Keresés

Részletes keresés

Liver Creative Commons License 2000.11.14 0 0 1438
Ezek a sporttársék a Somos gyerekek?
Előzmény: Törölt nick (1436)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.11.14 0 0 1437
Sporttars!

Koszi a beszamolot! Nekem igy latatlanban is tetszettek a poenok. ;) Csak igy tovabb!

HAJRA VIDI!

Előzmény: Törölt nick (1436)
giants Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1434
Üdvözlet minden Videoton és Loki szurkolónak!
Adjátok át a Győzőnek,hogy jobbulást kiván neki a Fészek BT.Visszavárjuk a csapatba!
A Vasas meccs után autóval mentünk hazafelé, amikor néhány Vasasa szurkoló/ULTRA VASAS ha,ha/ beakarta támadni a szurkolók buszát,de a többség lebeszélte öket!/ULTRA VASAS ha,ha/ Hát ennyit a sötét fajról!
Remélem,hogy a hétvégén egy sportszerű mérkőzésen legyőzzük a Debrecent!

Hajrá VIDI! Hajrá LOKI!

fcf Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1433
The_Evil!

Képzeld,régi nagy "kedvencünk",az eltűntnek hitt Kiss Pista pályára lépett a 3.osztályú Dabasban.Szegények,most már oda a feljutás...

Előzmény: The Evil (1419)
fcf Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1432
Parmi!

Vagy esetleg könyvtárba...(ha érted mire gondolok...) :)))))

Előzmény: Parmi (1428)
Tócsa Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1431
Sztok!
A drága jó Tóth N. nálunk letapossa az Alekszicset. Védőnk „megússza” egy 5 perces ápolással. Ő szőkesége még sárgát sem kap, Puhl „mindenttudó” kihúzza a sz.rból. Ellenetek „véletlenül” végig hempergődzik Fodor Tibin, akinek egy ujja bánja! A büntetés lehetősége megint fel sem merül.
Meddig csinálhatja ámokfutásást ez az antitalentum!
Hétvégéről. Sajnos egyértelműen, esélyessé léptetek elő a kettőnk küzdelmében. Balassa megmutathatja segédedző értelmével rendelkező műedzőnknek, hogy ki is érti a dolgát!
Azt kell mondjam, hétvégén győzni fog a jobb!:(
Dr.Mexicoval nem kell foglalkozni, agyára ment a sok tészta!:)

Hajrá Loki & Vidi!

Oborzil Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1430
Én azért bízom benne, hogy még az idén a pályán látjuk Fodort, lehet gipszes kézzel is focizni, elég emlékezetes volt, amikor a 78-as VB-döntőn valamelyik Kerkhof-iker gipsze miatt kezdődött késve a meccs, de csak pályára léphetett végül.

Mezey is hülyeségeket beszél már zavarában, ha tízszer játszanánk, nem győznének kettőnél többször ellenünk, de akkor még sokat is mondtam.

isz-akos Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1429
Szevasztok!
Mai NS: "A futball furcsa fricskája, hogy a VIDEOTON ellen az utóbbi 3 mérkőzésünkön mindössze 1 pontot sikerült szereznünk" - értékelte a VIDEOTON elleni vereséget MEzey Gy. , a vasas vezetőedzője -"Ha 100x játszanánk a Videotonal, akkor 90 alkalommal mi kerülnénk ki győztesen..."
Tudtam hogy valamiért unszimpatikus nekem ez a fószer...egyből a Mágus jutott az eszembe amikor egy 1-0 ás vereséget ugy magyarázott meg hogy "simán nyertünk volna ha azt a 2 nagy helyzetet nem hibázzuk el..."
Amugy visszatérve Mezey felvetéséhez, hogyha mondjuk 100x játszanánk a Vasas ellen akkor 90x kikapnánk?;-) Mert akkor régen volt ekkora "szerencsénk" hogy szük 3 és fél honap alatt 3x játszottunk ellenük és 2-1-0 az arány (ide)...:) a gólarányrol nem is beszélve (5-2)
És ha már a hagyományoknál járunk, remélem a Loki elleni negativ sorozatunk +szakad de amit mégjobban remélek az az hogy a zte-t és az eto-t több gollal verjuk meg mint a Lokit...;-)
Szóval HAJRÁ VIDI - csak igy tovább
Parmi Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1428
Té!
Én a színházra szavazok a múzemum helyett...)))

Sporttárs!
A Zete és a Győr ellen már ne is nyerjünk, csak a Loki ellen? Elég alacsonyra tetted a mércét akkor...)))

Zita!
Remélem,nem csak akkor írsz a jövőben, ha a Győző üzen valamit!

Visszavonom az NS-sel kapcsolatban írt szombat esti kritikámat, elég korrektül ismertette a pali a mai számban a késésünk okát. Ráadásul sokkal szimpatikusabb is volt, mint a Nagy János, vagy a Bordás a SZinesből...

Előzmény: Té (1426)
The Evil Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1427
Ja jól van, láttam a smileyt de azt hittem hogy rajtam röhögsz :)
Előzmény: Törölt nick (1423)
Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1426
Szasztok! A sors akaratából ismét találkozunk. Azóta nagyot fordult a világ, nektek jól megy mi pedig a kiesés ellen küzdünk.
Mindegy, a jelen állás szerint valszeg ott leszek Fehérváron. Valami közös program? Múzeumlátogatás vagy ilyesmi:-)

HAJRÁ LOKI!

Matu Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1425
Hát remélem is, hogy "Csongi azért konyít valamit a szakmához" és ezt bizonyítja a továbbiakban is. Most már tényleg nem lehet panasza senkinek a játékosállományra, ezért talán nem kell minden meccsen (pláne a Sóstón) bekkelnünk és ikszre játszani.
Újabban a média "Budapest-specialista" jelzővel illeti csapatunkat. Örülök, hogy nem sz*rjuk össze magunkat már a Bp táblánál és méltó ellenfelei vagyunk a fővárosi csapatoknak. Reméljük a jó sorozat folytatódik, Korsós és Földes a Debrecen ellen is betalál, valamint Árpi hálója érintetlen marad! Meg kellen már szakítanunk a rossz sorozatunkat ellenük. Aztán jöhet az erősnek egyáltalán nem mondható ZTE és a Győr. 5 meccsből (10-)12 pont jó indulás lehet és tavasszal aztán tényleg csak a minél jobb helyezésért kell fociznunk, távolról figyelve a kiesők csatározásait. Na és ne feledkezzünk meg a Magyar Kupáról sem!
Előzmény: Törölt nick (1423)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1424
Sporttars!

Debrecent is megverjuk es nem lesz megallas! :) Viszont elfelejtettel beszalmolni arrol, hogy mit szoltak a "Vasas buzi" kollegaid. Vagy csak elsunnyogtak csondben behuzott farokkal melletted? :)

Előzmény: Törölt nick (1423)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1422
Zita!

Orulok, hogy vegre nem csak olvasod a kocsmat, hanem vegre hozza is szolsz. :) Remelem a jovoben erre tobbszor is sor kerul!

Jobbulast Gyozonek es Fodor Tibinek! (Tibinel latszott, hogy nem ussza meg konnyen mikor a kezet kicsavarva a foldre vittek... bezzeg a mocskos biro sz@rt sargalapot adni...)

Előzmény: ZITA (1420)
Matu Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1421
fcf
azért, mert a NS weboldalán napról-napra változik a linkhez tartozó kép. Le kellett volna menteni valahová és azon a helyen meghivatkozni, akkor OK lenne most is.

ZITA
Sajnálom Fodor Tibit, így gondolom egy jó időre most ő is kiesik a játékból :((((

Győző hogy van?

ZITA Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1420
Sziasztok!

A Győző üzenetét kell tolmácsolnom: "Fodor Tibinek eltörött a keze, és már meg is operálták."
Ha valami frissebbet tudok, jelentkezem.

The Evil Creative Commons License 2000.11.12 0 0 1419
f_c_f!
Ezt ne nekem mondd, hanem sporttársnak!
Előzmény: fcf (1417)
fcf Creative Commons License 2000.11.12 0 0 1418
Amikor belinkeltem az első képet akkor még Balassa volt rajta,mostmár nem...
Előzmény: fcf (1415)
fcf Creative Commons License 2000.11.12 0 0 1417
The_Evil!

nb1.hu-n 1-5-ig osztályoznak,tehát a 2-es a NS 4-es osztályzatának felel meg,a 2.5-ös meg az 5-ösnek...

Előzmény: The Evil (1400)
Matu Creative Commons License 2000.11.12 0 0 1416
A sportfórum.hu-n egy hosszabb interjú található Zomborival.
Gondoltam bemásolom ide, remélem nem éri szó a ház elejét ezért.

"Zalán futása, avagy Zombori, az ingázó
2000 nov. 11 20:30 - Forrás: sportforum.hu - Bán Károly

Zombori Zalán, akit az ősz folyamán folyamatosan hírbe hoztak a Ferencvárossal, végül maradt Székesfehérvárott, a Videotonnál, s immár elmondható róla, hogy vidéki pestiként keseríti a fővárosi csapatok életét. Legutóbb főszereplő volt az MTK Hungária körúti legyőzésében (gólt lőtt és két gólpasszt adott), most meg volt csapata, a Vasas ellen volt együttese karmestere, s talán a mezőny legjobbja is.
- Bánhatja a Ferencváros, hogy nem szerződtette, ugye?
- Nem tagadom, hogy kicsit beleéltem magam abba, hogy az Üllői úton folytatom, de aztán valahogy kisiklott az átigazolás lehetősége, s most már nem is foglalkozom vele.
- Mit mondjak, ez látszik is a játékán...
- Köszönöm, igyekszem. Fehérvárott egyébként az ősszel átmenetileg a kispadra kerültem, azt mondták, hogy egy kicsit megzavart a Fradi érdeklődése. Aztán leültünk Csongrádi Ferenccel, s tisztáztunk mindent. Azóta nem panaszkodom, jól megy a játék, érzem, hogy bíznak bennem, s ez minden játékosnak, így nekem is egészséges önbizalmat ad.
- Gondolom, a Fáy utcában, ahonnan nem is olyan rég elküldték, most meg győzelemre vezette csapatát, érzett némi elégtételt?
- Nem, ezt nem mondanám. Bár azt sem, hogy nem hagyott bennem nyomokat az, hogy a Vasasnál a vezetők nem bíztak bennem, s elküldtek, elvégre ennél a klubnál nevelkedtem, ez már csak az apám miatt is természeteses volt.
- Sokan megéltek a magyar futballban az apjuk nevéből, ez Önnek a Vasasnál nem sikerült. De gondolom, nem is bánja.
- Nem hinném, hogy azoknak könnyebb lenne boldogulni, akiket mindig az apjukkal hasonlítanak össze, sőt...Velem kapcsolatban is gyakran emlegették, hogy az apám cipőjét sem vihetném, tehát ez a körülmény inkább csak gátolt a boldogulásban, még szerencse, hogy az apám mindig segített ezen túltennem magam. S most, hogy a Videotonnál nagyon jó csapat jött össze, igazán jól érzem magam, még az is lehet, hogy a nyár után is maradok, holott csak egyéves szerződés köt a fehérváriakhoz.
- Akkor is, ha hívja újra a Fradi?
- Korai még a jövőről beszélgetni, egyelőre csak azzal szeretnék foglalkozni, hogy a Videotonnak minél jobban menjen. Ez a ragyogó kezdés biztos, hogy lökést ad a csapatnak a folytatáshoz.
- Ha jól emlékszem, még nem szenvedtek Pesten vereséget senkitől. Ezt csupán azért jegyzem meg, mert a vidéki együttesek játékosainak általában - uram bocsá - tele lesz a nadrágjuk, ha meglátják a Budapest táblát. Önnek, aki mégiscsak tősgyökeres pesti, van ebben valami szerepe?
- Nem csak én voltam fővárosi játékos. Korsós és Kiskapusi Újpestről jött, Földes is játszott Pesten, éppen itt a Vasasban. Most is ingázunk a pestiekkel. Mondta is Csongrádi mester, hogy ez nem valami profi hozzáállás, de én meg erre azt mondom, hogy az ember előbb leér az autópályán Fehérvárrá, mint például Szilveszter Feri, aki a Havanna lakótelepről járt le a Vasas edzéseire, most meg az MTK-éra. Ahogyan a Hungária körút be tud dugulni.
- Azóta, mióta visszavont centert, amolyan hátravont irányítót játszik, mintha jobban menne Önnek is a játék. Csongrádi találta ki ezt a posztot Zomborinak?
- Kétségkívül. A Vasasban és a Videotonban Csanknál is baloldali futót játszottam, ez a poszt nekem is új, de jobban érzem magam itt, kötetlenül futballozhatok, szervezhetem a támadásokat. Mögöttem viszont olyan játékosok játszanak, akik rengeteget futnak, ha kell helyettem is dolgoznak, nekem tényleg csak azzal kell törődnöm, hogy helyzeteket alakítsak ki magamnak vagy a társaimnak."

Egyébként a meccsről a következő értékelést írták:
"A Videoton mindvégig szervezetten, fegyelmezetten és a találkozó egyes időszakaiban ötletesen is játszott, és így győzelme, ha váratlan is, de megérdemelt." Nemsokára már nem lesz váratlan, hanem teljesen hétköznapi, ha Budapesten győzünk!

fcf Creative Commons License 2000.11.12 0 0 1415
"Hírforrás: - NB1.hu

Budapest, november 12.

Kétség nem fér hozzá, hogy jobban nem is igazolhatott volna a Videoton.

A székesfehérvári gárda két legnagyobb igazolásának Korsós és Balassa megszerzése számított, nos, a két játékos máris bebizonyította, hogy „megéri pénzét”. Mint ismeretes, a Vidi nagy meglepetésre(-?-) 2-0 arányban verte a Vasast a Fáy utcában, alaposan megkérdőjelezve ezzel az angyalföldiek bajnoki álmait. Persze, jó néhány forduló hátra van még a bajnokságból, de az ilyen, otthon elhullajtott pontok nagyon hiányozhatnak majd a végelszámolásnál."

Chip-TFF Creative Commons License 2000.11.12 0 0 1414
Sporttars!

Aztan elmenybeszamolot kovetelunk arrol amint kozlod veluk, hogy egy junior csapat foldbe dongolte a 'bajnokeselyesnek' kikialtott vasast! :)))

Hajra VIDI!

Ja! Frissult a www.redbluedevils.com a vasas elleni elmenybeszamoloval! ;)

Előzmény: Törölt nick (1411)
The Evil Creative Commons License 2000.11.12 0 0 1413
Hát ha tényleg 3 a max osztályzat akkor a Waltner Robiék valami kurva jól játszhattak tegnap, hogy 3,5-öt kaptak. Kellett nekünk elengedni őket.
Előzmény: Törölt nick (1411)
fcf Creative Commons License 2000.11.12 0 0 1412
Tócsa!

Én viszont tisztán emlékszem,hogy nálunk (is) új stadion épitéséről volt szó és a mostaniból pedig edzőpálya lett volna!Sőt,nézd meg a www.extra.hu/vidifc honlapon a "Sóstó-2004" menüpontot,úgy talán világosabb lesz!Balassával kapcsolatban pedig olvasd el a régebbi hozzászólásokat,azokból látszik,hogy már ideérkezése előtt mennyire meg volt becsülve... :)

Előzmény: Tócsa (1409)
The Evil Creative Commons License 2000.11.12 0 0 1410
Elvileg oda csak Vidisek mehettek be.
Fehérváron is új stadiont építettek volna - ezt.
Előzmény: U-boat (1408)
Tócsa Creative Commons License 2000.11.12 0 0 1409
FCF!
Ahogy távolodik a vesztes tenderünk időpontja a 2002-s EB-re, úgy homályosodnak az emlékek. Én szentül meg vagyok győződve arról, hogy a makett a debrecenit ábrázolja. Ezt teszem azért, mert egyedül Debrecenben építettek volna új stadiont. A többi helyen (emlékeim szerint) a meglévő régit varázsolták volna újjá. Mivel a ti stadionotok futópályás, ezért a képen szereplő angol tipusu stadion elvileg nem lehetne a tietek. A Sóstóit befedni és felújítani akarták. Persze nem kívánom elsajátítani ezt a lehetőséget sem tőletek, ha ilyet terveztek ti is, ám legyen! Megérdemli mind a két város ezt a szép stadiont!
Az akkori tervek szerint 4-t adott volna állam bácsi és a másik 4-t a városnak kellett volna összedobni. Ez érdekes lett volna!
Örülök Balassa sikerének. Becsüljétek meg a srácot, mert még sok örömet okoz nektek!

Hajrá Loki & Vidi!

Előzmény: fcf (1395)
U-boat Creative Commons License 2000.11.11 0 0 1408
Ott nem csak vidisek álltak
De jó
Mondjuk 100 az még nem 200.

U-boat

Előzmény: Oborzil (1407)
Oborzil Creative Commons License 2000.11.11 0 0 1407
Csalóka dolog ez, mivel a busz késett és 40-en jöttek vele, akkor 20-40 ember lett volna az állóhelyen az első félidőben?
Szerintem több.
Előzmény: U-boat (1406)
U-boat Creative Commons License 2000.11.11 0 0 1406
Kb 60-80-an voltatok a második félidőben.
fcf Creative Commons License 2000.11.11 0 0 1405
Nem akarom bemásolni az egész NS cikket,csak néhány dolgot emelnék ki belőle...:

"Igaz, a Sóstói Hableányok és a többiek teljesítményére nem lehetett panasz: A NEGYVENFŐS TÁBOR LELKESEDÉSBEN ÉS HANGERŐBEN IS FELÜLMÚLTA A DUZZOGÓ HAZAI B-KÖZEPET!"
"Hozzá kell tenni, a legutóbb Debrecenben duplázó Tiber, illetve a gólokkal régóta adós Sowunmi nem sok sót evett meg a Vidi-védelem gy?r?jében, elõbbit Vilutics, utóbbit meg Kisapusi kísérte lelkesen. "
"Summa summarum: a második félidõre feljavuló Videoton teljesen megérdemelten gazdagodott a gyõztest megilletõ három ponttal. "
"Videoton: Milinte 6
-
Kiskapusi 6
Balassa 7
Sipeki 6
Vilutics 6
-
Fodor 6
Tóth B. 6
Zombori 6
Németh T. 6
-
Földes 6
Korsós 6 "

"Mezey György: - Ha szerencsés gólokkal is, de megérdemelten nyert a Videoton(...)"

Csongrádi Ferenc: - Jó mérkõzésen, megérdemelten nyertünk annak ellenére is, hogy a Vasas többet birtokolta a labdát. Sikerült hatástalanítanunk az angyalföldi támadásokat, ráadásul a Vasas kapuja elõtt határozottnak bizonyultunk. Értékes három pontot gy?jtöttünk be, szerintem a jövõben nem sok csapat távozik majd gyõztesen a Fáy utcából.(-én viszont remélem hogy sok csapat fog győztesen távozni a vasas-pályáról...-)"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!