Egy 2010-es 2.0VCDI (Z20S1) Cruze tulajaként kérnék tanácsot, segítséget tőletek. A minap autópályán hazafelé tartva kidobott egy CODE 84 jelzést a műszerfalra, ami után a motor teljesítménye lecsökkent. Ahogy a szervizkönyvben olvastam, ez a hibakód csak ennyit jelent: "Csökkentett motorteljesítmény". De nem írja, hogy mi lehet az oka! Semmi más hibajelzés nincs. A kocsi nem füstöl, nem fogyasztott többet az elmúlt időszakban, nem éreztem, hogy bármi gond lenne. Minden folyadék szinten van, az autó folyamatosan szervizelt.
Természetesen elviszem szervizbe, de addig is kíváncsi lennék, hogy találkoztatok-e ezzel a kóddal, és ha igen, mi volt a kiváltó ok?
csak a motorteret kell kábelezni a biztosítéktáblától ,ki kell cserélni a kormánykapcsolót,kell bele egy relé és egy biztosíték pár méter vezeték és a 2 ködlámpa
egy dolog biztos hülye a kereskedő és még a papírok is el vannak baszva ha 90le van benn nem kw ha lenne a motortérről kép kiderülne milyen motor van benn
de ha 1.8 akkor meg platinumnak kellene lennie és ahhoz hiányzik belőle a digitklima az esőszenzor és ezek láthatóan nincsenek(kipörgésgátló és sebességfüggő szervo).... úgyhogy nem stimmel
gázos autón sokkal kisebb a lerakódás az új rendszerek pedig ugyanazt tudják mint a benzines mód sőt öntanuló,nem létezik 90LE verzió lacettiből az 1,6 109 biztos,hogy 1,6? nem a régi 1,8 és 90KW??
Csak furcsálottam hogy csak 90 le ! Mikor az 1.4 es 94! Holland autó volt! Full bőr belső! Isofix ! Születendő gyermekem miatt ez mind jó! De a tied is szép ! Csak nekem volt gázos autóm és nem szeretnék még egyet!
Sziasztok! Kinéztem az asszony bajtrársnak egy 2005 ös 1.8 66 kw. 90le kombit! Ezt a motort nem ismerem! Tudtok róla valamit? Nekem 1.4 es em van! Ja és Sebike kössz a tippet a 3. Jeladó lett jó!
Sziasztok, segítséget szeretnék kéri tőletek. 2008-as 2.0d Elite Lacettinkben tönkrement a váltóbowden. Hogy lehet kiszerelni? Hol kapható? Esetleg mivel helyettesíthető?
Most vettem egy 2005-ös kis Lacettit, nagyon meg vagyok elégedve vele, de szükségem lenne egy megbízható szerelőre minél közelebb Zuglóhoz. A régi autószerelő akihez jártam sajnos nem Chevrolet-el foglalkozik, ezért most szeretnék egy Lacetti-ben jártas szerelőtől is véleményt kérni. Tud valaki ajánlani egyet?
Tipusváltás miatt eladó a nejem SW Nubirája 2006 os 1.8 CDX 188.000km benzin gáz(1 éves AC-Stag qbox rendszer) felszereltség:4 légzsák,ABS/TCS,sebességfüggő szervó,ködlámpa,esőszenzor,Osram nappali fény,Webasto állófűtés,4 elektromos ablak,elektromos fűtött tükrök,Multimédia tolatókamerával,vonóhorog,gyári könnyűfémfelni. Az autó 3 éve került hozzánk váltóhibásan akkor kapott új kuplungszettet és ÚJ váltót!Tavaly a motorra jellemző tipushibák lettek kigyomlálva(Götze gyűrűszett és hajtókarcsapágy,kapott egy 30.000km es hengerfejet szívósort és egy leömlőt,új vízpumpát és vezérműszíj szettet gyertyát és a gázrendszer is akkor lett kicserélve).Aktulási éves olaj és szűrőcsere most lett elvégezve. Irányár 979.000Ft
Kedves Sebike! Szeretnék érdelőérde! Mi a véleményed arról hogy egy folytában túl dús értéket ír! Nem megy rángatta benzin szag stb! Most kiírta hogy vezérműtengely holt pont jeladó kuka! Kicseréltük de nem sok javulás! Nagyon nehezen indul nem tudja az üzemanyagot elrobbantani! Én nagyon szívesen levinném hozzád ha van ötleted! Kérlek jelezz! abdul123@freemail.hu