Keresés

Részletes keresés

AIRIS_navi Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1263
Szia,
megpróbálom megnézni, mi lehet a hiba...
De a belső flash-ban csak ez az egy Infinity lehet....
És csak az amit küldtem......
Nekem még ilyen hibám nem volt.

Mindjárt elküldöm a módosított sys.txt-t, nem-e az a baj..
Előzmény: kapiapi2 (1260)
kapiapi2 Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1262

E-mail ment nepper19!

Valaki nem tudja az én problémámra a megoldást??

nepper19 Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1261

Szia Nekem is elküldenéd azt a linket ahol külön megvan az sd és a flash re való cuccok?

Köszi!

kapiapi2 Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1260

Megkaptam a linket.

Felraktam mindent de nem indul!

Az igo8 induló képe után (a kanyargós ut ) rögtön bedob egy hibaüzenetet :

Fatal error     Initialization error: no language files were found.

Tovább lépni nem tudok. Nem talál nyelvi file-t , na de miért ha ott van??  Találkozott már valaki ezzel a hibával? T920 a

Eddig 2006 volt rajta és a navigálás nyelve kiválasztásnál resetelni kellett úgy indult el! De most úgy sem. Mit rontottam el??

rupicc Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1259
Szia!
Légyszíves küld el a linket, ahonnan le lehet tölteni!
Köszi!
Előzmény: AIRIS_navi (1257)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1258
Az önelégült megjegyzéshez!!!!!!!!!!!!!
a feltöltött SD Card nem tartalmazza a NASA.dem-et.............

de azon dolgozom, hogy azt is megkaphassátok.......

Jöööööööööööööönnnnnnn.

Üdv: AIRIS_navi
Előzmény: AIRIS_navi (1257)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1257
Megjegyezni kívánom, hogy alig töltöttem fel az okosságokat, már 13-an "ráharaptak" a linkekre, és 6-an letöltötték a fájl-ot.

Ez azt jelenti számomra, hogy sokan küzdenek a problémával.......

És biztosan működik....... valóban jóóóóóóó!

Tegyétek azt amit leírtam, és nem lesz semmi probléma

Sok sikert mindenkinek....

És elég ismert fórumon is "közkincsé" tettem, és nagy az érdeklődés...

Látom, ha letöltitek a cuccost!!! De hajrá, azért csináltam, hogy segíthessek!!!

Üdv AIRIS_navi
Előzmény: AIRIS_navi (1256)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.04.06 0 0 1256
Jelentem, fennt vannak a dolgok,

Szedhető, amíg Frankye... elkészül, levélben megkapható.

Kipróbáltan jól műkodik, sávinfó, meg minden....

Jó egészséget hozzá!
Előzmény: Frankyeinstein (1254)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.04.06 0 0 1255
A "pillanattal később mondta a dolgokat" oka lehet az is, hogy a GPS vevő nem látta olyan jól a holdakat. Ez okozhat pozíció-eltérést is, ami szintén lehet oka az eltérő tervezésnek.
(Igazából ez annyira nem kiforrott technológia még, igazán gyerekcipőben jár, így a gyártók, fejlesztők sem tudták még 100+100%-osan kidolgozni, letesztelni, kijavítani az apróbb hibákat. Amilyen gyors ütemben fejlődik a technika manapság, ez nem is olyan nagy csoda. Mire egy készülék a gyártósorról az üzletek polcaira kerül, szinte már elavulttá válik. Nemrég olvastam, hogy a nagy processzor-gyártók műhelyében már 2-3, újabb proci-generáció várja, hogy szalagra kerüljenek, de - mert a "régi", azaz alig pár hónapja kikerült típusból még mindig van bőven raktáron, polcokon, és az új típusok kikerülésével a kutya se venné meg azokat! - inkább nem dobják piacra...)
Előzmény: Gery59 (1252)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.04.06 0 0 1254
Jelentem, dolgozom az ügyön! Kb. a fele készen van már a szövegnek. Ha AIRIS_navi kolléga felpakolta a megfelelő helyre a dolgokat, és küldi a linkeket, akkor azokat is belevarázsolom a szövegbe, hogy könnyebb legyen letölteni őket.
Maga a "kerettörténet" leírása nagyjából készen van, még egy-két apróság kell bele (mint pl. kép a könyvtárszerkezetről, és hasonlók), azután kész is lesz.
Szerintem a 2-3 napnál rövidebb idő is elegendő lesz rá.
Addig is mindenkitől türelmet kérünk!
Előzmény: AIRIS_navi (1253)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 1253
FIGYELEM,

Dolgozom a dolgon, már jól megy majdnem minden!!!
Ez azt jelenti, hogya data.zip 42 Mb helyett már "csak" 7 Mb.
Így együtt kb 27 Mb ami a Flash-ra kell, és ez a legrégebbin is elmegy.

Felrakom az IGO extra skint, a Gurjont, a diMka-t......
Mindegyikből a legújabbat!!!
A benzinkutak épületeit is, és jól megy a Nasa domborzat is.

Csak a kipróbálás időbe telik!!!!!!!

Terveim szerint, külön felrakom a Flash mem-be való dolgokat, és az SD-Card-ra valókat is.
Csak le kell tölteni, felmásolni, és GO!!!!

Most tesztelem, jól müködik, holnap élőben is kipróbálom, és megkapjátok!
Amíg nem tökéletes addig nem rakom fel, mert nem szeretnék senkit sem csalódottnak látni :=)

Frankyee.... pedig megcsinálja a leírást, szájbarágósan.....

Így azt javaslom, várjatok max 1-2 napot, és :=)

Nyugi!!!!

Előzmény: nepper19 (1251)
Gery59 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 1252

Lehet, hogy igazad van, mert pl. az én navim egy pillanattal később mondta a dolgokat!! Mig az enyém levitt volna a rakparta, oda is szerettünk volna menni, addig a másik a városba akart kalauzolni!! És mikor újratervezett akkor már egyformán mentek!!

Előzmény: Frankyeinstein (1250)
nepper19 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 1251

Nos a gépet sikerült össehoznom az szg. vel de mit kell feltennem a gépre ezt írja már le valaki pontosan

Mert nem tudom nem megy a dolog pontosan mit másoljak a memókarira és mit a gépre és hova Köszi előre is köszi

Frankyeinstein Creative Commons License 2009.04.05 0 0 1250
Örülök, hogy jól vizsgázott a készülék!
Az azonban tényleg érdekes, hogy két, különböző navi gép más-más útvonalat tervez! Valószínűleg a processzoruk sebességében rejtőzhet az elhantolt blöki, ui. a munkahelyemen éppen egy hasonló probléma megoldó szoftveren dolgozunk, és a matematikus srác, aki foglalkozik ezzel, azt mondta, hogy a legtöbb, efféle célú szoftver úgy működik, hogy csak meghatározott ideig futtatja az optimalizációt. Vagyis nem minden esetben a 100%-osan legoptimálisabb megoldást fogja választani, hanem azt, ami a futási ideje alatt a legjobbnak minősült. Így tehát, ha egy proci gyorsabb, akkor lehet, hogy talál egy jobb megoldást, ami esetleg 1-2 méterrel rövidebb, vagy néhány másodperccel gyorsabb, és azt adja ki legjobb útvonalnak. Gondolom én, a mostani tudásommal. Aztán persze lehet, hogy valami egészen más magyarázata van a dolognak... :-) Mindenesetre érdekes!
Előzmény: Gery59 (1249)
Gery59 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 1249
Sziasztok, hazaért a szerekezet, és lássatok csodát egyszer sem fagyott le, tegnap Gödön voltam vele és szuperűl működött, de képzeljétek el egy vayteq készülék is volt az autóban,egyforma térkép van mindkettőn és a beállítás is azonos volt, és nem egy utvonalat mutattak!! Érdekes nem? Egy a lényeg, az enyém jó volt és semmi bibi nem volt vele!! Igaz még a 8,0,0- ással mentem, ha sikerűl felraknom 8,3-ast azt is leírom, hogy hogy működött!!
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 1248
Én meg megígérem, hogy lekopaszítom a data.zip-et, hogy csak a legszükségesebb felbotások legyenek benne, ami elég a legrégebbi 920A tipusra is.

Valamint ki fogom próbálni előtte, hogy minden kifogástalanul működjön, és csak úgy teszem közkinccsé :-)

Üdv mindenkinek......
Előzmény: Frankyeinstein (1247)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.04.05 0 0 1247
Figyelem! Minden kollégának!

AIRIS-navi fórumtárssal készítünk egy amolyan "How it's Made"-et, amiben szeretnénk összeírni, mit, honnan, hova, hogyan kell a 8.3-assal tenni. Szeretnénk összegyűjteni hozzá a lehető legfrissebb térképeket is, meg a használható skineket, és egyebeket is.
Amint ezzel készen leszünk, feltesszük valahová a leírással együtt.

Az elkészültéig türelmeteket kérjük!

(Annyit megígérhetek, hogy igyekszem a leírást a lehető legszájbarágósabban megírni. :-D)
Előzmény: rupicc (1246)
rupicc Creative Commons License 2009.04.05 0 0 1246
Szia!
El tudnád nekem is küldeni az IGO 8.3.x.x Airis T920A-n működő verzióját? Jelenleg 8.0.x.x van rajta, az jól működik. A legújabbat sajnos nem sikerült feltennem.

Előre is köszi!
Előzmény: AIRIS_navi (1245)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.04.04 0 0 1245
Frankye... már előzőleg pontosan leírta, mit hová.
A régebbi AIRIS-ra is felmegy, és működik is, de akkor mindent le kell törölni a belső flash-ról, sőt a data.zip hez is hozzá kell nyúlni, mert túl nagy.

Küldök levelet.
Előzmény: nepper19 (1243)
kapiapi2 Creative Commons License 2009.04.04 0 0 1244

Szisztok , új vagyok itt ! Van nállam egy airis t 920 a kézülék egy ősrégi igo 2006- al.

a gazdája 2008 -at szeretne rá és én tartozok neki egy szivességgel. Azt kell tudni róllam hogy totál hülye vagyok az egész géphez. Még arra is alig jöttem rá hogy resett-el indul a nyelvválasztás után ! Eddigi legnagyobb húzásom az volt hogy a bluepanther v350 -es pna-mhoz felraktam a torrentről letöltött igo 2008 at és átneveztem egy exe file-t , felraktam a kártyára és már ment is a motyó!!

Na ilyen előélettel kérnék segítséget valakitől e-mail ben, tehát szájbarágós lépésről lépésre leírással, hogy mit hogyan csináljak a vassal hogy menjen rajta a progi!

Cserébe segítek ha kell opticum vagy opotibox /okosbeltéri/ szoftverezésében!

Köszi előre is : kapiapi@gmail.com

nepper19 Creative Commons License 2009.04.04 0 0 1243

Nos megvan a hiba a kábel volt szar

De lehet mégegy kérésem miket kell felmásolni a pna ra mert nem akar elférni rajta

content mappába nem kell semmi a többi pedig mehet?

Frankyeinstein Creative Commons License 2009.04.04 0 0 1242
Engem érdekelnek a játékok! :-)
A NASA-s felszínt már régóta (tulajdonképpen a kezdetek óta) feltettem, és tényleg nagyon pofás! A múltkoriban Budakeszi-Törökbálint útvonal felé jártam, hát, mit mondjak... Szemem-szám tátva maradt! Milyen lehet akkor az igazi "nagy hegyek" között?! (Alpok, Kárpátok...)
Előzmény: AIRIS_navi (1233)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.04.04 0 0 1241
Nem tudom, melyik a legfrissebb, de amit AIRIS_navi fórumtárs küldött nekem, TopMap-os, az nagyon-nagyon tele van hibákkal! Nem ismeri a földutakat, nem tudja, hogy egy körforgalom nem ugyan az, mint egy egyirányú utca, stb. Nálam az egy verzióval azelőtti van most fenn, az jól működik.
Ahonnan leszedted, vagy a fájl nevében, kellene lenni valaminek, ami az iGO verzióra utal. A 8.3.xxx-khez nem jó a 8.0.xxx-ekhez való, és viszont, erre figyelj!
A térképek mappája be van írva a sys.txt-be, hogy hol érhető el? Mert akkor sem látja az iGO, ha ez nincs, vagy nem jó!
Előzmény: smety (1231)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.04.04 0 0 1240
Azt is próbáld ki, hogy vesz-e fel töltést a csatlakozón keresztül!
Illetve nézd meg, hogy a PC USB drivere jó-e!
Előzmény: nepper19 (1238)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.04.04 0 0 1239
Akkor nem valószínű, hogy olyan nagy a baj.
Ha átflash-elik akkor se kép se semmi.......

Ha nem látja az USB-t akkor, ugye 2 probléma lehet, vagy a kábel nem jó, vagy a sok használattól a csatlakozó ment tönkre. Ritka hiba lehet az is, hogy a készülékben levő USB meghajtó chip hibásodott meg.
a csatlakozóban kívülről 5 db látható érintkező van, nincs-e valamelyik megsérülve, elhajolva???
Nézdd meg. Progikat elküldöm, de a belső flash-ba is fel kell tenni, így mindenképpen kapcsolatot kell vele teremteni!!!!
Előzmény: nepper19 (1238)
nepper19 Creative Commons License 2009.04.04 0 0 1238

Szia nem tom úgy kaptam hogy tegyem rá az igo 8 at most a 2006 megy rajta szépen nem tom mi lehet a baj!

Próbáltam resetelni is de ua.

Az usb eszközt nem lehet felismerni

Valami ötlet?

Esetleg mailben el tudod küldeni a progikat ami kell hozzá lehet azzal van gond bár nem tudom

Köszi előre is!

AIRIS_navi Creative Commons License 2009.04.03 0 0 1237
TE,

Figyu, nem cseszték át az agyad a haloott hibásan átflashelt AIRIS-el????

Mert ez sohasem fog működni!!!!

Csak kérdés volt...???!!!!!
Előzmény: nepper19 (1234)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.04.03 0 0 1236
nyugalom, a segítség megy, csak idő kell hozzá
Előzmény: nepper19 (1234)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.04.03 0 0 1235
Én úgy látom, hogy fel kell tennem " elérhető" hely-re a dolgokat, hogy megtudjátok, mit hogyan?????
Előzmény: AIRIS_navi (1233)
nepper19 Creative Commons License 2009.04.03 0 0 1234

Nem boldogulok!

Megvan a tc plugin is és felraktam az active sync et is 4.5 öt de amikor rádugom a készüléket azt írja hogy ismeretlen usb eszköz

Ilyenkor mi van?

Segítség!

Üdv Nepper!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!