Tényleg, baszki, pedig az ilyeneket meg szokta említeni. Bár valószìnű, hogy akkor éppen külföldön voltam, legalábbis a június 2. erre enged következtetni :)
Az új beszerzések egyből fogyasztásra kerülnek, hétfőig meg csak kitart. A cimkét nem gyűjti a kolléga, teljes mértékben pragmatista és empirikus alapokon működik :)
(azé egy világosat nekem is bedobhatsz, valahogy majd csak félreteszem a sörrel kapcsolatos iszonyatos fenntartásaimat)
10 órakkor kezdetét veszi az úgynevezett elő vagy mini Topictorna négy csapat részvételével. Paks, Kaposvár, Pécs és Dombóvár szurkolói újra megmérköznek egymással.
A felkészülési torna végeredményét természetesen közöljük itt.
Van egy kis problémám a pólóddal kapcsolatban. Vagy környakas lenne az XXXL-es pólód, (tévedésből már megrendeltem ilyenre, mert ezeknek nagyobb az átfutási ideje, és figyelmetlen voltam) vagy galléros XXL-es. segítségképpen ciÁN is ekkorát kért.
igen, amit kifejezetten a ti kedvetekért alakítottunk így, amikor épp úgy volt, hogy szombat délután érkezik be a csapat nagyobb része - nem végleges még a műsor, igyekszünk olyan megoldást találni, ami a többi csapatnak indifferens, és nektek ezen túl a lehető legnormálisabb.