Keresés

Részletes keresés

zso70 Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4

Sajnalom azokat a gyerekeket,akik egykekent nonek fel...

 

Bar a szuleiknek biztosan nem kell megkuzdeni azzal, hogy iskola idoben, 2 dolgozo szulo hogyan oldja meg a gyerekek logisztikajat, ha nem a szomszedos oviba, isibe, edzesre jarnak....

 

Hahaha, minden 2.honapban, maikor a levelesre ki kell ragasztani a vizfogyasztast, 2 napig szinte sunnyogva jarok, mert magasan a mienk a legtobb havi kobmeter..A kedves szomszedok racsodalkozasat rem ertetlenul tudom fogadni. Matematikailag sem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rajojjon, hogy 5 emebr tobb vizet fogyaszt, mint 2..

Előzmény: ohrana (2)
piglet Creative Commons License 2005.08.23 0 0 3

:-)))) jó a téma.

Hát igen, néha előfordulnak apró-cseprő kalandok. De lassan sikerül valamennyi gyerek valemennyi ruhadarabját észbentartanom, hogy hol és merre van. Már reggelente sem kell olyan korán kelnem mint az elején, hogy tutira elkészüljenek az induláshoz.

Amikor csak kettő vagy egy van velem - pláne az önjáró nagyokból, úgy érzem kész felüdülés az élet, könnyű és hawaii:-)))

Előzmény: zso70 (1)
ohrana Creative Commons License 2005.08.23 0 0 2
Négy gyerekkel sokan hülyének néznek - de ez kölcsönös. Szvsz nincs sokkal több gond néggyel, mint eggyel. Van amikor egyszerűbb, van amikor nehezebb. Azon mindig röhögök, hogy ismerősök, egy gyerekkel kicsit lenéznek, kidumálnak, de azt szeretik, ha az egyszem tévéfejű gyerekük feljöhet játszani. (Persze lassan kinőnek ebből, mert a gyerekek egyre nagyobbak, és egyre szervezettebben csinálnak hülyét az egyszem tévéfejűből.)
Az kifejezetten nehéz, hogy vizet, gázt, villanyt sokat fogyasztunk, és nem lehet egy szint alá csökkenteni. Kirándulni, nyaralni szinte lehetetlen elmenni, pláne barátokkal (ahol szintén sok a gyerek). Akármilyen olcsó a jegy, nekem hatszorosába kerül. (Egy tömegközlekedés az állatkertbe, és vissza, ha mindnyájan megyünk 2100 forint, ez több mint 7 liter benzin.
Viszont soha nem unatkozunk, pedig tévét nem is nézünk.

o
zso70 Creative Commons License 2005.08.23 0 0 1
igen, igen, de azt is, amikor nem eppen rozsas helyzet... mert ugye sokszor van olyan is...amikor elfelejtek a gyerekert menni az iskolaba - hivhato az Unicef es a Gyamugy - , vagy reggel a szakado esoben mar a bolcsodei oltozobol ekll visszafordulni, mert otthon maradt a valtocipo.. meg egyebek
Előzmény: Kriza (0)
Kriza Creative Commons License 2005.08.23 0 0 0
Biztos, hogy hallani akarod?.. :)))
Előzmény: zso70 (-)
zso70 Creative Commons License 2005.08.23 0 0 topiknyitó

Szia,

nalatok is tobb gyerek van, mint 2 ?? Hogy birod? GYere, mondd el....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!