Csinálj a 20l-es hordóknak fekvő tartót, mint a boros üvegeknek és a "pofájuk" jól tud mutatni! Amúgy egyet kell, hogy értsek, ha felpolírozod, akkor szépen tud mutatni.
...elég az egy literes tágulási tartály, mert kb. 5-liter olaj megy az aljába és 10%-ot tágul...nyomásmérő??, biztonsági szelep?? felejtsd el, hiszen nyitott a rendszer...
............
...a tartályon lévő csavart főzéskor kicsit meglazítod és akkor tud "szuszogni"...
Sziasztok 50 literes söröshordót szeretnék duplafenekűre átalakitani.Hőközlő anyag olaj lenne az volna a kérdésem ha nyitott rendszerű lenne 1 literes kiegyenlítő tartály elég-e? Ha nyitott rendszerű akkor nem kell nyomásmérő meg biztonsági szelep? Esetleg ha valakinek ilyen szerkezete van küldjön fényképet lezlide@citromail.hu köszönöm.
Nekem nincs. De ha kellene gyorsban, akkor bemennék a helyi italnagykerbe, es 10800-ért göngyöleg árban vennék. A 30-as 7600. Biztos hogy nálatok is meg lehet igy venni.
Én is olasz fajtájú üveg demizsonokat használok. Szerencsére még egy sem tőrt össze igaz nem pakolászom hanem tárolom őket. Lopótököt használok így nem "mozognak". Nézz körűl itt:
...nem tudom, hogy mi lehet a gond ezekkel az üveg demizsonokkal, de én már évek óta gond nélkül használom (persze óvatosan) az olasz műanyag kosaras üvegeket, meg másnál is láttam ilyet, de nincs velük semmi baj...
20literes rozsdamentes szódásballon... 30L-es sab müller söröshordó... Én üveget elvből nem veszek, egy ismerőst két utcával lentebb csak a szomszéd mentette meg. Mosás közben szétrobbant egy demizson, bal karja azóta 70%-os. Nem is lesz jobb. Össze-vissza vagdalta. Mikor ez megtörtént, eladtam minden demizsont-üvegballont. Azóta csak 30L-es sab müller 7600ft göngyölegben. Ha van ismerős akkor meg kevesebb "selejtben"...