Üdv. Aki még nem regisztrált volna, vagy már regisztrált, regisztráljon ujra Goallineblitzre :))))) Ja és lépjetek be csapatba ne csak azlegyen hogy megcsináljátok a játékost és edzitek... ( szóval használjátok a contact offers menüpontot :) ) Itt a link: http://goallineblitz.com/game/signup.pl?ref=11372599
Hello! Eladó egy teljes amerikai foci felszerelés.Tartalma: -RIDDEL AP 18-as vállvédő(1*használt)[XL] -RIDDEL VSR 4-es sisak(szürke,karcmentes,tök új)[XL] -CUTTERS RECEIVER KESZTYŰ(használt de ujszerű)[XL] -az összes PROTECTOR -fekete MEZ [XL] -fekete NADRÁG [XL] -protector viselést segítő nadrág[XL] -fehér ÖV Külön is eladók,hívj és megegyezünk az árban. Kérésre küldök képet. Teljes szerelés irányára:63000 Huf Elérhetőség:06/30 564-71-33 E-mail:bossy-peti@freemail.hu Ha nem venném fel a telefont suliba vagyok,hívjatok bátran ujra:D.
áh afene! 2 hónap óta az első hétvége hogy nincs meló és el tudnék menni edzésre, erre elmarad :( pedig már hiányzik a tojáslaszti meg a kontakt eléggé. utólag is elnézést a csapattól, hogy kihagytam/kihagyom ezt az időszakot, de most fontos az új/első munkahelyemen nyomulnom. remélem nemsokára folytathatom normálisan, addig is amikor tudok és időm engedi megyek edzésre. gondolom van mit bepótolni, bár eddig se voltam nagytudású :)
Én is gratulálok a junioroknak! Szép teljesítmény! ...
Karim üzeni, hogy a szombati edzés vasárnap lesz, 16 órakor a katonai pályán a juniorok pesti meccse miatt. Minden debreceni játékos legyen ott, vagy a következő két szervezett mérkőzésen a nyíregyházi csapat tagjai fognak csak játszani.
Utolsó lehetőség a csapattagok számára a részvételre, mindenki vegye a fáradtságot és járjon edzésre!!!! A tagdíjakat mindenki hozza rendszeresen, ne kelljen külön telefonálgatni.
"Mégis sikerült néhány szép passzt/elkapást összehoznia Récsei Dávid (#62) és Illés Roland (#84) révén, mint ahogy a futó Karacs Gábor (!) (#33) is gyűjtött néhány szép yardot csapatának"
Kerestem külön junior fórumot, de nem találtam, szal itt tudok csak gratulálni nekik. Baromira tetszett, ahogy ekkora pontkülönbségnél is küzdöttetek, és nagyon sajnáltam, hogy csak a pálya mellől nézhettem a meccset. Szívből remélem, hogy ez a 100 pont egyáltalán nem veszi el a kedveteket a további harcoktól, és még játszhatok ellenetek. Sose bánjatok semmit, és hasonló lelkesedéssel álljatok fel minden meccsnél a pályára.