Két dolog ami feltűnt. A váltózár és az első sárvédőgumi. A váltózárat a szalonba rakattad be? Láttam, hogy az aktuális tartozékacióban benne van a zár. Én is rákérdeztem de mondták az ár csak a váltózárat foglalja magában+ munkadíj. Az első sárvédő gumi opció volt vagy tartozék?
Nem hívtál vissz, én meg mire visszakerestem volna a számod, adigra ezren hívtak, és már nem tudtam melyik a telszámod. Többeket meg nem akartam zaklatni, hogy végigpróbálgatom az összes számot:-))
Node! Jövőhét szombat jó lesz, ahogy beszéltük. Reggel 9-re tudsz jönni, vagy későbbi időpont, pl. 10?
A Béláéktól vannak a cuccok, és ők is rakták fel Pesten a Béláék a legjobbak? Olvastam a SOF -on a műhelytitkokat amit írtál , hasznosak igen ! Több kéne belőle! nekem csak a jövő héten lesz autóm, de már elkezdtem az extrák listáját összeírni, az anyagiak figyelembevételével. Nekem is tetszi az RS szárny, anyának nem... nekem elég lenne az általad feltett német autó kiegészítői, anyának tetszene előre még egy lökös toldat. De a krómborításról a rendszám köré nem mondok le .
Rengeteget dob a látványon a koptató csíkok színre fújása.
Sajnos nálunk ezt asszonypajtás praktikus okokra hivatkozva megtiltotta (a gyerek miatt a csíkok betöltik a nekik szánt feladatkört), de azért tetszene.
Én nem a milotec ajánlatából válogattam, mert a Janko Autostyl stílusa közelebb áll hozzám.
Nekem került rá alufelni, szemöldök, hátsó szárny, fólia az ablakokra, króm kipuffogóvég, egyedi RS jelölés, néhány króm csík kívül (lámpa alá, rendszám fölé), belül (pohártartó köré, klímagombok köré), és jövő héten felkerül egy első spoiler is, köszönhetően egy kedves kárszakértőnek - és a visszajáró ügyfélnek :-(
Bizony fehérben nem sok futkározik.:-((( Én már láttam és igencsak megtetszet. Ha pénzügyeim kicsit jobra fordulnak , esetleg utána kavarok hogy ,mibe fájna egy átalakitás.
Szia! A szellőző tekerentyűt le kell húzni ( ha jól emlékszem a középső), utána egy szempilla kihúzó végére szelepgumit húzol ( ne csússzon) és ki lehet szépen húzni a rizsszem izzót. Kb. 50 Ft áron be lehet szerezni. Aztán vissza a "célszerszám" segítségével, és máris világít mind a három... Remélem segíthettem.
Most már fenntartásaim vannak az előző állításommal. Lehet hogy megalapozott a gyanúd (mármint, hogy nyitva hagyták). Holnap az legyen az első dolgod hogy utánajársz.