Még múlt hétfőn kaptam egy levelet, amiben leírtad, hogy nem engedi egyben. Azóta nem kaptam tőled semmit. Ha a Kofy féle anyagot küldenéd, azt köszönöm, de megvan.
közben olvastam is hogy nem nagyon foglalkozol mostanában ilyenekkel És ezt hol olvastad? Én esetleg azt írtam, hogy az év utolsó hetében nem foglalkozok ilyesmivel. egyébként foglalkoztam. A saját közlekedési oldalamat állítgatom össze, de még kb. májusig várni kell rá.
A honlapoddal kapcsolatban: ha megvannak az ötleteid, írsz, vagy felhívsz, aztán megbeszéljük a dolgot. Márciusig nem lesz sok szabadidőm.
NAGYON BOLDOG , BUSZOKBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK A TOPIC ÖSSZES HOZZÁSZÓLÓJÁNAK ÉS OLVASÓJÁNAK!KIS.KAVICS-NAK KIEMELTEN!
OFF:Kis.Kavics: A honlap témát most egy kicsit hagyjuk,majd visszatérünk rá, közben olvastam is hogy nem nagyon foglalkozol mostanában ilyenekkel!B.U.É.K!
Na utánanéztem.
Nem nagyon,sőt semmit nem találtam ,se VOITH,se sima 280-asról :( .Én még nem nagyon hallottam erről a váltóról.(Ez is az AMATŐRSÉGEMET mutatja :( )
Ja! Nem is köszöntem:Hali :)
A havas képekből tudsz küldeni egy párat?
Ma láttam egy 412 est,teljesen HÓfehéren(Szószerint)
Nagyon szép volt fehéren,legalább a hó eltakarta a sárfoltokat róla:)
A VOLÁN topicban is nézelődtem!!
Ezt inkább tőled kérdezem meg nem égetem vele ott magam:A CLASSIC-ot az EAG csinálta,vagy az IKARUS?
Itt pesten a VOLÁNnak sok ilyen van.Tetszik a lámpája elöl!
Milyen képeket találtál? Ma találtam a postaládában jópár képet (kb 50).
A GUP-380 rendszámú E94G és a HNP-290 redszámú E94F buszokról készítettem képeket, a busz és a hóesés címmel.