap... mert megláttam a gyereket, s ő is azok közt közt, akik csufolnak mert nem tudtam... a zokogást vissza tartani, hanem taknyom -nyálam összeszakadt, és fff...és hogy lehet, lácc meg akartam volna ölelni a gyereket, és nincs benne az, ami bennem? -mamma mia?...Zna itt kint,mint Bob Lázárnak, el tünt minden papirom, s otthonról is megkaptam, minden ami veled kapcsolátós (neved is, fita nem véletlen, hogy az idöcsém, na látta az ufonikat, és hörög hrrr ördög,(kérdem, ki az a magyar facér aki ki meri mutatni foga fehérit) törölve van, meg van a papiratuk? Tróha, lecsuztam hogy egy két iker ház 10 emeletes (440 Unit x 1000 dolcsi akkor?) egy szerbiai MAGYAR TESTVÉR KÖZÖSSÉG tag,(fita az egész Körpatkómedencénk, csak MAGYAR MAGYAR OK SZERET TETTEL, ma is az MIÉNKÉ kéne kéne? -na fita, NUKIJUK UK PUVAL? Znekem nekünk adta, és mindenki hogy irják alláh, havonta 5 ezer dollcsit kapnak, a vége verekedés lett, (és többet, kivertek, végülis, azaz Fercsi bátánk, hagyj már őket a pichába, hogy ha mégegyzer meg szólalok, pofán leszek verve? (fita balck beltest, fogadtak aki felugrik és eltört a lába? -kezet nem emeljél senkire, de azért van védelMÜNK ÜNK) Fita, itt az amit a DROGON DROG GOD DÖG KÁRT T-EVŐK, na annak a TETEJE DZSUGANUK DZSUGANA, NUKUK NUK KIA? TRONUK TRONA ROTTY...CSAK EGY NAGY LUK, UK? JÖM MÁR A BIKA? Fita, akivel 30 évig, majd nem mindennap együtt valánk, na ő (a gurunk, na az angyalok, azok kimondottam pén GOD és imádjhad őt őket, na meg féljed?) is mindenben az ellenem ma is, (trdre kutya, a magyar hit papja?) és igy bucsuzott: nagyon egyedül fogz maradni, fita az az...most ténleg, OLYAN HOGY HALÁL NINCS! CSAK MIDNENKI AZON ABBA A TUDÁT ÁLLAPOTBAN VAN, (SWÉDENBURG, DOMRÁDI GÁBOR, ÉS A FÖLD OSZT LOPOK MEGRENDÜLNEK?)HOGY NINCS MÁS, MEG KELL HALNI? AZ AZ, HOGY TELJEN ODA ÓDA ADTAD MEGAD -MAGOD A HALÁL ADÓIDNAK? Zfita,amit az A szabad energiáról, na meg tegnapra, azokat nemrég? -na mikor elindultultunk bicske, azaz FENSIKONGUNK NUK? -nincsak valakik, valamik a háttérből, Istenek? - a magnes mezeikból, bizserákölnek? Innnn... előre hátra, ne üljünk fel a vaslapÁTra, de Óóóó... Óriás kerék... ...öááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...zavar van, mert tegnao este-éjjel, az egyiptomi pirmasikról volt szó, mig mikor csak egy fénykép?- Zimmermanus beőrült? Nincsak space?- háboruuk, máris, hol a pacal?
UFOzzuummm... miEeee... akik nembántanak senkit, főleg egymást, azok a fényünkben örök Nappal (mndennap együtt-egybe mennyünkbe élünk, akik bántanak -bántalmazmaznak a sötétben botorka MOé bota,és egymást botozák falják, bujálkodnak, élmulnak,mintha sose lettek volna? -smirna! -volna! -széditeszt? -nem, szépit (szopat) teszt? 4.: Kávézzuummm... nekünk nekem, nincs olyan hogy halál, tehát átléptük a halál köszöbét, a köszöbön állőAIkkal együtt, nekik van halál? -az nem jelenti azt, most mindenki meg hal, nem hall, mert csak sáremberek, azaz most ha az amit test? Fita, s okoskodni nem akarok,de vegyük az elektormos áramot, és mi az elektromosság? - ha zárlatos? -letestel? -zna ezt mindenki ismerheti, de ugy hugy kit érdekel? (Istenek (ördögök fényveszetett veszettek, kihültek stbbb...tbccc VAIDS) a magnes mazőkből, terekből?) Amiért ide bejöttem, hogy mindent nekünk magunk? - az a geczi lenne, ondó? -az csak az anyagi részünk lenne, de most ha a HAN GOD, ábrahamiAInak adta a földed, az csak az ő teste -földe lenne, vagy most minden gané -géne (trgyágya DOM bookba benne, lenne a veved, 70% lé, de mérges zárlatos tosst) mint ők,mert most maGODnak ami a füvény, minden ami növény, (xexxuállatAIk) annyin lesztek? -mint tenger fövénye homok. a lábadk özzé nyomok, szemcse, szem egyzse,mit esztek,(fita, ez ténleg egy kanniba Maya Bellámi, kigyóogyik bogyó bögyő begyed MOzizás) mnt csillag az égen, hulló csillagok? Ha mindenkibe aki egy (sia) edénybe, porhüvelyeik, azaz szent edények vagytok, és egyben szent (koser ser será será, jó bornak kell cégér)eledelek? -jó gyümölcsöket teremjetek, most jönnek a bikák? -ami meg terméh.-kenyitenek, és most Ő ŐK TEREMTETTEK BENNETEK, TITEKET, NEM MI MAGUNK? NEM MI ÉLET? ÉL BENNEM CHRISPIHUSA? -HUSUK? ÉN MÁR NEM ÉLEK, MI A PICHA, HUS HEGYEK VÖLGYEK KÖZÖTT, ZAKATOL A VONAT... ZSIR TORNUK UK? 5.: Most du.van, és igen igen nehéz, teljesen elhagyni a földet, a föl ded?-dead? Most az hogy, akár atomoznak, akár nem, mi a fényben vagyunk, és az az... ami... fita Luluval, meg breszéltük, hogy aki előbb meg hal, az jelenkezik, na ő előbb elhagyta a porjövelyét,, s annyira prórolt, hogy a lesgszarab 90 cent, 1,50 dollcsi borokat nyakalta éjjel nappal? -egyszer már ott volt, de visszajött, és nemsokára, hogy olyan részegre itta magát, hogy elindult a Wolsvagonnal, haz, és megállt, és ott aludt, mert nem tudta hol van? Fita, ez a gyerek, ezt leirtam talán nem is egyszer a Mi is ifók vagyunk! -piszkozataimba,ami most is, teljesen kint vagyok a prhüvelyemből, (csak ugy ha te is? -tálálkozunk a szobornál?)és ami emlék, az ha azzal, hogy mindent meg kell tudnunk? -mott apuék, hogy mennyit kell tudnunk, mindent, az egészet, és ez az...hogy te meg én gén, mi fény gének ének vagyunk, és amit te látni akarsz, azt te pontosan át látod! (a sarlós halál és a szitakötő?) A testünkbe előbb,sötét fekete tudatlan ham ham ham ...szellemek özönlenek be, és azokat meneszteni kell! -az a meg világosodás, (ezért frontos ezen ezzel piszkozatok köpetek?) és egy akinek fénye van, az örök van, hogy több nagyobb, a szellem -világAInkba, csak TELJES EGÉSZ LÁT, MINDENT LÁT AMI ITT IS AZ CSAK TE AZT NEM LÁTHATOD? - EMBER = SZIKRA VAN CSAK, NINCS AZ HOGY VAN NAGYOBB, VAGY KISEBB...na most ezt a Mi is ufok vagyunk! -ba baba, ami ez most is, befolyásol, és az ami a hátsó tudat, (HÁTIZSÁK?) csak AZ akkor szünik meg, ha mind a két lábban a MENNYBE, FÉNYBE, de mit itt vagyunk, az az hogy itt... Vissza, hogy Luluval harmad vagy egy hét, és jelzett a körték kiégtek,azaz mindig le kellett kapcsolni a villanyt, ha beszégettünk. Na most én csak annyit, nektek hogy kapcsold fel a villanyt,és annyi? 6: Na egy az egyben találkoztam vele,és egy alaguton át, egy olyan mint a törpe -világ és a kikötés, nem érinthetek meg semmit!!! Na most, ő meg mindenki, ládd Durink is, (ha látna is ufo, tagadná, ládd az idöcsém?(Dfita az ami ma magyarország,fita a fiaim is, ezek nem magyarok!? MO 3MO 20:15)) egy nagy...olyan mint a mennyegző lett, és többet nem láttam őket! -akkor jobban leirtam! Na most, az ami tudát, ha innne, ebből indulunk ki, akkor az hogy VAK VEZETI A VILÁGTALAN OK? -Fita a feudalizmussal kezdődik, hogy olyan hogy MAGYAR EMBER GYEREKID DIK? -ember többet, az emléke se, azért a magyarokat, nemcsak a porhövelYünket, na MUMMY filmek jók, és valóban az hogy csak a pora, maradt, de maga a magnes mag -mezeje MEG van? Nosza, ami hogy...FITA, itt a szomszédom, a futbal CAPAT, szószezrit magyar ház, vala, és az elnőke, kitünő mészáros, és minden ami mészárru, a legfinonbabb, és most magasan olcsóbb, csak majdnem előállitása ára, és mindennap imádkoztam, hogy tudjuk fizetni a bankot, és most...Teljes egésszében akik fény Jézus, na csak egy GYEREKÉI VAN A MI FÉNYEKFÉNYÜNK MENNYEI SZÜLEINKNEK, ÉS TE NEKED, NEM OLYAN KELL LENNI MNT JESSZEMARINK, HANE HANI, AZOK VAGYUNK! Most ami fantaszta, a fiiam, akik szintén zenész?- kaja osztók?-SOKSZOROSITÓK? -EGYETEK, NŐLJÖN MEG A BEGYETEK... Egy esőcsepp huil (hult) le az Égből...FÁRÓL? Innnn... nincsak, a GONDOLÁT VILÁGUNK, ÁT VILÁGIT TANA? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... akik nembántanak senkit, főleg egymást, azok a fényünkben örök Nappal (mndennap együtt-egybe mennyünkbe élünk, akik bántanak -bántalmazmaznak a sötétben botorka MOé bota,és egymást botozák falják, bujálkodnak, élmulnak,mintha sose lettek volna? -smirna! -volna! -széditeszt? -nem, szépit (szopat) teszt? 1.: 10/5. A KÉP? -most közel ezt a gömböt, ami most meglepett, hogy ténleg a gömb körbe görbe (fita mi a földet gör-nek) felszine, olyan mnt ha rád borulna, (Égboltozat?) azaz az hogy lapos, az hogy gömb és minden ami a föld felszinén, a testünk is, az igy +? - ugy is szoktuk mondani, hogy ho ho hooo...nem esik az ürbe,miden ami a (viz) felszinén? -zna az oka, a sárga arany föld tömb? -és egy nagy vas-fém golyója van, amit legutóbb? Minden a magnes mezőibre játszódik le, ha nincs fénye? -de a fényőtdtől, a fényEddtől (Adver) függ minden mindened, ami mégis van a TUD ÁT? -TUD ATOM MOM? -Fita MAGYAR ORSZÁGOM MENNYORSZÁGOM, és az a MAGYAR OK FÉNYMADARA KARÁCSONYI MADÁR SZÁ SZÁ SZÁ...hna ezt többzör, hogy iszonyatos sebességgel száguldanak a bolyóg, és az Égi testek az ürben, AZ IS MAGNESES TÉR -TEREK, és ezt a gömböt, fehér fekete mágnes mezők terek veszik ugy körbe, hogy a szinük állandóan változna? Közbe, most át léptük a halál köszübét bét, és hogy midenkinek legyen a hite, NEM, az Ő KÉPe -gépe, ami minden élő, és vannak a gépek, amiket lehetne angyaloknak,az a teste, azaz vagy van szamara, és azzal, vagy ő az? -lett az, mert a másik szamarát is akartam, ami az övé. csökönyös, megállt,mrgdöglőtt, baxod ahol megáll? Fita itt a feklete söttét szellemek, levszik a gyereKÉinkat, gyere kid, dik lett? 2.: Amit most ÁT LÉPTÜK A HALÁL HALL ÁLL KÜSZÖBÉT BÉT, ...3 -6 -7 -8 MASTURBÉT, (MASTRUM GOMBA) ÉS TURBÉ-.KOLHAT 666... MI ADUNK NEKTEK ENNI, A FENEKETEK CSAK, PATTIGHAT (FITA WRBŐCZI ARANY BULLA BULI BOTA?) SAKK PATT? A FEUDALIZARDOK FÖLDES KURIAIK KURÓK KÓR KÁR HALÁL KURIÁIK TERHÉT LE KELL DOBBNI A VÁLLUNKRÓL HÁTUNKRÓL A BÜNIZSÁKAIKAT KAT , CIPELJÉK JÁK JAKI JÁK ŐK, AZAZ KIRÁLY! -TE TETTED EZT,(KIRÁLYI POPOK POPSÁG) ITT VAN EDD MEG AMIT TE-TI SZARSZ SZARTOK SZAR TOK, HOGY NE PUKKADJ MEG, MEG HOLA FOGAS, LÁMPAVAS? MATERNYIKÁT LÁMPA VASRA,VIGICCS MINDEN TÁJON ÁT...NE KOPPÁNUNKAT? NA MEG AKIK CSAK KÁROGNAK? KRÁGOKNAK, AL THE TIMES RÜHESEK?- A TÜDŐ BAJOSOK? -LEPRÁSOK? VAIDS! Mott az hogy, mindenkinek kell legyen saját álma alma, az eném teti tá dá? -.lettetek, hogy brefogadtatok, és most mi ha egymásra, de egy más? -jaja csakörök KÖRÖK NAP KEREKEK?- egy egyén egyÉnek, örök egy Fényünkben, egymást szeretjük, etetjük, nem egymást eszzük, ládd akik csak bibi bánt, port hamut szórnak a saját fejükre, ha lenne, nyakUKra, nincsak a kigyóógyik a MO, bota, van feje?-aha a fáraÓik, gyikát elnyelte? -mit gondolsz, te egy gyikuk vagy,elől a gyika gyia MO, botosok nagybot sorendbe,kinek van a legnágóbb? -fita, itt ezeknek, magnes vas fém fény? BÜVÖLŐ? -PÉNZ IMÁDÓK ÉS IMÁDAT UK UT? -erejük van, erük, eredetük? FÉMESEK A RIWÖLDE FÉNY ÜK? 3.: Sóval, NEKÜNK NEM PARANCSOLHAT 666... SENKI, nana most amiket ide be tudtam pasSzirózni, azt mindenki saját maga szeme szem-e, meg láthatja, most rögtön azonnal, mert most mi mimi mmm... ÁT LÉPTÜK A HALÁL KÜSZÖBÉT BÉT? BATMAN, NEM BATTA MEG? -MAGAD? A cövetkeccó a jhellzet, most az ahol lakom LAKOMA van a mi lakásunkba, zna most... fita, te neked nekem minden te neked nekem kell látni ami EL KÉPZELNI NI NI NINIVE? -nincsak nem tudták át venni? -meg venni, le I ROM, rombölni? Ami amiért ezt a házat, nagy telekkel nagy mühellel, megvettük, mert itt...mi tesvéri közössÉG össze (jössz e?-ufo reptura de csak a sajátod, nem kell köcsön, és nem adunk kölcsön semmit, ládd sárlika a Juhlika) tudunk jönni, gyülekezni, és most... EZT UGY, AHOGY A BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, most ugy mint a Dr.Who telefon fülke, most a mühely, nagy él és tárunk, ami monduk, ládd a telefon fülke, (ha van füle mile) de mindenőnket, a ami érdekes, a NANOK? (PAPOK? JAJA PAPA?) NŐK? -CSOPORTOSÁVAL AL DE FEHÉR... RUHA LEPEDŐKBE, és itt az az ellenszenv, ami ezt a XEXUÁLLATOT, FŐLEG A BESTIA DÖGEVŐIK,MÉÁREG KIGYÓÓGYIK A MO SZESZEGŐIK, na csak a nanoknak láttam, azt a fehér lepedő pongyolát, lát, amibe Jézust = FÉNY, látták azok, akik nem bántanak, még olyan GONMDOL LÁT? -SE LEHET? Na lepény, ami ugy ahogy végtelen MENNYISÉGBEN meg miNŐségben,és van s ima, meg mézes! Most innen, ládd egy szem pillantás se, ez ami MOzé látta a MOZIAIKBA, AZ IGÉRET FÖLD? Fita egyik fél lábunk itt, a sárba, a másik ott, és mikor itt elvégeztük a kis meg nagy dolgunkat, akkor is...NA FITA, A BbLILLAH LÁBA KÖZZÉ NYOMOKNAK, NYOMOZÓINAK, SE NYOMA -NYOMOR MOR MORA S ROM-ROMBA TÖKE, SZÁRA, SÁRA SÁRLÁSA LÁSSA? -SE HIRE SE NYOMA SE HAMVA MARADT? Innnnn... Na mott, fita ami az iratokbank, az nem azért igaz mert az irásuk UK, hanem most APUMÉK, kezdek ládd... fecsegni, minit egy fecske? -ott egy fészek, apád részeg? ...öááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ ... nem az, amit...haneee... ...https://www.coasttocoastam.com/show/2023-10-04-show/ ... az ürge,rühely rühühühüüü...
UFOzzuummm... miEeee.. meghalni miért, kiért? -aki ért, mi ki MOékért? -aki megért? -mire? -pire pire pi re? -pirkadásra? 4.: Kávézzuummm... tröha a holtponton tul látunk, át léptükn a halál köszöbét, és kik állják utunkat? -Ime a hellzet, menny?-az a fény, és a fény -honaink, és mi fények -fénye vagyunk, és ezt itt? Fita a Mumyás filmek, az a fekete folyadék, ami csak ugy, megjeleni, az is egy kapu,(anyagi világ van, világ? -csak szellemi és az ládd fény vagy mi az a fene fekete s a fene megette? -és itt maga a film, akik ezt irták, hogy azok hogyan jutottak, ilyen (kép)meglátásra? Na ez egy fekete olyan pöcze gödörr... na akik most olvasnak ilyen naaa... Hogy monhatok valamit, de ez is ugy, ha te ezt felvetted, ládd én, ugy hogy azt a fekete anyagod (god?) az mondhatNUk? -egy játékuk? (fita, ez egy nem nemi valóság nemigaz?) Mot had hozzam össze, a mára álmom, ami tegnapra az atom -tüzet, elfolytottam, mára az első felvonyitás, bejátszák az unalmast, van más? Ami tegnap, most minden izzik, és uitána olyan hideg ridegség, hogy a szivem megfagyott, s később, kőből lett, ami most is egy gicsit, talán most vérzik? Az nem lehet, hogy annyi sziv, hiába onta vért, keserben annyi hü kebel, szakad meg a honért? -hon van, ha nem a szivünkbe? Most fita, mert most mi, zna az irataim azért jelenhetnek meg, mrt mi is vagyunk, Mi is ufok vagyunk! -de a sötétbe? Ami történik, hogy amig itt robotolok, tehát itt ha te hajalndó vagy, robotolni, na rabot ölni, addig... Zitt ha akik mégis, ládd én végül is haza találtam, telibe, de az az...hogy mindenhonnak törölnek,(kizárnak) és megprószálnám...ami nagyon meredek meg ne merevedjek? -(kóbálváány) na csak azt lehet, vagy a szemed,ha korom sötét és ég, rohad minden, elmulik? - nyár, nyál? 5.: A világod vallagod vége! -de most ho ho hooo... Fitelem, nem tudok kitérni részletekhez, de senki se halt, meg mert eleve az!!! -nem hall!-ha mégis hangokat, kázáká fá! -te büccke kozák? Zitt én amiket betudok hozni, az csak ugy, hogy én se tudok semmit, hanem a nagy kalapáccsal néh a rá vágok, a nagylábujomra uj uj ujujuuu...ujjongjunk, most gyertek szabad mellü, Bözsike, nagya csöcse, psztiuljatok bilincses iskolák...Zna az ATOM BOMBA, AZ TULJADON KÉP, MAG HASITÁS, és itt minden az! Vissza hogy A FEUDAI LISTA LIZ-ÁR DÖGÖK, zitt mi ki ki mi a magyarOk, mi ki MO? Zna olyan, most kénytelen vagyok cikázni, most megtörtént a VILÁG VÉGE? -és semmi nem történt, azaz, most is az van, (atom NUKi ernyó, BBRita rozsdás bugyia tele lett széllel...hogy ugyan itt ugy, hogy az iratok, megtudtam közeLITeni, egy jó párónkat, Dfita ha te láttál pávát,tátott szájjal, akkor az FÉNY, AZAZ AZ ÉGIENK, zez az hogy én mindig éber de héber sréber, voltam? - az az jelenti, hogy álmomba is ébren vagyok? Sóval, ébrezd fel a hazát, ami nálam, most ugy hogy beszlégetni ugy, ahogy itt egg páran, ami csoda, hogy megjelenhettek az iratim, és fida, miért Jézusnak, egy köpete...Pietre vagy PÁL FRÁZIÁZIK RAZZIÁZNAK? We serve juh?- finga pára nincs? -MENNYBE? A FÉNYBE? 3.: Nizzitek, nekem az álmom az olyan, hogy most ha csak egyet találtam, aki hall? -elég ha hallani akar, és itt ismét JANUK8:51! Zna az álmomba is tudtam, hogy még nem törént meg a VÉGIDÓ -VIGADÓ? Zitt bejátszódik...fita, a feleségem kivül, csak... egy óráig keresetem a legutólsó niknevét Winterglaces? Fita, elobb az éhséget, ugy hogy nincs semmilyen formában kötelező beadás és pássápÖlés, (fita nem e minden ember aki éber, örök egész égészséges, és tudunk más lenni?)fta a dézsmával, s itt ha egyzer, csak egy is elfelejtette te tetteted ez Király, a magyarOkIstenét, az anyja analát? -angyalát? Zna én az első pinanyalat, hogy van olyan hogy MAGYAR OK TESTVÉREIM KÖZÖS ÉG? ÉN AZ ÉGŐL (TÜZBŐL KOHOK FEGYVERGYÁRAK HADIPAR?) JÖTTEM, és olyan hogy nem lehet, élni, az alkalommal, az ma is, az idöcsém őrjöng, hogy semmit nem változtál, jaja de Oszkár, talán tosztál,hogy ugy? -megváltoztál? Mott itt ténleg, én MGtecknikumba akartam menni, ami most közbe, a nagynéném pesten, nagy étterme lett, és a fia, a belügyminisztériumba, és én rövid időn belül, a Gorkiyfasor legelitebb iskolájába, s onnan... apum megtalállt, vagy 5 ajtót betört, nem akarták hogy beszéljen velem, ezeket az analbaxókat, na azok voltak! -választod vagy...kimondta hogy őt, (engem) na nem kellett volna, mert most belemegy, hogy mehetek a MGtekóba? -onnan, most a gimibe onnan, majd az egész GKST (WARSÓPAK) oskulájukbu bu bull... 3a a aaa..kisláNUK, (UKUNUK -GOLÁNUK és a a aaa...kisláNUK? -NUKINAKIA) ami most... na NEM HALT MEG SENKI ÉS OLYAN NINCS, SENKINEK, DE TUDAHASITÁS, ÉS MOST TUDÁT MÓDOSITÁS? Leheten mndani itt mindenki eleve halot? Zna azt hogy itt sirhattam, ebbe ugy, az Égieink, hogy ha egy van, akiben még van (fény) szeretet, akkor az az, ami a BbLila lába közzé nyomok, hogy ha csak egy mint a lunak, lehetősÉG? -na itt az történt! Jaja sLeut fénytesőm, fel is ut? Ide most, akiknek ... ládd elindultunk puccos sggel a bortva élen FEN SIKOGUNK, le gurgula, mit a Gurusunyunk? Ime a hellzet, itt is törölték minden kezdemennyezésünk kat, és most az atom háboruUkat, mert most csak a tetted számit, igen igen a gondol látol, és cselekedeteid, és te miattad,ládd bünnős vagy, lett a világ vége, mert TE FÉNYT AKARSZ NYELETNI VELÜNK IS? JAJA EGYÜTT VÁLLALTUK A MUNKÁT IS? AKI NEM KAPÁL, NEM KAKÁL? tRóha, most ma is az van, törölni Fognak minden iratomat sakk matt, patt? Na most, EBBE ABBA? -többet, ládd jaja de a mühely kocsim vissza, nem beszélve a Terülj asztalkánk, megvagytok hivva, de lufa karikára vágva, sem aszott róka? -(fita megtörtént?) meg a a aaa...Zna most, itt az hogy Luczi FerrumUK? Vegyük a föld anyag át? - na ami van, hogy TÉNLEG CSAK HA EGYMÁST SZERETNUK AZ MI NUKINK? Na most az ami ITT A TUD ÁT? -te mit tudsz arról, hogy ha levedletted a föld anyaGOD? - mnt regy sárt, oda váGOD, na most hol a te HAN GOD? (EZ AZ HOGY TE CSAK A HAN GOD HA VAN HUN GOD, ÁROD? -JOPPAN EGYENES FEL LE AZ ÉGIG FÉNYISTENATYÁNKANYÁNK FÉNY TESVÉREINK, S FITA, CSAK AZ VAN!!! Zaz hogy magyar OK, jaja ezzel a fssagyukkal, a joó kis lánAIk filuKÁAIk az ágyba, mert oi o io...enivalók, a többi az ágyuk allá há há há... Innnnn... fita, itt minden ahogy te gondolod? -csak a gondol lát, vagy MOé bota, botol? Isten? .-bottal ver? -szeret tettel? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee.. meghalni miért, kiért? -aki ért, mi ki MOékért? -aki megért? -mire? -pire pire pi re? -pirkadásra? 1.: 10/4. A KÉP? Eddig, az összes ijjeszgecizésük hogy megöllek benneteket, ha nem csusztok kusztik másztok, és ugy ugattok, hogy mi? -Ő ŐK a teremtők? Zitt a 66fakos -fogas ???... van minden ijjeccgecizésüknél borzalmasabb? Van, a TUD ÁT RABLÁS ÉS MÓDOSITÁS!!! Ez az egyén -család -nemzetcsaláda (frigy láda faxuhuk ládáJUK UK? vagy csak a mi? (AMI?) JUH HUKK UK A NAKUK NUK UK, fitlejal itt mindemnbe idó mételyuk, azaz nukuk ami most robbani fog? -sakk matt?) elvétele, azaz, zitt olyan borzalom utálat -utánzat sintetükakAIk, SIN? -BÜN, CSAK NEKIK LEHET ZSEBÜK A BÜN TETŐK? AZAZ A PÉNZ URAK, ÉS EZEK MINDENNÉL ROHASZTÓBB BAK, BANKÁROK, ÁRUK ÁROK? -MILYEN MÉLY HA LENNE AZ ÜR ÜRÜLÉKAIK? Zna egy olyan kiut van, amit itt ELKEZDTÜKN TÖKÖLÜNK, TÖKJÖLTÜKN VOLNA? SMIRNA! VOLNA! SZÉDITESZT, fita még a testikulló tudat sincs nincs tröbbet? Most jutottunk el oda, amit a Pitu bátám, hogy rá vagyunk kénszaratva kényszerülve hogy GONDOL KOZZ KOZATOK ÁT-OK? -apuék, MAGYAR RULL, ÖRÖK MAGYAR CSILÁNT LÁDA CSALÁD-OK -HAZA NAHÁZA HAZÁTOK ÁTOK? Na most, a VILÁGBANG GOD -DÖG -DÖGÖK VAGY TOK, TOKÓ, BANK, CSAK ÖRÖK REND ÉS FEGYELEM, AZ AZ HOGY NEMCSAK MAGAM, HANEM A TESTVÉREM SZERETEM, ÉS SZEMEM BENSŐDET ÁT ÁT ÁT ... ÁLTAL JÁRJA,(LÁTJAH HALLÁL, VAGY HALÁL HALL OL? -ÖL?) MERT VALAMI MI? Fita, itt magyar RULL? -csaka kaka az Égieinkel kel kell??? -fita most bezárult a kör?) ki ad nektek enni? Zna most, ÉN TELJESEN AKIKKEL VAGYOK, AZOK IS KATONÁK?-fita itt csak TON TUN??? -EGY HANG LEHET, LÁDD DUNÁNAK OLTNAK EGY A HANJA?- .és itt minden fegyver, főleg fizikaki, nem hogy kevés, azaz FegyWer .e eee...már táncba vitték Juhlikát, és beee...be-át -baxtak? -a szuhlápokon konokul KONUK CON ÉK? -JÁCCON? JÁCCUNK? -A TI MEG KI MIKIS MI KI MO? -PUCIAINKAL? FITA, OSZD MEG ŐKET, ÉS BAXD ÁLDJAD A BAXXATÓIAIKAT? Fita, ez itt, és most NEM BAXUNK? -ESETLEG RÁ TOK? ÁT OK, ÁT KOK FAKIN NUKI SOK? 2.: Minden KÉP? -és KÉPzEllet lett tett, te tetted ezt Király?- és te neked nincs Képed (bőr a pofázmáNUKon? -ed edd? Ez az iga? - nincs földed? -nem ha nincs anyád apád, na most ez az, hogy ITT??? -ez egy irtózat olyan puq -pu1-pu2 hogy TUD ÁT TUD ATOM -OD? - rablás, nem hanem TUD ÁT ATOMUK TÖBBET, MÓ MODOSITÁS? MO MO MO...KI A MODOSABB FEL A SCZION CUPPP... (fita a MumYY filemkben, a piramnis CUCCSA, AMI NA AZAL LEHET VISSZAHIVNI, ÉS URJA GYEPESITENI? - a második Mimya vissza térbe a végén, ami mindig a jó ABGYALUK, A MENNYEKBŐL? -GŐZTEK EDDIG DIG DAG DÖGÖLŐK) zez azzal a HANG? GOD DAL, HANG ADÓK?-hogy Ábraham,neked adom A DAM MADAM, a földet, azaz nem e teljese egésszében ébren, le vagyunk föld föl le ölve? Az nem fizika tudat, sem nem érzés, hem ládd a FEUDALISTA -LIZARDUK,(CÁRUK KAZÁRUK?- ÁRUK ZÁRUK, S ITT A ZÁRT SZÁMADÁS?) zitt pontoson on on on...hogy kik azok akik a SCZIONUK MNDEN PORCIKÁJUKBA, itt a a aaa... Paun filmet, ami a koreAI cirkuszoláss...fite, itt a magyar gyere kid, dikUK, a dija KON.USA -RUSSIA SZIJA, GO GO GO LÁNUK? -HUSUK? Fita a husUK? -fita, akik a HUSOS ÜST? -NA AZ IGAZI CSAJKA RENDSZARUK, azt ami azt nem tudom, elképzelni, és nem tudok bimini? Ehez leg közelebbi, mikor előbb a FEUDALISTA LIZÁTDÖGŐK? .-fita,(fita a jobbágy köcsögük, nem hagyhatta el a TUDÁT MÓDOSIT... ÉS A MO MODUAK, ÉLET HALÁL KURÓK KARÓK KAIRÓK MAG IS??? .na ma fizikailag igen, de nincs senmmid senkid, kivéve az FÉLTETTEN FÉLŐ BAXXATÓ -BAZZADÓID, AKIKET FÉLNED INMÁDNI KEL, A KÉP? -GÉPUK PUPUK NUKUK KUKUKKK, MNG LÉTED, EGYÁLTALAN...MAMMA MIA?) aki adót vagy beadást fizet bárKINak, apuék, sokzor leritam, igen, van rosszabb a pokolnál a tul-világok, figyeljunk, az tul azaz NINCS VILÁG, ÉS EGY SZEMSE TÖBBET,SEM EMLÉKE!!! Fita, ez most ITT VAN, minden itt van, azaz NYISD KI A SZEMD, EGY SZEM SE? 3.: AZTATA AITATA BORZALMAI?- AKIK MÁR TELJESEN TUD ÁT MÓDOLNAK, doll,- JAJA MI KI MOÉ VAGYUNK, MO MO MO...Fita, zitt olyan, tRöhát csak itt akik MI IS UFOK VAGYUNK! -SIETTA LETACS UFO-k? -made in Hu? -Who wo wo wooo...Zna először ténleg egy szivrohamba meg haltam! Zitt most a kis fénytesvérnőnk, hogy jow neked mert már öreg vagy, és neked menjek ne menjek, a fekete szemednek, NA MOST A GYEREKÉNK, itt én össze roskadok! Fita a DAMUK-MADAMUK? -SAJÁT KERTET ÉDENKERTET KAPTAK, ÉS ARRA CSINÁLTÁK MEG ŐKET, AMIK ÉLETTELENEK, ÉS ITT MINDEN AZ!!! HA CSAK A FÖLD -POR -SÁR GYURMAIJUHUK NAK NAK NAK...HUSOD KIVÁNTATOD KIVÁNTATO$$ $$$... 00 $$$... NINCSAK A SZ;TRUGOTT CSALÁD OK, NINCSAK CSAK ÁBRHAMI ÁRUK??? -TÖÜBBET???) HUKK VAGY, ANNYIHIHIHIHIII...HA HA HAHAHAAAA...NINCSAK MAGYAR -MAGYAR OK, MAGZATOD MIATT, LETTÉL MAGZATOD ÁBRA HAM HAM HAM... A TÖRTÉNET HOGY ÁBRA HAMI, HA MISE TISE, ZITT EGY TÖKÉLES KANNI BELLÁMIZMUSUK, USA RUSSIA..ZITT FIAM, AKIK MEGOSZTANAK BENNÜNKET, ZITT RÖGTÖN TÖNK? -DÖNGGG...Fita, a másik oldalam, oldarbordám, nagyon jó az ugatás, de még mindig ugy,ki ad neked nektek enni? 3MOzez 5!... Fita, olyan borzalom van, ami a leg bátrabbak, nincs többet olyan foga? - alma? -fogaDOM hogy fogad allá sárt adunk? -álma, na a faxunk xuku xuku jérce, jappankappaNUK?- se többet!!! Fita, ezt ugy, hogy akik oda adták MAGuk-át, a KÉPÜK S GÉ PU? EGYEK LETTEK, GÉ PU PU PUPUK, A PU? JANUK8:44! AI AI AJAJAJJJ... Innnn... fita, itt olyan hogy tud ut, s főLeg (a szent BbLila lába közz nyomok homok, se többet) tud át, azaz zitt valóban, ALIEN vz. Praditor, rekwejuhokk lehettek? We juh,ó-wiev? We serve juh juhu hu hu huuu...egyzerühen, nncsak itt egy páran, rajtunk áll a vásár? ...oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Johnunk, nemsokat mondott, csak ami jön, nationalizmus (fita dzsugalenül,dzsugaNUK? - pendül?) és az is rövid idejig, Plutó plató? -fita ha te magyar Ok vagy, mi a fényünk fénye,nem az övéké, az övön aluli luliAIk? Mi nem parancsolunk senkinek, de nekem neked, neki menek ne, a fekete szemed, szemetek? ...fita, tegnap nem véletlen, a MIENK, pitim, légy hát kész, kéznél...itt a kezem nem disznóláb? -bizon jön az a dsznőódisz tor, ami sose volt lesss...az az hogy megtudjuk a magyarok igazát gazát, ami NUK? UT UK? -ÁT OK? -uk mukk fuck...
UFOzzuummm... miEeee... Uj nagylábuj parancsolatot adok nektek, egymást egyétek, kezdve velem, itt a husom husángom csak ne morogjatok meg csámcsogjatok pösze a csicsám csam csam ham ham ham... az uborkám? 4.: Kávézzuummm... nemrég, megint le kellett szedjem a hirtelen beérett fügéket, és ahogy nézek fel, megvillantak a mieink, és ugy ahogy mondom, csak be villantottak, szija piTIM piti? Mott ez kora gyerekkorom, ami az ÁVOsok, puccosra kiraboltak, és miért? Nadon fida, mert tudják a sötét sufosok, hogy mi fény madarak, vagyunk, Mi is ufok vagyunk! Itt az, hogy mindenki akinek van szeme látásra, az talállkozhat a levegőbe az ő leg közelebbjivel, (nincsak csak az lehet!!!) ládd én találkoztam Pitu bátám, egy éves korában el kellett hagyja a porhüvelyét, ellenberge a hugom, sokzor leirtam a Mi is ufok vagyunk! -vagyonunkba, hogy meggyőgyul, szombat estig együtt voltak a kürházba, hogy holnap, vasárnap jöhetnek érte, másnapra halot, és minden csepvérét kiszivták a zsidó kórházba,hogy ezért a zsidókat okolom? Fita apuék, ne okolj bánts, ne hibáaztas senkit, na most magamat se? -ki vagyo én, én vagyok én,( Amit akarok, de vannak nemjó (azok utnzatok ládd a szereetetről rögtön,és itt olyan, még gondolniu se lehet, mert rögtön beld vág a villámUK angyaLUK? -LUK MEG NINCS NEM LEHET BENNÜNK SZERETET,ÉS ITT AZT RÖGTÖN, LEHET ÉREZNI, HADD HADOBÁZZON, MERT NEM BÁNT SENKI, NA OI ISMERŐS, AZA FÉNY ÉS CSAK AZZAL VAN SZERET!!!) ufósok is, és hogy azok az övéikhez jönnek, valószaru!) - egy ufos? Itt van a bökkenő: JÁNUK8:51! -ami ahoz hogy halljunk, ahoz itt olyan, monduk mosmár egg gicsit, hogy igenis, lehet beszélni a Fényszüleinkkel, meg Fény tesőinkkal, és most nagyon jól esett, hogy bevvilogtak, szerusz pitimünk? 5.: Mott bent voltam, abba a korom sötét az ég, amit először mikor iraqot, bombázták, rögtön leirtam, hogy a fekete korompor, belement a föld be, azaz addig tiszta vala, és most ment le a halál, jaj annak akit ágyban talál? Jaj ezt a robot bottyal ütött robotot, el kell tudni hagyni,(defita, ha most el tudtalakragani, hol vagyunk?) és ezt, most tüzzel vassal ma is pusztitják a magyarokat, mert ha egy =mind, azaz egy fecske nem csinál nyarat, s egyse? Mott itt bent volna, szerintem az usába, és ami történt, OLYAN IZZÓ TÜZFÉNY, ami izzott, most csak nem valaki ládd ... aki szintén Fény, csak itt zerintem annál mélyebre kerülünk, am most az hogy magyarok, magyarország, többet nincs a sötétbe, na mégmindig Kuraság, de meddig, mig valakit meg lehet szurni? -értem, KURNAK AZ URNAK KURNAK A KURAFIKÁK? (sokmagod lesz, haha ha beoltódtál ábra ham ham ham...bozóta? -mindenki neked fog haj haljbókölni, s érted, csak meg dögleni lehet? -itt a husángom) Ami történt, na az atom -robbasztás is, nagy tüz, és most előbb...oda teremtettem magam, ami csak ez a termtés van, mi fán, terem a rigó? Fita,minden SUPER MAN, HA EGY MIND! LÁTOD JÉZUS =FÉNY? Mott az ami nagy tüze vala, akik, most azok ugy, hogy ládd a Rotschildek, NA AZOK HULLÓ CSILLAGOK, de azok, ha egy számitógép -conpiter, tudja önmagát prograMOzni, akkor is csak a fényt tudna utánozni? 6.: Fita, nem azok vagyunk, amit MI (AZ AGY VELŐT?-FITA CSAK AZT, AZAZ CSAK REPLIKÁLNI TUD,MOST HA TE TÉNLEG A GÉ-PUK LETTÉL, MOST LÁDD A MATRIX FILMBEN SZALLAGON?) LÁTUNK, ÉS MI TUDJUK HOGY KI VAGY, MI KI MO? Ha most ugy, ahogy most bele vágtam egy nagy fába, ne ne ne...ne borulna rám minden ága? Ha ezt neg tudtuk látni, sárgát,virágzik a reopce, rajtam van a világ rühelye,mert merek olyat kédezni, miért nem mindenki örök örömök -boldogság vég nelkül,(CSAK EMLÉKEZNI KELL? FITA,ITT TE OLYAT??? NA A IRATUKBA -KIRAKATUK) na mot a 24 évet tanult idöcsém is, hrrr... ördög horrr...na kérzdeztem legutóbb...hogy én hogy bánok bántam bele,ami szeretlek, és az itt nemcsak ismeretlen,(FITA APUM, HA ISKOLÁBA MÉSZ, APA (TESVÉR) GYILOS CSINÁLNAKFARAGNA BELŐLED,ÉS AZ LETTEM, EGY KÉT ÉVEN BELÜL, DE EMLÉKEZTEM, APU, NEM MEG MODNTAM!- na csak annyit tudtam kimondani hogy szeretlek, mert ISTEN =ATYÁNK, SZERETNEM KELL MINDENEK ELŐTT AZ Ő GYEREKÉINKET, TESTVÉREMET,NEM E MINDEN ÖRÖK EGY EGY ÉRTÉSBEN, EZ AZ HOGY MOST NEMRÉG, BEVILLANTOTTAIK AZ ÉGI TESTVÉREINK,és ezt hülye, holott Ő IS LÁTTA AZ UFONKAT! Zna fita, azt az izző valamit, ládd egy nagy heggesztó izzó tüze, nem láng, na most csak meg közelitettem, és a tüz, most kékes kénes...na érdeskés, mert kénes füste volt, és ahogy... ládd minha el lobbant , azaz a füste mint kénes sárga kékes villanat, emléke? Most amin fen akadtam, hogy minden aki URALKODÓ PARANCSOLÓ, KIS VAGY NAGYURASÁG,ANNAK PÁNTLI KÉKES, PÁNTLI VAN A FITYMÁJA HELLÉN, S AMI TÉNLEG KÉK VÉRÜK LENNE? DE EZ KIGYÓÓGYIK A MO, KIGYÓ -BIGYÓZÁS a bigyózzó. a bigyózzó... bigyó? -kigyó? Innenn... fita, zerintem naponta éjelente, milliók látnak fény? -jeleket az égen? -de hogy még kérdezni se lehet? MIért van szellemi sötétség -nyomor betegség éhség, és nem embertelen, hanem az állatok? -te nem azvagy,csak olyan hogy buta álllat, Moé bota? -zerintetek az állatok élő lények? -nem lehetne köből -fából -vasból faragni olvasztani, ja sárból? -sárba taposni gané? -őket? -jahhh... na a java kaja, a többi a gané DOM BOOK, sárban gané? Wooppp... ... oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Uj nagylábuj parancsolatot adok nektek, egymást egyétek, kezdve velem, itt a husom husángom csak ne morogjatok meg csámcsogjatok pösze a csicsám csam csam ham ham ham... az uborkám? 1.: 10/3. A KÉP? - VAN A KÉK FITYMÁSOK, ÉS LILA PNÁSOK, ami amit mára, az nekem is meredek, de meredek, nane maradok, magamnak -magomnak, magUNKnak vagy magUK? -maguk?-csak maguk magUknak? tRöha, vannak az uralkodó legtetőjukon a mérges kigyó (PÉNZ URAK ÉS PÉNZ IMÁDAT, MINT SOHA NAPJÁ VÁSÁRNAP, JÖTT MEG A FOLYÁSOM,NA AZ MEGJÖN BITTA) fajzatAIk, és az anal alant toszóAIk - tiszi-toszóAIk? Fita, valami elképzelésünknek, hogy miEeee.. itt mindenszmnek (MINDENSZENTEK) -mindened -de nem NAP? -(NUK BAXHAT NUK UK NUKI SOK?)vannak hulló napok? -hulla igen, deee... Mint a sok csillagUK? - (usa 51? + EGY MARASSAL? - ***) mnd mind el mulnak, ha a NAP sugara a fölre ér, Az (azok?) emberek?- is füszálként mind mind elmulnak, mi maradt? Arad Világos szép város Cluj? Rögtönte nem akarok sokat mellé lötty LItániázni, hogy a korom sötét seggük füste, koromjába voltam, na most is ott vagyok? És vannak a hulló csillagok, hogy üsTökösök, (tőkések tőrük a hátunkba-belünkbe?) itt az hogy ténleg üss tökölnek, amit most nalod a fsss...UK? Zitt a BbLila lába közzé nyomok, most vannak a kék -vérüek, meg a lila pnásók, és az szószerint igaz? -nemigazUK? -nemigazOK? Fita, essünk tul a szuláPUKun NUKi -PUNISokon, most mélyen bele süppedünk amit szellem -világok, na azzal, hogy ezek hulló csillagUK, és most jön a vonat hu hu hu...na meg az ufok cikáznak az magyar Égen bégen, mert minden a GONDOL LÁT, LÁDD? -VAGY ÖL? 2.: Drasztika Tita, minden most szellemi -világUNKba, vagy vallagUKUKBba baba babuUK, azok ok? -alatt (se sedlése) vagyunk, vagyunk? Mi is ufok vagyunk! -zitt én kérdem magam először, nyaggAtom, mindenki maga maga, vagy csak magam ba bamba a bamba bomba a bamba... Mott, vegyük, láttam őket lehullni, ez benne vanna a BbLila lába közzé nyomok, azaz ténleg...zitt vissza hogy trilliók... csillagok hulnak, le hullanak, és keletkeznek ujak, zitt vahhon, a fényüket veszthették, vagy ténleg meg ujjul666...nak? Fita, ez ténleg egy NAGY ÓRIÁS KOHO, ÉS EGY NAGY ÓRIÁS KOVÁCS (PROMÉTHEUS) MÜHELY LENNE, kip kop kip kop kalapács, itt kalapál a PÁL? -a kovácsuk, a kohok koháNUKi puki sokk, OLVASTÓ KEMECÉ C C CCC...? Fita itt szigoru HIERARC? -KÉP MUTATÁS MUTYATÁS VAN, S KINEK VAN NAGYOBB ÜLEPE? (ROM ROMBA TÖK?) Ez most az, hogy itt minden az, ki veszi eszi meg a CSERSNYÉD, másikát? FITA, EGYMÁST SZERESSÉTEK ÉS EGYÉTEK, EGYEM VEGYEM MEG E SZIVETEKET, DRÁGA PÉNZEN VÉREN VÁSÁROLTATTATOK TOK, TOKÓ? ÉS MEG KELL ÉRNI- A PÉN ZZZ ...ÉTEK VÉTEK? BÜN ÜK? MERT NEKÜNK IS LEHETNE ZSEBÜNK? Fita, minden a SZELLEMI MI KI MO BOTA BOLTJA TE DE BUTA? I -SPIRIT -TISZTA YISZTA SZINTEN TÖRTÉNIK, most rögtön azon nyál? -nyalod a fsss...UK UT? -az arany vár a szAranyUK? -csak egy kotyó JUK UK? -minden klotyó egy klotty... AZ UR SCZIONBA TROTTY TROTTYOKTROTTYA KLOTTY... 3.: Ogy gig a magyarok? Mi is ufok vagyunk, ezt most ugy hogy ténleg Égi fények, és nem éget, hanem pont, JÓL ÉRZEM MAGAM, MINDEN RENDBE VAN, CSAK A ZSEBPÉNZ? -MINEK? LENNE TÖBB, S KI MI A PÉNZ ÉRMÉN? A KIGYÓGYIKA MO, ÉS A FEJ =FEJFA JUK UK? -VAGY IRÁS SIRÁS SIR ÁS? Szóval, ezt meg prószálom álom, alom elem, na a körül metél és? Fita, ez egy SINTETÜKA -ROBOTICA -CZIBORGÁIK? Most az hogy a NEMZÉS AZ ITT EGY NAGY FA FAK? FAKZATOK, VIRÁGOZZATOK, CSAK EL NE HERVADJATOK? Zna van a NEMI NEM MI RUDUK? Tröha ezek hulló hulla csillagok, ami most még fénye van, tüze WULLVA füstije korma és ég, és most azok a MINDEN KORI HORNI HONI URALKODÓK? ADÓ = HALÁL? -nem cifrázom, sem a diKÉJeiket? Fita, itt mese nincs, hogy az ami megkülönBÜZBÜNTETŐK ÉS meg vannak jelÖlve, mint eleve ÖLT _ÖLTEK, na most eddig ezt, nem lehetet gondolni se, mápedig MINDEN EGY EGYMÁST SZERESSÉTEK ÉTEK, LÁSSÉK ATI FÉNYETEK, VAGY CSAK A HULLÓ HULLA CSILLOGÓKÉ, ami most... Fita minden csak a PÖCSÜK,(NEMESEINK???) amin a fityma hellett, KÉK... (SCHILD, SZALAG LÁDD KOKÁRDA DE DÁRDA DRÁGA OI OI OI SÉP TUDZ LENNI HADIPAR?) elfelejtettem, ott hogy hivtam, ládd a GONDOLÁTTUNKBANK EMLÉK, VISSZA KELL TUDNUNK NUK? -FITA A FÉLELEM OLYAN HOGY ITT A NUKIM, MUKIM, TELJESEN MEGDERMESZTI AZ (ROBOT BOTOLVA,NINCSAK CSAK AKIBEN MAGYAR OK FÉNY SZERET ETET VAN, NA A GYERE KÉINK KID, DIKUK?) AGYUNK FOSS...HIDEG RIDEG ÉS DERMESZTETT METSZETT CORONA ORSZAGOD? Na ezt, csak nagyon hosszan trudnék berudalni,ugy, hogy látod? -amit csak ha FÉNY VAGY AKIT A MAGYAR OK FÉNYÜNK LÁDD JÉZUS, VAGY JUH HUKKT HUSUK VAGY? Fita, a még ládd fénye van, akik ITT NAGY HULLÁIK? -ami a fityma hellett, egy kék ládd vulva, azaz át tudják adni a TÜZÜKET!!! -na most minden ami KÉK -VÉRÜH? -most minden ég éget körötte, na ezek az örök HABORUZÓ KRUZZÓAIK AKIK AZ EGEDBE HÁGNAK, AZAZ ÜRÜLNEK? MERT A FÉNYÜK,VÉGÜL IS KI ÉG? KIÉ AZ ÉG? -A FÖL-D, DÖNGGG... Innnn... ezt le kéne tudnom vezetni, de kell vezet Ő, nincsak itt most mi FÉNY GÖMBÖK, BÖK BÜK? -VAGYUNK, és az Ő FÉNYÜK, JAJA SZÉPEK SZEBBEK A NAPNÁL, DE NEM siti piTIMÜNK VALLAGÁNÁL? ... Már ezután ugy élem világom... nincs halál!!! -ADÓ? -do re mi fá szó szó? -nekem neked, neki menjen ne menjek a fekete szemednek szemetek? ...oááá... ... Fita, az irataim, azaz én nem láttam?- fényt, hanem az vagyok, rotyogok-rotyog666...Zez az, hogy te ÖRÖK EGÉSZ VAGY, LÁDD (FAXUHUKKLÁDA SALÁTA BAZSA NAGY A KAPA MARIK KAPÁLTA) A MI FÉNYEKFÉNYÜNK SZEMÜNK FÉNYE MI ATYANKMAMÁNK A MENYÜNKBEN, DE TE IS, OTT VAGY? -VAGY MAJD HA FAGY? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...mott nyalod a fooo... a Képernyőn a hirekbe bebehebe... The Smartest testes Man, Who Ever Livd? -akkor ma is élne? -brohhh... ...fita, mi az hogy szeretet tett, te tetted ezt Király, hol a fogas campó? Fita, olyan hogy rossz nincs, de leetne mnden jó minden nap, Karácsony? csontváz? ...jaja Neumann humann János?
Szerbusz Winterglaces! ...Az egészség s szeretet a legdrágább kincs? Hogy mi köze az éptestben ép (ape) lélek, hogy nem a fiziakaki testünk (robotra -robotok) vagyunk, hanem... Figyeljél, akiben fény van (szeretet etet) azok vonzák egymást, és az hogy szeretet etet, az fény! A felesÉgemen kivül, csak veled ugy, hogy A FÉNYEDBEN valál, és az a mennyek országa, és a villogásaimba körbe körbe...mert az hogy ide azt, ami fény? - ez a test, (agy velő) nem veszi be? ... Ha azt mondom, én mindig vagyok, nem voltam meg leszek neked, ahoz neked is egészségesnek, amenyire lehet, mert azzal tartozom, magamnak, és a szeretet éltet csak, hogy lehetne csinálni gyártani? - azt is? - akkor minden ingyen lenne, nem lenne suly meg teher? -de rénséges az anagi gondok, ami ha te benned szeretet van (fény) azt akikben nincs, most nézz körbe? A szeretetre a fiaim,nem látod nemolyan mint mi? Bele olvastam a régebbi irataidba, és teged csak szeretni lehet, amiről itt szó se lehet, mert nincs, és nem is lehet, csak e -világ végén, van vége, ha nincs világ?-egy szemse? ... Mott hiába mondanék olyanokat, hogy ezt tedd, és azt ne tedd, hogy a fizikAI tested, ami egy bilológiAI robot, és akikben kihült a szeretet, akkor haltak meg! -nem hallnak, csak döglődnek dögölnek? (nincs semmi kábitszar!-mivel te nekem a fénytesvérem vagy, itt végeredményben minden kábitószar, (méreg is méregdrága kezd lenne,az árak az egebe hágtak?- sátán gané? -gané Dom -UK, imádata?) Dna most a fényszüleink velünk vannak, (de nekünk van ÖRÖK SZERETŐ FÉNY SZÜLEINK!!!) ami nekünk szintén velük, vagy itt van a sötétségünk (BÜN ÜK?) nyomorunk oka?) Ez a gyunyánk?- eleve beteg, (csak ideiglenesen vettük fel, hogy egymást éltessük,(Han God?) ugy hogy ugy élünk?-halunk? -hallunk?) és a dög bele esett, (ha egy=mind) de tudod, én ugy szeretlek, már mondtam, mint Fénytestvéreimet (fita, csak a fény? --fényünk lehet?) és az hogy te tudod hogy én utász vagyok? Nekem az, hogy találtál a piszkozataimba,amit...(szerintemcsak akinek szeme ((fénye))van, nem kölcsön kapta?) Ztt előbb azt hiszem? -Vajk, igaz hogy a mocsárba, de lehet találni gyöngyöt, a mocsárba? ...Az egészségedet, ami mindennap egy zeller -sárgarépa -alma, meg zölségek gyümölcsök (a gondolátod ha látod, azaz ismét, talkoztam veled,a te fényedbe, azaz a napodba) majd leirom milyen vitaminokat szedek,és nincs semmi olyan, ládd szeszes italok, egy korty se, se olyan cóla meg a többi mérgek, szénsavas italok se, és alud ki a tehénből a borjut, az hogy kipihened magad, jól érzed magad, és erősnek kell lenned (fita én tudom, hogy ittminden gyilkolkol gyilKos, és a szeretetdet, fényedet akanák ki taposni belőlünk) A fizikaki egészség? -mert akkor könyebben (el lehet hagyni a testet, azaz a temetőt, föld anyagÁt -anyát?-de te is fény madár vagy, csak itt jégalá merültünk? -fényt -szeretet hoztunk, egyetek fényt) men az ufózás, és amit én akarok, találkozunk a levegőbe (plafon)és ez nem hit kérédése, hanem...gondolát szárnyán suhanunk?-nem mindenütt vagyunk? Fita, benned maradt valami emlék, és azért van szinpátia? ...okvetlen a sebet, na azt ugy hogy tiszta iz viz? -friss zöldségek, azaz gondolj arra,hogy van aki oda -vissza szeret!-mindenek előtt felett... Sziabija, találkozunk a levegőbe! -ufo?- ez egy temető? -lenne? - ha lenne?- csak nem nekünk!? Pusziii... ccuuppp...
UFOzzuummm... miEeee... Zöld a kukorica Cszár, kapálatlan maradtál, mégis elmulik a nyár, nyál? 4.: Kávézzuummm... billenjünk tul azon a holt -ponton, hogy halál, és ez most itt de.- apuénk becsengettek! Fitelunga bunga, mi fényanyagból van a mi világunk, ami mi nem parancsolunk senkinek, de nekünk se, hanem ez amit a testünknek hivunk, kis fütyim? - gyeride és jönnek a gyerekek? -gyere kid? -dik? Mott parancsolni, csak a testünk, ami egy biológiAI robot, s ezt csak ha akarom tudni, tudni akarom, viccket a tekem megvakarom? Fita amiket most irok, ezt akik már elhalgatták a robotukat, most..hallom őket,. és kiabálnak meg nevetnek, ami most...próbálkozam, előbb Swédenborgunk s hol a bor, Domrádi Géborunk, hol a bor, bornyu? -pörkölt, hogy egyszerre van minden! Most fita, ez az első pinanyalat, hogy itt is nyalogAtom, hogy csak értinthetem, ládd a vérbalyos nő, megérinti Jézus? -ruháját meg meggyőgyula vagy Kigyo Gyula? Na ma ismét, ha most azoakat a jelzőket, amit fegyverként kén kéne használnak, mint bolondit, na ő ugy ahogy mondom, ő is egy ufo? Fita, azokat monmduk, érdeskés mert akiket meg tudnak ölni, el hallgattatni, azok ládd... ha erkölcstelenek, azaz nincs kapcsolátuk a fényesekkel, azokat el tudják hallgattatni, na bloondit irtam, és nemtudtam meg közeLIteni többet,hogy padlóra akanák (alla aknázni názi?) tenni, na most akik fényesek,csak azt próbálnák, de minden a lámpa, petróleum lámpa, milyen sép a lánga, a véka vagy hordó allá? 5.: Sóval ha te fényes vagy, akor azt azzal azokat keresed (Withleglas, át látszó?) ládd itt most A MAGYAR -MAGYAROKNAK... Fita a hirekben vanna: Astronőmers Worry Abaut Brigh Object in the Night Sky... Na mot nemrég, hogy a BUGÁNK, ebbe a térbe hozzám FÉNY, és könnyen az is, lehet? Fita, most...meglett szippantva az agyvelőm, na most is ellenem lenne, ha lenne? -jajaj mi lenne ha át bilennünk a HOLT -ponton, ami fita, ha te neked akárki parancsol, akkor az a halál! (neked nem lehet HAN GODHUNGOD HANGÁROS CSAK AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS...)Ezt ugy, hogy ez egy fejetlenség, ládd a 1 millcsi fényévre tesóink, itt mindent mindenkit megfejelnek? Szent követei az égnek? -az anal angyaluk LUK UK, lejött hozzÁtok, látjátok? -csak aki timsóz,de meg olaj, a lámpa? Sóval, ez ugy, ládd minél több napfény, annál világosabb lenne? Zez zaz, hogy igaz hogy több szem, többet lát, de meszzebb, és milyen messze a messze mesze, esze? -az fény? Amiket beirtam -villogtam az álmAImat, hogy a KÉT ÓRIÁS SÁRKAN KIGYÓ, és az egyiket az angyaLUK, na ez szó szerint, , hogy az övék, kipurcantották, és marad a másik, ami ugyanaz vala, ládd ami az elsővel, tehát itt valami nagy zürr ür és az ürülékek? Na most ez az egész együtt a platón padLOan vagyunk, amiket szintén próbálgattam, mint a kutya, dög? 6.: Naz maga az álmom, ogy azami a zölt ne öld, lovas, azok akiket nyilasoknak hivtak, de ami most az zÖld öv alatti övezetők? -mondjuk ugy hogy fejetlenek, na ha vak vezeti a világtalant tálent, akkor itt elszabadult a halál hall áll? -halal adó adók -kóda, azaz most... megint kénytelen vagyok, hogy ha olyan ROBOTOT CSINÁLTAK, AMI MOST... NIZZITEK ITT HA NIN BENNE, TESTVÉREM SZERET FÉNYE, ez egy ének is, Ha szeretet (fény, na most JÉZUS = FÉNY, ÉS LEHETELEN, HOGY NEKI NEM ENGEDELMESKEDNÜNK, HISZ MI IS FÉNY VAGYUNK!!! Fita, nagyon jó együvé tudnunk jönni, mert monduk, amiket a Mi is ufok vagyuink? -ba baba bubu, hogy ez a ROBOT TOK, TOKO? NEM LEHET, TEHÁT HA VALAKIK...na most apuék becsngettek, mert nincs LEBUGYI BE DÁKÓ AIDÁK?-AKKOR EZEN MEG KELL TANULNUNK, TÖKIG TÖKÉLETESEN URALKODNI?-de akkor minek? (mikor fog találkozni a romolhatalan a rom romba tökölőkkel és mo mora dögölőkkel?) Fita, én sem tudom gondolni hogy El hagyta már szülő gerekét, soha sem soha sem soha!!! Zna itt az hogy... mi az hogy nacionalimus? USA, na hallom hüe vagy, ami most az mo a zöld ingesek vagy ló? Fita, ezt megint, mert minden MAGÁTÓL TULL? TUL AZ SZERSZÁM, DE SZÁM, HA BEVAN CIBZÁROZVA? Innnnn..fita, irtam jogy ha egy harmadik, akkor azok benyillalnak abba a zárt körbe, ami eleve meg baxva? Jaja a kis Rbr Kennedy... mint harmadik parti, de azon amit álmodtam, semmi nem változtathat? Mellesleg, van egy olyan esélyünk, hogy Leesett a pap az ágyról twist...Nincsak, ha át tudtunk lépni billeni, ha kell hozzá, akkor itt is ...voltam, jöttem láttam, és bár ne láttam volna, ami ha van szemed, önkéntelenül pislog? -igaz csal is? ...Zna pont menn a Mumiás filmek, The Mummy s a Mumy Rewturne (1999) Brebdab Fraser Arnold Vosloo Rachel Weisz, sz? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Zöld a kukorica Cszár, kapálatlan maradtál, mégis elmulik a nyár, nyál? 1.: 10/2. A KÉP? Isten nyilAI, vagy nyálAIk nyájaik? Ime az evolusczioNUK? Ami van, ez itt? -minden (csak a szaruk adutt, (PÉNZ IMÁDAT?) AIDA? -dákok dákók, ÖN IMÁDÓK ADÓ = HALÁL S ÖNGYALÁZÓK, ÖN DICSÉRET -IMÁDAT = GYALÁZAT? Mott az Égig érő létrÁRjuk,(ÁRUK) itt jogy miNek van támBasztva, ÁLDOZÓK ÉS ÁLDOZATAIK? Zitt kell egy gizs LITániAI? -ogy ha csak egy olyan hogy beadás -adót megengedünk, s itt mindenkinek kell legyen szeme látáÁSra,(szemem bensőmet bensődet is méllán át át át...járja) kivétel nélkül, mert ha egy patkányt (akkor is ha az Ő _ŐK mi ki MOéké ké?) meg vakiTanak mindet megmarja, mind kidöglik megdöglik.(ez ma is a legjobb patkány irtó vagy irtó patkány Moszar? -ládd az ÁLDOZATUK, AMI MI A KRULL KRUCIZFIX OK UK) Na én rögtön, hogy ezt a zubboNUKat felvettem, fiteljal kiknek van a legnagyobb NUKi pu UK? Zna a Mi is ufok vagyunk! -ba baba bubu, leirtam, hogy a MG -tekóból, át kellett menjek a gimibe, mert ott volt az iskola osztály főnökőm, ( féltettek, ugy apuék is, meg megölik, ami ami bennem, ((belembe?)) azt nem lehet!!! MOM SZÜLEIM SZERET???) de előbb őt rugták ki, majd engem, és az egész KGST (Warsow pak pac pac pac) un.- országokból, ami olyan fogalom hogy ország és népek, örökre törölve lett, mikor a FEUDALI ALIA (BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, NA A SZAGA SZAGOD?) LISTÁK (NEVETEK A BbLILA SÁRA SÁRLÁSA LÁSSA?) URI RIHA RÜHE ALMA, ÁLMA ÁLL? -MINT KRATIBA A CÖVEK? BEKÖVETKEZETT? -A KÖVEK MEG SZÓLLALTAK? KÖ KÖVÖN NEM MARADHAT HAT HAT HACCACA...GOLDI MAMA MALLACCA CINYA CINYA CCC... RÖFF? 2.: Na nemcsak apumék, hanem a MAGYAR OK, AZOK ÉGI TURULL RULL TURUL MADARAK VAGYUNK! (FITA, AZ AMIT MA UFO? -AZ OK!!!-MAGYAR MADARAK -KARA AZ IGAZI MAGYAR FA, FAK?- OK)Én egyszer bitta, meghaltam,na most APUÉK, OLYAN HOGY VÉGE, MEG HALÁL A MAGYAR -MAGYAR -OK, NINCS! -miért nem ugy beszélsz, amAIhez miért nem ugy gondolkódolsz? -hánykódol, rókádol rókázol, a falat? Zitt már elkezdtük, hogy hogy essünk át, a ló másik oldala, na itt csak az van, azaz a HOLT PONTUNKON (TUN?) KONOKUL, RIDIKÜL? -jaja a Riddick filmek? Hogy az álmom, ezt ha ugy, hogy ahogy láttam, na itt jönne be, hogy apuék, ugy beszéltek mint itt c.isvánunk, ami azzal, ládd a MAGYAR OK AZ TELJES ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉG ÉG, ÉS CSAK AZZAL, NA MOST... én rögtön, hogy miért nem öltek meg, azaz a testem a testük früstök? (Robbinzó Kruzzó szigeteik?) Fita, a testünk EGY ROBOT KACÉR KACAT WACCAK VACCOG HA LENE FOGA, ICCA-ICCÁKUK KUKT? NA MEG FICA, FICÁNGOL? RECE FICE BUM BUM BUMM...KÉSZ A KIS JAKABB? -PULYA? (SZEDŐ) Zitt az, ami a Matrix filmbe, és mit tuthat ol? - láthatol? - a ROBOT BOTUK? BUTIK, BITA, AZAZ MI KI MO BOTA TE BUTA? Fiteljal, aPUénk, (lőttek?) a testednek tökéletese, a töködnek meg szára, SárAInak, engedel? -meskednie kell!!! -ha még se, meskárold ki magad? (cölöbisiti? -ládd siti pit, de tökélesen ki kell tudnuk, kapicsapizázni??? -azaz csak az ÖRÖK ZÁRTPÁROK, PÁROSODHAT 666... NÁNAK, DE HA ITT MINDEN CSAK SÁR,SÁRUK ÁRUK? SÁTÁNA, GANÉ DOMBUK BUKRÁ ÁRA, KÁRA? KLÁRA KLOÁKKÁJA KAJA? S SÁRA ÁRA?, FITA MERT POTON AZ ELLEN KECCKE, AMI IN TELEM ((TELE LETT A TEKEM?)) DZSUBILYY?) ATOMTÉL LENNE?) 3.: NŐcsak csök ölök, ÉS ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK AZ ÖRÖK ÉGI -ÁGI PÁROK, NINCSAK TrEGNAPNOPRA AZ ÉGI ÉGIG ÉRŐ FA, NA MOST A KIGYÓÓGYIK GYIK A MO ARANYHAJ HAJ HAJ HAJ... ELSZÁRADT, ÉS ÜSZKÖS FEKETE ÉS ANNAK A FEKETE KOROM PORA ÜSZKÖS PORA, LÁDD EZEK ARANYPOR ARANYWARROSAIK, ÉS ARANYPOR A LÉG KÖR, HOPP EGY LÉGY,ÉSZNÉL VAGY? Most a fiaim kajabálnak, tegnap 140 dollcsit tankoltak, a serviécék szar, megiht vissza kell vigya a munkakocsit, és hetekig tart, na az uj sebváltót kivették, és rakta bele egy olyan 1970 ven naylod a sggem?) - na most 7 dollcsi egy galon benzó? Okvetlen, zsidó vagy nem zsidó JÓS TOJÓSKÁK jóska tojóska hányat tojtá az ólba,teljesen beőrültek, ládd ITT VAN A MESIAYY MESÉS NÉPE, ÉS CSAK TELJES...Zitt amit akartam, hogy csak EGY SEGGÜ ÜK? KÉZ, IRÓKÉZ, LÁDD VISSZA A BbLIAL LÁBA KÖZÉ NYOMOK,NINCS MERT AMIT MONDOK, HOGY AZ AZ AMIT ARANY FAK, KISZÁRADT? ÉS CSAK ARANY POR, AZ FÉM POR UK, ÉS FÜSTE RESZELÉKAI TÉNLEG, amiket irtam vaktába a Mi is ufok vagyunk! -ba baba bubuJuHuuk bubu? tRóha vissza...na az az ÓRIÁS KIGYÓ, SÁRKAN SÁTÁN KIGYÓÓGYIK UK, MI KO MO GYIK A MO JUK UK? YUKA LÁTHATÓ KEZDENE DE NEEE... Fita KIGYÓ -MÉRGESKIGYÓ FÉSZKAIK KAINUKUK? HULLNAK A FÁRÓL? FÁRARÓKAIK FARA, KI LÁTSZIK? 3a a aaa...Géza GÉsAIlánuk, GEstamen tumor? Zna a FEUDALIZARDMUSA...USA potn egy olyan ország volna, mnt a NÉHA ÉN OLLAN LÉHA, HAZA MENEK HAZA... DE HÁZA S NÉPE PEPE? Amt itt hogy ISTEN ORSZAGA, CORONA ORSZAGOD, SZAGALOD? Zna ha most...fita, monduk a BbLila lába közzé nyomok, nem többet Betty? -vas a crézi nighte? Most ma reggelre, ÉN MIDIG ÉBER? - AZ ÁLMOMBA IS ÉBer VAGY HÉPÉBER GRASSHAPPER? - BRRR...VAGYOK? Zitt még nem jött ki a lépes méz, a kis FÉNYTESVÉREMENEK...(Whiteglas) de irok SIROK, s addig is, SZERETLEK, MÁST NEM TUDOK ADNI! -NA MOST HOGY A AIDÁD ELVESZIK, ELŐBB AZ ESZED, TEHÁT AZONNAL, GYÓGYIÁÁÁ... MEG A ROBOTOD, VAGY BAXHATOD BAXATOD? Na fita, ITT az amit levezettem volna? -smirna! -volna! -széditeszt, szédületes, mert AKI NEM ÖRÖK EGÉSZ, EGÉSZSÉGGES, AZ ITT IS EGÉSZSEGGES, VAN ÖRÖK ELŐ PÁROD, VAGY CSAK XUKU XUKU JÉRCE PAC PAC PAC...A CSIRKÉT ÉS CSIRKÉD MEGESZIK, a Rddick filmek, meg az Praditor vs. Alien s Alien vs. Praditor Rekviem REKLÁM? -FILMEK stbbb...tbccc... ... na mi magyarok, ládd mi nem kiugrunk az ablakoKUN?-NUK? -IMÁDNUK? ---fita, itt a magyarok M- EMléka, hajlékAI, is el el el... AZ EMLÉKÜNK KÜNK? KŐ KÖVÖN MARADHAT 666...FENEKÜNK SE PATT? KÖRPATKŐ? -SAKK -MATT -PATT? De itt az hogy názi, nojzi? - nőzi? -nézi, a lukÁt? - ki luka pu? -apu a pu? Innnn... ime ami. ládd nem hogy nemzxetek teljes? -önnőllósága, hanem az egyenek csak egy ének lehet! -ének ének, vagy Jere mi ás? -fita az beadásta adót pénz imádat, kell meg sdzüntetnünk, de ahozl ZÖLD LOVASOK LOVÁSZOK ÁSZOK JÁSZOK, KELLENE NEEE...Fitlejal, ha az megpiszkáod, vallaguk vége farkuk ég-e, és azért törÖlnek? ...oááá... ...Difita, a gyerek most... atomcsapásokat mérnek A GO GO GO... LÁNUKBA, ami csak ugy, aha, én is itt (siTiM piTiM na meg te te te ti ti tá-dá?) vagyok, na most én az a a zzz...amit lerirtam, hogy MI ÉGIEK MEG ÉGIEINK, FELETTÜNK, HA FÉNYÜNKET FEL ETTÜK, FÉNNYEL TELE STAR? -SZARUK?- LE ADTUK, ROBOT BOTUK (LŐÁTHATÓ?) TE BUTA? DEBUTA? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita csak akik kaka, most fsss...most nyalod a fsss...
UFOzzuummm... miEeee... Megláthatnénk, minden ember, mi a kötelessége, hol a határ -ára? -fényár magyar madár tünk fel már a magyarÉg övén? -süss fel nap... 4.: Kávézzuummm... itt mese nincs, mindenen át tudunk látni is, meg érezni, (szaraszag ibolla) és most amit figyelek, és itt olyan valami van, hogy amit emlitettem, hogy mi fények vagyunk, de most ez minden, az első pillanat, egy biológia robot létesitmén, amit anyagi vilgának? -hivunk, mnden porcikaja -gondollátta, azért mert ha teljesen elszakadt a fényÉnétől, na csak a robotaIKnak tudna parancsolni. Ha akárki az angyalAIkkal, fita, ha most akarnuk érteni, zitt, mikor azt hogy fény ufok vagyunk, apuénk becsengőztek, jaja angyalod? Zitt amit már egy párszor piszkáltam, hogy az anyagban is fény van, ami ténleg nemhogy a gondoláttAInknak, hanem azonnal (minden egyszerre!!!) van! -ez ugy villogtam, hogy minden kéznél van! Fiteljunk, junkik? -a felesÉgem junkinak hiv, ami itt dzsankos, zna itt amiket kidobálnak, sokozor, ládd vannak szerszámok,meg deszkák, amiket megtartok, amit csak egg gizs részen, az én részemen, felhamoztam, hogy a drágaság miatt, na meg pénzből sose elég, elég? -értem, el ég? -de még mennyire, most ténleg lángoida? Lángol AIda? (volt egy film Langooida ami minden eltünt, mindenetül? Fita, most a FÉNY HONAINKBA is, CSAK GONDOL LÁTTJUK EGYMÁST, amit a kis felesÉgem,(fita örök látogatás és kóstlgatás, és ennél finomabb nins, és van, ez lenne?-eleve a fen megette és meg ette) GONOLÁTBANK MINDIG EGYEK EGYBE-ÖRÖK EGYÜTT GYIÁÁÁ... VAS A LÓ? VAGYUNK? EMLÉKÜNKBEN KÜNKBE VAGY ÜNK? ITT FÉNY SZÜLEINK ÉS FÉNY TESTVÉREINK, most ami itt gyerekéink? Itt lenne hogy akiket megkötsz, de ezt itt ogy értelmezik a ROBOT ALAKULATROK? 5.: Amit láttatni akarnék, azaz a FÉNY -IGAZSÁGA, Fita, JessHusUK? - ut -élet -igazság? Olyan hogy arobotokkal beszélni, lehet? A robotoknaK tok, toko? -azaz képtelenek gondol látni! Mott ezt, az hogy velem a kigyó fajtájuka se beszélhetnek, amit leritam, hogy A NAGY DROGG KÁRTRESSEK, fita, itt rögtön, 2 éves vagyok, és jöttek a ponyvás katonai (ford) kocsik, és mindenünket el vittek, kipucolták a bibsi házát, ami nagyon jó móduak lettünk volna, na utánna is telejsen le kopasztottak pac pac pac... bennünket, tehát ezek, azt hinnük emberek d nem emberek, sőtt...Na ha az emberek, nem tudunk ugy összejönni, hogy többet ésszel mint erővel, azaz itt az hogy JANUK8:51! -azaz ha van egy PARANCSALÓ PARANCSALÓ? -akkor csak porccikáik, PÁLciKÁik vagytok,(cisscurvAIk nagy?) ha te nem mered a szemed, tudomásul venni, és az hogy igaztataLawn-loanság, az ha rögtön, nem figyelmezteted az illatót, akkor te is a szakadAIkba zzuuppzzz... jaja magával ránt, ming elég egy fecske,aki kifecsegi, ott egy fészek, apád részeg? Zitt mott az, hogy hogy...nincsak ezek azzal a JÉZUS =FÉNY, SE EMBERT, EZEK SOSE LÁTTAK, ÉS HOGY MILYEN SÖTÉT A SÖTÉT? 6.: Amcsiba, rögtön vettünk egy házat, nagy telekkel, és ott...CONDOMUMAIKAT, azaz felvásárolták az egész utca negyedet, vagy breszáltál, és mi beszáltunk, de nem vettek be, mert olyan irigyek lettek, ami itt minden az? -irigykedés, mert most jüttünk, és életük végéig havi 5 000 dollcsi? Na kifizettek, most ... ezt a házat azért vettük, mert nagy nagy mühely van, és hungarista összejövetelek, na MFTK? -s most megvan, és ránk szállt, ez Clintonék alatt, egy MA IS AMI DROG (KÁBITÓSZAR) KARTEREK? Közbe kaptunk, a MFTK, szerbiAI magyarok valának, egy két -szárnyu 10 emeletes APARMENTET bérházat, ami minden papirom eltünk, itt is otthon is, és közbe, a KARTARESEK minden nap pereltek, ami mindenre az ügyévédnek kellett válaszolni, a legkevesebb egy válasz 800 dolcsi,(a perek 3.1/2 millió) ami addig tartott, ládd én 7éves tribullácion...na nem ma se a pipátul? A Mi ufonkba, RLÉSZLETESEBBEN leritam, és itt...na pénzügyileg -anyagalik ma se egy zabb szem se, se ki se be? -zsebe, zseBÜNk? Na most, itt nem látható ellenseggekel, ami itt MOST MI, igen igen akik ha nem bánt senkit hadd el hadd? Fita, én nem láttam ufót,(az vagyok,meg bitta te is, amit csk te tudhatsz meg, ládd ha ez érdekel kel?) Fita mikor 2021 Jan6. - a FEHÉR HÁZ süpped, akkor félig, és AZOK sufosok? Itt most is, a magyarOK, ha valamit el lehet süllyesztni, had supp...Fita, itt nem a házat, hanem a hazát, mentsd meg a hazát, Hazádnak rendületlenül, légy hive Ó magyar? UJ? -de csak nagylábuj buja? Értjuk, add kölcsön... Innnnn... Fita, az a fa, na az aranyhaj, megette, na meg a fene? ...oááá... ... van egy uj fiilm, ahol a gyerek, vissza jön az időből, és találkozik magával, ami itt...fita, mi nem a testünk, azaz a robotuk? -nincsak azok a Judások, és juhászUK? -nagy bottal, ládd mi ki MO, bota tebuta, annál van nagobb? ... The Flas Flas trevel back to time... Ezra Miller Michael Keáton (2023)
UFOzzuummm... miEeee... Megláthatnénk, minden ember, mi a kötelessége, hol a határ -ára? -fényár magyar madár tünk fel már a magyarÉg övén? -süss fel nap... 1.: 10/1. A KÉP? -az hogy sötét van, zitt a BbLila lába közzé nyomok se láthatók többet, nagyon nagyon nnn... Zez zaz, hogy GOD DOG DÖGADÓK GAZ... a szószaros értelméhben, gaz -Dagadnak s a gázadók, ládd a gazdagok dögök dögadóAIk gaz gáz? -egymást gázolni NUKizni? (neked van, számitó géped, képed?) na olyan koromba vagyunk, korok? Zitt Pitu bátám, (egy éveskorában elhagyta a porhüveléyt, mert az az övéménk, miÉNkövé? -az övünk felett?- rá lesztek kénszerülve, hogy gondolkozzatok,ami lehetetLEN S MOMDUK LEEND, DE TALLPRA MADÁR? - HANG ADÓ HAN GOD? Zitt az hod, pici gyerek Korom? Fita, apumat, a falhoz állitják a minden csak GANÉ LYUK UK ÁVH? -nincsakl kigyüttem, mert megöltek volna, és itt is, rögtön ládd havonta 5 000 dolcsi, de akkor is jogy ezekirigyek, nem hanem itt ezek magnes terekek, törtek csürtek betürtek -betörnek... ezt meg midnem hogy mindnnek van egy MAGNES LAPOS HÁTTERE, NA MOST AKIK LAPOS FÖLD, AZ AZ!!! -ENNEK A MAGNES PLATÓJAI? -Zitta az aki csak ugy. hogy tudna na na na... FITA EZ AZ EGÉSZ AMIT EZEK UNIVERZIDUZÁLNAK, egy robotok klotty -klotyóiAIk kakik, na most eddig volt olyan szinezete sin, fita BÜNÖLDE AZOK A BÖNDŐS BÜNŐS-ŐK BUNYÓS ANÓS ANALUL ADÓSAI, TEREMTETTEK TÉGED, ami nincsak? Féljed férhed FÉRGED? A FENEKETEK BIZSEREG? - imádjata jatata jatata AITATA ŐT, MI AZ, MI AZ AITATA FAXA. KŐ? VASBETON TUNUK ÖTVÖZETEIK? Zitt pattogatott szitán tüzön pattogatott kukorica, jaja Kukor Ica, hogy a szarnak vázat adjon, fsss...Van EGY ÉGIG érő fa, és azt benőtte a tetejéig az ARANYKA! KAKA? Fiteljunk UK KUKUKUKK...Zitt az hogy PUQ, PU1? (CSAK AZ LEEHET?) PU2, PU! A Mi is ufok vagyunk! -ba, ami történik, az az hogy JÁNUK8:44!!! AITATANUK? -SATANUK? SZARTAN NUK? Fitelejunk JUKUK? JUHUK HUKKT? -AZ AKLUKUKBA KUKTA, NA MEG A SZELIDITETTE BAROM MARHA ÁLLAT ÁLLOMÁNUK NUKIAIK MUKIA? S VÉRRENZŐ PÓRÁZON BESTIA GÖDJEIK HORRR...NINCSAK AZ AZ A KURVA, AMI MINDENKI HA VOLT LENNE SZEME KIKURVA, PORNO NO NO NŐ...Helle Combat hell nagy állpmás... ÁLOM? 2.: Elobb elől Achilla hullájuk, hulla hulla hopp...a csipeje kificamdott, láss Jakő kő, apu kasza, kő? - mjost a neved...fita, az iratUKról... NEM NEM MONDOM KI, hanem MOho? MO MO MO... fiteljad a gaz dog god dögadó dagadóikat, (fita nem veszi ész, a 8+ billo pondrjuk, előbb millimos -billimos -trilli kiborult a bili?.jójó demindenk van szeme, világa?)- azaz most... Vicca hogy van egy olyan, ládd van a mostani magyar határ? -árok? Zitt vicca, csak ugytudtam bejönni, na TÉNLEG CSAK ÖRÖK ÉL LÉTE VAN A MAGYAR -MAGYAR OK GYEREKÉINK KID, AZAZ AZ Ő DIKUK? Zna az ugy 1947 -miután 48? Derbő? -de volt egy kis szünet, tisztás, ami most mi az ARANYKÁIKÉJAIKAT? (juhus de csak az aranygypjas a KIRÁLY JUH HUK UK? KÖVESSÉTEK???) Fit Ellah, APJA ELAY LAYAI (LÉVAY)megellett? Annira gyerekes (ca$$ ke$$$... $$$... 00 $$$... ) áz álmAIm, hogy én csak sirni, RINNI IRNI inri ria dalom, meg most korom, fita olyan korom? -sötét lett, mint soha napján vásáránap, jött meg a folyásom, bedagadt... fita, itt csak most dügadó ami gazDagadó... na fita, az csak az ARANKA HAJJAL, ARAN BORNUK, ARAN BIKA CSÖKE AMI ELŐBB 7 SOVÁN, ÉS MEGESZI A HÉT KÖVÉRET rett retteghetek? - csak aptkán sind rom romba tökölők, mor mora dögölők, AZT EZ MENNE MEN E? MENÜÜK? MIG MINDEN ARANY HAJ HAJJ HAJJ...NE HALLJ TÓT, NE LÁSS MAGYAR? EGY SZEMSE TÖBBET? Zna most... AZ HOGY EGY FÜL SE, EGY SZEMSE TÖBBET, MOST AZ MEGTÖRTÉNT!!! Ezt ugy, hogy 2023 - 8 -21. - az órám, ami digita elektromos ellemmel,és csak ép, beleraktam az ellemet, vasárnao éjelre 12 -10 megált, na most nem bántom, kivettem belőle az elemeket, ne rohadjon, és annak amit A JÁNUK8:44! AITAIRATATÁJUK NA MEG A JUHUK, BE BE BEEE...BÉGETTEK, MÁR MEG KELLETT VOLNA TÖRTÉNY TENNI TETTNI ENNI, A TÖRTÉNETETÜIKNEK VÉGE? Fita, azok a HALÁLT HOZ ÉS ADÓ BOGARAIK? (fita, a mikró -makró, nano de tató -baxtatóIAIK gig mig mi ki MOrIzsákok? -kilóg a lu lába, ufo?) 3.: Ezt többzör, hogy van egy ut felfele, (ahol a Duna balra az jobbra, mig a Dunán innen, most egy SÁV takarja amit alföld?)- na meg csak egy zsákut kut (azok a hádeszbe -hodász lerájók?) az qjuh ut, fitaluniga a juhAIk nélkül, na azokba a BOGUK? -(kerge birkAIk bónusUk kajáljuk)? -azok boldogok, ami itt te hjova gondol od, gondo lát lát od? -gond öl???-Azaz csak HA VAN (FÉNYED ED-ÖD EDD) KÉPED? -GÉPED? -fita ez eleve egy sintetüka -artifaka -robotika kaka, és a CziborGÁIk, na ahoz hogy eleve létre látra? LÁTRA DE LATRUK LÉTRÁJA? LÁTHATNUK? -vedük ugg, megtörtént a JOS -SIVA LÁSSUK? ÉS MOST EGY TELJESEN SIN SINEN ATOM TÉL VALA, és azt, most MINDENKI AKI KAKIJUKBA PÖCZE GÖDERIKBE LUBICKOLA? -VÉGÜL IS EGY URALKODÓ KIRÁLY IVADÁKA (A KLOTYO JUK UK CONUK? -ZÉRTEM, EGYNUK?) AKARNA LENNI, NEM PONDRÓK A FO$$UHUKBA XUHUK? -KÉNKÖVES PÖCZE GÖD DÖG DOG GOD DÖRRR...ha meg mukkansz... elvtársak, na gigg azok ma is, nem a zsömle... dörrr... eltüntél a pöcze-gödrükben örökre? (nem sitim pitid?)Naz ami történt, most az ami minden ami ARANYHAJAZOTT, most az ládd azaranyhaj, ami befutotta a fát, ez az, mikor a vége az utnak, egy Y ketté válik, na most balrra, ez lehet egy ténleg másik olyan bolygójuk UK? - ami itt ez az egÉsz? - amit ÜR ÜRÜLÉKEK, ez egy ERE DETTI... EZ AZ HOGY LÁZADÁS TÖRTÉNIK, és a lázadók LÁZ ADÓK, fita, azok a HÜLLŐ KÜLLŐ FAJTÁIK? Na most... ezt csak a biológiAI allAIk pukkal, ami most... a fa jobb égi ágaira, (fita olyan nincs, csak az ő ők fa fakuk faxyhukk nemesek nem mi? -mi ki MO, sloMO?) - a mi madrAInk fészket raktak! -meghoztm tambura nekünk, a tavaszt, szevasz VERŐFÉNY? Innnn... mi a Nap gyerekkéink kid? -dik? -vagyunk, csak az EGÉSZ VILÁG MINDENSÉGÜKN ELEVE LEHET VAN? -AZ OTT ÖRÖK OTT -HONUNK (HOL? HOLE LEND LEEND) VAGY NUK? -ELEVE EL BAXTUK? BAXUNK? MI KI MO? MO MO MO... ...oááá... ---érdeskés, mert én találkoztam azzal a brigadér tündéreinkkel, (azért vették le a a aaa...mert el kezdtem tündér nem denevér, de bennünk DeBellah? -vanna a kutyavér?) akik nyélbevágták Derbőt? (fita amit velünk, velőnk, meg tudnak tenni etetni, minDenmkivel?) Na most, vissza mentem, hogy megkeresem őket, a régi BewerlyHill, és no namber? -ugynaz az délamcsi magyar család (ők is magyarok, és ök is örök élnek, s olyan erős lecsőt ettünk, most az első falattól, el állt, le állt a lélregzetem, akkor leirtam) s nincs nyoma se? -emlékük kük? ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee...Kigyóbigyó vackaik, vacckolás láss? -UK? -kulás kula hulla, alakulás alakitás vakitás áss, Mo mo mo mo... bota, azt botolja kit szeret, ki szeret botolni?- robotolni? -robottojást tojni, többet csak görbe, Görbe Gábre a biró, ( a troNUKon KAINUK Kigyó Gyula) sarlik szék alatt... görbe bögre sárga bögre... tele? 4.: Kávézzuummm.... a fügefával van valami, ami tegnap estére leszedtem az összes érett fü gét ét?- s ma reggel, egymásután nagy alma nagyságuk lettek, egymásután és pattogtak ki, ugy hogy na ez lesz a reggeli ebéd, olyan dél körül, és most egymásután, s afiamnak bevittem egy öllel, nem birom megenni, s mi , mi van azzal a fögefa adj fügét, talán nincs is köze, nemadok, akkor legyél átkozott, ami ilyet, egy ember? -nem hiszem, na nem is tudok, de ezt aki teremtette az eget földet, GOD GIVER OF DEAT, DE AD? A másik, ha valaki azt monja, hogy Jézus nem coffolt abárdölt puhintott mnt soha semmi de senki? - juhus, átkozott legyen, ez megint int, itt valami alap vető, ami János8:51? -és ez most az, ha valaki hallja a hangom, nem lát halált? -nem nem neee...na ezt én, akik egy az egyben a FÉNNÜNKFÉNYE MENNYBÓL A FÉNY, (VAN NEM MENNY MÁS?) ITT BESZÉD? HA NEM BÁNT SENKIT, NA EZ A MAGYAR ÉS MAGYAR OK, HAD BESZÉLJEN, NA MOST HA TE HALLOD, ÉS ÉRTENI AKARAD, AKKOR JÉZUS =FÉNY BESZÉL, NA MEG MIÉRT OLYAN ISMERŐS? Nézzük, amit mára, azzal hogy emlitettem a Pilvax (kávé ház, kávézzuummm...) samit akarnék hogy meg lássunk, az hogy EZ EGY ROBOT LÉTESITMENÜÜK, (POJTOSAN AZ MINT A UTÓPINA TRANXFORMEREK MEREDEK? .UTOPSZTIKUS FILMEK AZ NAGYOBB ERŐSEBB FEL FALJA A KITTYEB EBEK?-VAGY KIGYÓ KIGYÓT NYEL?) amit most... zitt nekünk nincs semmink, de keresni valónk? Ime ami mami mumiAIk? A robotok sorsát, igen igen kávéhazAIikbank danggg... döntik el, akik a KOHOK? KOHOLAW MO MO MO...LUK UK, A NÉGY LOVUK? FITA, ÁRE MEG ADÓK, ADÓ HALÁL A DOM BOOK DAMUK? -EGY MUK MUKI UK? NUKI PUCK? MI KI MO? -SE? Rabuk legyünk, vagy szabadok, amit most ugy, hogy csak azok láthatNUK meg, akiknek még van fényünk, (ha 1 =mind minds) ami vegyük ugy, hogy itt olyan, hogy a fénykapcsolát át,megszünt, és az is meg van irva,és hogy nem beszélnek hozzánk?- többet? -Ez apum, ha leveszed a szemed az Égról, rögtön süpped a hajód? -hajja haja hajja ...az égnek áll? 5.: Ha vak vezeti a világtalant, ez az meg ugy, hogy ez minden csak külsőség (seggek meg segges várlak, a hatosnál, ha tosznál) Mott ugy, hogy pontosan lehallgattam, a KOHÓKÁKAIKAT, ha azt mondom kohánok, hányok számok, most ha a zsidóAIkra értik, vagy magUKra, akkor itt nincs olyan, hogy megbánthatlak, mert János8:51! -azaz aki hall, az nemrobot és robot botuk, és itt csak robot UK?-botol lássa, batol? -beattle? Zna most, az ami a testem, ami egy teljesen egészében ében fekete, biológiAI robot? -jaja bot, azaz bugyli bicska, böcsben pösten, (Buzsiba) bot a párja? Amiról itt egyáltalán nemtudhatunk semmit, hogy itt ténleg a föld pora sarából van minden, ami most? Hadd el hadd hogy hogyan tudom, azt hogy itt minden csak sárból -porból és ami az, itt minden az! -igen,minden ami kő, és ha ti elhallgattok, megszólalnak a kövek, azaz minden itt olyan el kép? -csak az! -jelkép? Mot ugy, hogy ez a kis sár szarember, szaró galambos, most akik itt a TULAJ? -AZAZ AZOK A AJJASOK, és itt ugy nézne ki, hogy azok is AIDEA? Fita, ami van, hogy csak emberek szólhatnak hozzám, és én ide ugy jöttem lebe, Zitt amiket lesirtam ami, Ne sirrason engem senki, jól vagyok tanitva, azaz itt akik magyar ok JÉUS =FÉNY testvéreim mmm...FÉNY TESTVÉREM? -ODA VISSZA? Ezt te tudod, mégis nem tudom, ki mondani? -értem, FÉNY! 6.: Tróha itt az hogy van FÉNY ANYAG? FÉNY ANYA, AZ ITT ...Van az iratukba, hogy ezek sem Istent FÉNY ATYÁNK, VAGY KIRÁLYUK LUK UK? - se embert nem ismernek, na most kedves Lui Elizondó, de a fénytestvérem, (magyar ok) mert fen fen fen ...ahol már a fagy baltája se villog,na van a koháNUK kohány a NUK?- kis... Ne félj tehát kis csiny sereg, itt van az hogy örökké örvendenek a győztes seregek, meg a Királyi popság és szent nemzetségek Corona orszaga GOD DOG DÖG SZAGOD, ami itt inkább, a BÜN ÖLDI ZSEBESEK, na mott ha nekünk van zsebünk, mi nem zsebelünk? A TUDATLANSÁG UNK, UK NUK FUCK? Sóval itt mindig gondolok rÁtok, ami csak ÁT OK VAN CSAK VANCSA, A NAGY CSECSÜ, NA MEG A NAGY PCSÜ? Fita, Csicsáky Jencink, aki az anyagból sárból szarból bull? -fita a pénz az a szartan, azaz Sátán SARLATÁN az szarUK? -elfogadod?---zez az, hogy most...fita, NEM BESZÉLNEK VELEM, DE MOST NEM BESZÉL HOZZÁNK TÖBBET, AMI ITT A MAGOD, MA GOD, VAGY LEMÁSOLTÁK, VAGY MONMDUK, zitt én teljesen vak és tudatlan vagyok? -de vakabb nálunk, és ami van, AKAROM TUDNI AKAROM TUDNI AKAROM...A KAROM MEG A KARÓM TÖVE, VISZKET A TEKEM MEG VAKARHATOM, fita az reflex, ami minden AGY VELŐM NÉLKÜL? Zna csak UGY OGY...fita itt van FÉNY? -AZ ÉJSZAGÁBA, hol a bili? Nincsak, akik őket de az Ég és föld teremtője, is lefizette az árt, kinek? -mi? -mi ki MO? Innnn... Nem trudom, mon dom, hogy itt ez egy... magára haragitott robot botolás, és hogy láss? Itt csak szimat, szimula kula, sakk MATT patt? Fita, itt vagyunk, és most ismét..csak meg viláGODsodás... ha nem el mulás, minta sose lettem mit ettem? -sárt, volna? -smirna! -volna! -széditeszt? JANUK8:51? GONDOL LÁT ÁT?- LÁSS! -VAGY VAN LENTEBB,MÉLYEBB...BOSSSZUS -SZOPRÁNUK (MÉREG DRÁGÁM?- AZ ÉLET, OI OI OI...SZÉP TUD LENNI?) HAN GOD?- HALLOD? halot, tecchalot... teszed magad, Toszka MOtoszka? ...oááá...
szia most ráérek kicsit,- ez a szeptember honap rettenetes volt nekem mindenki utált, depresszios lettem a hirdetés után, és nem volt semmi pénzem se én irigyellek, mert te már leélted ezt a borzalmat, és mész a mennybe valoszinü tudod h miért?? mert mindenki szerzetesnek számit, aki látta a fényt ez olyan hogy mások nem látják pedig komolyan gyakorolja a vallást, de ezek is szerzetesnek számitanak meg olyan hogy egész végig mindenki jol csinálja, emiatt sok boldogsága van, és mégsem látja a fényt
a doktrinák szerint ez is a mennybe jut, de a szerzetes magasabb mennyországba kerül, aminek mindig jellemzöje hogy több ideig is tart na mind1 a fény nem hozhato elö és teljesen máshogy gondolkozunk benne ugynevezett más agyhullámokkal, mármint fizikailag... na szoval a doktrinák szerint, a szerzeteseken véghezvitt karmikus cselekedetek sokszorosan hatnak vissza tudod én nagyon legyengültem, és tudom hogy utálsz, ezért csak az eredményt mondhatom el (szeliden) a "sajátom" törvényei szerint te diadalmaskodtál a legutolsoban, a győztesnek pedig nem kell csinálnia semmit, nincsen tartozása, és kikapcsolnak a tulélési ösztönei is, megnyugszik ugy is győztél hogy idős vagy és tulélted ezt a borzalmat, a fény hiánya pedig nagy teher.... amugy én nagyon sokat tévedtem, és emiatt sok karmát hoztam létre és megerösitett modon hirdettem, igy ez feltünö és komoly lett, emiatt a tévedéseknek a karmikus eredménye meg fog sokszorozodni a fény is meg fog sokszorozodni, mármint ha mások látták, de ugyanolyan vegyes lesz az élet mint az fog (tartani..?)()-életem) milyen nehéz elérni azt hogy mások lássák a fényt? hát, ugyanolyan nehéz mint amilyen nehéz elérni a fényt, csak a fényen keresztül kell, ujbol (hogy megvilágosodjon) igy olyan mintha egy uj szint lenne aki pedig látta a fényt, az is ugyanugy szerzetesnek számit (-,nem szokott lenni egy másik ut) -> szerzetesnek, vagy a buddha közelébe reinkarnálodik egyébként a fényt időskorban szabad csak megközeliteni, hogy megvédje az életkörülményeket, én aljas trükkökkel manipuláltam (dehogy) pl. ha sikerült elinditani,, akkor a következöt direkt gyorsabban irtam meg (piramisjáték), hogy megtartsam az elözönek az erejével, régebben meg drogokkal is csináltam.... (a drogos szöveg rövidebb és érthetetlenebb volt...) szoval ha fiatalon csinálod, akkor olyan lesz mint a tiltott varázslás, ilyen tévedésekbe torKollik (piramisjáték) és megfertőzödik... legtipikusabban szexxel, de a gőg is ott van; még érvelésekben, mondatalkotásokban (kiindulópontban) is megjelenik... és sok ilyen van még, pl haragosság, meg győzelem-vereség szemlélet, csak a széppel/hasznossal foglalkozni, pedig (valojában) csak az ihletettséget és önmagában elszigetelt törvényeit kellene csak hirdetni.... én nem fogok tudni talpraállni ebböl, érzem... köszi hogy idáig elolvastál, most te jössz a magyarokat tévedésnek tartom, szerintem nem azok, hanem mennyországban tartozkodo ismerösök elözö életeidböl (3 millio darab) ezek a követőid lesznek, surlodás nélkül... szerintem az ismerösség miatt gondolhatod azt, hogy magyarok. fekete korompor = lego, rosszakarat vagy kárörvendés, az akarat legelemibb jele, iszap, és az ördögök jelenléte (közeli karma) '| \/ ne aggodj a mennyországban nincs rossz karma és nem kell már ott érdemeket se szerezni, viszont ez teherként ott lesz a következő földi leszületésben és kölcsön fog hatni veled (meg fog kinozni.) ezekböl készülnek a fekete bogarak, a fekete tócsák, a fekete ürhajók, a fekete földgömb. mágnes = az eredmény jele, képi-kölcsönhatás, kapcsolatba kerül az anyaggal, már a megvalósulásban levő, megakadályozhatatlan amugy a fényen is láttál mágnesességet, tehát az is arra képes. fekete lyuk (égitest) önmagában nem lehet látni, de matematikailag lehet érezni a szingularitást; egyszerű hatalmas tömeg eredménye ami igy viselkedik, és megszemélyesithetetlen, tehát nincs és nem is lesz fekete-csillag nevű bodhiszattva vagy buddha (és nem lehet ilyen eskűt tenni sem.) ugy vélem hogy a pozitiv töltésü fekete lyuk hatalmas, világot bevilágito fényt csinál, a negativ töltésü (fekete) pedig szépséget és felülmulhatatlan eröt (elit, kigyó, gyorsaság) legoja pedig az ékszerek, drágakövek, gazdagság... a pozitiv töltésünek pasztellszinei, a negativ töltésünek pedig fémes szinei vannak, mindkettö mágneses és mindenhol tele van ékszerrel, száma a 37, és ilyen minőséget megpillantani is nagyon ritka (naga) https://www.youtube.com/watch?v=nba8Ju4ZJIM onnan ismered fel hogy aki innen jött, az automatikusan megtalálja és megszemélyesiti az összes ilyen jelet 🙏
ezt azért fontos tudni mertmeg lehet vele szorozni a fényt, elit lévén menni fog, avagy "elbirja" (megtartja) a követelményeit... egyéb karmikus okfejtések, hátha segit - az anorexek elözö életükben másokat éheztettek, - a skizofrének elözö életükben másokat kinoztak és rettegésben tartottak, - az öngyülölet a karmikus bűnök árnyéka, és megjelenik ha túl sok van belőlük, - a szkeptikusságot, ateizmust vallási bűnök hozzák létre a többit nem tudom biztosan, volt egy elég jo lista de nem találom 😞 https://www.accesstoinsight.org/tipitaka/mn/mn.135.nymo.html ennek volt a párja de rövid.... más listában volt olyan, hogy más karmikus bűnök is ugyanilyen hatásokat hoznak létre
nem tudom... kawaiii.jpg
A többit nem tudom.... talán hamar vége lesz, sajnos a sebem gennyeddzik,, de ennek a tudata megnyugtat, és segit elviselni.
Örülök hogy elérted a fényt, és jol jártál, biztonságban vagy...
talán hétvégénként lesz annyi téma hogy leirjam, feétá
Ha nem gyűlölsz. + de nem mindig érek rá, dolgozom, változások, ilyesmik, minden rosszabb lett azota,-
(Szégyent nem éreztem egyébként, de láttam hogy csalodtak mások és összezavarodtak, azt kell tudni hogy a sötétségben semmi sem igaz, a fényben pedig minden az, és nem tudsz kiállni értük még akkor se ha megprobálnád; ne hallgass rá, tudj a megfelelő időröl.) (.
UFOzzuummm... miEeee...Kigyóbigyó vackaik, vacckolás láss? -UK? -kulás kula hulla, alakulás alakitás vakitás áss, Mo mo mo mo... bota, azt botolja kit szeret, ki szeret botolni?- robotolni? -robottojást tojni, többet csak görbe, Görbe Gábre a biró, ( a troNUKon KAINUK Kigyó Gyula) sarlik szék alatt... görbe bögre sárga bögre... tele? 1.: 9/30. A KÉP? Zitt olyan hogy magyar RULL, értelem? -ért elem? NINCS! Zna mi magyarok, mi felvettük -magunkra vettük a robot ruha, és robot IGÁT, ami most, ugy tudtam csak meg közeliteni, ládd az amit KOHOK központok, ami hallani lehetett, hogy közöttünk vannak az IDEGEN -NEK -ALIE-NEK, Jna azok a koháNUK NUKI PUSOK PUSSOK, PUSSOLNAK PASSOLNAK... Na itt, ez egy az egben megtörtént velem, a Mi is ufok vagyunk! -villogásAImban részletesebben (sebben Szabó Dezsőnk ládd sebb páncél, mi A cél?) leirtam piszkozatbank, hogy az a hirhedt KÁBÁTÓ BITÓ SZÉK. CSITT CSATT PADALARTT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT...BANKDÁik? -RÁNK SZÁLLTAL, zitt DRAG (DRAGON DROGON KÁRTÉR -TEREK .TÖRÖK, MIDNENKIT BE TÖRNEK, AZAZ NINCS GERINCES ÁLLAT TÖBBET, CSAK FÖLDÖNG KUSZO MÁSZÓK TURÓK? -NA MEG GULÁSZTA CSAK?) Zez az, hogy 2002 -2 -22. hogy MAGUNKAT MEG KELLENE TUDNI VÉDENI ENNI? -MINDENKI A SAJÁT GULÁSZTA? BAXTA BAXATA? Fita mit értel, hogy Ábram, hozd a fiad zsákba, hátIzsák,(pesti de ler?) és áldozd fel az Urnak? Fita, amit tegnak bettem Ancient Alien dokumentőt, hogy nekik GO GO GOLÁNUK van, és ha vért csepegtetnek a szájába, felébred, na most őket nem bántja? Nos én ugy jöttem idebe -ideki, mi? -ki? -de gyere ki, kid, dik? -s mi ki MO? -mo mo mo...MOzizáss...fita, nem a kigyóógyik agyukba van, beverve, Beverly Hill? -fita SCZIONUK (lennének és ennének, sőt őkadnak enni? -neked, hola fejed?) HONUK, DE FEJJEL LEFETYE? -NA HA LENNE, AZ IS LAPOS? -taposott? -a föld porát, esetleg porhanyit 666... 2.: Na a fizikAI apunkék? -nem anyaggal van dolgunk, hanem LE BUGYI (GATYA TÖBBET?) BE DÁKÓK? Na okvetlen az álmom, hogy akik a LÁTHATAtLANAIK, NEM MONDHATOD KI A NEVIT? - azok az...hogy ami a Pilvax vala Sanyinkénknak, s ezek -keze? -keketek fá, vagy állj négyklézláb, de aki nem, ládd a The Chroncles of Rddick filmben, na az a KRUCXIFIX FIX? -fite mindeng döng dög ami erőszag, azt beleverik a kigyóógyik a MO, a törvény gyerere kid dik, a kigyóbigyó agy velejukba, azaz...ezt ugy, hogy ezeken kereszt-öl?- kell látni és jönnünk, ládd Egy szomoru vasárnap vásárnap, jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tojásom...(a kigyó magja -tojásUK, első nájsz éjszaga, és ezlett belénk verve, ma is??? -minden az Uré druhé jahvAIk) ezt már érintettem, na meg a BÜN TETŐK, fita olltan nincs, és ezek ténleg OCSMÁNY KÉPEIKET -GÉPE AIK-AIDÁKKÁ KÁKÁ?)ÉS FARAGVÁNUKIK NAKIK KAKIK AIFÁKÓK IMÁDTATJÁK, ami megint lehetetlen, mert MINDEN HAT HAT HAT...HA TE VAGY, AZ URNAK ADÓM, SZIVEMET IS NÉKI A DÓM, A DAMUK MEG MADAMUK...FITA AZOK ROBOTOK, és most hogy sépek, meg xex xexx xexxelek.ellek, na itt az a mag az ládd pozdornya nyakuk, hol a fej, fejfa? Na otthon, a kigyó érzéketlen fa xuhuk, fa juk? -luk UK, WAMZOLL LUKUK? Ládd a kokasUK ki veszi a vámot a tojásodbul, AZAZ EGY AMI TEST, EGY TESZT, ÉS EZEK ELVESZIK TŐLLED -TÜLLEM TÜLLED, AMI IGAZID DOH HOD (DÜHÖD DÜH ÖD DÜH ÖN GÖL ÖL) DOHÁNUK! NEMIGAZ? 3.: Na előzör is, vannak KOHÁNUK NUKIAIK? -kIS PÖCSÖSÖK ÉS NAGY NAGY NAGY...NAGYOBB LESZEK MEGESZLEK AZAZ BAXLAK, ÓSZLAG A KIRAKAT, ITT KIMONDOTTAN A MAGYAR OKRA TOKRA ORKA ÉRTIK, fitellah, itt az hogy özön viz, meg ÉNUK KUNÉK KÉNÜK? -NOA NO ÉL? MI KI MO MO MO MO...Zna ezek, azaz ez az egész egyrobot valóban bottal ütött, mi ki? -MO? -bota tebuta? Zett akanám, hogy itt az hogy értem, értelem, azaz hogy miért nem vesznek be bennünket MAGYAR OK? -mert mi valóban FÉNYEK FÉNYE ATYANKMAMÁNK MOM (LOMOMBA SZÁSA?) MMM... FÉNY GYEREKÉI ÉS TESVÉREKÉINK VAGYUNK? Naccóval, engem rögtönk KISZEGEZTEK, ami mikor APUM, mAI értelemben, a háborUUK? -háborog a tenger,az a NÉPEK? -és addig, ming ezek mind örökre EL NEM LE MERÜLNEK nek? -azaz az.hogy itt nincs olyan hogy pá$$ápÖlő, most csak hogy akit emit (xexuhuUKk állatAIk áéldozatAIk) megölnek, az az övék? Zezz csak azokkal, akiben benne van a pucába a magyar ér ver (vered red,fehér lett) vér, azaz nem fejeztem be, 2023 -8-21? MI MAGYAR OK, IGEN IGEN ISTENEK (fita ezt ugy, hogy AZ OGY TESTVÉR??? -VEREM?) VAGYUNK,az az jelenti, hogy te ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZ ÉGES VAGY VAGY? Nmost rögtön azonnal, ha ki mered? -a szemed nyitanii, és láss!!! -AZ A JÉZUS =FÉNY!!!-rögtön meggyogyita Tita, nem Kigyó Gyula? Na teljesen korom por dögletes test teszt tesztikulló rémisztó sötétség van, mert akik nem akarnak látni, égnek? -égetnek? (fita az álllatukát áldozóAIk? Fita, nem akarok még egy laput, de itt te csak, egy robot tOjásuk, és tolló toszolukUK juhuk hukk lehetsz,és akarták, hogy egy UFO?-na ezek soha, de soha csak hátsowik show müszarAIk vackAIk... vaccKULásUK? Mkérdelek, mit tundak adni, ezek akik vak LU UK? - ezt ugy, hogy ez egy bedölgőtt... eleve dög lőtt lőttek, harangoznak puk? -ki puzzot??? -ki FINGOTT FIN GOD? Innnn... zitt terr has hass... mit tudunk, ezzel kezdeni, ami eleve ki fingott? FIN GOD? -TOK? ...oááá... ... démon? -ördög üzés füzés? Fita, itt minden eleve feggette és feggebb ebe? ...https://www.coasttocoastam.com/
Az okos redőnyök a modern technológia és kényelem egyik csúcsát képviselik a lakberendezés területén. Ezek az intelligens eszközök lehetővé teszik, hogy a redőnyök automatikusan reagáljanak a környezeti változásokra és az otthonunkban zajló tevékenységekre.
Az okos redőnyöknek számos előnye van. Először is, növelik az energiahatékonyságot. Az időjárási adatok és a napfény beáramlásának figyelembevételével a redőnyök automatikusan állnak be, hogy megtartsák a megfelelő hőmérsékletet a lakásban. Ez csökkenti az energiafogyasztást és a fűtési vagy hűtési költségeket.
Másodszor, az okos redőnyök növelik a lakásbiztonságot. Azok a rendszerek, amelyek észlelik a mozgást vagy a nyitott ablakokat, képesek riasztást küldeni a tulajdonosnak, vagy akár összekapcsolódni a biztonsági rendszerrel is. Ezáltal megakadályozható a betörések és a személyes vagyonok veszélyeztetése.
Az okos redőnyök ráadásul növelik az otthoni kényelmet. Az okostelefonok vagy hangvezérlők segítségével könnyen vezérelhetők, és beállíthatjuk őket, hogy automatikusan fel és le menjenek bizonyos időpontokban, vagy akár a napfény mennyiségének függvényében.
Összességében az okos redőnyök egyre népszerűbbek azok körében, akik modernizálni szeretnék otthonukat és élvezni szeretnék a technológia és a kényelem nyújtotta előnyöket. Ezek az eszközök nemcsak praktikusak, hanem a lakásunk intelligensabbá és biztonságosabbá tételével is hozzájárulnak a jobb életminőséghez.
UFOzzuummm... miEeee... Távozzunk a BÜN? -bül -tul, messze messze el, mert megöl a MÉRGE? -hogyha mész - megyünk, másszunk kigyó-mérgeskigyók fájára, fej fák, kusszunk másszunk, közel? 4.: Kávézzuummm... Az 50 évek eleje, a falumba mindenkinek volt Édenedény -kertje, kisszóllóse, és adtak egy holdnyi háztájit, s ha NINCS beadás adó, akkor az vala a földi mennyek országAI. go goyomok, ne korogjon a gyomrotok? Jami ez az egész, az Égieink nélkül egy AIDARK BARK fsss... de az sem, hanem csak szaga, szagolod? Mi a meGOLDás, ami csak egy van, amit mára... Zitt most vissza, a Bábel beli zürzavar, az az hogy a fekete bogárok,bunda buga áruk? Fita, a falunkba senkinek kivéve a tanács titkár, (TSz elnök) és most később a TSz-be, küldtek egy (dzsugan) könyvelőt, aki ingyen lákás, a kulák nagyapmék, meg kaja ellátás, és havi készpénz 5 000 -Frintott kapott, ami ma, esetleg 50 000? Zna az iskola igazgatóm, azt tudta meg látta,hogy én mident szemmel követek megfigyelek, és a céLUK hogy egy teljes engedelmes biogépet-KÉPÜKgépezetüket, ami ha a KÉP másuk? Ezek nem élő lények, és monduk a hüllófajtájAIk, ami most az hogy bogarak, ez vissza egyiptomba, voltak, mumiás filmek, ahol mikor a sirokat megnyitották, akor bogarak (megnespáncél és sufok?) másztak ki belőlük, na emlékszem, hogy a fáraók szelleme, az a bogarAIkba (ufo?) maradt -marad meg? Ezek a bogarak, a páncéba is, csak ugy átmentek, mint Jézus a falon, na a láttják hogy felmen a levegőbe, az ufojába? Na apuk becsengőztek (fita az egy madár ténleg,esetleg jó angyal?-azaz minden a fényünk benne, tehát nem egy őcska vas?) fény hajója?-maradjuhnk a Tulrull Turull Madár, de ha valaminben nincss fény, nincs élet) Zna amit tegnapra, Elvis izzadt nedves törölközője, hogy itt van...Bivar the Hun, bihande the SUN? -Na tegnap, otthon voltam, és az egy kettes OO? -ami egybe öllelkezik, és ezt már... hogy GIGANTIKA FÉNYGÖMBÖK, csak át reppennek a Univerzeken? Fita, valami csoda és sss... Azt hogy a fejjel az Ége, ezt ha te... itt hogy meg kell nyiljon a csukrád, na ahoz kimondottam, ládd ezt nem lehet gondolni se, de te most kis hüe gyerek lettél, gyermek lettem ujra, nincsak csak az, mert ujjá születés? -nincsak a halálból fel támadás, na az van, itt van a jó bogarUKuk, bogara, a bogarUK (fita, azok lehetnek a sufos -ok? -tud a bogár repülni? -nincsak ezek csak a másolatuk, lenne?) ára sok? -le meg fizethetelen? -ládd aki termtetti őket is, vagy ők hod a pichába...Fita, egy szülőnek nincs, nem lehet kivételes kedvencebb gyereke keke... Zitt most hogy szent földöng? -na meg a kiválasztottak, azaz itt az hogy Atya? -annak ténleg egy egyben minden fiAI? -azaz itt azok most is, te egyenlő vagyvelem, és az hogy ha a mi aTYÁNK, nincs csak örök egye egbe fia? Fita,EGÉSZEK VAGYUNK!!! Ez az hogy a magyarOk nemzetek egyének ÖRÖK TELJESE EGÉSZ EGYENLŐK önnállósága,és más más nincs!!! Fita,mert én most itt vagyok, és ti is itt vagyunk, az UR sine? 5.: A kis faLumba Szása, nem volt senkinek, (pénze) kivéve ha voltak előbb NAGY URAK, na azoké volt a falu, (mind körözött volt) és monduk az kis rövid idő,ami végre meg szabadultunk tüllük, most jöttek a bogarAIk? Na csoda édenkertek végtelene,és csoda környezetet csináLunk NUK?-rövid időn belül, és őriás gyümölcsök, izé izé izesebbnél izesebb,és az egész KörpatkómedenCénket, csada gyümölcserdők fenyvesek, égig érők? Zitt nem panaszkodhatok, mert itt nagyba a magyar Óriás galambokat kitenyésztettem hogy valóban óriások, és olyan 5-10 000... dolcsik, és akivel összedolgoztam, az valahonnan onnan, és a gazdag arabok haraptak rá, de én... csak annyit, hogy megtudtam engedni magamnak, mert fiteljal rajtunk kiüt -vissza üt, ládd nem csoda hogy a Körpatkómedencénket sivataggá tették, de itt nem ezekkel az alakokkal van dolgunk, hanem ami bennük NUK? -a belük? Fita, most kertÉszkedek, amibe ténleg kell ész? -Ha élet van bennünk, mi benne? Zna mára, ami zerintem ugy frontos, hogy ezek a bogarak, ezek ténleg egyiptomi eresztések,nagy sirdombjaik...(fita hol van Jézus kriptája, sirdombja, ami zitt zugg az égi madár, bogár,neki men a falnak, nagyotkoppan, na most ezbitta olyat koppanak mnt sose napján vásárnak, jött meg a folyásom... ami itt hogy most elárasztották az egész földkereksegget, és most ezek a föld belsejében éjben, is vannak? Fiuta, az Égienk, csak azokat, akik látni akarnának, s ezek a iratok, megmaradnak, ugy hogy... János 8:51? 6.: Fideljunk meg egy abrahami tankot?... de nem értedeke$$$...00 $$$... ke$ejek, dög dögölő lő, és akit meg lehet lőni lőttek, dög? - ke$eJUK?...Zfita,én mindig, hogy a gyilkos gépezetük, ahoz olyan hüllő -képü? -Fitaljal, te mit érzel, ha hust eszel? Ezt most ugy, hogy eleve, ládd az Ég és föld teremtője ura, eleve,mielőtt ez lett volna, megmurgyálja magat? Zna az hogy honnan jött ez a tudomáNUK, zitt volt hogy, egyiptomot a zaj zörely pusztitota el? -s örök elit bandAIk, és most nem volt többet mit tenni enni? -mint a jó bogarak, bog dog god dög bógus bogárukká (hadipar) tettek az egész golóbist, és ezeket senki nem tudta, nemtudja hellre billenteni? -fita maguktul? Na most, én azért jöttem, és most ami törénik, a bogarAIk, itt nincs egy szem, élet fénye, ami most mivel ezek, szaporodhattak hatnak NUKIzhatnak? -csak le van tagló tangózva az egész batár?-határ? Kő kövön nem marad? Zna a lényeg, hogy a mieink, az Égieink itt vannak felettünk, és most itt az egész bágizsujuk, na nindenütt a SIRJAIKBÓL, ládd a bogara sok bogarAIk, ? Csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt, kinek látom fehér fogát,nyalja fel a világ sarát? Fita, ládd Einsenhavernak, fel lett ajánlva, hogy AZ A TUDOMÁNY ÉS TECHNIKA, (fita, csak a fényben a fénnyel van élet) de ők a halált, és a halálból (1948 Derbő?) fel támadának? Feltámadási nap, óh jöjj elő... Innnn... kérdem, egy Égi fényufós, ha most én az vagyok, azaz ha nincs egy aki van?-van? -na ezek a villogások, ha nincs még egy FÉNY? FÉNY FÉNY... Zitt mi vagyunk, mert mi azért vagyunk? ...oááá... Ancient Alien, a legutóbbi... fita itt minden kigyóogyik gyik a Mo mo mo mo...MOzi? Hybrid Humanity ! .fita, mi az hogy méreg,mérges vagyok? -haragszom a töködre, de neked is van?
UFOzzuummm... miEeee... Távozzunk a BÜN? -bül -tul, messze messze el, mert megöl a MÉRGE? -hogya mész - megyünk, másszunk kigyó-mérgeskigyók fájára, fej fák, kusszunk másszunk, közel? 1.: 9/29. A KÉP? -FENRÓL -LENTRŐL RENT -RŐL? Méreg drágÁIm, drága pénzen -véren vásárolltattatok tok? Zitt vissza tegnapra, hogy csak fekete sirok -kripták és bődöletes (ÉPIT PIT MENNYEIK? ARANY BONYUK -BIKA ARANY VÁROS UK, BIKA BIKA SZÁLLÓIK,ARANY TRONUK TROTTY... ARANYBIKAIK?) emléksirok sirok, nem nevetek? Most azokat a SZERSZÁMUKAIK? MUMIKAIK KAIA KAJA KOS, S KAJA KUNUK? NUKUNUKUNUNUKU... NUK UK? KU KUK, AZ ÖSSZESEKÜ-VŐK, ÉS MOST JONNE A NUKUNUK NUK UK? AKINEK A LEGNAGYOBB A SZERSZÁMA, SZÁMITÓ GÉ PUCK, CON PU TERUKUK? CON PUAIK, IMÁDTATOTT TATUK A FENEKEDEN, AIDA AIDÁILUK UK LUBAXÓAIK, , AZAZ MINDEN NUK EGY NUKI PUK? KUPPOK? Fita, az összes AMI PIRA MISUK? FITA A KORHADT MU-MIAIK PORUK, IS IMÁDTATOTT, KAKA PU! Zett torrr... Jelló, helló, mi ezt a méreg drága kakájuk, kajájuk, KAJLJUK? -Zna itt most a mérgüg az husUUKba (hasuk?) van, és kinek van nagyobb mérge$$ -fészke, *na a font lenne de meg kell keressem, hogy hogy L< L Élveztél, (fita a xex az a méreg baxdüh -kangörcs,(gyilkol vak ösztön xexállatUK?-dicséret ret hatalom hat a lom a fa xom? -hol a haszon, amit érzel, de csak az!!!) ami a fészkes fene feneke fenekek feneke, ami minden fészkes fenek, EGY BANK? ÉS EGY KÉZ SIROKÉZ VALLAG URALOM LOWMUK, EGY TEMP LOM OSZT, EGY FENEKEK FENEKETE VICSOROG? A ÖSSZES ALLATUK ÁLLATUK KLOKÁJA KAJA, CSAK KLOTTYUK? Most az a film, most isment, ami az egyitomi siratokat MUMIáiKAT, MIKOR MEGPISZKÁLJÁK, FEKETE BOGARAK ÖZÖNLIK (grashapper sáskAIK) EL A TEREKET,.ÉS A HUSUKAT MEGFURJÁK KURJÁK A HUSOSOKNAK? 2.: Most azok a fekete bogarak, ládd azok akik gonmdolát? -NEM! -akik gondolt, BANK! -is ölnek, azokba NINCS ÉLET!!! -CSAK HALÁL, és ez az...ami a hátunkonék hátiIzsákUK te csak pacluk vagy, jaja ha a husod kivánatosz?- nincsak xaxon ok? Angol xaxon ok, azok HátIzsák-od, azaz ha te adósa anaLOsa vagy akárkinek, vagy? Nagyon nemkönnyü... ládd most is nyikorogok, azaz itt midnen többet, ládd gyilkos bogarak árak? AZ ÁRAK, AZ EGEKBE HÁ HJÁ ROTTT... Mott ha nem tudjuk NUK? -fita, akik látnak, azok NEM MERHETÜNK MEG NYIKKANI KANNI BELLÁIK? Amit emlitettem, csak a brelünk fog, megszünni ugy, hogy valóban, tehát igazibull, terülj asztalkám ham ham ham...ábrahami ham ham hami, ha mise, tise? Zna itt apuénk, fita, mi magyarok vagyunk, nem sziszi puszi zsizsiAIk,puszi LoW: -mi ki MO? Na amiról szó van, minden ami mi? MI a miénk? Mott amiról nagybaszó lenne, amit onnan, hogy bégül is, fen tudtunk maradni a pöcze gödreik felett, ugy 2005 -8? -azaz csak had beszéljen repcspita, ha nem bánt senkit? -akkor ténleg Mi is ufok? -vagyink! Fita, ma reggel, tehát a itt ebbe a méreg drága drogon dog -god dög -öd ödud öd? Fita, mi ideiglenesen felvettük ezt a kigyók mérge fsss... sufosss...csuffos, kajajuh hukkt, na az a bónUSAI PRODUGTA BUKTA? 3.: Amirő kellene hogy tudjak beSzólni, hogy olyan, hogy VAN OLYAN ALAKUK? -LÁSS ITT HA MAGYAROK, ROK, EMLÉKÜNK, HA ANNAK NEKI MENSZ LOCCS...FOSSS... VISSZA NE NÉ? Most csak az ÉGEINK INK LINK LANK LAKATOS, azaz fel kell ébrednünk, TALLPRA MAGYAR, jaja de egy szem föld se, de földim? Zitt az, hogy nem a vizen járni, hanem a FÉNYED EDD ÖDD, BEN? -NEM? Emelkedjünk fel a fényÜNKbe, na az hogy EGÉSZ EMBER? Zitt most az hogy 2002 -2 -22! -és 2023-8-21! -Tróha ma is, napközben is, MEG KELL TANULNUNK, nincsak az az hogy hogy lehet az Égienkkel járni, jól járni? -most FÉNYEKFÉNYÜNK SZÜLEINK, SZEMÜNK FÉNYE FÉNY TESTVÉREINK, A MAI AI NAPON IS, (A SÖTÉTBE) LEGYETEK VELÜNK, DE ITT MI VELÜK? EGYÜTT, MNDEN GYEREKINKKEL, MAGYAR -MAGYAR OK, TESTVÉREINKKEL SZERETTEINKKEL, S BETEGJEINNK, HOGY MEG GYÓGYULHASSUNK, HASUNK? Na itt a lénnyeg, s kis FelesÉgem, fita nem tudja hogy Ő ki, mi ki MO? - csak mégis a SZERETEET ETET? NA MEG KERESZT? (fita ez orditva forditva, mert aki mást kifesziti, magát) -ÉS KARD, AZAZ A FÉNYÜNK- KEL KELL? ( TE TE TE...GONDOL LÁT VAGY OD?)ÉLNÜNK? ÉLÜNK? -KARDUNK? (HUN GOD?) NYILUNK, NYILAZUNK NYÁLAZUNK? Ez az, ha most itt megjelent egy FÉNYES NYESS... MINDEN EGY FÉNYED, EGY FÉNY? UFO-k? -made in Hu? -Who ho ho hooo... Innnn... csak a fénybe, az a levegőbe, nem fel emellek bennetek, hanem fel emelkedek, látjátok, (ufo) aha egyetek fényt? Ők látnak, na a bogarászok, és mérges kigyókógyik a Mo, fészkeksz a feneketek, sütkérezik? Krati... ...oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Hadipar csak, ha hagyjuk, fekete lepel alatt... fekete feggette sirok -kriptÁIk -templomAK- sirgödrök dögjeik mauzoleumAIk -csontvázAIk csak temetőik, és eleve dögölők döngölők dögölnek dögöltek... lőttek, harangoznak bimm bamm bimm bamm bimmm... 4.: Kávézzuummm... a nedves törÖlköző ládd Elvis Presly izadsága szaga, bedobva.Ezt ugy, hogy meglátogatom a feleségen édesanyukája -apukáját, itt leirtam, na meg a nénémet, és szivárvány gömbükbe bukbe, -laknak, és most ezt régen, hogy az hogy tárulj hazám, most az egy NAP! -széphonom, örök otthonom, és nem tudom, tudom hogy nem tudom be villogni, mert olyan csoda élmény, azaz ÖRÖK OTTHONOMBA VAGYOK? Zitt most honnan vették ezek az aranybornyukat -bika és az aranyváros, mert csak ugy...hogy most jobban betudom hozni, le hozni? Ami itt is van, a gondol lát-od, az már od, lát od, nem ke, hinned kell, kész, meglőttek, lelőttek, harangoznak bimm bamm bimm... Mára, az alján,(mint itt ha van egy 6 emeltes olyan lakhell, nem tudom semmihez itt hason, LIT tani? Nap? - ami 6 emeletes,és most ténleg olyan, mntha tiszta Napfény de tömör aranyból, ládd az itti fizikAI napunk, arany fénye, és most... Ezt mikor apum meg látogattam, hogy amit itt is csodálnak, pazar olyan...na hagyom, mert apuék becsengettek, (fita,nincs többet ami s tied,az eném,és mi az eném, ahoz neked semmi akkor se ha a BbLila lába közzé nyomokj? - ami valóban az, itt az az érzés, ami itt sem szem? -NINCS egyzse? - nem láthat, látott, meg fül nem hallhatt, és ez... talán az, hogy látni kell! Ogy valaki láthat helleted, akkor te már még AIdákoknak is idinótára??? 5.: Mott az hogy itt minren rom, romba tökölés, és MO mo mo mo... mora dögölés, az az hogy hogy lehet hogy itt nem lehet egy olyan gondol lát, ami megint, itt ezt nem lehet látni, gondölni,mert nincs! Fita, azzal, azt megint figyelgetem, hogy egy olyan csoda valami ami megint, fényből van, és olyan hogy most azt ami akarnék láttatni az én GÉN? -GÉ NEM -énem? G-ÉNEM? Zitt két alkalommal, előbb ténleg meghaltam ugy 28 éves valék, és most se ott, se itt, sehol? SehonAI bitang ember, ha halni kell nem mer, Na leirtam vagy 100zor, hogy végül is, ez igaz, se itt nem voltam se ott, és harmadnapra, Atyám, én ezzel a roncs testtel, nem tudok kezdeni semmiit,(de az csak Ővele-velük, SZEMÜNK FÉNYÜNK!?- ha te tudsz? -na a következő pillanatban, a fejem teteJétól, a tallpamig, egy foró olyan mint az olaj, ömlött át rajtam, ( a tallpamig Talppra magyar lóra na meg ufooo...)és végtelen boldogság, ami féltettem hogy ha elvesztem, azaz az ami az előtt, ha vissza, az rosszabb a halálnál? Ez ment egy pár hónapig, és egy vasárnap de. -ültem sirdogáltam aTV. -nagy vallásos TV.-mais, és megjelent, 13 fényes kristályüveg, golyó, csoda üveghang (akkor mint a tibeti Hun Ica kinAI (der hunmagyar dallama vala) üveghang népdal, és szolgÁld hazádat! Mellesleg az miatt kerültem a husdarálába, mert én VALÓBAN ÖRÖK ÉLETHÜ MAGYAR MAGYAROK SZAMARA VAGYOK, CSAK, AMI VALAHOL EL KELL KEZDENEM, ufozni?- és én mindent együtt, azokkal akik mindenek előtt meg felette MAGYAR RULL GONDOLKOZUNK, ÉS MOST AZ HOGY SZERETÜNK, az az hogy MI EMLÉKSZÜNK, AZOK A SZÉP NAPOK, MINDEN NAP? 6.: Na itt az megéhetés, meg most bennünket valóban az ág is huz? Pl. -ma, HA MEGENGEDIK HOGY AZ OROSZOK, VISSZA CSATOLJÁK UKRAJNÁT, AKKOR JÖNNEN A MAGYAROK, ÉS AZT NEM ENGEDHETIK MEG! -JAJA MEG KINA TOJVANUKAT, INKÁBB NUKI? NA TOJVANNAK VAGY NA NUKI, VAGY HA ADNAK, AKKOR TÉNLEG NEM LETT SENKIÉ? Zna az éjjel, hogy honnan van az a korom sötétség, meg az a paplan fekete sáv, és most fita? Nehéz ugy be villognom, hogy most itt mnden DRÁGA TRÁGYA PÉNZEN -VÉREN VÁSÁROLLTATTATOTT, ami most az ami a TEMPT LOPÓK OSZTÓK, nincsak GOD IS DÖG? Zitt vicca, hogy a NAGY GOD OK? Ezt ugy, hogy én minden áron, nem akartam férhez menni, ládd JÖN JÖNNE A WOO LEGÉNUK? Ezt most ugy, hogy aki ábramának adta a földet, azok NEM EMBEREK, HANEM OLYAN VALAMIK, AMI FÉL GÉP, FÉL XEXUKU ÁLLATAIK,DIETTIIK, AIDÁK? Zna ami előttem van, hogy minden nagy egmásra rakott kövek, azok temetkezési helleik, de a piramisuk is azok! -ami van, most ami a francziáknál vannak azok nagy sorba rakott kövek, azok is azok, ládd Attila sirja, na meg Jézushus, s hogy lettt juhusUK? Na van az kalap, ami olyan amit a tüzoltók, meg épület épitók,és most azok a sirhellelek, feketék, és most olyanok, hogy az egész föld felszin, ugy hogy egymással párhuzamba vannak, de az egész föld felszinét, be tarkitják feketitik? Nincsak itt hogy minden ami termtésük -alkotásuk,ládd az eleve a halál, azaz én mi, kifizettük a két öcsém, a kétfiam,aztán a mi házunkat, ami kétszerese -háromszorosa,(minden tiszta hüléyére fekete, adón adó adón adó tex tex tex xex xex xex tex tex tex és itt midnen valóban csak pénz verés, verók, de Isten bottal, de mi ki MOék? -meg vér? -kivére? -a kurvAIké had follyon? -latrAIk himringyóik? Itt ha a breadás áss, de magad? MaGOD? - és ha az adót, GOD DÖG, meg tudnuk NUK? -na ládd... fita ezek akik sufooo... azok vagy tiszta hüllő fajok, mi meg a kevertek? Na csak te tudhatod a gülümbü? Innnn... fita, itt csak az jogy, A MIEINK KEL KELL? Zna másodjára..ELŐSZÖR HOGY UUGY MARADHATTAM ITT, HOGY VALÓBAN A CSUKRÁM MEGNYILOTT, HOGY EZ UGY IS HOGY VALAKI...akar lánti?- ez nagyon frontos, és azt csak te tudod, megnyitni!!! -na azzal a szemeddel, látok látok látok...Most megnyilt a menny nekem, s bennem? -bimm... bamm... ...oááá... ... Fitellah Ellah, reggel kérdeztm apuékt, amcsival kezdődne az ÁT ÁLLÁS, NEM HANEM VELETEK? VELŐ?
UFOzzuummm... miEeee... Hadipar csak, ha hagyjuk, fekete lepel alatt... fekete feggette sirok -kriptÁIk -templomAK- sirgödrök dögjeik mauzoleumAIk -csontvázAIk csak temetőik, és eleve dögölők döngölők dögölnek dögöltek... lőttek, harangoznak bimm bamm bimm bamm bimmm... 1.: 9/28. A KÉP? Mikor egyedül először (17éves) felmentem Budapestre, a nyugatiba, a 33 villamossal a végállomásra, és ott volt egy domb,amire felmásztam, (ott aludtam) láttam az egész Budepestet, de a kecském sehol?-sirtam, ez egy temető és rom (sir) romhalmaz. Fita, sokat ismétlek, de mindig közelebb közelebb a mieinhez? -mi ki MO? -mo mo mo...fita, az az ADÓ? Ismeritek a farkas meg a kacsa, ami csak az első jobb vagy bal (jobboldali az is ball a sára, vagy bal?) lábam had?- tegyem be a házadba? Na most, ha be engeditek őket, kacsák vagytok, hápoghattok 666... azt se, mert meghallhatja 666...a többi kacsa? -szörnyet halnak? -hallnak? Fita, minden amit itt erőszakkal bizzel bazzal gazzal? -az fekete, és csak az SIR SIRI CSEND,EMLÉKEIK EMELKEDNEK KI, ládd A HÓSÖK TEREI? -TEMETÓIK?- A TÖRVÉNY ADÓ, AZ ADÓ ADÓ? A HANG ADÓK? Tegnap du, estére, találkozok a mama (ugy hivja az anyukaját -ki ad neked enni az Isten? -fita, ha van fizikAIlag, az az anyukaja -apukaja =ISTENEK?- és mi van ha nincs?) ölébe, és sirni kezd, jaja ugy hogy ha engem lát, ami ha baja van, kinja, azt nekem a tudtomra adja. (ez pici egynapos kora óta) Naz később este csak sir sir sir...fájdalma vala, és most... Valami olyan történt, hogy TE UGYANAZ VAGY MINT ÉN (JÉZUS?) NA MOST AMI ITT VAN, LÁDD RÁKÓCZYYNK IMÁJA KACSAMÁJA PCSE KUCSMAJA ,CSINÁLD EZT AZT AMAZT (Dfita, Dalliás Lacink, meg az Égi párja, felesÉge, megölik? -ninCsak JesszeMarink -EMLÉKE? -na meg Dózsánk a dézsába?-stbbb...) és ez az, hogy én már reggeltől estik csak juhusoztam, azaz hogy tud egy juhus ami coffolt abárdölt cafat, fita itt a roncsolt cafatokra coffolt ostorozott óh fej vértól áztatva...mehhal kinok között,na itt csdak az van! - husa cafatokba marcinga, meg vére seggitt enni rajtam, mert én szenvedem a kinUK kina, Krati, kin kinba a pricsa... cssakk husgyáruk meg áruk? 2.: Na a sirás nem állt meg addig, mig FÉNYES ÉGIEINK, jaja itt a mi fufósaink, ha lehet, azokat az erőket, ami kinozz bennünket, (hallatlan meg senki még hagya, detehetelen,azaz az én kinom, de most a gyerekéiké??? -nekem az, most is megbántam, hogy gyrerekid, a miiénk,csináltam, és mégis van Isten???) fita én valóban a kiNUNK kinja (siti piti) nyomoruljta gyötremünk gyötrelme elme...vagyok, és most egészen eddig,erősen vérzett a szivem, nemcsak éreztem, hanem tudom! Az nem lehet, hogy annyi sziv, hiába onta vért, s keservben annyi hü kebel, szakad meg a honért, AMI nincsak...a sziv hihül? Ez a BbLila lába közzé nyomok... TAGAD MEG ISTENt, ami én azt is kipróbáltam, ládd itt 28 éves koromba, karácsonkor, az egyik hegyen,(egész éjjel szidtam torkom szakadtából Jézust, na ki is purcantam) minden az övék, szivemet is nékik ADÓM, A DÓM AZ ADÓ ADÓK? -KÓDA? Tregnopra, itt a kajalánc bünTetők bünTetŐ, AZ TÉNLEG EGY...Na akik itt mindenek teTeje, lefelezők?- az egy kis csport HEGYEK HEGYEKBULL ÖRÖK BULL RULL BULI ORGIA GYIA GYIHADUK DUK UK? - LE LÁTÓAIK? Zna ŐK MAGUKAT SE ÉRTIK, ÉRZIK, és most én, kérdezni akartam őket, hogy hol, ahuna arra agtelek, de nem vesznek tudomást, MÁST, MÁSOK, MÁS UT MÁSUK UK MÁSZNAK A FÁDRA, TÁTRA MÁTRA FÁDRA, látnak, NEM HANEM SZIMAT?- de nem hallanak? (FITA A KIGYÓ NYELVE,NYELVE?) Fita itt a magasságUK maga sárga? Sárga sizmát visel a babám, szeret is az engem igazán. Na Art Bell, .s Lui Ondó? -bocs,(de ők a barátAIm, nem beczve George, nem ürge) mert ők valahol... a TÖRVÉNNEK,ADÓ ADÓK KODA ÖRVÉNYEIKNEK?- VÉGE KELL LEGYEN? Fita, itt a mára álmom, hogy hogy miért, gyülÖljük egymást, nem egy mást, azaz nekik a husunk eleve pacalUK? - mert A COMMENDEMENT... MENT, JAJA A MENTŐK?-FIDA FEDD A COMMENDÓAIKAT, NINCSAK EGY OLYA DOG DOGMA HAN - GOD DÖG GÖDÖRRR... ÁSSATEK, AMI MOST...fita az összes sIratAIkat INRI? Na ami van, egy olyan vastag fekete lepelük verc? NIN! -FITELED A HÁTIZSÁK, ZSÁK UT KQUT (QU KÖR?) UK? EGyRE NAGYOBB (TE HER, ÉS A HERÉK -AZ ÖSZHASZON DOLOG, $$$...00 $$$...) ÉS MOST MI LETT A HÁTIZSÁKUKKAL, KUKTA BUGTA? DE ŐK A MAGA$$Á$$Á *FITA, A BRICSA UGGANAZ CAK PEPITÁBA A PICHÁTOKBA? GOD DOG DÖG DAGADÓ DÖGADÓ BANK? KÁR KÓR KUR Ő AZ UR,AKI A KURÓD ROD? NIMRÓD?- FELRUHÁZ MEG TÁPLÁL...AZ ÖRÖKÖS FEL SZABADITÓAINK? AIYYAHVA? AIK? AIDÁK DORKOK TORKOK? Kis kacsa fürdig, fekete tóba, annyjához készül, len gyel gapjasok juhUK, orszaga ládd a Corona orszaguk? -juhusUK gyaJUH UK, s hUSA szaga, mehhalt értük, értünk? Dna itt csak Isten orCÁRAI meg most minden gyerekünk, egy egy egy Isten MOM-ős (ismerős) mamás?- ma más? 3.: Na tegnap mikor itt, szeretned kell e a megöl Ő ellenséged, apuék rögtön becsengettek, és most azTI VAGYTOK, JAJA MAGZAT-OD MIATT, LETTÉL MAGZATOD HAMUK ÁBRA HAM HAM HAM... VEDRE, JOBBÁGY KÖCSÖGÜK CSŐRÖGE? Zitt engem, az idöcsém abzulla ultimukiUK lett,(zakik kiteszik maguklat a két felül angyalUK, közpibe baxatuk massza... baxxa baxta...) ládd akiket A TÖRVÉNY ŐK MAGUK?- ALLÁ HALA HALUK TÖRETNEK TÖRNEK, AZAZ JOBB A RED, MJNT A DEAT DE AD? MIT ÁD AZ ISTEN? Hogy én ugy jöttem be, hogy NEKÜNK MEG AZ ÉNÉIMNEK vagyoUgatok?- Zna most ez hogy te az enyém vagy, olyan nincs!!! Zitt van hogy csak nem gondolod, van olyan, hogy az ÉN MAGYAR MAGYAR OK MOM mama... fita ami nekem ...ládd otthon a kis falumba lomba fák virága zölde mintha minta intene... fita, nekem nem kell semmi, csak azok akik tudnak magyar RULL szeretni, na az az az zzz..fiteled, az hogy Hazádnak rendületlenül, légy hive? -apuék hülj le, ülje le a tekedre? Na a kinunk, azt hogy de amitul -pipa nem látunk, az az hogy dögölj meg? (kukta 1 mnt a lunak se mukta, de rugása?) Fita, na mégis, ÉGEIENK, tudnunk kelle, együtt kéz a kézben...el távoLITan azt a magnesses erőt, azaz minden ami van,(mellesleg a betegségek égek, vagy erősebbé szebbé, vagy ha nincs akinek fénye, viszik a pacaLUkat, abba, és csak azzal, és a fényedet, azaz ZEZ ŐRÜLET -BŐDÜLET, ládd az hogy te csak közel se, a te maGOD ho ho hooo... csak a MEGNYITOTT SZENT BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, FILELJAL, LE A FEKETE LEPELLEL, PAPLÁNUKKAL, AZAZ ABBAN A PUNUTUMBA, HOGY ÉGIEINK, CSINÁLJUNK VALAMIT, EGYÜTTT... (EGY A FÉNYÜNK) AZONNAL, A KIS KÖLYÖK, (ITT KIVÉTEL NINCS, CSAK AZ ÉGIEIJNKELL KELLE ÖRÖKEGYBE MOST EZ NEKED IS LEESETT? DE ÉGI FÉNYEK VAGYUNK AZ ÉJSZAKÁBA, NEMEG IDEGENYÓK? NA MEG A PAP AZ ÁGYRÓLT WIST... KATALIZÁTOR VAN, DE AZ HOGY TE VAGY CSAK A LUFA LUFASOR LUFAXUK FARKAS BUZÁS BAXÁS KÁSALUK?)MEG SZÜNT SIRNI, TELEFONÁLTAK, ÉS EVETT IS, JOBBAN VAN!) EGYÜTT, NA ÉN MEG TE, AZOK VAGYUNK, AZAZ EGYÜTT GYIÁÁÁ... Maga az hogy most meg figyeltem, azt amit te most magadnak, abba BENNE VAN A MAGYAR MAGYAR OK, MINDENÜNK, MINDEN KID DIK? Fiteljal, most én tudom, hogy akik el akarnák naná venni a pajzsom, azaz itt a sufósss.. sokk, akiket meg kell ártenünk, ami addig... élünk? -de nem értünk semmit,na azt? Zakik már kihültek, azokat a kigyóógyik gyik a MO mo mo mo... ha csak a husod KIVNTATOD nekik... n aha kivántatod, is, csak a makula makulátlan, szeplőtlen, és nincsak, minek a husod, hustotok tok tek tök tökölök? -de toko? Jézus a FÉNNYÜNK, vagy juhusUK? Innnn... de, az hogy a szemünk megnyillik, az a CSUKRA azaz a JÉZUS = FÉNY? -DE NEM UGY HOGY TE A FÉNYÜK VAGY, HANEM ISTEN? -NEM? ...oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...most, a kis tökös megmutatta, hátul jön három uj foga, na az is bekevert...
UFOzzuummm... miEeee... Anna Liza? -analizálnám de a fa xuh hukk UK? -xex xuh hukk óluk luk UK? -hját a gunyám, tele lett a gatyám, hova tegyem? 4.: Kávézzuummm...ez itt hanzott el, hogy apuÉnk, mindent meg lehet tudnunk (NUK) amiitt, mnt most is sirok, nehogy mindent meg lehet tudni, hanem meg kell tudni, tudni kell! Nagyon figyelmeztettek, mert vannak a nem jó akaróink, és jó akaróink, és az álmom, na a kis tökösünk, betegebb lett, és most pontosan, megálmodtam, hogy miért, és hogy...Most csak azt akartam hogy meee...fogd be a szád, hallgass,na láttam hogy mindig bevizezte magát,és ha egy kis pocsoja, bele ül meg pocsojázik, és felhült, láttam, és most csak azt akartam! Na engem jobban megütött, de kérdem a felesÉgem, most mi van? -nem tehetünk semit! Én hoztam neki egy majdnem érett paradicsomot, meg a pucanyaku citrom, amiben állitólag 10zer annyi C-vitamin van, mint a többi citrus gyümölcsökbe,és ne erőszakoskodj, ami én azt akartam mint főleg az apAI nagypám, fita a gunyánk az AItata kaka? (de egy növény fa fajta?) Jaja ezeknek oi oi oi.. a kigyófa husfa,.ennivaló? Tregnap este éjjel a c2c-on, LA Zullunk? Értem, fübe fába virágban az orvosság, és az egésszség a legdrgább kincs! -kincs? 5.: Mindennek van eleve szellemi háttere,(előtér?) és most a legtöbbözör, nem tudom ugy leirni (villogni) hogy ezzel, az (angyal anal) aggyal, ami nekünk az Édesanyánk nyelve fényünk, és most ez amit mára, az hozzá vág, hogy amit az éjjel, hogy az a pont, ahova bevágódtam, na én ugy, hogy CSAK ÖRÖK ÉLEK, NEM FELETEK, és most azok is, akiket szeretek, azaz itt a kis unokám? Na belém vágott, fita tegnap nagyon olyan mint mikor otthon, a családunk összejött, és akkor, valami különös érzés, ami itt is itt van, és ezt 2002 -2-22, és most onnan, 2023. augusztus 21, ami amit akit én Jézus = FÉNY!!! Zna most az idöcsémmel, 7x7 az örög göbögön, 7próbára vagyok téve, mert AMIT leirtam, hogy Jézus? -fita, mind mi az Atyánk és mi egyek vagyunk, azaz ládd a kis felesÉgem, GONDOLÁTBAN MINDIG EGYEK EGYEK,(EGYMÁST, NEG MIG VANNAK JUHUK MARHÁIK BARMAIK) EGYÜTT VAGYUNK? Na nem fejeztem be, hogy tegnap estére, a kis tökös, mindenőnket össze toboroz, ugy is hogy meg fogja a kezünket, és mindőnket egy... most a mi házunkba terel,és most itt az apukája, meg én és megfogja a kezem, prp pro pro...na suz, fegyem fel a cipómet, nem számit hogy angolul is beszél, és pro prop pro... az apukája meg én, na meg jön a mama is, és mentünk le galambozni, és nagyon boldog volt kurjongatott...a mama, nagyapa apa meg a kisunoka... na kimondottan, meg volt hatódva, ihlletve? -vahon tudta? 6.: Na itt se fény (nap fekete) se szeretet nincs, na most, ami nállam van, hogy A SZERETEETEM ...fita,itt is lehet érezni, azt nemtudja senki elvenni, és itt azért... Na onnan, hogy most tudom, meg láttam, hogy ahova be vágódtam mint egy fél tégla, most az olyan, hogy most is meg van, de csak apuék, MFTK közöség, és csak az maradt meg, és az ugy, hogy most mégis mident, mindenkit szeretek, az megölő elleséged? -IGEN! -de itt én a napomba vagyok, és most akármit csinálok, azt az ÉN FÉNYEKFÉNYÜNK SZÜLEINK, ÉS FÉNYTESTVÉREINK NÉLKÜL... Mivel nincs sok hell, most az ami itt MENÜK MENNE MANNA, csak azoknak van zsimgagógájuk tabrnákajájuk, na temptlomUK (teremptésük pénz?) meg NUKUK!? A SZENTEK SZENE, az akit hogy van egy SCRIZOFÉNY HALUCZINÁCZI SCZION KUP UK? -Fita, most apuék, ezért csngettek be, mikor leültem, hülj le, ne légy hüje? Zitt mi sehogy mig ez el le nem jáccáka bazári mjmot,játszódik, ami mi ebbe,nem vagyunk benne, és tupasz ha valakiba van egy csepp madár sár, magyar madár, addig csak igy tudunk, érintkezni, na csak igy esetleg, Atyánk, a te gyermekeid, itten össze gyültenek... Na okvetlen, a gyerekéinket -unokánkat kis szüvünk, de fénye, udvara -pitvara, és kell hogy legyen hely benne, a mi gyere kid, dik? Zna most, az a szeretet, ládd azt ha most ha a tojáshéj meg a fejünk lágya benő, többet nincs jaj, mit tett velem ez benő? -a mennő? Fita, ez ugy, hogy ha te tudsz szeretni, az ellenséged? -azok AIDÁK? -BÁ BÁ PÁ PUK? Fita, hogy lenne KIGYÓ FAJOK? -most itt minden ami hus, az a husUK, a hasukba? Mit tudhat egy pacal? -pörkölt? -juh sushUK? Innenn... az amit én most...ládd az mindig bennem van, az EGÉSZ, és ez a bagázsivaj, Erdő szélén nagy a zsivaj lárma... ...oááá... ...ez az Alien Ancinet sorozat... nagyon jó, meg pont az, hogy van majom, de momnduk amit a teremtés koronája, az kigyó bigyójuk (kroxUK xuku xuku xukUK) lenne, egyenesbe?-görbe bögre... ...Ancient Alien Declassified, Divide Alien Intevention (9/22/23) serpent gods... ... DE, TÉNLEG, A CSUKRÁNKNAK, KI-MEG KELL NYILNI? EZ A SZÓ SZOROS ÉRTELMÉBEN IGAZ!!! -VAGY NEMIGAZ?
UFOzzuummm... miEeee... Anna Liza? -analizálnám de a fa xuh hukk UK? -xex xuh hukk óluk luk UK? -hját a gunyám hova tegyem? 1.: 9/27, A KÉP? Előbb, ahol örök otthon vagyok, ott mndent mi csinálunk, örök egyet értésben,és ott minden örök készen? Na most kimondottan, akkor is leirtam, hogy mindenáron csak ha a szüleim -tesvéreimhez, jöttem, és Szülőfödem szép határa, zitt kimondottan ahova be vágódtam, mnt egy féltégla, A MAGYAR -MAGYAROK TESTVÉREIM KÖZÖSÉG ÉHBE GÉBE? Na néha néha...sikerült ugy, mintha ismét gyerek lettem volna, de mégis... minden fatuskó meg fakutya, és csak akik közvetlen vértesvéreim, ami van az hogy Isten szeret, ami az a szretet, hogy mi mindig mindörökké örökegyütt, (ügetünk tallpra de előbb ébrecka, techalotak vagyunk, és lura ufo o o ooo...) és mindent ....zitt mi esőt, (áldás átok?:) csinálunk, de azon kivül, minden itt is készen lészen? Zez az, hogy midenenőnknek,(ŐK?) mind egyikünknek, van fénye! A FÉNY -FÉNYÜNK BESZÉL NE? DE CSAK A FÉNY =SZERETET ETET BESZÉL ÉL? Sóva, előbb A MENNYEK MENNYEINKBE BENT, EZ AZ AMT MI A MI ATYÁNK HÁZA, ÉS MOST MI EGYEK VAGYUNK A MI ATYÁNK HÁZÁBANK ÉS MINDEN GYEREKE KID? -DIK? EGYSZERRE ÖRÖK EGY A MI ATYÁNKKKAL! SZÜLEINK SULLUNK FÉNYÉBEN!!! JÉZUS HUS VAGY FÉNY?)Fita, kezdem nem ciffrázni fssni a falat, azaz hala vada jó falat, szemnek szájnak ingere? -fita az már (csak a sgg fa xuhuk xexuh hukk UK?) husUK? Ami itt hogy a viz a vér és szent lélek? Fita itt nincs fény (nap) emléke se, és ez egy fekete kénköves tavak, meg vannak koser tisztások, fen a hegyek (SCZONUK UK UK)legtetején... 2.: Az a része lenne...ami most miért nem értjük egymást, ami ez a gunya -gunyUK? Fita olyan hogy BÜN TETŐ-TETŐK? Osztán az állatonak tok, nincs, nem lehet büne? -zsebük? -ewsteleg rszénye szégye? Dfita ez magyardull zsebünk, fiteljed az örökös TÖRVÉNY-ÖRVÉNY AZ ADÓ, ÉS A TÖRVÉNY GYEREKÉI A MINDENKORI HORNI ADÓ HOZÓK -BOZÓK, BEHAJTÓK! Tróha, akik engem, nem hagytak hagynak meg mukkani Kanni BelláméINK? -azok engelmes szin szimulálóink, magyar gyereke áhiAita áldozóink? -fita hogy lehet hogy a fityma leharapva, vagy eleve Kató lika,.lukos barmuk marha ne harapj a alma szarba,vagy? - azok az ok? Fita, ezek minden olyan, hogy hol vannak a magyarok, a nyomokat (UK?) csak az Ő ŐK NYOMUK NYOMRUK UK RUKUK? -FITA AZ IRATUK, TÖBBEK KÖZÖTT A BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK? Mott az hogy hogy tartsuk meg, magunkak a gyereKéinket, azaz én ide, az amit itt kivillognak a gargulázásaimból, de olyan mntha hörögne? Fita.itt mi nemhussal főleg leg az ő ők fa xuk baxuk HASUK HASS ALKKOSS GYRAPIT PIT? -husUK vagy, de az is ha nem lesztek olyanok, mint az a szeplőléen makuláltan...(fita LA Zullu, debizta mern a redheffek meg juhuk, tentlsztése?) JUHUSUK UT? Zna fita, ami ahogy én ezzel kezdődhetnék 666... csak fenekeketek fekete pattoghatna, de ti fekete seggüek hunok? -vagytok, és ti ti ti...NEM VAGYTOK, nem pattoghattok,FON GOD? -FINITÓ?- azaz ez az, hogy itt akik A MENNÜNŐKNŐ NŐNEK, AIDÁK-RORKOK UK KUKT, KUKTA AIXTA BAXTAK BEN BEN HORRR... AZ ÉLLOVAS VASUK VASUT...ARANYBORNYUUK BIKA ARANY VÁROSUK, NE ESS HASRA? - AZOK A KÖZÖZSÉGEK... 3.: Fita, az álmomba mára, péntek este éjjel van, és ládd akkor, az egyetlen kikapcsolódás, nekem az hogy a családommal együtt vagyunk, és ami RULL gurul dörög föl döng szó van, hogy ODA FENT AZ FÉNY HONAINKBA, UGY ITT IS, ami azonnal mais RÉM ÁLMOM? Zna mikor gyerek valék, ami itt mese nincs, ahova érkezés az ufos, fita van fufos,nem fsss.. és a sufosss...csuffoss...Mott nekem lenne ellenseggem, nem hanem itt nekem a GYUNYÁMMAL, AZ ENYÉM, CSAK AZ ENYÉM, ÉS ÉN NEM GUNYATOK NYÁJA TOK, NYÁLATOK?- VAGYOK? Fita ez kezdődött az uj hit s vallásUK, -ma is tüzzel vassal rán verése, (beled) és most... ZNA AKIK EGYÜTT ÉLNEK HALNAK, HALLNAK! Legtöbbzör a lényEged, Égiek vagyunk? Mi is ufok vagyunk! UFO-k? -made in Hu? -who ho ho hooo... te ti tudtok beszélni a Mi UFO? Nona, amit álMÓdok most is,hogy szerettem volna látni Bethlehemnek csillagát... hozni Urunk? JuhusUK? NA FITA, MOST ELKEZDTEK ALÁZNI GYALŐÁZNI MAGUKAT?- AIÁZNI? AZAZ ROM BOMBA TÖK, MOR MORA DÖG DÖGOLTEK, na fita, azok ami HIVATALOS KÖZÖSSÉGEK, azok itt pénzeltek és penzelnek, és minden a MENÜK, zitt nadon nadon a padon apagyon csak a fa szuh hukk UK? -xex xuh hukk UK, lád a kos csak akik gellerErek? -eleve minden el redelve, azaz mnden a KIVÁLASZTÓDOTT TODIK BAXÓ MODIK DODIK ÉS MI KI MO? Zna a lényeg, hogy a néma gyerekeknek, az analjuk, itt nincs anyad, apád? Zna msot du? -az a része, ami most látom hogy van fényem? -du? -legtöbbzör csak düh dudu furuja duda kürtő... Zime zzuummm... fita, ezt... fiteled, Pap LAI lett minden, pap? -fita, a kis feleségem, kezdte ezt a a aaa... anal kenőcs? -gyere csak te ló, itt amitől retteget, hogy papöló? - papa ló AItaló? -altató nem ufooo... fosss...az agyatok? Innnnn... Fita, itt te meg én, meg se mukkanhat 666... demo egymásra taláhat 666... -annak ha analozás = angyaLUzás? -akor is, szikra veti? Fteiljal, azzal hogy a szüleinket testvreinket, (meg kell, ki kel,tagani meg magad -magod?) azzal a szeretet csak tettet? AIták ták ták tákó? -tokotok, de toko? Fita, most abzullu ultikula...az amit álmodtam, ogy a falnak, fel falnak beszélek? Nincsak akiknek még van flii, most bedugod GOD? Lebugyi (gatya) be AIdáko o o ohhh... komálom az alakod? -gunyád? -analod? -timsow... ...oááá... ... AL Zullunk, ha te nem vagy EGY A FÉNYATYÁNKKAL, LÁDD NÉLKÜLE, CSAK JUH HUSUK A SZÁDBA coffolva -abárdülve vágva, ami az hogy vannak hüllő -kigyó raccák, na itt azok a akik hust eszenek csak! Mennüük, We serve juh! -juhuhuhuuu... de az JÁNUK8:44!!!! -AIDŐK A DÁKÓK, FITA FÉLGÉPEK ÉS FÉL ZOOMBIKAIK? Miért nem intrerjuhol meg engem, s fita itt alMOM nagyon is, vagy mindenkinek vagy,vagy AIDÁIK? HUSUK A SÓZÓZKBANK PAINZ -PESTIZSÁKOK? PAJZÁNOK? NUK ICCÁKUK PU PU PU PUPPUK? ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... sárból sár? -Sárika sárlik, Föld Böcsike várandós, megellik? -vagy elletik? 4.: Kávézzuummm... amit reggel is akartam, hogy mindent meg lehet tudni, csak most ide behozni a fényt, ami vak vezeti a világtalant, ami vezető? Itt amit mára, hogy hogy lehetett, hogy teljesen a vak romboló tomboló pusztitó erők, felülre kerekedtek, és mi ki Mo, magyarok, miért vagyunk itt? -ha nem világosságod ragyogásával kásával, baxás kásával,mindent a hell hell hell... hellre AItyutyUK hellre? Fita, itt nem lehet hibáztatni okolni s büntetni?-baxtatni, ahoz kellenek AIdák? -Ida, ne oda? Amit megint, falra hányt borsó roka? Most nem fogom elfelejteni 2002 -2-22! -hogy először, hogy lehet hogy akit én Jézusom -nak hivok, egyben Ő az Atya is? -ez most, monduk ugyaugusztus 21 előtt, valami olyan gyötrelembe voltam, hogy közel, Jézus szenvedése? -ami rögtön, hogy a MI ATYÁNK A MENNYEKBEN, ÉS MI ÖRÖKEGYSZERRE VAGYUNK, ÉS EZT KI LEHETNE OLVASNI A BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK DEEE... Zitt tegnapra, hogy ha láttátok a Gost filmet, először is mndenre meg kell érni, és lentórl, ugy mint aGóst filmben, Patrik Swajzi? Demi Mor, meg Goldi nem jön be, na most, Azok olyanok mint a sasok, láttam az az nekik azok akik most megnyillott az ő menüük, na nagy élvezettel suhannak fel, és ez ami a föld, ez is... nincs hogy ez szilárd anyag lenne, és msot azok, azaz az uj Fles filmben, Batmanok? ZeZ TEGNAPRA, na megint mért lesznek nagy Bettyk? Zitt miért kellenek irástudók,ami ez minden egy AI DORK? AI pac pac pacaluk? 5.: Fida, ma az nagy olyan, amit miért van az, hogy ami nincs, azaz csak a FÉNY IGAZSÁG ÉS VAK IGASÁG? - TI IS RABOK VAGTOK,DE ATI BÜNTÜK...FITA MERT ITTCSAK ÁLLATOKVANNAK, ÉS AZOKNAK NINCS,NEMLEHET BÜNÜK?- VEZETI A VILÁGTALANT? -MIÉRT VILÁGTALAN? Most estére, reggel megfogadom, ogy du. -ugy irom le, hogy most ami AZ AMI BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK,mért nincs a FÉNY -VILÁGAINKBA -HONAINKBA TUD ÁT? -ÁTUT? -na meg vissza, mert ahol mi vagyunk, Mi is ufok vagyunk! -sőtt UFO-k... na itt olyan SEJT?- ELEM ELME? ELLEM LÁMPA, petróleum, na miért jönnek be a nagy Betty? Milyen sép a lánga, ami most itt van a Napfénye, most ha lámpát gyujtunk, (NAPPAL NEM, CSAK ESTE NAPLEMENTE) na nálunk, de igaz hogy a MFTK? -egy az egy kapcsol látba meg hallás és amit most is, ugy az eszmebe van, a ciss cicis kis felesÉgem,GONDOLÁTUNKBA mindig egyek vagyunk, ami vissza,hogy ami 2002 -2 -22. - 2023 -8-21? Na ezt ugy, hogy én akarok a gyerekéinkkel meg veletek, fita mi is azok vagyunk csak nagy? -szamár iá iá iá...fita,itt most ezek, ezek teljesen nem csak tudatlaNUK, hanem ezek azok, ami AI-kaka,na ezt ugy, hogy az ami a TRONUK, az ténleg az, és most... én betudtam menni, ami vissza hogy a pitába mindenki Pap Laci, és a levegőbe boxolnak? -na most mind azért, mert látod, nem jöhet közzénk senki? -semmi? BbLila lába közzé... 6.: Na fita, itt van a fitymátlanok és frigylÁldásUK tikta, mert most MI IS TUDUNK...angyalUKat, vagy Kisanygyalom galambom, gombold kis a selyem inged eljit, fita mi NEM NEMI a pornó? Zna senki se maradt, és monduk az amit a iratAIkba meg jelentettek, azok nyoma, azaz senki semmi nem maradt, csak TRÓNUK TRÓNA TROTTY... Itt amit már hogy ezt hogy lehetne meg láttatni, hogy ezek, na ezek valóban egy NAGY TROTTY CSAK? Zitt kétseggtelen, hogy az ami A VÉG BELÜK KINT CSÜNGÉNEK? Leirtam, hogy több milli ANGYALUKAT...reppentettem ki lentről, na EZ MÁR AZ, és akik mégis AZ URALKODÓ ADÓ, azaz ÉLET ADÓ? Fita, nem nagyon nyomom a sódert,mert a MIENK, tettették le a fegyvert,ami Mi is ufok vagyunk? Sóval COMMANDMENT? -NINCS KO-MOK KOMANÓK KOMANUK COMANDÓIK NÉLKÜL, tróha akik ezt most habzsölik, azok tudják, a BbLila lába közé nyomok, tudják hogy kevés idejük van, MIG MOST... amit mindifakarok, hogy ebbe a fizikaki szemÜNK,vagy szemÜK? Lehet látni a fufoikAINkat, és most ha ténleg talákozni akarsz velünk, az az hogy te bened felébredt... a kopasznyaku kis kakas ku ku rékuuu... Innn... Ez egy olyan, most csak a TRONUK TRONA az egy kocka, és most hol vagy MOricka, és egy kecske bogyó volt, a TRONUK, az egy az ami Somsom Akcion, tiszta szar mázga volt az egész BUDI TRO NUK UK? -most volt egy olyan nint a kecskebogyó, és a W.C: -atumotakusan flassolt, lehuzta... magát? -és elöntött mindent s fsss... ...oááá... ...Fida, ami van, és az az hogy tudunk találkozni,(jaja a levegőbe de mnt ÉGI fény madarak) de ahoz az ami ébraccka... na midennap! -fita én az álmAIm nem felejtem felejtlek el,nem feledünk, emlékünk? Fita, de szeretni tudatosz na meg tud át? - lát, a szitán? -ez az lenne?
UFOzzuummm... miEeee... sárból sár? -Sárika sárlik, Föld Böcsike várandós, megellik? -vagy elletik? 1.: 9/26. A KÉP? Elobb ...el nem lobbanjon, hol van LobonyAI? Achilla Lobo? Ez az egész, egy sintetika -artifaxuk -robot iccákok ciciáznak, s SCZIBORGA sicc slicc AIdák, létesitménüük a befeketitésük, ládd kék az ég,fekete? -mert feketéjre festik? -festetik, a teremburáju részvén társaságUK? Ő ők teremettek téged, (nem engem?) NEM MI MAGUNK? Zitt nagyon sokszor, könnyesre nevetik magukat a mi magyarok Égitesvéreink, azaz fufok, ami ha te magyar ok mag mak mak mak...making money? Ezt ugy, hogy ahogy a iratUK, amit elkönyveltek, és maga az hogy minden zsákba macska mackara, ki kik a KÁRmesterek? Mester a bőszvihar dühöng, hullámok hátán hullám kéll, na meg a Gája, de a terger árja, habár felül a GÁlya, alul a viznek árja, s a viz az Ur? -mi van az ufo-kal? Fita, egyszerühen, tegnap vissza olvastam 5perc, egészen augusztus 21! -mert el feledltem, hogy mikor ált áll meg az óra? Na én az első pinalát óta, hogy nem az anyagom? -az álMOM azaz gondolAtom vagyok, és ugy egy kis faluba ami édekertek vala, és akihez be -le jöttem, azok az én örök fénytestévreim, és látogatni jöttem volna, látogatóba? Ládd János vItáz, elbocsátják a kenyér (élet) adói, és Iluska aszolgaláNUK, belehal a fájdalomba, hogy Jancsikáját többet nem láthatja,? Fita, itt CSAK ÖRÖK ZÁRT PÁROK vannak, és ezt apuék MFTK (fita Jézus FÉny, a mi Fényünk, vagy jusuUK? -coff abárdölve?) tudták, és előre megmondták, ki kinek a párja! 2.: Men az eke, szaporodig a barázda, mintha köny iródna, olvasásra? -vas ásás,olvasztás, nincsak, akik könyveket irtak, azok vasa sok sokk...Pl.-az irás tudók, fart fariZeusuk -SzadiZeusuk? JuhusUK ZeusUK? (fita, itt ezek Gépek, és te vagy Kép pac pac pacruha rühük, röhelLUK UK) Fita olyan oi oi oi ...isteni a disznósonkád szallonájUK Pacal pörkÖltöd, na de miért nem a hüllők reptillák kigyókaraja Gigyó Gita? Zitt kénytelen vagyok...hogy ITT MINDEN FÉK! FEKA! KAKA! HUDU -FSSS...MÉREG DRÁGA MINDENNEK VAN BLOODY BUDY ÁRA, LÁDD A ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJEZEUSA HUSA URA IS LEFIZETTE AZ ÁRÁT? Zna itt...most hogy ha valakik mik? -mi ki MO? Zett már egy pászó pászka pszkafak érintettem, hogy vannak a klotyósok, és az az hogy itt MINDEN? -AZ AITATÁTOK (JANUK8:44!-fita ha most keresed $$$...itt a kigyóógyik a MO?) TÁTÁOG,az egy NAGY KLOTYÓLUK UK LUKUK NUKIUK NA GIG GAZOK? Mott ugg, hogy ténleg a pénz beszél,a kutya ugat, de az is csak az övéKÉ? -és az ő doguk dögük, god dog mindenlukat meg dug? -bedug? -betöm,beton batom? -sitt, valuban mag maga magja,faklyUK magUK magaUK? -Mott itt midnen csak sár és sározás sárburAIk URAIK? Na az ami TRONUK? -VEGYÜK AZ EGY NAGY SZARATÓ, ÉS ELEVE BESZART A HALOT, RAWANÁBA TEMETIK RÓMÁT, DE NEM RÁMÁJÁT? (fita itt csak szarnikkel meg szarat nikkel) Na az egy olyan, hogy az ami a troNUK tronUSA NUKI SOKK? Most egy olyan nagy KLOTYÓT ÉPITENEK SÉPITENEK SERPENTINÁIKNAK,, hogy mikor megérkezik a NUKIMUKINUK NAGY NUKIJÁJJJ... Ő A NUKUSUK NUKUSA KIRÁLYUK KI RULLA? Na az lenne a fejetleNek fejetekLenne, most az csak szarni tud! -Miután megette a sine -java MOcsinga husUk állomáNUK? 3.: Fita, ha te az én magom vagy, az NAPMAGNAP SZEM MAG, ÉS AKIK MOST ELŐRE AZT AMIT KIOLVASTAK AZ MAGUKÁT, ÉS MAGUKRA VAL!!! Sóval, vegyük azt, hogy szarból csak sár, és kutyából szalámi mi? Tróha, most én ott vagyok, mikor a TRONUK TRÓNUSA LENNE RUSSAI SZIJA NÉLKÜL? - MOST TÉNLEG, az hogy EGY VILÁGÜR URA? Az eleve olyat egy LÁTÓ, AKKOR IS HA EGY NAPOS, NEMTUD GONDOLNI, NE HOGY KI TALÁLTA KI? Fita, megfogAdom hogy nem irok nagy Bettyivel nagy a begye, de megfeledkezek, mert teljesen, ezt azaz hogy a földtől el szakadjunk, na most itt van, akkor most bemenünk a mennyünkbe? (de azt mi csináljuk, és örök egybe egyszerre!!!-ezt azt meg akarom láttatni, akik látnak, vagy akarná ná ná)Ha értitek, hogy akik ijjesztgecciznek bennünket, ők NEM FÉLNEK? (fita ezek AIdák androidák hemofloridás és most bizon, láthatóbbó váltak, és itt van csiklójuk?) Nincsak az hogy vallagotok vége, az az övékké, eleve? -valetoto? Ládd az ég és föld teremtője bedobta a törölközőt, mielőtt e miEeee... lett volna? -smirna! -volna! -széditeszt? Fita ha pont, csak VÉG PONT VAN CSAK! -zez az, hogy itt nincs az ami miEeee...ez nem olyan az, amit te bakarasz te akarsz vakarsz, vakarcs? -ez nem neked lett csinálva! Na most, ha magyarOk gyere kid, CSAK AZ ÉGGEL NAPNÉPEMMEL PAM PAM PAM..TÜZÖN -VIZEN ÁT, azaz én az Égből, a Fény honAInkból BULL? Na most, itt olyan keveredész, a szart, szarUK vagy? -azaz ami meg kell talállnom, az az hogy ha te mag magyar ok vagy, terád nem lehet, nézni se, csak ugy, hogy ezt a a aaa... Artifica Intelligénesek, most ha ki merjuk nyini a szem? -fiota az a mag?-gam? -gom, na meg a hangom, piti siti piti...látod? -látoll... ird le! Innnn... Fita, ami van, ezek kigyóÓgyik a MO, hüllő külllő lények, valóban termtődtek, és amit ládd...ezek hermofroIdák idomták mi ki MOék, és csak cócmokUK,AMI van belőlük, vagy 72 fajtájuk, s akik ezeket tenyésztik, nem téged engem hanem hus hus hus...mo mo mo ...ham ham ham... és ládd csak ami kiváló, koser será, ládd szeplőtlen nőtlen süz, magulátlan láthatlan juhuUK lehetsz, a papalNUK alatt, BBRita bugyiba, de mi van ha neked is van farkad? -limba halimba... ...oááá... ...zitt az hogy nyisd ki szemed, mert te szemes, magod god, na meg magömlés? -de a te magod, a tied? -hangod? -szó e szó? -e$$o? ...https://www.coasttocoastam.com/ ... difita, ez az egész egy artifaka -robotika létesitmennüük, és magUKról magUKtul?- se tudnak semmit, nem is tudhatnak, meg nem is tuidják mit csinálnak? Miháj, itt ne háj, kicsi kutyát (dögöd) ne csináj jájj...
UFOzzuummm... miEeee... aki akik kakik, a másik életét el akarnák venni, annak nincs semmi jeee... szalma fakalma hatalma széna böglya bogara bogara sokk.. 4.: Kávézzuummm... kb.-egy órája, a kisunokámnak 102 Frhaj láza van, és ezt tegnapra álmodtam, és nemtudunk tenni semmit! Mondtam többzör az anukájának, hogy a kisunokám beteg lett, az csak álom? Tiszta világos meg érthető, mint minden álmom, sőtt a feleségem... Mielőtt blloondit lefogták volna, (kiánzsi vagyok?) hogy megy az utcán, egyszer csak bloondi megfogja a kezét, és átmentek a tuloldalra, és egy nagy összejövetel, és egyszer csak bloondi eltünt? -az van? na bloondinak meg van az a (fufok) teste, amit ha valakiben van haza? -fita testvér szeretet, (de körötte is,minden hideg rideg?) ami csak örök szeretet,(hogy van olyan hogy szerettelek? -az ok AIdorkok dorok dkog lés hápog levegőért) és más nincs! Jaja ezek AIdák dorkok, és ládd a wiruzsuk, alakra ember? -nem hanem majom utánzatok, fak fazonok, fideljed a majmolássUK MULÁK MULÁSUK meg a majom kenőcs, lőcs kenőcs? Jaja amit Satan szara -genéja, na azért ölnek -gyilkolnak éa kárhoztata AItyuk? JANUK8:44.-AITA HOL A GATYA, AZAZ AZ EGY AITA CONPUTER, és ez az egész egy khuült -hüllő -hulló kigyiógyik gyik a MO bota, tebuta, van butább xexuhállatuk?-jaja juhusUK (eleve mnek az állatok esetleg de baxdü kangörcs csak xexuh xuku xuku s csak KANXUKÁAIK végöl is??? -mig a feneketekbe kanócukkal az ürbe há há pá pá.. tubappa lupák cuki puszik?- a bónuskAIk? -na meg marha, ne harapj a sárba? -aha, beleragadtak le ragadtak? - szórméd, gyapjad, zsirod pacalod? -zsiros deszka kakiAI kenyér, egyetek ti is? -hizzatok, nüljön meg a begyetek bögyőtők? 5.: Most ami van, amit NEM LEHET TUDNI, hogy te meg én, ameddig ebbe a hus is növény nyügükbe vagyunk, addig csak nyögünk, (csak trágya) de ezzel... Zitt a Mi is ufok vagyun! -baba, jaja ma született, gyászólba? Fite csak magyarország gyászba van, azaz NINCS! Zitt hogy Attilát, a országok Dózsa népei, bonts ki ászlód itt a helled, most én legelőször, a nagymamán olvasta ládd 2 éves valék,minmden este altató a BbLila lába közzé nyomok, és ez mind mese, nincs mese? -de hol vannak a magyarok? Na most itt is, bitta hogy a népek történetét, mert MI NAP NÉP ISTEN-ORSZÁG OK VAGYUNK, ami az hogy fények vagyunk, és itt ...trillizili bili tricikgli...hogy a Tejut elágazásánál magyar fénytestvéreinre találtam, és vissza jöttünk, és most ez lenne magyarok országa? Fita, ezt most...tengap hogy GilGames a mesés is beszél az ozonvizről, zitt az hogy a levegő páratalrma az őzon (ozon) kör meg pára, össze omlott, és ezt sehogy, talán itt a legbuzigóbb kiválasztott arany -bornyu -bika, arany város imádók hasra!- meg akarták csinálni maketba? Na Gilgamesés megkerste az UT NAP ISTENT, és hogy lehet örökké élni? Fita, hogy itt az ŐRDÖG AITAJUK? Fita, az ami VILÁGTALAN ÜR, AZ EGY FEKETE LYUK, ÉS A KÖZEPIN VAN AZ AMI A PIROS PIROS PAP IRÓS TURÓ TURÓS JUHTURÓS, PAP IRATUK? Nona UT NAP IS TEN TAN VAGY NUK? Fita, mindent meg le tudok figyelni filelni is, de ebbe, azért jó az összes irataim, mert én vagyok a kisértóm, azaz nem értem nem értem nem értem, azaz ez irtóra be tercel rezonál, és ahogy találkozok FÉNY -ÉL? -nincsak ott lappang a kisertés? -azaz TE IS OLYAN VAGY MINT ÉN, LÁTOD, ÉS AMI NEKEM VAN NEKED IS!!! NAPIS KAPIS? 6.. Fita, ez nem tudom ugy leirni, de monduk Attlla temetésén, akik vele legyüttek ügettek,gyiááá... mentek, de mi olyat...na itt az az haloti torrr dinszótorr -na meg orgiAIk, s olyan torzitás szitás szivartás van, amit ezzel a agyukkal, nem a milénk, ldád apuék, ez nem olyan az amit te akarasz,és ez nem neked lett csinálva! Na mi miért ért, nem a miénkét pináljuk? Sóval, az hogy mi csak élni tudunk, egymásért ért, árt, mint magunkért! Ezt most le tudnám ugy vezetni, ládd az takartam, mint s pöce...de az már elöntötte ezt az egész...fita ugy a felszint mint most az egész a felszin alatt is, mérgezett, ami előcör a rádiaktiv anyagok, és azokat ami ártalmas, itt most azt ugy, hogy álomba látok, látlak, na a plafonon (nem kell tefoNUK?)vagyunk, és ki az ki kéz kész a jó harcra? Süvit a golyó, mennydörög az ágyu, cattog a kard, ez lelkesiti nem siti piti? - csatára a magyart, szabadság ért küzdeni, a csatába meg halni lufa! Zna mot, olyan elszántak kis testvérkiém mnt én, ragélyos?- jó jó de bunyó? -nem ütünk senkit,(Fita csak mimmtáljatok Álmos apu?) csak akik közzén akarna jönni, hogy meg bax baxatna naaa... bennünket, azt kiütjük? -hopp egy légy!? NA MOST OLYAN VALAMI...HOGY AZ HOGY ANGYALI? Na Pap Laci, és mindenki olyan lett Pap Laci? Na az érdeskés, hogy egymással nem bunyózunk, és ugy hogy ... ládd egymásra nem emelünk kezet, és kárt nem teszünk semmibe? Pontosan, az, ha NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN! ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN A HAZAH akinek nncs, az mehet haza! Érdekkes, hogy ha valaki egyiptomi, azaz olyan nics hogy valaki nincs otthon? Na amcsi, ládd amcsi egy MOM országunk! -fita nemcak a földek, na ezek ténleg függükertjeink,fügefaadj fügét, hanem akié a nap, azé a pap? -az eném a lánya...na meg vár, tieteka lekvár? Innnn...fita mindeki el kellene tudja tartani magát, (saját földek édenkerettell, nincsi az az eredeti mese?) de most mégis, apuék, mi mi mi... mi nélkül? -fita, itt az hogy szereteet etet...de nem egymást, eszem a szÁtok?- eszem? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... aki akik kakik, a másik életét el akarnák venni, annak nincs semmi jeee... szalma fakalma hatalma széna böglya bogara bogara sokk... 1.: 9/25. A KÉP? Zitt csak kigyókigyók, és most kigyóagyuak, azaz kihültek hidegek (hideg háboruik???) azok ami al világUK? -világereik, ládd ezaz egész egy pokoLUK UK? -Zitt most ismét kecske mét láttam az Attila filmeket, és Attila nem volt királyUK UK? Sem Nimród apunk és a mi apuink (nem pá???) link lank lakatos...de Álmos ás Árpád apuénk se, egésszen fel az IstenAtynnk a MI Atyánkig nem King? KinG =GOD? FIN GOD VAGY FINGOTTÁ KIFINGTÁ? TÁ TÁ TATA...AITÁM A GATYÁM... Fita, mindeNEM a HAN GOD -DAL van, nem kezdőDik meg végEnd, hanem ÉNEKELJÜNK, HOGY ISTENSZÜLEINK SULLYYNK A NAPUNK, APUNK =ANYUNK) SZEETET ETET, EGYMÁST ETETJÉTEK, LÁDD FÉNYEK SZEMÜNK VAGY SZEMÜK MÜK MUK UK MUK FUCK MAK MAK MAK MAKING MONEYY, FABATKÁBÓL VASKARIKA, SZÉP KIDLÁNYUK JUHLIKA? Juhcsa ha bemenek a szobádba, Villanáramot vezetei a csicsádba, Lett is abbul adó vevő generátoör, Juhlcsacsa erőmü mü lett a csicsádbul? Fita, miért nem lehet nyiltan beszéni hogy mi az az UTALATOSZ NEMI ÉLET, NEMIGAZ? - XEXXUÁLLAT ALLATA IHLETT ÜLET ÜLEPEL ÉS HŐCÖGÉS HÓCC HÓCC KATONA...? Nincsak azt kellene legelőbb itt, legeltetni? -Na nem az övék ládd MOé bota, kigyóvá válik,és megeszi a fáraó (FITA AZ IS KIGYÓ! varászlói (law = lo, törvény -örvényük a véneik, védi véni vicsorgóik, nyáluk menetet vág a nyakatokon, érezzük, hogy ülepünk mily nehéz? 2.: Na most, itt azóta, hogy a pokoLUK Ólaik,keletkeztek, azaz itt az jogy a fizikai -világ, az egyszerre van a szellemi világAIval, ezt sokzor, hogy ugy Swéden -Édenburgunk, ládd az egyensuly Édeni egyensultschully felborult, és azzal keletkezik az ALVILÁGNAK NINCS ROM MOR ROM ROMANTIKÁJA KAKÁJA? -AZ ALVILÁGBANK NINCSEN SZERELEM, DEHOGYNEM, NEMI NEM MI ÉLET CSAK CSÓ SZERELÉS? CSŐ? LÁDD AZ AZ Ó SZÖVETSEGGEK MIGNEM AZ UJ, UJ EGET FÖLDEDDEAT DE AD, MIT MEAT MAY MAYA BUBA? - TEREMTEK NEKTEK, KISPUPU NAGY PU PU PUPU UK? RÖGTÖN AKIK KÖTÉLNAK ÁLLTAK MEG LETTEK BAXVA? BUXA ZSÁKUTCA HÁTIZSÁK? Ami van, ugy azt itt minden KIGYÓ BIGYÓZÁS BUGYIZÁS GATYÁZÁS, s itt vagy akik ELMETÉL MENTŐ $$$... 00 $$$... MENTBŐL AZ ANGYALUK LUK UK? Fita, én a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG -GÉHEZ GÉJEINKHEZ KÉJEINKHEZ GYERE KÉINKHEZ, AZAZ MI NAGYGYEREKEK MEG KICSINYEINK, HOL VANNAK? Zitt hogy miért nem ugy beszélek? -ezt apunkék, kék az ég, kalács, mert mnden nap? -karácsont? Zfita, te voltál ugy, ogy feltudtad mérni az ERŐKET? -MELLIK (SZIV AZ ACÉL LDD MINT A PÁLISTÁK,PRETERIÁNUK? ERŐSEBB ÉS A KIGYÓ MINDEN XEXXUH ÁLLATNÁL OKOSABB SZEBB VALA? ESZTER ESZEL A FARKÁT NE NYELD EL? -HARAPD LE? -DE A FEJÉT? 3.: Most itt van, azami a TÖRVÉNY ADÓ? AZ A HANG ADÓ IS, ami én állandóan, mert én a HAN GOD HUN GOD, azaz NEM BESZÉL HOZZÁNK TÖBBET, ami azamit Kirlán fotozás, vannak a feket Pálcikázók, fita azok a fekete UFO-k, és vannak a fehér Práterek vagy az is fekete? Nincsak minden a LEVEGŐBE ÉS VAN A FÉNYES NAPUNK, ÉS A FEKETE NA PUK NUK UK? KUN A KIN KING GOD A HANGOD HANG ADÓD ADÓK KÓDA ÓDA ADÓK? Sóval, hogy ma is, ÉHEN A KIRÁLY UK, ÉS CONOA ORSZAGUK SZA GOD? SZAR (RASZ NEMESEK?) SZAGOD TOKOTOK? Csak AZ EGYÉN MEGVILÁGOSODRÁSÁVAL ADÁS VÉTEL SZIVET ADOKSZIVET KAPOK, VAGY SZIVATTOK, ITT A SOM, NINCSAK...na vicca,onnan hogy SINTÉR SANTA DIK STEFANUK, FA NUK, FAKAPUK UK? - fita minden egyzerre lehet van csak, Ég és föld? Na mikor a KIGYÓÓGYIK GÓGYIK MI KI MO? -MO MO MO...FITELJATOK AZ AZ ÁROK, ÁRUK, NINCSAK EZEK ADNAK VESZNEK A PIAICUKUN KUNAK KINOK KINA MAMA KINJA, AZOK A KIGYÓKIGYÓGYIK DE MÉRGES KIGYÓGYIK A MO BOTA BOTOSAI BOLTOSAIK AIDÁK, fiteljal ezek UTÁNZAT UK? (MATRIC FILM?) Naz a MAGYAR ROK OK, MI A NAP NAPOK A MI NAPUNK FÉNY- GYERE-KÉINK VAGYUNK, MIG AZ Ő NAPUK PUK? KUPP CUPP...Naz onnan, FITA TE MÉG A GONDOL LÁTUNK, na most az az, hogy valóban FÉNNYEL VAGYUNK CSAK, MIDNENKI A SAJÁT KÉP MÁSA??? -VAGY KÉP MUTATÓK, 9 GIZS GÓLYA KIMENT A TORA? NÁTOD? Men most egy két TV. -sorozat, ami tegnmap egész nem a BbLila lába közzé nyomok, értelmezése meze, fita a háttél a ISTENEK, ÉS GOD ZZZ...ZILÁLNAK, A MEGNES MEZEIKBÓL -TEREIKBÓL, ÉS A KIGYÓ HOGY SZAGOL SZAGLÁ$$$... NA MEG EGY ERETNEK? -NYAKÁN KiNUK, MENETE, ÉS NYISZÁLVA? "BEL B'BEL< Innnn... Fita, ha nem eszel eszelsz meszelsz LISZTELSZ fényt, akkor megfeketedel, és jönnek lentról leEndAIdAId érted, érted, akiket sasuk, süsük, ládd a Ghost filmben, és visszik visit Ilu? -lobbog a haja, amit most, ládd itt van a sufok és fufok csata pata... ...oááá... ... a TV -csatorna...Strange Evidence itt SIENCE136, Story TV HD...156 de mindenütt ami miEeee...na meg mi van? ...felette jó volt a pajtink, a c2c on, na most, ezt ha nem eszel mindennap fény, akkor meghállsz!!! -jaja fa felál,ész? Fita olyan erőkkel verekszünk, .és itt..csak te vagy egyedül, azt hitetik el velünk, s kész, a kukta? -bugta...
UFOzzuummm... miEeee... a lélek, ha magmra lelek, a Lehelletem (hell?) vagy gondolAtommal a dom -mod dahhh... az egy madár?-veréb, véreb, békegalamb,száraztónek nedves partjánm döglött béka? -kutykurutty...vagy te vagy?- a fing az én gatyámba? Vég állomás látomás más, állapotos a hellzet, Föld Bözsikénk állapotos lett?- vagy sárlik? -ki kik áldották mek mek mak mak mak...making moneyyAIk? - a monyosok, s várom a párom... az arany város rosa, berosa? -rozsda? AItám a gatyám...vége, elvégeztetett stele sár? 4.: Kávézzuummm.... tuluntulu tumultus, delirium a világ ürbe, nincs világ egy szemse? Mott vissza, hogy mikor másodzor találkozunk, a mi Tulrull Turull Fény Madarainkkal, fufok, csészealjak fény gombök, (tegnapra láttam fekete olyan mint a vasgömböket, a föld napránéka sötétben,csak midnent sőtt...nem tudok be villantani) de az a fény, nem bánt senkit, semmit, csak most a fénytelen ürben, ürükben, ami ürülékek, ami most... fitina, az hogy arany város, az olyan mint mikor az egész bagázsijuk, ami valuban lyukak, és ami a vulva -vulkán kitörések, na azok az arany ()de emésztó égetó éghetó tüzük.fitlajal ha el kezdenek nukizni) városUK? -nincsak abba a pinutumban, mikor az egyik gyik a gyik a Mo a máSUKa SUKa (csak egy kan szuka van, aki a végén megtalálja a szuKÁját?) meg eszi? Fita náluk az az áldozás azaz azzal metermkényeitik a magukat? Zitt fita, mert ez egy kigyó -mérgeskigyógyik a MO? -mo mo mo...Troha, mindenek ajja a al -világUK, meg villogásUK, és most az hogy tertmsünk embert, az azonnal a kigyó fakUK? -kakukk? Zna az hogy arany folyók, ezüst tavak, ami most ami legutóbb... de mára, az ami fekete köröttem égne ugy ahogy a fényem, hatása van az ürükbe? (nem a fényem égeti őket, hanem ők égnek, haja hajja az égneik áll?) Zitt most az ür az UR? -abban a pinutumba, ha ezek megjellen7nek 666.... az most ugy, ahogy legutóbb, hogy egy olyan, mntha a föld belseje, a Prométheus film, na megyek felveszem, mert ma is megy, és most én, főleg a Bblila lábaközzé nyomok, a legujabb fejtegecizésük, ltt Titkok, azaz olyan mint az Ancien Alien sorozatok, na a Predator vs. Alien, már felvettem, és most a Prometheus film, ahol lent nagy cserép edényekbe kigyókat fiaAIztatnak, na most az a sggxexxuálat, és zitt...fita, itt a fiAIm, nem látod nem olyanok mint mi? -na most az hogy ember, az a fényekfénye benne lenne, de itt akmegtévesztés a vesztés, megvettek, le vettek a lábodról, te már megtértél és kamálom a kruczifixet Golgota és kereszt... kroxxokerük lettél? János báti,xokerext a mokerereszt és kard? Jaj de komálom az adósom? 5.: Naz hogy a teremtés, az van a kigyó magja, és az asszony magja is kigyó, -gyik, gyik a MO? Fita, a kigyókigyó az hideg vérü GÉpGep AIda? Ez az hogy a melegévrü az áldozatuk,(nincsak az Ég és föld teremtője juhusUká a bónusarussia szijha, káká lett? -na ugganaz roma és hungarUKik jaja én husItia vagyok) na meg a Preditor, és bizon azok a Prédikátor torr torkok? - tát ki a szád szátok tÁtog? -vagy a kloákká klattyok, jaja geller ér)Zitt az hogy hangod, HUN GOD, megszünt, ládd most Attila, az MOM azaz magyar országok szövetsÉge, ami most az hogy vannak Égieink, azt tüzzel vassal, fa szukkal, ládd a nemes magUK beverése első nájsz éccaka kaka? Ami itt a kigyó fajtájuak nyiltan, EZT A FIAIM, mesélte nekem, hogy ez minden kigyó -bigyózás, és csak kezet lábat adtak a kigyófaknak, (fita a kigyó az fejjel lefetye) és most mentem utánna, és egy csoda zöldek -zölde amit Édenkertnek... nincsak a gazdögjeiknek ami kigyó fészkek,(fita az ágyasaikat, és a kurváikat akik bizon Édenkertjeiket diszitik diszNŐ? -feled DAIDUK? - és nagy dizinóÓdisz ólak, nincsak a nagy kövér tokásdiszNŐik? röfff...Fita,mert ez az egész egy olyan botanica Botan Ica nagy nagy bottal, kinek van a LEGNAGYOBB KIGYÓJA MEG GOLYÓJA? BALL, NA MEG BALTA ZÁR? NUKU? Hogy mi van, na KÖZZÉNK AKANÁNAK ÉGELŐDNI A FÉMESEIKKEL, ami az ami AIDÁK? Fita ma is a fiaim, utálom az embereket, ki nem állhatom őket, most a kis üstökös is? -mondom jobban mint mi összesen? Nincsak aTÖRVÉNY ŐK? MI, MI KI, MO MO MO...NA ABBAN A PINALÁTBAN,HA RÁNK TUDTÁK VÁGNI VERNI A TÖR VÉNYE ÖRVÉNYE? VERME AKI MÁSNAKVERMET ÁS ÁSAT AX MAGA MAGA MAGUK MAGUK, ESNEK BELE, BELE BELE? Bellele bellele bele tett a zsebibe bibe... 6.: Tróha nagyon sokzor, apu apuék, mikor mint a két nagyapám ott volt apu a varógépet zörgette, és minden az hogy én nagyon szerettem hallgani, (fita ami a Files Zsófi, az is olyan, ha lenne filed?) meg kérdéseket fel tenni,hogy mi az eredeti bün, és a halálos bün, a meg bocsátjthatalan bün, és beadást -adót fizetni pá$$ápot fizetni, nem azzal hogy te elismértek bár milyen törvényt (nyid ki a szemed, vak vezeti a világtalant, és a GOD $$$...00...$$$... tülluk város a seggit magadon, maga tokon toko? - Isten bottal ver? GÖD DÖRRR...) amit nem látsz, az rögtön te nem vagy, Mindenem az UrÜrüs üstnek adóm, mnden az övék, szivemet is neki ADÓM A DÓM BOOKKOSOKNAK, OKOSOK, ÉS ŐK LÁTNAK? Fita, itt valubank A KIGYÓ AGYUNK, mert le akartam vezetni hogy ha MAGYAR OK IGASÁG HELLETT IGAZSÁG? -AZ A FÉNY IGAZSÁG, ÉS ITT JÉZUS =FÉNY!!! Josefuss Flavius: a magyarok az egyetlen Jézus látók!? (fUFŐ-k) Na most függetlenül, hogy most hányan vagyunk, de itt az FUFONKKAL (Dr WHO?) hukkal, CALL!? Sóval ezt állandóan hogy másodzor,mikor ugy ahogy te is talákzohatunk a szobornál, szobRUK RUKIK? Fita, most az hogy ÁR MEG MEGA MEG GANUK AMIT ARMYGEDDEON BÁCSI A NŐIK (FILUK VAGY LÁNUK?) NAGY BOTTAL BÁLVÁNYAI, FITA NINCS TÖBBET, CSAK NAGY MOÉ MO MO MO..BOTA, HALIMBA KALIMBA COLOMPOSOK MEN A BIKA HENTES FELE... ÉS BIZON EZEK EGYMÁST IS BOTTAL VERIK,EGYMÁS HUSÁTPUHINTJÁK, ÉS BAXXÁK ÉS ESZIK,BUXA BAXÁS KÁSA,SIRI ZSIRIZSÁKOK? HÁTIZSÁK? TRöha USA MEGETT, HOGY RUSSIA IS, TUTTU,TÜTÜTT ami ládd... mikor Attila állj meg állj meg kiccikó,meg eltört az Isten kardja,(ho ho hooo...Isten kardja? -eltörhet? - na meg AIda KrimhIlda? Mnicsak mi itt a magyar Igaz -gaz?-az igazgató? Nincsak agyba fübe vernek, ( de nem ke, mi egymást is?-na őket ki veri, akinek a legszőrösebb a tenyere?- Vaze Lina? Kani Bellah?- és te mégis szereted a megölőd, megölőd murkát?- a husát, IMA DOM? BÜN ALMA HUS ÁBRAIM? HAM HAM HAM... BÜNTETŐK? Zitt nem ez az, nemi nem mi? -ha nem merünk itt van a fényÜNK, mit eszünk, fényt? -és okádunk? Na itt a 66 fak kérdés, hogy bizon olyan ERŐ van, a sufokbank, sifoNUK sionUK? -jaja csak az van, és te kire pire ütöttél mi a képed? Pille pilla szálj le, zöld leves ágra,malom ablakába, domb oldal ára,(hok sirjAInk domb bookuk boRULLnak, megnyilnak, el vaggtok ásva? -megnyillik?- a szemetek?) imhol jönnek a gyerekek, Laci Feri Sára... Ínnennn... na a sufók, most olyan, hogy mintha az arany warrUkik, VÁRUK?- szaranyosak? FARKASOK FARKASA KASZA KASSZA KŐ, MI KŐ? WOOhhh...legéNUK UK, hol vagy? Nincsak SZA VAK VAK VAK VAK... ...oááá... FÉNY! MARADJATOK FÉNY!!! NINI CSAK FÉNYÉ VÁLLÁS MEG VÁLTÁS?- VAN? FÉNY LEHETSZ? JAJA AZ ÉJSZAKÁBA? VAGY BILI? JUHBILI TELI? TELE STÁR? TELIS TELE? -JÖN AZ UJ BILI?