Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Reanult-rajongó Creative Commons License 2014.11.29 0 0 1191

Amúgy most renault-baumgartnerhez viszem, mert most azok hívtak. Mondtam neki telefonba az összes hibát, mondván nehogy nekem azzal jöjjenek, h itt meg itt hiba van. Azt mondta, h őket így is érdekli. valakinek valami tapasztalata velük?

Előzmény: Reanult-rajongó (1190)
Reanult-rajongó Creative Commons License 2014.11.29 0 0 1190

Volt ott egy papa.....szóba elegyedtem vele. mondom neki én szoktam olvasgatni az aaa autó fórumot és ott azt írták, hogyha kijönnek az első árral felvásrálásnál, akkor vissza kell őket küldeni háromszor. Mondatm neki- Papa, legyen erélyes.

Az öreg olyan erélyes lett , h a 230 ezres első árat felvitte 490-re egy régi opelért. Utána megköszönte, h mondtam ötlete. Úgyhogy már csak ezért megérte elmenni, h beleköpjek a levesükbe. Amúgy az ott lévő autók elképesztő árakon vannak. Régi kasznis suzuki Swift 800 ezer. Meg 5 éves suzkira odaírják, h 4000 km van benne. Kérdeztem aaa-s srácot, h valaki ezt beveszi nektek? Nem mert rá válaszolni. Egy próbát nekem megért, meg öreg csávó biztos áldja a nevem a mai napig.

Előzmény: Csaba Luttye (1188)
Reanult-rajongó Creative Commons License 2014.11.29 0 0 1189

WC-t nem tudom....nem kölött

Előzmény: Törölt nick (1186)
Csaba Luttye Creative Commons License 2014.11.29 0 0 1188

Senkinek nem javaslom ,hogy velük kezdjen. Minden a lehúzásról és az átverésről szól. Míg be nem érsz mindent megígérnek ,aztán jön a fekete leves. Az ígért ár egyharmadát sem akarják megadni ,arra hivatkozva ,hogy a kocsi jó állapotban van de értsem meg nekik keresni kell rajta. Rengeteget kell várni , Az eladók bunkó módon viselkednek. Rettenetes hely !!!

35c14hajcsár Creative Commons License 2014.11.29 0 0 1187

Mondtam Én is hogy áááááááááááá !!

ÁLNOK ÁLÁNTAS ÁUTÓKERESKEDŐ !

:)

Előzmény: Reanult-rajongó (1185)
Reanult-rajongó Creative Commons License 2014.11.28 0 0 1185

Hááát én is voltam náluk. Hirdetésemben külön kiemeltem, h ESP menetstabilizátor nem jó, erre felhívtak, h naon érdekli őket. mondom ok ( olvasgattam már rólatok a neten ).....egy próbát megér

Az hagyján, h 3 órát várakoztattak, de utána közötlék, h nem veszik meg, mert a menetstabilizátor nem jó.........ááááááááááááááá. Mondom, akkor minek hívtak??????????? csumi....Nem naon ajánlom őket

gsis Creative Commons License 2014.11.21 0 0 1184

És a pereskedés sok időbe, és sok pénzbe kerül  előre fizetni az ügyvédet , szakértőt , és a bíróság se áll szóba

senkivel fizettség nélkül . Az is ínyenc dolog , hogy az eladó lakhelye , vagy telephelye szerinti bíróság az illetékes

ami adott esetben jelentős utazási költséget jelenthet . Fokozottan érvényes tehát az , hogy minden vásárlást

próbáljunk  át gondolni , és körül járni .Erre is jó a fórumozás !

Előzmény: Törölt nick (1183)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.21 0 0 1183

No igen, így szól a törvény papíron. Gyakorlatilag meg a leghülyébb űgyvéd is úgy szedi szét ahogy akarta. Nem véletlernül van az a sor, hogy tájékoztatták és kipróbálta. Ez ügyvéd szemmel annyit jelent, hogy az eladó megmondta a vevőnek, hogy szart vesz, az pedig tudomnásul vette és kifizette. Aki nem hiszi, próbálja ki. Nem kell hozzá csak 3-4 ezer forint elveszíteni való pénz + a kár, ami miatt az egész ügyet elinditják.

Előzmény: Törölt nick (1182)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.18 0 0 1181

Az a baj, hogy ma Magyarországon minden a könnyű meggazdagodásról, lehúzásról, átverésről, becstelenségről szól és nem a tisztességes üzletelésről. Ha pedig mindezt egy külföldi idegen cég teszi, még vérlázítóbb, mert elég a saját szeméttel megbírkózni, senki nem kíváncsi a külföldről behozott szennyre.

35c14hajcsár Creative Commons License 2014.11.18 0 0 1180

Agyvérzéses lettem a várakozástól! :) nem ráérős :) 

A takarítónéninek meg lehet nagyon rossz napja volt előző nap, vagy nem ért rá takarítani! :)

Túl vagyok rajta, autót eladtam  és ezután kisdobos becsület szavamra kerülöm az Álnok Álántás Áutókereskedőket! :)

És mindenkinek ezt ajánlom egyenlőre, mert úgy látom nem egyedüli volt az esetem!

Előzmény: Törölt nick (1179)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.11.18 0 0 1178

Ha tudható előre, hogy a felvásárlás autónként 1 óráig tart, akkor óránként adott időpontra oda rendelhetnek egy autót, és egy szavam sincs ha egy jobb árat akarnak adni.

De 6-8 órát várni, 2-300 kilométert utaztatni, és ezek után töredékét ígérni a reális árnak az már bőven megüti a szemétség, vagy lehúzás szintjét.

Legtöbb embernek itt a várakozással, a beígért ártól való jelentős eltéréssel van baja. Ezért érik úgy mint Én is hogy becsaptak az ÁÁÁ nál!

Nem titok majdnem új autót adtam el 4 éves modern kismotoros diesel 5 literes fogyasztással szinte minden extrával....egygazdást szervizkönyvvel, mert kinőttük!

ÁÁÁ-nál elment egy napom és a kedvem is a Külföldi tulajdonú autókereskedéstől, az autót meg elvitték miután meghirdettem újra egy hét alatt.

Csupán a bosszúság, az elvesztegetett idő maradt az ÁÁÁ után és a keserű szájíz, ezért mondom hogy senkinek sem ajánlom hogy odavigye eladni a kocsiját, vagy esetleg vásároljon tőlük!

Előzmény: Boli23 (1172)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.18 0 0 1177

Szerintem az autód piaci értékének az 50-60%-ra számíthatsz náluk. És ha ez megfelel, még mindig ott van a papírozás. Ha visszalapozol itt, az egyik kommentelő azt írta, saját szerződésük van, amiben színte az autógyár építésése előtti időkig  visszamenőleges kártérítési garanciát akarnak aláíratni.

Előzmény: Reanult-rajongó (1176)
Reanult-rajongó Creative Commons License 2014.11.17 0 0 1176

Sziasztok ,

Olvasgatom ezt az AAA autós dolgot. Kíváncsi vagyok véleményetekre. Eurotax szerinti ára az autómnak 1.8 millió. Most ennyit ér. Hívott AAA, hogy vigyem be, megnéznék. Kérdés: mennyivel mennek szerintetek ár alá? Tudom, h nem lehet ezt előre tudni, csak hátha valaki járt hasonló cipőben.

Köszönöm

Boli23 Creative Commons License 2014.11.17 0 0 1175

Tegyük fel azt mondja az 1M-os autódra, ad érte 700-at, Te bevinnėd? Ugye, hogy nem.Ahogyan az emberek nagyrésze sem. Hiába tenné hozzá, hogy állapottól függő, csak az marad meg, hogy 700-at adna érte. 

Aki behív az nem a telephelyen van; hanem a központban, ennél fogva halvány gőze sincs arról mi van a telephelyen, hányan vannak stb., de igazából nem is érdekli, az ő dolga, hogy Te besétálj oda.

Előzmény: 35c14hajcsár (1164)
Boli23 Creative Commons License 2014.11.17 0 0 1174

Nyilván benne volt a pénz is, de én akkor mindig is szerettem volna ilyen helyen dolgozni..Szóval nekem ez akkor amolyan álom melónak tűnt...Lehet fura, hogy nőként autókereskedeses melóra vágytam .

Előzmény: Törölt nick (1165)
Boli23 Creative Commons License 2014.11.17 0 0 1173

Nem felvásárló voltam, csak a csaj aki a papírmunkát intézte :-).

Hogy lehet bírni? Őszintén? 

Sehogy.. Eleinte még a fizetés motiváló, ami abban az időben nem számított rossznak, persze csak akkor, ha jól dolgoztál es sokat . Mert alap+ jut.volt.

De idővel, rövid idővel egyre inkább dolgozott a tükör. 

Számomra nehéz volt látni, asszisztálni ahhoz, hogy emberek az életüket rontják el már 18 évesen, mert belemennek mosolyogva egy 0 önerős , 8 éves hitelbe, 4 éves autóért.

De volt amikor éppen a kedves ügyfél próbált átvágni 100e rel.Autót vett 800 ért kp és számolom előtte a pénzt, mondom ez csak 700.Erre belenyúl a szatyorba és odateszi a hiányzó 100-at...

Eljutottam odáig, hogy kezdtem megutálni az embereket.Folyamatos eladási kényszer alatt voltunk,9 kor zárás, de sokszor 12értem haza, mert ha 8:59kor beesett v.ki nem küldhettük el, olyankor plusz 1-1, 5 óra, meg a jelentések és túlóra pénz nem volt.

Tudnék sokat mesélni .

Ma már nem csinálnám semmi pénzért.

Előzmény: Törölt nick (1168)
Boli23 Creative Commons License 2014.11.17 0 0 1172

Egyrészt sokszor sokat kell várni az árra, amit adnak.Van egy központ ahova felküldik a telephelyekről az adott autók paramétereit és ott egy árazó dönt. Volt amikor azért várt az ügyfél; mert a kollégám magasabb árért küzdött.Kellett az autó, hogy meg legyen a napi szám-elvárás. 

Másrészt pedig volt amikor én egyedül voltam és egyszerre kellett volna 2 hitelt felküldeni bírálatra, lepapìrozni egy vételt és 2 autót átadni. ...

Mi konkrétan nem használtuk eszközként a várakoztatást.

Előzmény: 35c14hajcsár (1164)
Árpipi Creative Commons License 2014.11.17 0 0 1170

Ezt erősen kétlem:

"Felnőtt, autókhoz értő férfiak vagyunk és egy fiatal suhanc meg akar vezetni holni számmisztikával,plusz a hirdetés is megtévesztő."

Előzmény: fear22 (1082)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.17 0 0 1168

Én sem akarlak bántani, ott dolgoztál, nem te mondtad az árat...............

Egyet azért kérdeznék.

A felvásárló gyári állapotú autóról rád akarja bizonyítani, hogy minden eleme külön-külön javítva volt, miközben a saját,  szemmel láthatóan és érezhetően  hibás autóról lállítja, hogy tökéletes.

Hogy lehet azt megemészteni, hogy mindenkit át kell vágni, csőbe kell húzni, egy szerény fizetésért? Vagy nem szerény a fizetés és ez mindent felül ír?

Előzmény: Boli23 (1160)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.17 0 0 1166

Idősebben is kell a pénz......ez még elmegy magyarázatnak.

A gyomor viszonzt más kérdés. Vannak foglalkozások, amit nem enged az ember lelkiismerete. Én pl, nem tudnék elmenni rendőrnek, mert képtelen lennék parncsra, bokorban bujkálva vadászni az emberekre vagy beöltözve utasításra verni azokat, akikkel éppen egyetértek. Ebből kiindulva pénzbehajtó se lennék, pedig a seregben és máshol is, tanították az emberölést.

Tudom, ezek durva példák, de nem áll messze attól, hogy tudatosan átvernek, megvezetnek, lehúznak és szerencsétlen nyomorúltakat becsapnak.

Előzmény: Törölt nick (1165)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.11.17 0 0 1164

Nem kell félve leírnod, ott dolgoztál és kész. Senki sem bánt ezért, ott dolgoztál leírod és kész, elfogadom.

Kérdés csupán, hogy miért várakoztatnak órákat?  6-8 óra a mai világban rengeteg! Miért nem ad időpontot az adott napra ? Épp annyi időpontot  amennyit meg tud csinálni, mondjuk ha 1 óra az ügyintézési idő, óránként beír egyet, időre mennél, nem csesznék el az egész napod!

Miért mondja, hogy menj oda, vidd oda az autót ha előtte elmondta hogy kijön megnézni? És miért ígér jóval többet telefonba, mint amit teljesíteni akar?? Ha megmondja, hogy megnézzük a műszaki állapotát, és utána döntünk a felvásárlási árról az sokkal tisztességesebb lenne!

Én úgy érzem a várakoztatás csak egy eszköz és a szertartás része :) előválogatás!

Mondd ha tévedek!

Előzmény: Boli23 (1160)
Boli23 Creative Commons License 2014.11.16 0 0 1161

Bár nem az AAAval kapcsolatos, de egy jó tanács lehet.

Olvastam, hogy páran helybe engedik az érdeklődőt. Ne tegyétek és ezt saját tapasztalatból mondom, inkább beszéljetek le egy időpontot egy bevásárló központnàl, vagy egy másik távolabb eső utcában. Hirdettünk saját autót eladásra és írt v.ki, hogy érdekelné nagyon mikor vagyunk otthon, mikor hol lehet megnézni, adjunk címet. Telefonszámot nem kért. Írtunk egy megbeszélt találkozó helyet időt, de a helyet ahol az autò megtalálhatò nem adnák ki, kérdeztük megfelel-e neki Ìgy Nem jelentkezett többet. 

Nyilván érdekelte az autó, de esze ágában sem volt pénzt adni érte. Gondolom inkább meglovasította volna...

Boli23 Creative Commons License 2014.11.16 0 0 1160

Sziasztok!

Kicsit félve ugyan,de úgy döntöttem irok ide.Ha lehet ne essetek nagyon nekem :-D

Nos pár éve alkalmazottkėnt dolgoztam náluk. Eladás,vétel, hitel, autó átadás volt a feladatom. Szerettem, de főként csak az ott dolgozó társaság miatt. 

Az általatok említett, házhoz utazó emberek mobil felvásárlók, akik már abban az időben is voltak az AAA-nal.Feladatuk főként a kereskedések járása volt, onnan autók felvásárlása, s közben olykor magànszemélyeket is megkerestek.

Nem azért volt szükség a munkájukra, mert kevés volt a betérő eladó, hanem mert kevés volt a betérő könnyen tovább értékesíthető autó vagy egy-egy több kategória készlete alacsony volt.Pl 500e-1, 5M közötti népszerű autók ( Opel, Skoda, Suzuki ), ezek alacsony önerővel is hitelezhetőek voltak aránylag alacsony havi törlesztéssel. Vagy pl. ritkán sétáltak be eladásra családi egyterűvel.

Az árakròl pedig nem az dönt, aki megnézi az autót mikor beviszitek, ő "osztàlyozza" , elküldi és egyreszt az alapján kap árat, másrészt pedig, hogy mi az aktuális autó készlet. Pl.  ha bevisz v.ki egy 2006 Swiftet amiből van mondjuk 20 db bent, nem fog jó árat kapni, ha viszont csak 1 van akkor magasabb árat adnak.

Előzmény: mikropit2 (1149)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.11.16 0 0 1159

Én amikor bementem.........olyan volt hogy bementés pisilni, de a kétnappal azelőtti ebéd is kikívánkozott!

Van aki szerint tiszta....és udvariasok, és nem kell várni!

Én egy napot töltöttem ott mert sokan voltak akkor épp......de leléptem nem vártam ki a sorom mert épp eleget láttam és tapasztaltam az ügyfélkezelésből.

Hülyére vesznek ha tudnak!

LLL onnan vagy ne is menj oda mert az ÁÁÁ ( Álnok Álántás Áutókereskedők ) lehúznak mint este azt a bizonyos fehérneműt, attól függetlenül, hogy venni vagy eladni akarsz.

Autót eladtam ÁÁÁ nem megyek oda soha többet!

Előzmény: Törölt nick (1158)
pompom89 Creative Commons License 2014.11.16 0 0 1157

Hello mindenkinek

Én pénteken voltam az AAA autonal....egy 2000-es évjáratú BMW 520D-t szerettem volna eladni nekik.....

Előtte telefonon beszéltem velük: irány árba adtak egy 750 000ft-os ajánlatot (ami elég korrekt ahoz képest h kereskedés)...ill. mondták h 9-re menjek :)

Na 9-re oda is értem....14:30-kor rám is került a sor....nagyon fasza, tényleg.

A amsik ami nagyon tetszettt...h az árra benyögtek egy 300-000 ft-ot . 1-1,5 órát vártunk még..hogy ezen az áron azért nyugodtan menjenek még feljebb...fel is mentek 500.000ft-ig (mondanom se kell, hogy nem hagytam ott). Olyanokra fogtak h: a zöld színt nem kereseik annyira Magyarországon blablabla stb :DD hát arra azért benyögtük h : ami ott áll lila színű Lada Niva 600.000ft-ért...az teljesen jó nem? :D

Vicc ami ott megy.....

Remélem az összes autó a nyukokon marad...

35c14hajcsár Creative Commons License 2014.11.14 0 0 1155

ÁÁÁ Álnok Álántás Áutókereskedők, de eut a szintet még nem ütik meg!

http://www.hir24.hu/Sotet-oldal/2014/11/14/Pofatlan-termekbemutatos-atveres-Csorvason/

Itt csupán az eladókat és vásárlókat próbálják bepalizni!

Piercarlo Creative Commons License 2014.11.14 0 0 1154

Tökéletesen iagazd van. Toyota volt, 10 éves 38 ezer (egész pontosan 37.450) kilométerrel. A szalonokban 900 ezer és 1,1 millió Ft között akarták beszámítani, az 1,3 millió Ft jó ajánlatnak tűnt. Az új autó meg van rendelve, még ott is agyalok, hogy jó döntést hoztam-e.

Előzmény: mikropit2 (1153)
mikropit2 Creative Commons License 2014.11.14 0 0 1153

Milyen autó volt? (ha nem titok) P

Egyébként nekem is megvan az ingerküszöb, ami alá nem megyek be... Ne bánd, hogy odaadtad, ha akkor az úgy tűnt, hogy Neked ok, akkor ennyi. Lehet, hogy a mostaniak nem vitték volna el. Én pl ha veszek egy autót, akkor utána nem nézegetem a hirdetéseket, hogy lett volna e jobb ajánlat, mert minek? Akkor nekem megérte megvenni annyiért, akkor mit agyaljak rajta ?

Előzmény: Piercarlo (1152)
Piercarlo Creative Commons License 2014.11.14 0 0 1152

Én 1,25-ért tegnap eladtam az autót. (Nem az AAA-nak!) Az inteneten még fent van a hirdetés 1,45-ért és ma vagy öten telefonáltak. Mondtam, hogy ennek az autónak ennyi az ára, egy fillért nem engedek belőle. Ennek ellenére jöttek volna megnézni és valószínűleg vitték volna is. Lehet, hogy buktam 200 ezret...

mikropit2 Creative Commons License 2014.11.14 0 0 1151

1.35-re van hirdetve. Tegnap megbeszéltük, hogy 1,25 alatt nem gurul ki az autó az udvarról. Tegnap visszahívtak, hogy OK. Ma meg még egy kilót le akartak alkudni. P

Előzmény: pirosalmabumm (1150)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!