Na, most erről eszembe jutott a "Két kicsi kecske, baktat a hegyre" kezdetű örökzöld, ha bent ragad a fejemben, én nem tudom, mit csinálok Veled :)))))))
és majd fogsz is még eleget, ne izgulj :) Jön Ali Baba és a negyven rabló, meg a Csizmás kandúr :)) Szerintem az a szag hozzá tartozott, meg hogy falra tett lepedő, mert ilyen ronda mintás tapétánk ( vagy festésünk?) volt :)))
Harmadik este?? Basszus a mai napig fel tudom mondani a János Vitéz első 100 versszakát minden gond nélkül, anyám szerint cirka 1 évig csak ezt meséltettem :) Ja és ha véletlenül rontottak, ki is javítottam!!! ( hiába, egy kis zseni voltam/vagyok :)))))
Cicus és kutyus nekem is kedvencem volt. Csak a cicus nyávogása idegesített egy kicsit. De a mai napig eszembe jut a rajzfilmből, hogy nem szabad hirtelen kilépni egy nagy autó mögül.
Én is vetítettem a kölöknek, de nem engedtem, hogy egyedül csinálja, mert a szagok alapján mindig az utolsó pillanatban kapcsoltuk ki a gépet...és amíg lassan olvasott, lehet, hogy elkéstünk volna... de ezek a mai hipergépek már mások...
ne röhögjetek ki, de nekem a STOP! Közlekedj okosan! volt a kedvencem, amiben egy rózsaszín macska és egy barna kutya okította a KRESZ-t. Anyukám utólag bevallotta, hogy teljes szívből utálta, főleg, amikro már harmadik este kértem egyhuzamban. Ráadásul két részes volt :)
igen, jó kis égett műanyag és égett porszag....hja, azok a régi szép idők :)))
Én még a hangot is hallom néha, aki mesélte nekem :)
A másik nagy szenvedélyem, a régi bakelitlemezes mesék. Megvan még vagy 30 db! Most veszem rá az uramat, hogy próbálja digitalizálni őket és cd-re másolni.... Majd csinálok litát, szuper mesék vannak :)))
Úgy látszik most ilyen nosztalgia hullám is jött a viharral, mert éppen most hívott egy haverom, hogy megvenné nekem a Tüskevár DVD-t de csak akkor ha még nincs meg nekem. Úgy örülük neki, hogy :))))) vagy :>>>> (ez a fülig ér a szám szmájli)
Ilyet ne mondj, hogy buggyant vagy, csak valszeg nem régóta netezel. Akkor még esetleg a szvsz rövidítés is ismeretlen lehet, ez szerény véleményem szerint-et jelent. Meg van a LOL, ami "nagyon mulatságos" jelentéssel bír.
énis, énis :)) sikerült egy csomó régi diafilmet megmenteni, de láttam már, hogy lehet kapni őket újra!! És már a diavetítőt is kinéztem, tök ufószerű, nem olyan laumínium mint régen volt :)
Pillangó, az én fiaim még kicsik, az egyik 4 éves, a másik 4,5 hós :) Majd később meglátjuk milyenek lesznek, én erősen remélem, hogy ilyenek maradnak ;)
szenzációs ;) Egyre jobban tetszik :o) Kinyomtatom ezt a pár hsz-t, ráragasztom a képernyömre -kb. a közepére, hogy biztosan lássam :))és egész nap rötyögök rajtuk, na nem (ide most egy nyújtott nyelvü jönne, még nem tudom kivülröl), majd legközelebb felhasználom, ha szükségem lesz rá :))))))