Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
régen nekem is volt egy Scott Yuk(c?)atanom, csak jó hülye voltam és eladtam. pedig jó lett volna túrabringának. most egy össztelósom van (merida bigair, nem röhög) azzal meg necces a több napos túra, mert a hátom kell cipelni a 20kgos hátizsákot :) de egy-két nap alatt megszokom :)
Ez jó kérdés... Azt hiszem,nincs... De majd ha elkészül a honlapunk,oda mindenki tol fel egyet-egyet. De ha kíváncsi vagy az enyémre a paramétereit el tudom mondani.
Scott Luna - Pazzaz carbon telo - XT első - XTR hátsó váltó - XT V-fékek.
És február végére meglesz az össztelosom,az is Scott lesz :)
Mi is bringáztunk egy lazát Nagykovácsi környékén :) Mondjuk a fejem teljesen szétfagyott,nem vettem fel thermosapit a sisak alá,és baromi hideg volt. De ezt a kis kellemetlenséget leszámítva szuper volt .
http://www.turistautak.hu/ ezen belül, ha Garminod van, ami tud terkepet kezelni akkor ezt az oldalt hasznald: http://www.turistautak.hu/garmin.php es azon belul a vastagon kijelolt "Közvetlenül GPS-be" menu (kb a lap közepén) alatti .exe fajlokbol kell letolteni ami szimpibb, vagy amit a GPS memóriája elbír. nekem belefért szerencsére a legrészletesebb.
hát ez függ a paraméterektől. szombaton szaladás van, nem tom mennyire készítem ki magamat. meg hogy őszinte legyek be kell mutatkoznom a bicajomnak mert elég régen találkoztunk :)
Ahogy olvaslak Titeket, egyre több kedvet érzek a montihoz. :) Már érdeklődtem is kivinél, hogy mekkora invesztíció... Talán jövőre. Konkrétabban, most augusztus végéig tuti nem. :))
A Tavalyi maraton szezon szinte csak erről szólt,tehát épp eleget dagonyáztunk mi is. Nyáron végülis ki lehet bírni de mikor ez O-fok körül történik,hát az nem egy méznyalás :) A másik forumon olvastam,hogy a Mátrába mennének egyesek egy kirándulós tekerésre. Viszont odáig meg el kellene jutni valahogy és hétvégén nem igazán van kedvem autóba ülni. Tehát,majd megfűzöm Horit,hogy tartson velünk a Budai Hegyekbe,kalauzként és technikai háttérként...gumicsere,pumpa,egyebek :)
és a laza tekerés az merre és milyen ? az nem dagonyás ?
egyébként jó sárban tekerni, az jól megdolgoztat :) egyszer elmerészkedtünk a Gödöllői-dombságba esős időben(előtte már esett egy pár napig), kb másfél óra múlva a lányzó feladta akivel voltam. mondjuk tényleg nagyon durva volt és sokat kellett tolni a bringát, mert már képtelenség volt másképp haladni, akkora volt a maszat
Vasárnapra szerveződik egy bringás túra,egy olyan dagonyázós,sok szinttel a Pilisbe, de arra nem megyek mert az új virágoknak megigértem,hogy tekerünk egy lazát :) Na a fent említette túra nem a lazák közé tartozik :) Szombaton gyalogtúrázunk,de szintén egy lazát megyünk mert este összejövünk a Trófeában egy össznépi kajálásra. Remélem szép idő lesz!