Amikor megérkezünk PPS-be a reptérre, azonnal találunk ott kisbuszokat amik shuttle-ként működnek PPS-El Nido között vagy el kell menni a buszállomásra?
Az valóban jó ár, így számolgatva kb. 135000huf, mi november végére vettünk 133000ért budapest-dubai-kuala lumpur vonalon...onnan még AirAsia jegy pár ezerért...
Sziasztok, márciusban utazunk a szigetekre. A nagy repjegy megvan, szerintem nagyon jó áron (300Eur), és most nézegetem a belföldi repjegyeket is. Amit belinkeltél, 300-500 pesos árakat én sehol nem talalok most a Cebu oldalán. 2000 alatt semmi nincs marcius masodik felere, raadasul ez is promos. Hogyan lesz nekem is 500 pesos jegyem?:-)))koszi
Ideje lenne mar egy valoban gazdag tengeralatti elovilaggal rendelkezo szigetre is elmenned, Kelet-Indoneziaban vagy Oceaniaban! :-)
En Balicasagon szalltam meg es korbesznorkeleztem a szigetet, de bizony nekem tok felejthetonek tunt, kulonosen halakban volt szegenyes, csak kicsik voltak. Mondjuk Thaifoldhoz vagy Maldivhoz kepest a korall meg jo volt.
Hello! En most voltam par napot, Alona beachen szalltam meg, 3 an 1500 pesot fizettunk egy legkondis korrekt szobaert, de van olcsobb is. A kaja nem draga, a part tele van ettermekkel, kb 150-250 pesobol jol lehet lakni. Sorre pl vannak jo akciok ettermekben, pl 6 uveg fel literes 250 peso, de boltban is kb hasonlo. Literes sor kb 85-95 peso.
Amire figyelni kell, hogyha mennel pl Oslobba cetcapat nezni, akkor valoszinuleg at akarnak majd verni, mert nwkunk azt mondtak, hogy 15 fos haoval megyunk, es kb 2 ora az ut, erre kb 40en voltunk es tobb mint 3 ora volt, de az elmeny franko, en tavaly mar voltam, de nem lehet megunni. viszont igy egy teljes napos program.