tegnap viszonylag sima nap volt (hülyék terén) de 460-an voltak, elég rázós kérdésekkel.
este már fél tízkor aludtam.
a tegnapelőtt volt a húzósabb - egy majdnem szeretkező párt kellett elirányítanom a katalógusteremből, meg néhány mobilozó mozgáskorlátozottat, az istennek sem vitte őket a lábuk kifele.
többször hasznát is vettük: egyszer a román mosógép gyuladt ki, kétszer a lányok felrakták a kaját, de elfelejtkeztek róla. Olyan is volt, hogy valami ifjak "csak úgy" tüzet gyújtottak a tetőkijárat előtt, de szerencsére otthon voltam és eloltottam.
és milyen sokáig tud olyan büdös lenni!
Amióta a szomszég házben volt a tűz,sokszor eszembejutnak azok az épületek,ahol a lépcsőházakban PVC burkolat van...ott menekülni sincs hová!
Finnország? 77-ben mehettem volna oda a Mecsek kórussal, de ütközött az időpont az államvizsgával /ami persze halasztható lehetett volna /, de én azt hittem, fontos dolog. A mai napig sajnálom, mert azóta se jutottam el Finnországba.
örülj neki, hogy nem szoktak melegebb helyekre küldeni.... velem néha előfordul.
(erről jut eszembe, még most sem müxik a vizinikk a polidiliben)
és tegnap este, amikor hazamentem, kint volt a ház előtt a tűzoltó. A harmadikon volt konyhatűz, de nálunk a tizenegyediken volt olyan szag, mint a füstölőben.
Hiába irígykecc, ezeket a képeket akkor is én készítettem. Ha akarod, legközelebb megmutatom a papírképeket vagy a pecsétet az útlevelemben, amit OTT ütöttek bele.
Igazság szerint nekem nem volt időm miben csalódni, hiszen csak egy éjszaka voltunk, és én a kutyakiállitással és a kutyákkal voltam elfoglalva!
Ez tette széppé és otthonossá a helyzetet!:-)