Katona! Hát nemigaz hogy a kocsmábol kell maga után telefonálni! Fene a fajtádat, de azértt örülök hogy az elsö dolgod az volt hogy netre gyere. Hallottam hogy jelentkeztél ott is. (Tudod mindenhol vannak beépitett embereim. :P)
Elgondolkodtam azon ami mondtál... Mondtad hogy mostanában csak jo filmeket nézünk. Nem tudom pontosan ezt hogy értetted, de én jusztis ellentmondok. Szerintem nem nézünk csak jo filmeket, egyszerüen megtanultunk más oldalrol megközeliteni a filmmüvészetet. Nem tudok mondani egy élö példát sem arra, hogy egy film amit mostanában megnéztem, ne tetszett volna. Ha sikerült telibetrfálnia a hangulatomat akkor nyert ügye van. Akkor meg méginkább ha maga a film termeti meg a hangulatot, ergo telibebasz.
Még a Csokoládé is tetszett, mert éppen olyan hangulatomban toltam be a videoba ami pont illett a muvihoz. Még csokit is elkezdtem majszolni a végére, pedig nem szeretem az édességet tulságosan. :) Egyszerüen ilyen élmény is kell. És tudni is kell értékelni.
Ehh. Jegyzet3:
Kell egy nyakonlőtt CT, ahogy egy alul még himbálózó kötélről ereszkedik lefelé, közben többiek már futhatnak. HelikopterHANG!
De először azért a lightos női ének miatt T-ket mutatni lassú fade-del.
Szal: jegyzet2.
Spirit megy. kb. 1percnél van újabb dobpergés, lehet hullákra váltani, iccakába.
Aztán kever a BDH: TiTIdidi!-jére.
-light->állókép, séta-fika, pötyögés
-hard->HE,bomba, awp, headshot. HENT egyebek... :) q|aTK :)
Sorry, de jegyzettömb.
-2x, jobbra, vissza. Azé kell, mert többször veszem föl, remélem ki tudom tömni az átugrott (laggolt) hiányzó képeket.
-Spiritet megvágni, rá a B H Down effektekkel rákeverni. Faja. Reggel. üres. pillanat alatt iccak, hullák. Elmélkediés a múltról. "Mert csak a halottak láthatják a háború végén." qla mondta, hogy meg bele ez a felirat: "Valós esemélyek alapján." Kéne valami idézet -jegyezte meg. Mondom:
-szinkronnal jöhet? és akkor meg van a Barra Barra szám is egyuttal :)
Na pá!
Elkalandoztam a "jegyzettömbömben" :)))))))
heheheheh
Nagyon LOL
Mint egy hülye szőke picsa a táskában túrva felénézek. "Mi Van?" :)))))))Kegg
Ehh. Kőkemény munka volt hogy megtudjam a régi passom. Ezek a fránya elbaszott jelszavak...
Húúhúú. Csináltam 360 fokos panorámaképet. Kéne ilyen CS effekt. És attól féle simándi meg lehet csinálni. Nem csak három fólián mehet egy avi. Akár 19 oszlopban egymás mellet. Corp, pitch, talán blurozni kell majd, meg a guissian blend is kell, de megcsinálom!!! :))) A legjobb, hogy minden egyes kép 19x szer kell majd eltolva, megnyújtva, amolyan szellem, vagy qrva gyors kép formájában lesz elbabrálgatva.
Nah. De megéri. Mondtam ma q|ának, nem lényeg, hogy milyen shotok, nem kell csak fejes, de a körítés basszon oda keményen! Dolgozunk is rajta 2 hete.
És ma megnézzük a TV-n :) Királyság.
Ja igen. A winampodat akartam szidni, így nem bírtam az írással várni, és emeképpen fordult az elő, hogy a lényeget hagytam ki, amiért ideültem. Miszerint. Ugye nem igazán tudom én már olvasni azokat az apró bötüket ottan a monitorocskán, mondom nyomom a "b" kombinációt :) és váltom a számokat, hátha a csúszka segít majd elolvasni. De nem. Skinváltás... Ugye.. Úgy rángatóztam már, hogy:
"
-kész! close.
-Inkább close kria. Tényleg.
-Hidd el jobban jársz.
-Ezaz, írj, és hadd, hogy jöjjön aminek jönnie kell.
"
Fight Club óta hiszem, és kezdem néha tudni, hogy ki vagyok. Az első kapu a világ felé. 5x mozi, 4-5 lézsóéknál, nálunk párszor, egyedül 3-4 alkalommal csodálhattam. Ráadásul ez volt az utolsó incidens arra, hogy tesómmal normálisan, komolyan, tisztelettudóan, tesvérként tudtam beszélni.
Szal ő sem olyan fasz.
Szülinapjára nem kapott tőlem semmit, nem szólt egy szólt se, és rá egy tére én meg kapok ajándéok tőle... Uhh. Nézem. Csillog a baszott szemem, mert már attól kész, hogy ha Bari nincs is velem, itt a családom, CSirkéék, Kati, Ti!!
Nyo. Mindegy.
A lényeg, hogy beütött a skinváltás. Ám legnyugodtam, mert rájöttem, hogy pusztán feeling. Mert úgyis olvasgatsz, fórum, lemegy egy-két szám. Háát! Ha nem is a kedvencek, de majd lesznek alapon nem nyúlkálunk a winampra :) q|a úgy 3 óráig hallgatot egy számot. Aztán a következőből 2nél feladtam. Hangfal vissza. :) Szar a playlistje. Bug :)
Szal kényelem és fíling. Ahogy kezdjük is majd q|ával a CS Moviemaker-Byble I.-t.
"A kulszszó: feeling."
Szo! Ha éppen netalántán visszatérsz a wimampra ügyködni, új köntös fogad. cool érzés.
Elmagyarázom:
Ma itt Gábor a legigazibb tengeralatt-járós filmek ősei, a fekete-fehérek, a háború után. Persze, hogy ezek a legjobbak, mert a háborús hősők színészkedtek. És jóhogy jól csinálták!! Volt rá idejük. Megtapasztalták sok éven át s keresztül a csata szagát... Majd egyszer csak évek múlva visszatér az reményfeledett gyönyörű élet.
Család!
Örültek nekik. Mindenki. "Almost famous" (ehh. csöppet már a címecskéje is ott van annak a filmnek). Stárok lettek, majd pedig csodás életük volt. Volt idejük. Kitapasztalták, mi a haszon belőle.
Ám ma már hol tartunk?! Kicsit gyorsak vagyunk, nem? "Takarék Petike... TAKARÉK!" :))))))
/Bakker. Naponta nézem meg a filmet. Addig tekergetem ide-oda össze-vissza, mire a végén eljutok oda: újra megnéztem :)/
Baszod Vörös. Mondom berakom azt a számot, ami nagyon bejött a CD-dről :)
Persze a playlistet nem bírom olvasni, valahogy most nem, de még megyek haza premierezni. Ki van adva a "házi feladat". q|a kiszedett néhány shotot a demóból. Hmm. Azt hittem vagytam, amikor beléptem a gépének CS könyvtárába. Copy? Úgy 25, 28 perc volt. 6 giga, ~6200 db 964k-s bmp. Aztán persze *.bmp, F6,
- BUMM baszok egyet az enterre!
és ledőlök. Zavar q|a diákigazolványa, odavágom elé, ez meg összeszarja magát. Szerinted kicsit kész van ő is, hogy most velem lakik? :) gg LOL
egyebet nem tudok elmondani. Kérem kapcsolja ki.
afsnmfda
f
3
g
x
^
§
=
\
äđĐ.......
és leszaladt a mátrix :) (és nem bírom megcsinálni az effektet :((( Pedig már 1 hete töprengek rajta, hogyan transition-ozzam(fóliázzam) (persze ez az amit mondtam. Rájöttem, nem csak 3 kép, 3 hangcsatorna van. Alapból annyi persze. De profiknak ott van 99. Khmm. ADOBE? Ehh.. Köszönöm. Bár meg tudnám venni. Félmillás szoftik. Kéne vizsga belőle. És talán Kovbal talál nekem helyet korrepetálásra az RTL stúdiójában. Na de mind1. Ma sürgősségi esetet kért tőlem, noha nekem még mindig kell a Black hawk down Hans Zimmertől. De mondta, hogy most adják le a műsort, kell a Desperados "híres" track-je :))))
Tudod. Los lobos.
ql
Tök jól néz ki Antonio abban a szerepben. Az egyetlen. Többi alakítása light.
Ha látnád amit gyártunk itt fél1000L :) Asszem lehet hogy te is rákattannál, ha valami úgy megy ahogy épp eltervezed. Bár én akkor is itt gubbasztok ("csak azért is" elv) ha valamit iszonyatosan nem vágok :)
Nem gond. Szerintem egy hullámhosszon vagyunk már megint :)
Lassan indulok, csak még az analyzing feliratot megbütykölöm. 1-2 perc és kész, aztán csicsázás. szal 20 perc múlva indulok :))))
Jo ok. Vettem nikotint abban nem lehet hiány. Meg mittomén. Faszom kezdek kicsit elfáradni. Lehet hogy le foglak nagyon fárasztani, készülj fel idegeileg. :)
Mind1. Restartoltam. Megláljuk. Bár adok 5 percet ennek a romhalmaznak.
Nyo. Akkor viszem a RE2-t, fear.com, és persze az alap fattáblatöltő: Nekem lámpást adott kezembe az Úr pesten.
Faszomat már Kria. Bazzeg le fog rohadni a kezem a sok faszcédulagyártástol. :) Jo nem baj ha késel. Hozz vinyot sztem az jau lesz. Azokat a muvikat vedd rá lécci amiket irtam lejjebb.
kv-cigi-movie-rötyi-cigi-movie-fürcsi-fórum-kv-cigi-movie-movie-cigi-movie...de mostmár abba hagyom, mert elfáradna a kezem a movie leírásától :))
Wigyek winyót? JAh. kések. Jön lézsó. Majd elmondom azt, hogy végülis miért vagyok még mindig itt. Azaz hogyan, és kinek köszönhető. Ehh. Már nem kell mesélnem. Vágod te :)